24. kolo
06.04.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:1

V utkání 24. kola Gambrinus ligy remizovaly týmy Teplic a Olomouce ve vzájemném souboji 1:1. Domácí šli sice brzy do vedení, to však nakonec nedokázali uhájit a olomoučtí v druhé půli srovnali krok. Teplice klesly na páté místo, Olomouc je dvanáctá.

Teplice výborně začaly zápas a vstřelily branku hned v osmé minutě. Trefil se Michal Smejkal, který tak vstřelil svůj první gól ve žlutomodrém dresu. Merzič vyslal dlouhý centr do vápna, Smejkal si naskočil a hlavou míč usměrnil do sítě - 1:0. Teplický útočník byl při chuti a hned chvíli po tom, co vstřelil gól mohl zdvojnásobit teplické vedení, jeho hlavičku však výtahl brankář Drobisz na břevno. Chvíli nato neproměnil další příležitost Teplic Jun, ten byl po Merzičově centru sám s balonem na úrovni penalty a pokoušel se přehodit Drobisze, brankář však jeho záměr vystihl. Do šaten se šlo za stavu 1:0.

V druhém poločase dlouho nebylo nic k vidění, došlo dokonce na pískot fanoušků. Šance přišla až po hodině hry, Mareš centroval a Jun v pádu pálil těsně vedle tyče. O deset minut později už se ale skóre měnilo, jenže na druhé straně! Balón k přímému kopu si postavil olomoucký Lukáš Bajer a střelou pod břevno nádherně vyrovnal - 1:1. V závěru mohla Olomouc ještě rozhodnout ve svůj prospěch, ale Šťepánovu střelu Slavík vyrazil a Kazár mířil mimo.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

''Trenér Pulpit bude postrádat zraněné útočníky Hartiga s Petrem'' Co by tam taky Hartig dělal po výpovědi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele