20. kolo
13.03.2011 17:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Slavia Praha - FK Teplice 4:1

Slavia vyhrála druhý jarní zápas v řadě a polepšila si ve vyrovnaném boji o záchranu, Teplice přehrála v poměru 4:1.

Úvod utkání se nesl v bojovném duchu o střed hřiště bez výraznějších šancí. Slávisté se snažili kombinační hrou překonat poctivou defenzívu teplických, kteří zlobili spíše z rychlých protiútoků. K prvnímu ohrožení brány se hráči dostali po dvaceti minutách hry, když z velké dálky pálil domácí obránce Čelůstka.

Slávisté začali ožívat a přehrávat hosty stále více. Výsledkem byla střela Trubily či průnik Jandy. Chvíli na to se již domácí mohli radovat z přesné trefy. Pospěch uplatnil svůj důraz ve vápně a Kiselův oblouček umístil za brankáře Slavíka - 1:0.

Tepličtí se ještě ani nevzpamatovali z inkasovaného gólu a museli tahat míč ze sítě podruhé. Hned v následující minutě totiž napálil odražený míč Lukáš Jarolím a v krátké době opět rozjásal domácí fanoušky - 2:0. A hostům mohlo být ještě hůř. Drtivou pětiminutovku Slavie ukončil střelou do břevna Hora.

Teplice zmobilizovaly síly a snažily se s nepříznivým výsledkem něco udělat, zatímco domácí se do přestávky soustředili spíše na hlídání svého nadějného náskoku.

Podobný obraz hry nabídly obě mužstva i po příchodu z kabin. Ke slovu se opět dostal při chuti hrající Jarolím, jeho další střela ale v bráně neskončila. Teplickým se podařilo zápas zdramatizovat, když se po pěkném uvolnění a neméně krásné střele prosadil Mahmutovič - 2:1.

Klid pro domácí hráče i fanoušky však přinesl o pět minut později muž zápasu Lukáš Jarolím. Korešův centr prodloužil za Slavíkova záda netradičně hlavou - 3:1. Hosté se museli vrhnout na zteč Vaniakovi brány a slávisté tak měli příležitost vyrážet k rychlým brejkům. Konečnou podobu výsledku dal těsně před konečným hvizdem Milutinovič - 4:1.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nový Chorál tribuny sever - http://www.youtube.com/watch?v=R3OcJxJYDN8

Reagovat
paomara

chorál mi je u řiti, ale Slávka vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 1-Pospech,Janda,Vlcek,-Mahmutovic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady neni vůbec co řešit ubrečená Slávie která si myslí že se díky výhře v Liberci zvedne dostane od Teplic 3 goly střelci budou Mahmutovič,Došek a Vachoušek z penalty to je realita!!!

Reagovat
vanGomm

Tebe ta výhra Slavie v Liberci,jak vidím dost rozhodila.Ovšem pokud jsi přesvědčen,že tady není co řešit,tak bych na tvém místě vůbec neváhal a položil tam na to prašule.Kurz tam je na dvojku celkem slušný.Jinak npř. na těch 0:3 je 35,00.Jinak si myslím,že to tak jednoznačné asi nebude viděl bych to na X.

Reagovat
diastan

Reagovat
vanGomm

????

Reagovat
diastan

Co je? směju se te jeho realitě o ubřečené Slavii, ktera dostane 3 kousky.

Reagovat
vanGomm

Tak se omlouvám,já měl za to,že to byla reakce na mě.Už to,ale vidím.Slavia teď 2x po sobě vyhrála a to tady někteří,jak vidno velice těžce nesou.Znám ve svém okolí jednoho a toho to tak rozhodilo,že i špatně spí.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč sme dneska vyhrály 4:1?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mamuta si trefil, gratuluji

Reagovat
Losinho

Až na to, že takovej Došek vůbec nemohl nastoupit...

Reagovat
smazaný uživatel

jdete do hajzlu

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip oba dají gol 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim to same..kazdy si mysli ze se ted Slavia zvedne..podle me bude remiza..mozna Teplce vyhraji 1:2...tip obe muzstva daji gol zni nejlip

Reagovat
diastan

jasná 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejšek byl v osobním životě jedním z mých nejhorších dnů, takže pevně věřím, že smůla v lásce bude znamenat štěstí ve hře a Slavia vyhraje v dramatickém utkání 2:1 (góly Slavia někdo z tria Pospěch, Vlček, Kisel)

Reagovat
smazaný uživatel

slavie

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pan reportét má bordel ve jménech, Lukášove Jarolíma při pozápasovém rozhovoru oslovil "Davide"

Teda jestli jsem se nepřeslechl a neříkal "ať to jde", ale asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak gratulace Slavii od fanouška Sparty, padaly krásný góly, pohlednej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

alespon je videt ze vsichni spartansky fans nejsou debilové...dík

Reagovat
smazaný uživatel

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůpppppppppppppppííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
Miky.77.14

Tady se zas ty blbečkové pěkně zesmešnili co se smáli Slavii jak dostanou:) Takovej fotabl co dneska hráli, nepředvedla dlouho ani Sparta. Zvedaj se a tým se parádně sehrává

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele