Tipy Milana Fukala

14.03.2008, 23:23
Tipy a analýzy
Máme tu další víkend a s ním i rubriku Tipy osobnosti. V tomto kole se představí za osobnosti jablonecký hráč Milan Fukal, který si porovná své tipérské dovednosti s Petrem Starým, šéfredaktorem nejnavštěvovanějšího serveru o fotbale v republice. Ten bude mít za úkol opět snížit bodové manko na osobnosti, které vedou 9:5.

MANCHESTER CITY - TOTTENHAM
MILAN FUKAL: Hosté vypadli z Poháru UEFA nešťastně až v penaltovém rozstřelu v Eindhovenu, a to by na jeho hráčích mohlo zanechat stopy, ale i tak si myslím, že má Tottenham velice zkušené mužstvo na to, aby si z Manchesteru odvezl bod za remizu.
Tip: 0
Petr Starý: Tottenham má v nohách velmi těžké pohárové utkání v Eindhovenu, navíc byl nakonec po penaltách vyřazen. To podle mého rozhodne. Citizens se sice poslední dobou moc nedaří, z posledních osmi zápasů vyhráli jen jeden, ale Tottenham tentokrát porazí.
Tip: 1
FULHAM – EVERTON
MILAN FUKAL: Everton vypadl taktéž z Poháru UEFA až v penaltovém rozstřelu s italskou Fiorentinou a v tomto případě si myslím, že na domácí Fulham i přes smolné vyřazení by to stačit mělo, protože Everton bojuje stále ještě o Ligu mistrů.
Tip: 2
Petr Starý: Everton je na tom stejně jako Tottenham, také vypadl po penaltách z Poháru UEFA, ale alespoň hrál doma a netrávil čas na cestě. V lize už devětkrát neprohrál, hraje dokonce o Ligu mistrů. Naopak Fulham začíná ztrácet dech v boji o záchranu a vedle Derby je druhým nejvážnějším kandidátem na sestup. Bude bojovat, ale stačit to nebude. Dal bych opatrný dvojtip, ale v komentářích bych to schytal, tak to risknu.
Tip: 2
OLOMOUC - OSTRAVA
MILAN FUKAL: I když domácí Olomouc je v lize remízovým králem, věřím v tomto případě Baniku, který je diky posledním výsledkům ve hře o titul.
Tip: 2
Petr Starý: Sigma letos doma ještě neprohrála, i když na druhou stranu hodně zápasů jen remizovala. Baníku se na jaře daří, nečekaně snadno vyhrál v Plzni a obral o body i Slavii. Těžký zápas, může skončit jakkoli, takže volím zlatou střední cestu.
Tip: 0
PLZEŇ - LIBEREC
MILAN FUKAL: Plzeň ve dvou posledních zápasech obdržela 7 branek a i proto si myslím, že Liberec na domácím hřišti neporazí.
Tip: 0
Petr Starý: Viktorka je zatím na jaře trochu nevyzpytatelná, po výhře a dobrém výkonu proti Brnu dostala klepec od Baníku a prohrála ve Zlíně. Liberec je na tom lépe, přejel Teplice, ale naposledy doma jen remizoval se Žižkovem. Zase těžko tipovat, ale jako Plzeňák mám jasno.
Tip: 1
MLADÁ BOLESLAV - SPARTA
MILAN FUKAL: Spartě se historicky v Mladé Boleslavi nedaří a ta se po ostudné prohře v Mostě bude snažit o to vylepšit si reputaci, ale i tak si myslím, že to tentokrát na Spartu stačit nebude.
Tip: 2
Petr Starý: Boleslav na jaře moc nepřesvědčuje, dva týmy ze druhé poloviny tabulky porazila jen o gól, s dalším remizovala a před týdnem dokonce prohrála s posledním Mostem. Sparta bojuje se Slavií o titul a pokud s ní chce udržet krok, bude muset vyhrát. Navíc bude chtít Středočechům oplatit podzimní domácí porážku. V Boleslavi sice Sparta ještě nikdy neuhrála ani bod, ale věřím, že to zlomí.
Tip: 2
UDINESE - LAZIO
MILAN FUKAL: Udinese je v domácím prostředí tradičně velice silné a navíc hraje o evropské poháry, takže v tomto zapase vidím favorita právě tam.
Tip: 1
Petr Starý: Udinese na svém hřišti není moc přesvědčivé, ale Lazio je venku ještě horší, výhru si domů letos přivezlo jen jednou. Domácí bojují o poháry, hosté sice letos hráli Ligu mistrů, ale v Serii A to mají blíž k sestupovým příčkám, než k pohárům. Moje volba je jasná.
Tip: 1
AS ŘÍM – AC MILÁN
MILAN FUKAL: AS Řím je už jediný tým, který může ještě zastavit Inter v cestě za titulem, ale na druhé straně je AC Milan velice zkušené mužstvo na to, aby i přes pro ně brzké vyřazení z Ligy mistrů se z toho otřepalo a z Říma si odvezlo bod za remizu.
Tip: 0
Petr Starý: Řím bojuje s Interem o titul, Milán kvůli pomalému rozjezdu do sezóny jen o Ligu mistrů s Fiorentinou, kvalitou jsou to srovnatelné celky. Tady podle mě rozhodne domácí prostředí.
Tip: 1
VALENCIA – FC SEVILLA
MILAN FUKAL: Sevilla má velice kvalitní tým na to, aby se udržela v boji o Ligu mistrů a ve Valencii zvítězí i proto, že domácí v letošní sezóně nejsou ve formě z posledních let.
Tip: 2
Petr Starý: Dva zklamané týmy, které chtěly hrát o titul, ale budou rády alespoň za poháry. Sevilla ztrácí dva body na Ligu mistrů, Valencia je sice aktuálně až desátá, ale dobrou šanci dostat se do Evropy má přes národní pohár, kde má dobře rozehrané semifinále s Barcelonou. Teď má za sebou Valencia čtyři ligové zápasy bez výhry, Sevilla překvapivé vyřazení z Ligy mistrů a utrápenou výhru nad posledním Levante. Vidím to na remízu.
Tip: 0

Autor: David Křížka

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta nevyhraje

Reagovat
satan_666

přesně,nevim co z ní sou všichni posraný,Bolka neni Zižkov nebo Zlín...přijde těžší soupeř a na spartě maj smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo neni jako Teplice ze?Na to jsi asi pozapomnel ze Sparta porazila Teplice...

Reagovat
Shevchenko

Pro mně je jasný vítěz Fukal.

Reagovat
PJ

A neni

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to koukam a sama 0 mi tam vychazi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v Boleslavi je to za 1!

Reagovat
smazaný uživatel

jo Sparta nevyhraje!!!! Ale AC Milán v Římě jo...

Reagovat
smazaný uživatel

AS podle mě doma neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš naopak

Reagovat
smazaný uživatel

moje tipy:

manchester 1

fulham 0

olomouc 0

plzeň 0

m.b. 0

udinese 2

as roma 1

valencia 1

Reagovat
smazaný uživatel

výborně PJ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele