2. kolo
29.08.2020 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slovácko neudrželo vedení a proti Jablonci remizovali

Fotbalisté Slovácka nedokázali ve druhém utkání nové sezóny udržet vedení a proti Jablonci jen remizovali. Náskok jim sice po pauze vystřelil Cicilia, v závěru ale srovnal Chramosta a výsledkem 1:1 utkání i skončilo.

První nebezpečnější akci utkání měli na svědomí domácí z protiútoku. Po Sadílkově šikovném založení útoku se sami na jednoho obránce řítili hned dva hráči Slovácka, Považancův bravurní zákrok ale uchránil Jablonec od pohromy. Na druhé straně zahrozil v pětadvacáté minutě Kratochvíl, jehož prudké střele chybělo jen pár desítek centimetrů. Mezi tři tyče neletěla ani Schranzova hlavička.

Když ze hry uplynula půlhodina, naskočil si na Sadílkův roh Hofmann a nastřelil tyč hostující brány. A jelikož mimo pálil i Schranz, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. Ihned po návratu na hřiště se ale skóre měnilo. Petrželův prudký centr gólman Hrubý vyboxoval jen k Riginu Ciciliovi, pro nějž už bylo zakončení snadným soustem. 1:0.

Navýšit rozdíl ve skóre mohl o dvacet minut později Hellebrand, Hrubý ale tentokráte mohl zůstat v klidu. A tak udeřili zeleno-bílí. Standardní situace ve vzdálenosti dvaceti metrů od brány se ujal Jan Chramosta, jehož parádní rána skončila za Nemravovými zády a Severočeši se mohli radovat z vyrovnání.

V závěru mohl každý z týmů překlopit výsledek na svou stranu, Jovović ale pálil jen velmi slabě a proti Hellebrandově pokusu se blýskl Hrubý. Jablonečtí se tak stejně jako soupeř i po druhém kole drží v popředí tabulky, oba celky mají na kontě čtyři body.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
kecipep

4:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
oli9

1:1

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat
Zdechlina

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele