základní skupiny - skupina K, 3. kolo
20.10.2011 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Wisła Kraków - Fulham FC 1:0

Fotbalisté Wisly Krakov si na své konto připsali svoje první body, a to dokonce tři za vítězství nad favorizovanějším Fulhamem. V tabulce sice zůstali na posledním místě, pouze však s jednobodovou ztrátou na anglického soka. Hosté už po půlhodině hry hráli o deseti a nakonec podlehli díky jedinému gólu Dudu Bitona z 60. minuty.

Wisla se svého soupeře vůbec nezalekla. Byť v 5. minutě měl první šanci zápasu hostující Duff, kterého ovšem vychytal Pareiko, byli to především domácí, kteří drželi taktovku hry. Nejnebezpečnějším mužem pro gólmana Schwareza byl srbsko-makedonský útočník Iliev, který se vydal na výlet do srdce hřiště a střelou kolem Hangelanda trefil břevno.

Iliev poté zahrozil i ve 20. minutě, nicméně Schwarzer mu jeho pokus tentokráte polapil. Fulham se trošičku probral až po pětadvaceti minutách hry, Dembélé však míč do brány nezakroutil, ale pouze zamířil do rukavic Pareika. Na druhé straně opět zlobil neudržitelný Iliev, jenže pro krakovský celek bez úspěchu.

Ve 29. minutě ale nemohl být trenér Martin Jol příliš pyšný na svého svěřence Mousu Dembélého. Belgický rodák totiž hodně nešetrně zajel do protihráče Núňeze a sudí Hansson mu nekompromisně ukázal přímou červenou kartu. Od té doby až do obrátky se již Cottagers drželi pouze na své vlastní polovině.

Fanoušci na stadionu v Krakově o přestávku prožili jednu menší nepříjemnost. Protože v jihovýchodním cípu tribun vypadl proud, musel se prodloužit začátek druhého poločasu o třináct minut. Stejně jako do prvního dějství i do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupil polský tým v celku dost aktivně.

Nejprve Schwarzer musel být na pozoru při střele Wilka a po hodině hry již Wisle zařídil jedinou trefu utkání Biton. Z třiceti metrů si narovnal míč na pravačku a přesnou táhlou ránou k tyči překonal Schwarzera. I nadále se Fulham prakticky jenom bránil, Kirm byl brance dvakrát blízko, Núňez z dálky ztroskotal na Schwarzerovi.

Hosté v Polsku podali opravdu dost hrozný výkon, za který si body určitě nezasloužili. A nic na tom nezměnili ani ve zbývajících třiceti minutách. Je ovšem pravda, že jejich prohře hodně napomohlo vyloučení Dembélého. I Wisla však má na svém kontě červenou kartu, v 87. minutě šel totiž předčasně pod sprchy po dvou žlutých kartách Chávez.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
stas87

1.0 melikson

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Melikson nehra a wisla je dost oslabena v poslednom case nehra vobec nic takze 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že bude Zdeněk v základu Fulham do toho

Reagovat
rickroll

WTF??To nebyla redka ani náhodou!!!

Rozhodčí Nunez

Reagovat
rickroll
Reagovat
rickroll

tak nic,už to smazali....

Reagovat
smazaný uživatel

super Wisla jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oba polské týmy výhra, velmi dobré

Reagovat
rickroll

Vypadá to,že autor toho reviewu vůbec neviděl zápas.....

No co,doma ty simulanty porazíme 6:0 a bude klid...

Reagovat
t0mmy33MCFC

Belgický rodák totiž hodně nešetrně zajel do protihráče Núňeze si delas prdel ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele