základní skupiny - skupina A, 3. kolo
20.10.2011 21:05 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

PAOK Soluň - Shamrock Rovers 2:1

Měla to být jednoznačná záležitost, ovšem nebyla. Favorizovaný PAOK Soluň se v zápase s irským Shamrockem Rovers trápil, ale nakonec o povinné tři body nepřišel. Řekové zásluhou Lazara brzy vedli, ale ve druhém poločase srovnal Sheppard. Rozhodující trefu nakonec zaznamenal Vieirinha.

Irové se v bouřlivém řeckém prostředí dlouho nedrželi a už ve 12. minutě poprvé inkasovali z kopačky Lazara, ten vypustil fantastický projektil a brankář Thompson zůstal jako přibitý - 1:0 pro PAOK. Tím domácí rozhodně nekončili a nadále měli více ze hry, nicméně druhý gól se do šaten nepodařilo vstřelit. Shamrock příliš šancí neměl, ale už v prvním poločas ukázal, že to s ním nebude mít PAOK zas tak jednoduché.

Tyto obavy se nakonec potvrdili krátce po změně stran. Dennehy rozehrál volný přímý kop a nikým neobsazený Sheppard vstřelil vyrovnávací branku - 1:1. Pro PAOK to byla studená sprcha, po celou dobu byl lepším týmem ale skóre bylo po trefě Shepparda vyrovnané.

PAOK poněkud zvážněl, ale v 63. minutě si vzal vedení zpátky. Ivič připravil palebnou pozici pro Vieirinhu a ten vstřelil rozhodující gól celého utkání - 2:1 pro PAOK. Domácí mohli ještě navýšit ale v cestě pokáždé stál spolehlivý Thompson. Soluňský celek tak vyhrál pouze 2:1, co je však důležitější jsou tři body.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 1...2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
paver

X2

Reagovat
smazaný uživatel

PAOK !!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 bez debat,zhto h PAOK!!!

Reagovat
jewix

A já se nebojím a dám 3-0..tady je nutno ukázat KDO v pohárech na jaře už nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Shamrock je pravděpodobně nejslabší tým v základní části EL, PAOK se bodem z Ruska udržel ve hře o postup a tady nebude mít žádný problém - 3:0.

Reagovat
paver

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

No doufam, ze postoupi Tottenham a Rubin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele