Tipy Tomáše Radotínského

22.02.2008, 12:25
Tipy a analýzy
V tomto díle rubriky Tipy osobností se utkají za osobnosti fotbalový komentátor Galaxie Sport Tomáš Radotínský a za naši redakci Tomáš Pavlík. Těžká úloha čeká našeho redaktora: konečně zastavit vítěznou šňůru, která trvá pět kol a díky níž osobnosti vedou již 7:4!

NEWCASTLE – MANCHESTER UTD.
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Newcastle je v dlouhodobém herním a výsledkovém útlumu, takže nevím, co by se muselo stát, aby zrovna v tomto utkání zabral. Navíc Manchester United si po výpadku v derby asi žádnou další blamáž nedovolí.
Tip: 2
Tomáš Pavlík: Hosté bojují o obhajobu titulu a výhry v podobných zápasech by měly být samozřejmostí. Tím spíše, když Red Devils potřebují napravit domácí porážku od Manchesteru City. Newcastlu to ani po výměně manažera nejde, doma sice dvakrát v řadě remizoval, tentokráte si ale bod na konto nepřipíše.
Tip: 2
MANCHESTER CITY - EVERTON
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Důležité utkání o Ligu mistrů. Pokud domácí navážou na vystoupení na Old Trafford, měly by tři body zůstat doma. Vzhledem k letošní síle Evertonu však spíš očekávám remízu.
Tip: 0
Tomáš Pavlík: Toffees mají skvělou formu a potvrdili jí i snadným postupem do osmifinále Poháru UEFA. Manchester City je doma silný, tohle vypadá na remízu.
Tip: 0
BRNO - SLAVIA
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Očekávám překvapení, tedy jedničku. Slavia proti Českým Budějovicím herně nepřesvědčila, navíc bude mít v nohách pohárové utkání v Londýně. A v Brně prý bylo po špatném výkonu v Plzni velké mytí hlav...
Tip: 1
Tomáš Pavlík: Slavia se štěstím porazila České Budějovice a bude chtít uhájit pětibodový náskok před Spartou. Povoleným dopingem bude remíza s Tottenhamem, přesto budu opatrnější, Brno totiž podcenit nelze a utkání se Spurs Slavii jistě odčerpalo spoustu sil.
Tip: 02
LIBEREC - TEPLICE
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Myslím, že to bude vyrovnané utkání, které rozhodnou maličkosti a individuality. Nejspíš bych se přiklonil k nerozhodnému výsledku.
Tip: 0
Tomáš Pavlík: Slovan se ne a ne dostat ze sestupového pásma a snadné to nebude mít ani nyní. Proti Ostravě nezahrál Liberec špatně a pokud tento výkon zopakuje, mohl by brát tři body. Teplice ale stíhají Slavii a body jen tak lehce neodevzdají.
Tip: 10
Č. BUDĚJOVICE - JABLONEC
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Favorizuji domácí, kteří měli úspěšný závěr podzimu a ani na Slavii prý herně nezklamali.
Tip: 1
Tomáš Pavlík: Jihočeši zanechali dobrý dojem na Slavii a i na jaře bude hodně nepříjemné obrat je o body, což platí především pro jejich domácí zápasy. Jablonec do suterénu tabulky nepatří, na sever Čech si odveze bod.
Tip: 0
AS ŘÍM - FIORENTINA
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Postavení obou soupeřů v tabulce dává tušit vyrovnaný souboj. Rozhodne výhoda domácího prostředí.
Tip: 1
Tomáš Pavlík: Římské AS si řádně zvedlo sebevědomí výhrou nad Realem Madrid a pohodu si snad přenese i do Serie A. Výhodou by pro Giallorossi možná mohlo být, že Fiorentina ve čtvrtek večer bojovala v Poháru UEFA a domácí tak měli na odpočinek o 48 hodin více.
Tip: 1
LEVERKUSEN – SCHALKE 04
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Výkony Schalke jsou dost nevyrovnané. Leverkusen by si tři body neměl nechat ujít.
Tip: 1
Tomáš Pavlík: Oba celky si dělají zálusk na účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Tohle utkání může skončit všelijak, já zvolím zlatou střední cestu.
Tip: 0
FRANKFURT - BRÉMY
TOMÁŠ RADOTÍNSKÝ: Přál bych Martinu Feninovi, aby se mu střelecky dařilo tak jako v prvních jarních kolech. Brémy si na něj ale dají pozor.
Tip: 0
Tomáš Pavlík: Eintracht před týdnem na jaře poprvé ztratil body a proti nejlepšímu útoku ligy to bude mít hodně složité, což by ještě mohla umocnit absence Kyrgiakose. Werder nesmí ztrácet, z Frankfurtu se ale body snadno vozit nebudou.
Tip: 02

Autor: David Křížka

Komentáře (15)

Přidat komentář
M11

chvalim ostre tipy Radotinskeho

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, zadny alibisticky 10 a 02

Reagovat
smazaný uživatel

To, že vsadí proti Slavii jsem očekával, hádejte proč...

Reagovat
bakasa

protože to tak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na kříž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze je to spartan jak poleno a uz to nekolikrat potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Bingo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protze je to spartan a proti slavii vsazi dycky

Reagovat
smazaný uživatel

0,1,1,0,1,0,2,2 předpokládám,že Leverkusen hraje v sobotu, jak jsem někde četl.

Reagovat
smazaný uživatel

2......x.........2................1x..........1.............1............x..........1x

Reagovat
smazaný uživatel

tak nevim jestli si oba delaji srandu, takhle se dela dobry - fotbalovy - dojem? Jediny kdo byl sympaticky byl Straka - jako vzdycky...

moje tipy - 2 2 2 2 0 1 2 2 - no domaci si moc radosti neuziji

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že tma neni misto fotky Radotinskyho fotka Tomáše Pavlíka...to je taky osobnost,na tomto webu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele