základní část, 15. kolo
11.11.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Sigma Olomouc 0:0

Duel dvou týmů ze druhé poloviny tabulky skončil bezbrankovou remízou. Oba týmy si vypracovaly dost šancí, jenomže žádný z hráčů se nedokázal prosadit.

K první střele zápasu se dostal hostující Zahradníček, ten ale pálil hodně mimo. V 9. minutě se právě po Zahradníčkově centru dostal k zakončení Plšek, zblízka ovšem branku trestuhodně netrefil. Na druhé straně Jemelka srazil na rohový kop zakončení Hory. Po něm se k zakončení odhodlal Žitný, Buchta však zasáhl bez problému. Po poměrně aktivní úvodní čtvrthodině se hra přesunula spíše do středu pole.

Ve 23. minutě musel Buchta předvést dobrý zákrok proti nebezpečné hlavičce Vondráška. O pět minut později po centru Plška nedokázal hlavou usměrnit míč mezi tři tyče Dvořák. Ten samý hráč vzápětí nedokázal zužitkovat ani pobídku Zahradníčka. V závěru první půle diváci viděli ještě dvě vážnější příležitosti. Nejdříve Nešpor nedokázal propálit obranný val domácích a ve 43. minutě domácí Hora střílel halfvolejem nad Buchtovu svatyni.

Teplice o poločase provedly dvojité střídání a dost to jejich výkonu pomohlo. Horova střela sice byla nepřesná, ale v 56. minutě se Horovi hlavičkou Buchtu překonat podařilo, jenomže za něj zaskočil Jemelka, a i díky brankové konstrukci Sigmu od obdržené branky zachránil. O tři minuty později měl dobrou palebnou pozici domácí Vaněček, jeho střelu ale zablokoval Sladký.

V 69. minutě měla Olomouc k dispozici standardní situaci z velmi dobré pozice, nicméně Plšek s ní naložil prachbídně a vysoko přestřelil. O pár minut později Zahradníček svým technickým pokusem pouze těsně minul Divišovu branku. V závěru zápasu lítalo do obou vápen spoustu centrů, jenomže jak hlavičky domácích, Čmovše a Vaněčka, tak hostujícího Plška, příliš problémů oběma brankářům nenadělaly.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele