Tipy Miroslava Soukupa

29.02.2008, 16:26
Tipy a analýzy
Je tu další ligový víkend a s ním rubrika Tipy osobnosti. V tomto díle bude za osobnosti tipovat trenér egyptské reprezentace do dvaceti let a asistent v Brně Miroslav Soukup. Proti němu se za naší redakci postaví Radim Šantrůček, jenž se bude snažit zastavit famózní vítěznou jízdu protivníků, kteří vedou již 8:4!

EVERTON - PORTSMOUTH
MIROSLAV SOUKUP: Po vítězství na půdě Manchesteru City v posledním utkání dokazuje Everton, že s útokem na poháry to myslí vážně a jasně doma porazí Portsmouth.
Tip: 1
Radim Šantrůček: Velmi vyrovnaný zápas, ve kterém se přikloním na stranu domácích. Everton je o kousek lepší, stabilně prokazuje vysokou kvalitu, věřím v jeho zisk tří bodů.
Tip: 1
OLOMOUC - SPARTA
MIROSLAV SOUKUP: Sparta jasně přehrála doma Žižkov a přibližuje se Slavii v boji o titul, Olomouc bude těžko zastavovat dobře rozjeté soupeře.
Tip: 2
Radim Šantrůček: Sparta rozjela jaro ve velkém stylu a nejspíš bude v podobném duchu pokračovat. Domácí mají problém s koncovkou a na obhájce titulu budou krátcí.
Tip: 2
PLZEŇ - OSTRAVA
MIROSLAV SOUKUP: Plzeň velmi dobře vstoupila do jarní části sezóny a potvrdí dobrou formu i proti Ostravě. Ale Baník je velmi silný soupeř a neprohraje.
Tip: 0
Radim Šantrůček: Hlavně Ostrava má velké ambice, domácí spíš chtějí nezkazit dobře rozjetou sezónu. V posledním kole ani jeden z týmů nepřesvědčil, proto tipuji remízu.
Tip: 0
TEPLICE - BRNO
MIROSLAV SOUKUP: Určitě zajímavé utkání o 6 bodů, neboť obě mužstva se netají pohárovými ambicemi. Jako asistent v Brně věřím, že budeme schopni navázat na dobrý výkon proti Slavii a zvítězíme i v Teplicích.
Tip: 2
Radim Šantrůček: Teplice mají co napravovat, Brno ale bude po výhře nad Slavií na koni. Přesto mi vychází opět jednička, trenér Rada svůj tým vyburcuje a nedopustí další ztrátu v boji o nejvyšší příčky.
Tip: 1
SCHALKE - BAYERN
MIROSLAV SOUKUP: Tak silný tým jako Bayern nemůže ztratit dvakrát body po sobě a výhrou na Schalke odčiní bodovou ztrátu z domácího zápasu s Hamburkem.
Tip: 2
Radim Šantrůček: Trenér Schalke Slomka má nůž na krku, proto se jeho tým musí proti Bayernu vytáhnout. Domácí navíc na Bayern umí a prohrát by s ním na vlastním hřišti neměli.
Tip: 10
HAMBURG - FRANKFURT
MIROSLAV SOUKUP: Hamburg překvapil remízou na Bayernu a bude chtít tyto body potvrdit i doma. Tentokrát Frankfurt nespasí ani Martin Fenin.
Tip: 1
Radim Šantrůček: HSV se rozehrává k dobrým výkonům. Velmi slušnou kvalitu ukazuje i Frankfurt s Martinem Feninem, Eintracht však žádný bod nepřiveze.
Tip: 1
JUVENTUS - FIORENTINA
MIROSLAV SOUKUP: Juventus v posledních třech domácích zápasech pouze jednou vyhrál a Fiorentina bude chtít využít i oslabení domácích o Pavla Nedvěda.
Tip: 0
Radim Šantrůček: Ani jeden z týmů není momentálně v optimální pohodě. Vzájemný souboj proto může jeden z nich odrazit k lepším výsledkům. Juventus by podruhé doma zaváhat neměl.
Tip: 1
AC MILÁN – LAZIO ŘÍM
MIROSLAV SOUKUP: Pokud se chce AC Milán udržet v boji o poháry, musí porazit zatím nepřesvědčivé Lazio, které v utkáních venku většinou maximálně remizuje.
Tip: 1
Radim Šantrůček: Rossoneri opět ztratili body, proti Laziu nesmějí zaváhat. Hosté se nejspíš už dostali z nejhoršího, na další radost z bodového zisku si počkají do příštího kola.
Tip: 1

Autor: David Křížka

Komentáře (36)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Brno nevyhraje v Teplicách

Reagovat
One-Real

S Panem Soukupem souhlasim krome toho ze myslim Brno s Teplicema plichta

Reagovat
milan78

soukup nemůže tipovatbrno jinak, než za 2...., taky si myslím, že bud si tam brno utrápí 0:0, nebo si teplice usmolí 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

A bude to 8:5

Reagovat
GEGE

Banik je 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nevzpomínám si, kdy Baník v Plzni naposledy prohrál, vidím to ale spíše na bod...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník tam prohrál naposledy skoro před deseti lety... ale taky to vidím tak že remíza bude zlatá

Reagovat
$dolar$

Tak ja bych zase videl Fiorentinu jako viteze ;)

Reagovat
$dolar$

Tak dobre jsem udelal za 6 eur vyhraj 30 ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím že Sigma to znovu nějak zremizuje a sebere Spartě body... Dál s AC Milán souhlasím, s Evertonem rovněž, ovšem jak bude hrát Baník v Plzni jsem zvědav...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze everton prehra

Reagovat
smazaný uživatel

doma asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale dufam aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

oliver everton doma neprehra ..........lebo som dal 1

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Aston Villa 1, Fulham - Manchester United 2, AS - Parma 1, Skalica - Zvolen 1 - celkovej kurs se pohybuje kolem 6,2.

Gunners po smolné remíze v Birminghamu neztratí další body v boji o titul a to i přesto, že Aston Villa je v této sezóně pro mě jedno z největších překvapení v lize a v posledních dvou zápasech pokaždé vyhrála. Na druhém konci Londýna se na stadionu Fulhamu představí Red Devils a odjedou také s plným počtem bodů. Římské AS podobně jako Arsenal v minulém kole ztratilo vítězství až v posledních minutách a na Stadio Olimpico si zpraví chuť před odvetou s Realem Madrid a Parmu porazí. A zbývá už jen zápas slovenského hokejového play-off - v prvním zápase hostí Skalica v čele s Zigmundem Palffym Zvolen. Skalica je jedním z nejlepších týmů na domácí půdě v této sezóně a po dnešku povede v sérii 1:0. Teď už jen zajít do sázkové kanceláře nebo si doma zapnout bwin a vsadit. Hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsem zvědavý jestli ti to vyjde...vypadá to zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

ja som takycho tutoviek uz dal vela krat a vzdy bolo prekvapenie ale moze vyst

Reagovat
smazaný uživatel

za kolko kc si dal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham - Manchester 0:3 , AS - Parma 4:0 , Skalica - Zvolen 7:1 , Arsenal - Aston Villa 1:1 ... zklamal mě můj nejoblíbenější tým, ale za předvedený výkon si výhru nezasloužili - snad to napraví v úterý v Miláně, AC hraje poslední dobou ještě větší "kulovku" ... Arsenal4ever

Reagovat
smazaný uživatel

za kolko kc si dal ?

Reagovat
smazaný uživatel

za 500 potřeboval jsem peníze, teď si je budu muset zase těžce vydělávat . je to pešek ... někdo hold má a někdo nemá ty ostatní zápasy vyšly tak hezky a Arsenal mi to posral ... škoda

Reagovat
fantomas

měl si rači dát 10, když sme hráli s Villans, to nejsou žádní nazdárkové, což se taky potvrdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Po bitvě je každý generál

Reagovat
fantomas

já to tipoval i v preview se koukni...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáši, s takovými dvojtipy si běž vytřít pr*el.

Reagovat
fantomas

tak sry...ale takle se tipuje normálně...i tak, kdybych si měl vybrat tak vyberu plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám rád vysoké kursy.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si to vynahradil: Bolton - Liverpool 2 Everton - Portsmouth 1 Plzeň - Baník 2 Hamburk - Frankfurt 1 za 2 kilča 2418 Kč juchúúú, bwin4ever - nakonec vydařenej víkend, jsem spokojenej

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hm vcera jsem si taky vsadil Colorado-Los Ang. 1(5:2),Skeleftea-Lulea 1(3:1) a Freiburg-Bern 2(17vterin pred koncem domaci vyrovnali na 1:1) za 400 vyhra 2600,-

Reagovat
smazaný uživatel

A je to 9-4...nejak vam to nejde...osobnosti vas pekne drti....

Reagovat
Kily

uff, to je celkem debakl. No nic, pro příští rok budeme osobnosti nominovat z trochu jiného zázemí, třeba tipy televizních rosniček by mohly mít úspěch jak u vás (podle fotky), tak u nás (snad bysme vyhráli, no i když...)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ne Jancarika!Co takhle zkusit Poulicka nebo Titelbacha.Jsem celkem zvedavy jak by to dopadlo.

Reagovat
Kily

no na jednu stranu to vypadá jako snadná kořist, ale prohra by bolela hodně, hodně moc. Co ty víš, Poulíček si na zápas Inter - Reggina zatočí kolotočem, padne mu výhra hostí a ono to tak opravdu bude

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem o nem cetl jeden v srandokapsu.Je mamo podivej Poulicek hraje v reklame na bedary.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele