11. kolo
23.10.2011 17:00 CET
4 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov 4:1

Viktoria Plzeň si připsala další tři body a nadále hodlá stíhat vedoucí Spartu. Viktoriáni dnes uštědřili Žižkovu porážku 4:1. Výsledek je pro Pražany ještě dost milostivý, Plzni totiž rozhodčí neuznal tři branky.

Obhájce ligového prvenství začal hodně aktivně a už ve 14. minutě měl na kopačce vedoucí branku Václav Pilař. Reprezentační záložník se dostal ve skrumáži k míči a orazíkoval tyč! Za Žižkov byl nejvíce vidět David Kalivoda, ale byli to domácí, kteří udávali tempo zápas. Jejich převaha byla místy drtivá, ovšem fanoušci Plzně se branky ne a ne dočkat.

Ve 48. minutě to ale málem byl Žižkov, kdo se mohl dostat do vedení. Čermákův centr překvapivě skončil na tyčce Pavlíkovy branky. Za další tři minuty už Plzeň trestala. Utočník Ďuriš postupoval sám na branku, všiml si ještě nabíhajícího Petržely a tak mu předložil míč. Petržela zakončil a Plzeň vedla 1:0. V 59. minutě to mohlo být už o dvě branky, Kolář ale stál v ofsajdu a rozhodčí gól neuznal. Účastníka Ligy mistrů to nemuselo mrzet, vše si totiž vynahradili vzápětí prostřednictvím Pilaře. Ten zužitkoval přesný centr Koláře na výbornou, v klidu zpracoval a zakončil - 2:0 pro Plzeň.

V 66. minutě přišel neuznaný gól číslo dvě. Opět byla hlavním problémem ofsajdová past. Žižkov ohrožoval domácí branku jen sporadicky, nicméně nakonec dokázal snížit a alespoň na chvíli utkání zdramatizovat. Böhmova rána překvapivě skončila za zády Pavlíka - 2:1. To ale nebylo vše, následně Böhm vyzval Kalivodu a ten promarnil velkou šanci na vyrovnání. Pak už bylo po dramatu, neboť Plzeň opět utekla na rozdíl dvou branek. Bakošův centr dopravil do sítě hlavou stoper Číšovský - 3:1 pro Plzeň.

O čtyři minuty později už to bylo 4:1. Petrželův krásný lob našel Bakoše, který hlavou překonal Vaclíka. S Žižkovem to mohlo dopadnout ještě hůře, to by ale musel být uznán další gól, který Plzenští vstřelili - ofsajdovým viníkem byl tentokrát Číšovský. V nastaveném čase ještě uviděl druhou žlutou kartu Bodeček a byl vyloučen. Na konečný výsledek zápasu to ale nemělo vliv.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzen zrejme odjede jak zpraskany pes z Barcelony..ale nic na tom nebude menit ze si zpravi chut se Zizkovem..tip 1..3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip-2:1

prani aspon 4:0

Reagovat
lubik

zizkov prekvapi tipuju X tak 0: 0 nebo 1:1

Reagovat
twl

trenér vrba nechá odpočnou některé hráč....jako horváta,Pilaře,Petrželu,koláře, rajtorala s limberským a bakoše čanci dostanou dle mého Darida,fillo,ďuriš,řezník,ševinský ,hora a další......nicméně očekávám že I Plzeňské B je lepší než žížkov zvlášť darida tvoří dobře jako pavel horvát jen ty zkušenosti a hora. a ďuriš taky nehrají špatně.... tip 1:0 2:0 neočekávám moc goalumožná menší nesehranost bude...ale jak naše B už naznačilo v poháru v odrášovce proti boleslavi je dost silné......

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Tomtaf

3:3

Reagovat
vanGomm

Plzeň to snad zvládne a vyhraje.Bodů už prohospodařili hráči Plzně dost.Navíc neporazit takový soubor jako má Žižkov by byl hřích.

Reagovat
smazaný uživatel

No Žižkov umí hrát venku dobře spíše "jenom" proti slabším soupeřům ,na Plzni si moc šancí nevytvoř, i 7 gólů v 10 odehraných zápasech GL je slabší... No a jestli Žižkov dá Plzni alespoň jeden gól, tak bych to viděl na Davida Kalivodu. Ale stejně si myslím, že se Žižkov Plzně tolik nezalekne a bude se snažit hrát kvalitní fotbal a pokusí se o to nejlepší, co může v GL předvést.

Plzeň určitě nastoupí do zápasu jako favorit, rozdíl osmi příček v tabulce GL to jasně dokazuje. Po utkáni na Nou Campu, kde Plzeň nezklamala, vletí na Žižkov jako stíhačka, sice šance které bude mít nebude proměnovat, i tak se nějaká střela Plzně do sítě protivníka dostane. Můj závěr je že Žižkov v Plzni nijak nepřekvapí, ale taky ani nijak neurazí svoji hrou.

Tipuju 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

....................................................................danek............................................................................

reznik.......................sevinsky....................................bystron...........................................limbersky

fillo..............darida............................trapp...................kolar..................................................hora

...........................................................duris.....................................................................................

stridacka:Cech,Rajtoral,Cisovsky,Jiracek,Horwath,Pilar,Krmencik,Bakos

Reagovat
smazaný uživatel

Plznicka bude hrat v plny sestave, mozna s 1-2(3?) nahradnikama (duris, reznik, mozna trapp)...

nemuze riskovat dalsi ztratu bodu v GL, opory posetri az proti sokolovu

Reagovat
Veselac

5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele