LM: Je rozhodnuto?

03.04.2008, 17:30
Tipy a analýzy
Někde asi ano, jinde to bude ještě pěkně napínavé. Asi si řeknete, že Manchester United a Barcelona mají postup v kapse, Chelsea alespoň 1:0 doma vyhraje a Liverpool si s Arsenalem poradí. Ale pozor! Již minimálně miliónkrát, a možná mnohem víckrát, zaznělo, že míč je kulatý a fotbal nemá logiku.

AS Roma – Manchester United

Asi nejjednoduší úkol stojí před svěřenci Sira Alexe Fergusona. Přivezli si z Itálie dvougólový náskok, nedostali ani branku. Ale samotný výsledek ani zdaleka neodpovídá průběhu zápasu. Nechme mluvit čísla: oba týmy vystřelily na branku soupeře 10x, Manchester byl o něco přesnější. Mezi tři tyče mířily 4 střely, a dvě z nich skončily v síti, zatímco AS Roma se trefilo 2x, bez úspěchu. Na rohové kopy, což svědčí o tlaku před brankou, vyhráli římští fotbalisté vysoko, 10:1! Míč ve své moci měli hráči obou celků přibližně stejně, domácí 31:19, hosté 30:22, na minuty, tedy 50 na 50 na procenta. Zajímavý je údaj o počtu nedovolených zákroků. Zatímco Manchester se provinil víckrát, "vyhrál" 19:14, otloukánkem zápasu se stal bezkonkurenčně Cristiano Ronaldo. Schytal to celkem 7x!

A co říkají na tento souboj trenéři?

Luciano Spalletti:
Výsledek jasně ukazuje, že Manchester je někde jinde, o patro výš. Jediné co jsem si po druhé brance přál bylo, ať neztratíme sebedůvěru. V úvodu zápasu jsme hráli lépe a zasloužili jsme si vyhrávat. Christian Panucci měl několik příležitostí, ale chybělo mu štěstí. Na druhé straně, branka Rooneyho byla víc než šťastná i když zakončení bylo pohotové. Dostali jsme se do těžké situace, ale soupeři v odvetě nic nedarujeme. Již jsme dokázali dát venku dva a více gólů, pokusíme se o to nyní znovu. Manchester má celou řadu vynikajících fotbalistů, individualit, ale měl jako celek hodně štěstí. O italských týmech se říká, že hrají na obranu, soupeř nám ovšem ukázal, jak smrtící je jeho protiútok, hrál podobně jako se hraje v Serii A. Nevím, zda bude moci v odvetě nastoupit Francesco Totti, moc by nám to pomohlo.

Sir Alex Ferguson:
Výsledek je fantastický, ale nesmíme si zase tak moc věřit. Ve fotbale neexistuje slovo nemožné, ale první krok jsme udělali my. Ze začátku jsme trpěli, ale Ronaldův gól vše změnil. On a Rooney vnesli hodně zmatku do obrany soupeře. Ronaldo může hrát ve středu útoku, ten gól mi připomenul časy, kdy jsem hrál fotbal také já. Zkušenost Edwina Van der Sara, bojovnost a přehled při druhé brance Ji-Sung Parka, to vše nám pomohlo k tomuto skvělému výsledku.

Schalke 04 – Barcelona

Ach, ta Barcelona!? Nechci být nespravedlivý, výsledek ostatně mluví pro ni, ale nebýt..., například nepřesnosti při zakončení akcí, střel mířicích všude možně jen ne do sítě, kdo ví. A znovu si vezmu na pomoc čísla. Přímo na branku mířilo 5 střel Barcy a 4 Schalke. Ale mimo ni směřovalo hned 13 střeleckých pokusů domácích! Bilance hostujícího celku? 0! Chvílemi opravdu Valdés a spol., nevěděli kam skočit, kam se vrtnout. Barcelona nastoupí do odvety s náskokem, nadějným výsledkem. Ale když ona již není tou jistotou jakou byla dříve. A nikdo si u ní nemůže být jistý s jakou se hráči ráno, v den utkání, probudí.

Slomka i Rijkaard věří

Mirko Slomka:
V prvním poločase jsme měli ze soupeře neuvěřitelný respekt. Nechali jsme Barcelonu hrát a to ji vyhovovalo. V druhé části hry jsme ji dostali pod tlak, ale gól jsme nedokázali vstřelit i když jsme si minimálně remízu zasluhovali. Vím, že stejně hrát odvetu asi nedokážeme, ale předem se v žádném případě nevzdáváme. Jsem spokojen s nasazením hráčů, s jejich výkonem v 2. poločase. V utkáních Ligy mistrů je důležité umět proměňovat příležitosti. Co se nestalo u nás, může přijít v Barceloně. Bohužel celá řada našich hráčů skončila utkání se zraněním, nevím koho z nich budu mít k dispozici.

Frank Rijkaard:
Dá se říct, že jsme dosáhli dobrého výsledku. Mužstvo pracovalo zodpovědně, pomohl nám gól hned na začátku utkání. Schalke se po přestávce zlepšilo, ale myslím si, že naše obrana obstála. Zejména se mi líbila naše hra po křídlech a také to, že jsme většinu zápasu měli míč pod kontrolou. Hráči jsou velice unaveni, projevilo se to v závěru utkání. Ale ukázali, že i přes nepřízeň jsou velkými bojovníky!

Arsenal – Liverpool

Podle statistik to bylo utkání, v kterém domácí měli ve všem navrch. Jen to gólové vyjádření chybělo... Střely na branku 5:4, mimo ni 6:0, rohové kopy 6:3, postavení mimo hru 3:1. Arsenal měl míč pod kontrolou téměř 39 minut, Liverpool jen 24:28. Což v procentech znamená poměr 61 ku 39. Na fauly vyhráli hosté13:8, ale i to vypovídá o jejich defenzivní činnosti. Liverpool si veze z Londýna dobrý výsledek. Remíza a gól k tomu. Ale nezapomeňme, že se sice jedná o čtvrtfinále Ligy mistrů, ale zároveň o souboj dvou týmů anglické ligy. A tam si na nějaké ty obrovské rozdíly doma - venku zase tak moc nehrají. Bude to ještě boj!

Wenger je zklamaný, Benítez opatrný

Arséne Wenger:
Myslím si, že jsme měli celou řadu příležitostí a zasloužili si jiný výsledek než 1:1. Liverpool toho dnes moc nepředvedl, měli jsme jasnou převahu, ale oni se stáhli do obrany a nenechávali nás hrát. Museli jsme si dávat pozor na jejich protiútoky a zejména na Stevena Gerrarda. Při jejich gólu jsme měli smůlu. Byl to první ze tří zápasů se stejným soupeřem. Po našem gólu jsme se zlepšili, ale ten jejich zase nadělal spoustu škody. Začaly pracovat nervy, někteří hráči ztratili klid a nesoustředili se na hru. Musel jsem střídat Robina Van Persieho, preventivně, má nějaké svalové zranění.

Rafael Benítez:
Nevěřím, že tento výsledek z nás dělá favority postupu. Když jsme se dozvěděli jméno soupeře bylo nám jasné, že gól vstřelený na jeho hřišti bude životně důležitý. Naše situace je nadějná, na Anfield, před vlastním publikem, to bude jiný zápas. Dnes jsme měli po dlouhé minuty míč na kopačkách, obrana byla solidní, z ní jsme vyráželi k rychlým a nebezpečným akcím. Arsenal je výborný tým, vždy hraje útočně, ale my jsme měli několik příležitostí dát další branku. Dnes se mi líbili Fernando Torres, Gerrard a Kuyt . Výsledek 1:1 je nadějný, ale musíme si dát pozor a nedostat gól na domácím hřišti, což by mohlo velice zkomplikovat situaci. Sobotní zápas bude rozdílný, jedná se o národní ligu, o jeden ze 42 soubojů.

Fenerbahce – Chelsea

Hrdost Chelsea dostala pořádnou ránu. Všichni sice tušili o jakou jámu lvovou se v Turecku jedná, ale mnozí se uklidňovali slovy, že přeci nemůže být tak zle. Opak byl pravdou. Hrálo se slušně, bez karet, ani počet faulů není příliš vysoký. Fenerbahce i Chelsea se provinili proti pravidlům 11x. Ale hlediště bylo peklem na zemi, každý dotyk míče ze strany hráčů soupeře byl doprovázen pískotem. Střelecky lepší byli hosté, na branku mířilo z jejich kopaček 14 pokusů, z toho pět mělo přesný směr. Domácí bilance je skromněji, mezi tyče 4, mimo 3 střely. Ale jinak byli aktivnější domácí, na rohy to skončilo nerozhodně, 4:4, hráči Fenerbahce se ocitli 5x v postavení mimo hru, soupeř jen jednou. A míč na svých kopačkách měli o 1:22 minut více než hosté. Tři branky, jedna hezčí té druhé, včetně oné vlastní, bojovnost a nasazení, to vše stálo za vidění.

Zico se vidí v semifinále, Grant neví co si má myslet

Zico:
Jsem spokojen s výsledkem, ale musím přiznat, že v první části hry jsme nehráli dobře, chybělo soustředění na hru. Po přestávce jsme se zlepšili, bojovali o každý míč a celou řadu osobních soubojů také vyhrávali. Ve škole bych dal mým svěřencům za první poločasu pětku a nechal je propadnout, za ten druhý si ovšem zaslouží jedničku s hvězdičkou. Bylo důležité vyhrát toto utkání, nyní máme velkou výhodu. Musíme sice odvetu hrát na Stamford Bridge, ale ze tří možných výsledků, výhra, prohra, remíza, dva mluví v náš prospěch. A můžeme dokonce prohrát stejným skórem jako tomu bylo v Seville! Od prvního zápasu bylo našim cílem dostat se až do finále. Jsme o krok blíž!

Avram Grant:
Nevím co si mám o tomto zápase myslet. Fotbal je prostě takový. Zasloužili jsme si toto utkání vyhrát, ale prostě to nešlo. Za normálních okolností jsme museli vyhrát 3:0, 4:0! Prohráli jsme. Jsem zklamaný i když výsledek zase tak špatný, pro odvetu, není. Kdo sledoval zápas a nyní ho v klidu hodnotí, musí uznat, že naši hráči sehráli velký zápas a předvedli vynikající výkon. Zcela jsme ovládli střed hřiště a vůbec jsem nemyslel na to, že by z jejich kopaček hrozilo nebezpečí. Odveta se hraje u nás a ten gól vstřelený na jejich hřišti nám pomůže k postupu do semifinále. O tom nepochybuji!

Závěrem

Ve vší úctě k týmu AS Roma, asi ani ti nejskalnější příznivci tohoto mužstva nevěří v obrat a postup. A když ano, tak jen v koutku srdce, hluboko v duši. Tady je rozhodnuto.

Barcelona by měla také "zpeněžit" výhodu, ale zde, po posledních výkonech, si jeden nemůže být jistý. Nedávno přeci vedla 2:0 a...

Sázet na utkání Liverpool - Arsenal? Snad jen fandové obou celků si to "lajsnou"! Ti první dají jisté jasnou jedničku, ti druzí opatrnější 02. I když si to myslí málokdo, hodně napoví jejich sobotní souboj v lize.

Chelsea? Fenerbahce? Z Grantových slov se dá vyčíst, že jeho svěřenci vyhrají 1:0. Ale to si Sevilla myslela také...

A jak to vidíte vy?

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (153)

Přidat komentář
smazaný uživatel

finale : Liverpool - Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Semifinále: Man Utd - Schalke; Chelsea - Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Finále: Fenerbahce - Schalke 04

Reagovat
Slejdy

looool

Reagovat
smazaný uživatel

Finale: Chelsea - Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Finale: Barcelona - Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

To by se mi celkem líbilo. Možná ještě Barcelona-Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

radsi live

Reagovat
fantomas

Finale Arsenal-Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

tak me jako fans je to jedno s kym bude finále LM hrát ManU, hlavní je že ho vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

ManU je velky favorit ale vyhra ho Liverpool

Reagovat
fantomas

prosim te, nauč se trocha objektivity

Reagovat
smazaný uživatel

no a ? Liverpool je favorit

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

favorit je v zápase proti tymum jako je Tottenham,Newcastle,Fulham

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

čekám kdy se ozve Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze je liverpool favorit jsi vzal kde? ze doma arsenal 1:1 neznamena, ze je na tom hur. Vezmi si jak ho vsichni odepisovali kdyz jel do milana za stavu 0:0. Taky to dotahli. stejne tak tomu bude ted

Reagovat
smazaný uživatel

v LM je favorit urcite vacsi ako barca

Reagovat
Slejdy

ASR

Reagovat
M11

oleee

Reagovat
Slejdy

aleeee

Reagovat
M11

ja neumim vsazet lidicky.. nene

Reagovat
smazaný uživatel

finale manchester-barca

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, expert, když už tak v semifinále

Reagovat
Devil

To nejde.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, ehm... to, že na sebe tyto dva týmy narazí už v semifinále, pokud tedy uspějí, se ví už docela dlouho. Bylo by to skvělý finále, alevzhledem k losu jedině v semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne sa teším na dual, ak tam obidvaja postúpia, ManU - Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Finále: Arsenal - AS Roma

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

jj

Reagovat
smazaný uživatel

FINÁLE BARCA-ARSENAL

Reagovat
-Kopy-

Finále ManU - Liverpool, ač bych to přál ManU, tak to vyhraje Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nesmí vyhrát už mě se.ou s tím jak hrají vždycky jen na jedné frontě a na ostatních sou nuloví

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bude ale kdo tam bude to nikdo z nás neví...

Reagovat
smazaný uživatel

finale fenerbahce-ARSENAL

Reagovat
smazaný uživatel

nemožné stejně jako Barca - ManU o pár příspěvků výše

Reagovat
josepe

letos to vidim na nejaky prekvapeni ve finale

Reagovat
smazaný uživatel

fenerbahce....

Reagovat
smazaný uživatel

+ Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

schalke padne

Reagovat
smazaný uživatel

finále: Manu-Chelsea...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle....Ted postoupi : Manchester, Chelsea, Barcelona a Liverpool. Dale bude hrat Manchester - Barcelona a Chelsea Liverpool. Mno a ve finale bych to videl na Chelsea - Manchester

Reagovat
Tomik111

NO JE TO JEDNO ALE AT JE PEKNZ ZAPAS DOUFAM MANUTD- FENERBAHCE

Reagovat
stiba

postoupi arsenal - je to skoro stejny jako s AC - ti taky na Emirates Stadium jen branili (u Liverpoolu jim teda nesmim uprit ten jeden gol z jedne sance) ale doma beztak Liverpool bude branit stejne jako predtim AC a stejne jako AC vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

to doufám!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Porovavat Liverpool a AC milan v tom ze jsou stejni? Pekna blbost

Reagovat
stiba

tak se nauc cist, nerikam ze sou stejni, ale ze ted proti arsenalu hrali skoro stejne a myslim si ze to budeme podobny i v odvete- ne ze AC a Liverpool jsou stejný

Reagovat
Langi

nevíte někdo jaký kurs vypsali sázkovky na výhru Fenerbahce v LM??

Reagovat
smazaný uživatel

1,01:1...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Mě by se líbilo MU-Arsenal nebo MU-Fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

Finále bude MU-Arsenal/Fenerbahce_nic jiného nepřipadá v úvahu!

Reagovat
smazaný uživatel

V anketách jsem jen tak pro zábavu hlasoval pro samé remízy a teď koukám, že kromě jednoho zápasu to nakonec vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

sorrr- to mělo být jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester=vítěz ligy mistrů!!! Ne,že bych mu fandil,ale udivuje mě, s jakou suverenitou postupujou ligou mistrů a jak hrajou v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem fanousek Barcelony a preji si aby letos LM vyhrali !!

Pokud by se nedostali do finale pral bych si finale MU vs. ARS. a vitezstvi Arsenalu !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tohle je vážně divné---zápas na Olympiakosu sme hráli naprosto děsně,kulisa asi stejná jako v Turecku,ale přesto sme si odvezli dobrý výsledek.

Zápas v turecku-dominujeme,ale přesto prohrajem....opravdu divné

Reagovat
smazaný uživatel

každý zápas je jiný

Reagovat
fantomas

dominujete? sice sem to nevidel, ale toto sem nikde neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajou vsici co hraji 2 zapas doma.

barca hrala na schalke hovno,ale doma to nejak uplaca a postoupi.

na traffordu se nevyhrava tam dostano rimani na prcku,as ma jen reci a gola doma dat neumeli,natoz v manchesteru.

chelsea neumi dat vic jak jeden gol,takze ani postopit uz nemuze.

a s turky v semifinale se utka liverpool,protoze arsenal je o polovinu slabsi jak v prosincu.hraji fakt hazenou.

ve finale bude live s manu a vyhraje ten lepsi,takze manu

Reagovat
Devil

Chelsea hraje,ale taky doma

Reagovat
smazaný uživatel

domov majo v rusku,tam sou v pronajmu. ale splet sem se .omluva!

Reagovat
fantomas

a furt platí že nepostoupí?

Reagovat
fantomas

druhý zápas hraje doma Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupí Barcelona, Manchester, Arsenal a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

s druhou polovinou tvého příspěvku nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

no přál bych to Feneru...jinak myslím, že Gunners předvedou na Anfieldu něco jako na San Siru

Reagovat
fantomas

Barcelona, Manchester, Arsenal, Fener

Reagovat
alegre

Barcelona, ManU, Liverpool, Chelsea... Dva z nich si to ale vubec nezaslouzi! Muzes hadat kdo to je!

Reagovat
fantomas

Chelsea a Barca (nebo Live)

Reagovat
smazaný uživatel

ze Live

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem vážně zvědav na tvou odpověď.

Reagovat
Devil

Hadam-Barca a Chelsea? Kvuli slabsim souperum?

Reagovat
alegre

Barcelona, protoze v Nemecku mela prohrat, Schalke melo dost smulu, tech strel tesne mimo branku bylo nespocitane. Chelsea, protoze hraje nezazivnej fotbal a "Turci" jsou prekvapenim se vsim vsudy! Ale nemusite se mnou nikdo souhlasit!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím

Reagovat
fantomas

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Takže proto, že měla prohrát jeden zápas ze dvou, ještě k tomu na cizím hřišti ,tak si hend nezaslouží postoupit? Co je to za logiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že se čtvrtfinále Ligy mistrů hraje na dva zápasy...

Reagovat
alegre

Jo a taky jsem si vsimnul, ze v posledni dobe jsou fandove Barcy vic uknourani nez ti Realu!

Reagovat
alegre

doktore, fotbal opravdu nema logiku!

Reagovat
smazaný uživatel

Bezva a teď zpátky k tématu.

Proč si celek, který si zaslouží prohrát hostující zápas DVOJutkání, hned nezaslouží postoupit a takové soudy se dělají ještě před odvetným duelem?

Reagovat
alegre

Svata ty prostoto! To ti opravdu musim polopaticky vysvetlovat kazdy muj nazor, napad? ja si proste myslim, ze si Barca postup nezaslouzi a tim to konci!

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, když si ho obhájíš. Pokud bys napsal "hrají celou sezónu blbě" a podobně, neřeknu půl slova.

Pokud si ale klub dle tvého mínění zaslouží vypadnout jen proto, že si zasloužil prohrát první zápas, tak to trošku postrádá logiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke si ten gol za předchozích 70. minut nezasloužilo ani omylem. Jestli si dal tři souvislé přihrávky za sebou, tak je to úspěch.

Reagovat
fantomas

a Barca byla nák výrazně lepší v přesnosti přihrávek??

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jim nepůjčili balon.

Reagovat
fantomas

no koukal sem na první pulhodinu a to byla jen taková plácaná, míč dokázal podržet leda iniesta, jinak to bylo furt Schalke, Barca, Schalke, Barca v max. 30 sekundových intervalech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

no je to tak, to mi nevymluvíš...dali ste akorát gola z jedný povedený akce, nic moc víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti to nevymluvím já, tak statistika držení míče určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, na co si koukal, pač první poločasi Schalke moc v kontaktu s míčem nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli měli zrovna hráči Barcelony problém dát si tři přihrávky, tak to bych se opravdu divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci divali ste se opravdu na zápas Schalke 04 - Barcelona??

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš tvrdit, že si gráči Barcelony sotva dokázali třikrát přihrát?

Reagovat
smazaný uživatel

v druhe pulce je Schalke prehralo

Reagovat
fantomas

první polovina mírně pro barcu a z toho vychází?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejste vy jeden a ten samý? Úroveň příspěvků a způsob argumentace je hodně podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš Tomáš a Tomáš...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný kec, to co teď vpylodil fantomas, co?

Reagovat
fantomas

to žes to nepochopil neznamená hned že je to kec

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se že to nepochopil nikdo...

Reagovat
fantomas

já jim to vysvetlovat nehodlam

Reagovat
smazaný uživatel

No svou neschopnost argumentovat asi jen těžko dokážeš vysvětlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj počáteční názor:

"no koukal sem na první pulhodinu a to byla jen taková plácaná, míč dokázal podržet leda iniesta, jinak to bylo furt Schalke, Barca, Schalke, Barca v max. 30 sekundových intervalech"

Tvůj poslendí argument:

(v druhe pulce je Schalke prehralo) reakce: "první polovina mírně pro barcu a z toho vychází?"

"Kec" je slabé slovo.

Reagovat
fantomas

jako proč? ja nenapsal že byla barca v prvni puli horší...

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych že tuto diskusi neobhájíš,bude lepší se vzdálit...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mylsím, že alespoň ty bys mohl uznat, že když se bavíme o přesnosti přihrávek a fantomas tu vytáhne, kdo byl kdy lepší, tak to trošku pokulhává... Věřím, že ty tohle uznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám,o čem to vlastně mluví, Schalke se dostalo dopredu diky individualnim akcim hráčů,a tudiz mela Barca presnejsi prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

A proč bys to měl psát, když se bavíme o přesnosti přihrávek (a Barca byla nák výrazně lepší v přesnosti přihrávek??)?

Reagovat
smazaný uživatel

To není možné, oni se snaží argumentovat věcmi, o kterých nepadlo ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vandertom žo chápe, fantaomase necháme tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vysvětleno to mas dole,proč si myslim ze Barca mela uspesnejsi nahrávky

Reagovat
smazaný uživatel

fantik toho nechape mnohem vic a jaka koli diskuze s nim je o hovne a strata casu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

za to s tebou je to hrozně obohacující...Kdyby tady proti němu ted nikdo nerek tak taky mlčíš...

Reagovat
fantomas

"v druhe pulce je Schalke prehralo" - já reagoval na toto, tam o přihrávkách neni ani zmínka, ale o přehrání! Jinak bych to samozřejmě chápal, ale nebyl sem to já, kdo odvedl řeč...

Reagovat
smazaný uživatel

Tys napsal, že z toho něco plyne... A jelikož jsme se bavili o přihrávkách, tak jsi holt napsal kravinu.

Reagovat
fantomas

dobrá, tu otázku sem si mohl nechat od cesty...uznávám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o tom se já vůbec nebavím, umíš číst? Po fantomasovi to už ani nežádám, ale ty bys snad mohl pochopit, že se já bavím o přihrávkách.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tak daly si víc jak tři prihravky když rozehravaly po faulech,nebo na vlastni polovině obranci,jinak do predu se prihravky nedarily

Reagovat
alegre

Statistika zapasu Schalke - Barca: goly 0:1, zlute karty 4:4, cervene karty 0:0, strely na branku 4:5, strely mimo branku 13:0, fauly 18:19, rohove kopy 6:5, postaveni mimo hru 1:1, drzeni mice v minutach 26:19 proti 29:31, v procentech 47:53!

Reagovat
smazaný uživatel

41 - 59.

Reagovat
fantomas

aha tak v tom to asi bude, já mám k dispozici taky zdroj udávající 47-53

Reagovat
Devil

Jo ted jsi na to kap,v tom to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vymluvy jsou už běžná věc všude

Reagovat
alegre

Doktore, ze mas sluzbu a radejis poslal ten clanek do "kose", protoze se ti ta diskuze nelibila, vid?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
alegre

Sem te vodhalil, co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne službu už nemívám, ale pořád stačí kliknout na "nejdiskutovanější", máme ho tu a můžem čile pokračovat dál.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Barca, Manchester, Liverpool, Fenerbahce...

Barca to vyhraje celé a Abidal ven.

Reagovat
alegre

Ja, Vilem Hodr, narozeny 24.12.1951, narodnosti ceske, zenaty, bytem v Hondurasu, samostatny a SVEPRAVNY, pro Dr. Kyslika a ostatni na svou cest a pri plnem vedomi prohlasuji, ze: preji postup Manchesteru United, protoze hraje v soucasnosti nejlepsi fotbal v Evrope. Liverpoolu, protoze neni z Londyna. Schalke, protoze Barcelona si letos ten postup proste nezaslouzi. Fenerbahce, protoze mam rad prekvapeni. Ve Valle de Angeles, F.M., Honduras, 4. dubna 2008, podepsano vlastni rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten podpis?

Reagovat
alegre

Vyschlo mi "péro"!

Reagovat
smazaný uživatel

aha...taky mas dobry datum narozeni...ja mam narozky 1.1.

Reagovat
fantomas

a já 31.12 to sme se sešli

Reagovat
alegre

To je teda spolek "padlejch holek". Teda kluku, pardon...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

1951 mám ti vykat?

Reagovat
alegre

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš to přece hnát do extrému, ta věta, že si to letos prostě nezaslouží úplně stačí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele