základní část, 19. kolo
15.12.2018 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bezbranková remíza v Ďolíčku, Bohemka potřetí v řadě neskórovala

Žádné hitparády se fanoušci na stadionu Bohemians 1905 nedočkali. Velkých příležitostí bylo poskromnu na obou stranách a domácí Klokani se s libereckým Slovanem rozešli smírně 0:0.

Po necelých pěti minutách mohl jít Liberec do vedení. Malinský centroval z pravé strany, ve vápně si na míč naskočil Oršula, domácí ale podržel brankář Fryšták. Během další půlhodiny se neudálo nic, co by stálo za řeč, nejnebezpečnější byla střela Martina Haška z dálky, Nguyen ovšem bez problémů lapil.

Zajímavá situace nastala, když se na libereckého Aaronse sběhli čtyři hráči Bohemky. Anglický záložník si ve složité situaci poradil, následná střela z nulového úhlu ale letěla jen do boční sítě. Liberečtí se do vedení mohli dostat ještě v nastaveném čase, když Malinský z dálky napřáhl. Fryštáka zachránilo pouze břevno.

Do druhého poločasu Klokani nastoupili mnohem lépe než do toho prvního. Ještě z něj neuběhla ani minuta, když po akci Bohemians u levé postranní čáry dostal na vápno míč Vodháněl. Střelu mu sedla náramně a Ngueyen ji jen s velkými obtížemi vytěsnil na roh.

Zbytečné vzrušení zavládlo zhruba po hodině hry. Domácí Koubek mířil sám na brankáře, nejenže mu Nguyen míč vypíchl, útočník Klokanů byl navíc v ofsajdovém postavení. Na každé straně poté vzniklo jedno ohrožení brány. Mašek ji ale z přímého kopu přestřelil a Malinského tečovanou ránu i přes potíže zneškodnil Fryšták.

V další desetiminutovce byli dvakrát blízko gólu liberečtí. Aaronsův lob přes brankáře nejprve jen těsně minul prostor mezi třemi tyčemi, následně Jusuf sklepl míč jen na Karafiáta, jehož střelu na brankové čáře komicky zneškodnil jeho spoluhráč. Ani ve zbytku zápas se nepovedlo nikomu vstřelit branku a Bohemians tak po utkání s Duklou a ve Vítkovicích nedokázali skórovat potřetí v řadě.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele