9. kolo
28.11.2020 16:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Slovácko udeřilo v úvodu a přehrálo Opavu

Čtyři branky během první půlhodiny byly k vidění v sobotu v Uherském Hradišti. Domácí tým tam zdolal Opavu 3:1, když se prosadili Hofmann, Lukáš Sadílek a Petržela. Za Slezany snižoval Lukáš Holík.

Prvních několik minut se neslo v opatrném duchu, až po necelé čtvrthodině hry udeřilo Slovácko z první větší šance. Sadílkův centr z pravé strany si Žídek málem srazil do brány, následně se balón odrazil od břevna ke Stanislavu Hofmannovi, pro nějž to byla opravdu snadná situace.

Domácí nepolevili a hned za pár okamžiků pobídl Kliment Petrželu, jenž zamířil nepřesně. Mnohem lépe si pak vedl Lukáš Sadílek, který si počkal na přetažený centr Havlíka a z bezprostřední blízkosti překonal gólmana.

Bleskově přišel i třetí gól, tentokráte Hellebrand vyzval Milana Petrželu a ten už si věděl se situací rady, když brankáři nasadil jesle. Branku naděje vstřelila o chvíli později Opava poté, co bídně rozehrál Bajza. Brankář domácího celku našel jen Lukáše Holíka, který z ostrého úhlu dostal míč do brány.

Druhá půle nabídla podstatně méně akce. V jejím úvodu se činil Fendrich proti Reinberkově hlavičce, po třech čtvrtinách utkání pak pálil nepřesně Rataj. Mezi tři tyče nedokázal zamířit ani Ščudla po Mondekově centru, ani na druhé straně Jurečka.

A jelikož se ani v nastavení neprosadil domácí Kubal, skončilo utkání výsledkem 3:1. Slovácko se dočasně posunulo na šestou příčku, Opava je předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
kecipep

4:0

Reagovat
PISTOLERO

5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele