20. kolo
11.03.2012 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - Dukla Praha 0:2

Dukla vyhrála na půdě Hradce 2:0 a v tabulce se posunula už na šesté místo. Vítězství nováčka soutěže zařídili po poločase Švejdík a Malý. Votrokům patří i přes porážku slušné desáté místo.

První poločas toho příliš nenabídl. Obě strany se sice pokoušely překvapit protivníka, avšak do žádné stoprocentní šance se nedostaly. Jako první hrozil Hradec, před brankou hostí pálil z voleje Štěpán, ale obrana Dukly míč srazila na rohový kop. Bohužel další minuty nabídly jen fotbalovou nudu. To se částečně změnilo až po výmeně stran.

Vůbec první tutovka přišla až v 56. minutě, hostujícímu Švejdíkovi ale úplně nesedla rána a gólman Lindr v poklidu lapil. Každopadně přesně po hodině hry se poprvé změnilo skóre. Na rohový kop si naskočil Ondřej Švejdík a hlavou zajistil hostům zničehonic vedení - 1:0 pro Duklu. Hned za tři minuty vedli Pražané už 2:0. Pávek ve středu hřiště ztratil míč a přečíslení Dukla zužitkovala parádně. Petr Malý obešel brankáře a střelou do prázdné zvýšil.

Pro Hradec byl průběžný výsledek hodně krutý. Dukla svůj náskok bránila a ubránila ho i v 76. minutě, kdy utekl po pravé straně Černý, jenž následně přihrál Mrázkovi, ale ten netrefil míč. Votroci nakonec nestačili ani snížit a po devadesáti minutách podlehli Dukle 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 duklaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 vyhrame

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám pěkný fotbal,Dukla,náš zítřejší soupeř hraje sympatický fotbal,ale samozřejmě věřím v naše vítězství.Navíc máme po podzimu Dukle co vracet,takže 3:1 pro HK.Zítra pod Lízátky povinně!!! A jedem dál Votroci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

budu tam

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha???

Reagovat
smazaný uživatel

Otřesný!!!Hradec hrál naprostou tužku a nic jinýho si nezaslouží!Dukla sice hrála taky hovno,ale její hráči aspoň běhali...Lindr předvedl příšernej výkon a jeho zbytečný tečování míče,kterej letěl metr a půl od tyče do zámezí a z následnýho rohu padnul gól-vejde do historie. Nechápu proč chytal dneska zrovna Lindr...No hrůza.Gratuluju kašpaři-namočili jste se do toho pěkně.Aby vás tenhle bodovej kiks ještě nemrzel...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele