14. kolo
09.11.2014 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Sparta Praha 0:2

Sparta uspěla na Slovácku a jelikož Plzeň padla, je rozdíl mezi oběma celky již jen jednobodový. Pražané navázali na úspěšné představení proti Slovanu Bratislava a znovu s čistým štítem porazili Slovácko 2:0.

Letenští nastoupili v očekávané sestavě, pouze místo potrestaného Matějovského dostal prostor od základu Lukáš Mareček. To se však čekalo, mnohem zajímavější změnu provedl Vítězslav Lavička na brankářském postu, kdy prostor dostal Marek Štěch.

Hosté v úvodu kombinovali na polovině Slovácka, ale první vážnější šanci si vytvořili domácí. Hlavička Dočekala však minula branku. Ve 26.minutě musel kouč Lavička řešit nepříjemnost ve středu pole, záložník Vácha se zranil a do hry musel Kamil Vacek. Sparťané zahrozili až po půlhodině, Konaté postupoval ze strany sám na Heču a jen těsně minul. O dalších osm minut později už se Sparta radovala, Konaté procedil míč mezi trojici obránců a Bořek Dočkal zblízka nasadil Hečovi jesle - 1:0 pro Spartu. V nastaveném čase mohl ještě zvýšit Kadeřábek, ale Heča byl u tyče včas.

V 53.minutě zastavil slibně se rozvíjející akci Slovácka praporek pomezního a za dalších pět minut už Sparta vedla o dvě branky. Dočkalovo sražená střela se dostala ke Konatému a ofenzivní záložník Pobřeží slonoviny zvýšil an 2:0. Sparťané se následně definitivně uklidnili a zbytek zápasu v poklidu kontrolovali. Díky výhře 2:0 se vracejí na druhé místo, navíc na vedoucí Viktorii Plzeň ztrácejí už jen bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
oli9

nejspíš klasický výsledek se spartou doma 0:1 ale snad by jsme mohli kua

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

:-) :-) :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele