Tipy Jiřího Ježka

24.10.2008, 11:20
Tipy a analýzy
Do dalšího dílu rubriky Tipy osobnosti jsme si pozvali nejúspěšnějšího českého paralympionika Jiřího Ježka, jenž se věnuje cyklistice. Proti němu se postaví vítěz čtenářské tipovačky Leggos, hájící barvy EuroFotbalu.
EVERTON – MANCHESTER UNITED
JIŘÍ JEŽEK: Manchester bude jistě chtít navázat na kanonádu z 8. kola, kdy na Old Trafford rozstřílel W.B.A. 4:0. Everton sice hraje doma, ale já – ostatně stejně jako vždy - věřím spíše svěřencům Sira Alexe Fergusona.
Tip: 2
Leggos: Liverpoolský celek doma přivítá rozjeté Rudé ďábly, kteří jsou dozajista nažhaveni na další výhru. Manchester už v Premier League třikrát za sebou vyhrál a bude chtít prodloužit svou sérii i na Godisoon Parku. Domácí v minulém kole cestovali do Londýna, kde ačkoliv v zápase vedli, utržili porážku od Gunners. O to více se budou chtít v sobotu předvést před vlastními diváky, nicméně dle mého názoru ani tentokrát nebudou slavit úspěch.
Tip: 2
CHELSEA - LIVERPOOL
JIŘÍ JEŽEK: Jednoznačně šlágr 9. kola Premier League. Dva týmy z čela tabulky, shodné body, stejná zápasová bilance. Chelsea má lepší skóre, hraje doma a má za sebou luxusní výhru 5:0 na hřišti M'brough. Ale i Reds jistě půjdou tvrdě za šancí, dostat se do čela tabulky. Právě pro jejich buldočí povahu jsem jim vždy fandil. Tipuji tedy trochu i srdcem.
Tip: 2
Leggos: Pro celou Anglii šlágr kola. Zápas vedoucího týmu s druhým v tabulce, kde je dělí pouze skóre. Všechno slibuje velice atraktivní podívanou. Lepší výchozí pozici mají hráči Blues, i díky zranění kanonýra Poolu Fernanda Torrese, o němž se stále neví, zda bude alespoň na lavičce.
Tip: 1
VILLARREAL – ATLÉTIKO MADRID
JIŘÍ JEŽEK: Villareal jen remizoval na hřišti Espanyolu 0:0, což určitě není žádná ostuda. Přišel tím sice o čelo tabulky, ale jinak stále hraje skvěle, a proto spíše věřím domácím. Atlétiku bude navíc pravděpodobně chybět Tomáš Ujfaluši.
Tip: 1
Leggos: Žlutá ponorka na sebe v týdnu upozornila celý fotbalový svět výsledkem 6:3, kdy doma přestříleli švédský Aalborg. Hattrickem se blýsknula letní akvizice z Valladolidu Joseba Llorente. Domácí v lize zatím válí, krom úvodní remízy body ještě neztratili a dýchají na záda vedoucí Valencii. Atletico je na tom o poznání méně pozitivně. Po nadějném začátku přišly prohry, většina fanoušků si vybaví např. deklasaci od Barcelony. Ve středu sice dokázali remizovat s Liverpoolem, ale LM je jiná soutěž a myslím, že rozhodne konstantní forma Žluté ponorky.
Tip: 1
DORTMUND - HERTHA
JIŘÍ JEŽEK: Borussia v minulém kole sehrála pohledný zápas s Brémami a Hertha zvítězila nad Stuttgartem. Podle mě budou mít střelci Dortmundu problém s defenzívou Herthy, jištěnou Jardou Drobným. Vidím to na kříž. Tip: 0
Leggos: Hertha okupuje i přes interní problémy okupuje opravdu slušné 4. místo a do Dortmundu na beton pojede s ambicí uhrát nějaké body. Celek Borussie na tom ale také není nejhůře, zrodí se tedy plichta. Tip: 0
HOFFENHEIM - HAMBURG
JIŘÍ JEŽEK: Hoffenheim je pro mě obrovské překvapení. Německý fotbal moc nesleduji, protože se mi nikdy moc nelíbil, ale rázné vkročení nováčka do nejvyšších příček tabulky Bundesligy se doneslo až k mým uším. Otázka je, zda bude euforie a štěstěna nováčka stačit na obrovitý kolos z přístavního města. Obávám se, že Hamburg bude chtít právě na hřišti Hoffenheimu ukázat svou sílu a naznačit nováčkovi, kde je jeho místo.
Tip: 2
Leggos: Ještě v létě by se nám tento mač mohl jevit jako souboj Davida s Goliášem, ale nyní je tomu úplně jinak. Vždyť jako v Anglii dojde ke střetu prvního s druhým. Pro domácí vůbec není nereálné, že by po tomto kole stanuli na špici tabulky, ovšem musí porazit hosty z přístavu Hamburk, jež se za každou cenu budou snažit zvýšit si svůj jednobodový náskok v čele. Velice těžko usuzovat, jak tento zápas dopadne, avšak nováček má motivaci na enormní míře, tudíž vyhraje.
Tip: 1
LAZIO - NEAPOL
JIŘÍ JEŽEK: Neapolští v minulém kole otočili utkání s trápícím se Juventusem a naopak Lazio prohrálo na hřišti Boloni. Přesto věřím i fandím Laziu, i když utkání 4. a 5. klubu italské ligy bude jistě vyrovnané.
Tip: 1
Leggos: Laziu i Neapoli se zatím velice daří, oba týmy nalezly své tahouny. V Římě je to Mauro Zarate, v městě plném odpadu zase slovenský megatalent Hamšík s Argentincem Lavezzim. Já možná trochu troufale více věřím domácím.
Tip: 1
OLOMOUC - LIBEREC
JIŘÍ JEŽEK: Sigma sice nehraje špatně, ale pro mě je to takový nezajímavý průměr. Zato Škorpilovi svěřenci oplývají zdravou a dravou chutí a radostí ze hry, jak to ukázali v derby s Jabloncem. Takovému fotbalu já fandím. Doufám, že se nenechají na Hané uspat...
Tip: 2
Leggos: Sigma hraje oproti minulému roku ofenzivně, z Liberce je zase jeden z hráčů o titul. Slovan není venku tak silný, vidím to na remízu.
Tip: 0
MLADÁ BOLESLAV - SLAVIA
JIŘÍ JEŽEK: Slavia má velkou formu. A bude to chtít určitě potvrdit i na hřišti druhé Boleslavi. Boleslavští prý navíc mají potíže s rozsáhlou marodkou. Takže, ač mé srdce, které Slavii zrovna nepřeje, krvácí, tipuji spíše výhru hostí. Ale bude to bitva, doufám, že se bude na co dívat!
Tip: 2
Leggos: Nikoli pražské derby, ale zápas Boleslavi se Slávií je označován jako vrchol podzimu. Střetnou se dva kluby vyznávající útočný styl a střílející spoustu branek. Doufám, že spatříme krásnou podívanou, na jakou jsme u těchto pondělních soupeřů zvyklí. Jakožto slávista věřím více sešívaným. Tip: 2


Startuje další cyklus čtenářské tipovačky, to znamená opět od nuly. Tato soutěž má tři kola, výsledky z nich se poté sečtou a celkový vítěz dostane šanci hájit barvy EuroFotbalu proti některé z osobností. Pravidla jsou jednoduchá. Do uzávěrky, která v tomto kole je v sobotu 25.10. ve 13:00 (v čase začátku prvního tipovaného zápasu) zde zadejte své tipy na jednotlivé zápasy. Hodnocení tipů poté bude stejné, jako v případě redaktora a osobnosti - za správný "ostrý" tip (tedy 1, 0 nebo 2) je jeden bod, za správný dvojtip (10 nebo 02) je půl bodu. Po víkendu tipy od všech čtenářů vyhodnotíme a společně s výsledky souboje redaktora s osobností zveřejníme také průběžnou tabulku čtenářské soutěže.

Tentokrát čtenáři výjimečně tipují netipují úplně stejné zápasy, jako osobnost a zástupce EuroFotbalu, ale jeden je jiný. Protože se zápas Olomouc - Liberec předehrává už dnes odpoledne a neměli byste na natipování dost času, což by vyústilo v nízkou účast, vyměnili jsme pro vás toto utkání za duel Zlína s Ostravou.

Zde tedy u každého zápasu zvolte svůj tip a poté klikněte na tlačítko "uložit tipy".

Autor: David Křížka

Komentáře (231)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chelsea FC - Liverpool FC 0

Everton FC - Manchester United 2

Tescoma Zlín - Baník Ostrava 2

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 1

Borussia Dortmund - Hertha BSC 0

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 0

Villarreal CF - Atlético Madrid 1

SS Lazio - SSC Neapol 2

Reagovat
satan_666

celkem souhlas,až na mojí Slavii,tam v Boleslavi by to měl být krásnej zápas,dost gólů a naše výhra v naší formě bysme měli dát v lize každýho , pak Dortmund možná i vyhraje a Lazio bych viděl na plichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč my tipujeme Zlín - Baník a oni Olomouc Liberec? Chyba systému nebo jen změna?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm ehm:Tentokrát čtenáři výjimečně tipují netipují úplně stejné zápasy, jako osobnost a zástupce EuroFotbalu, ale jeden je jiný. Protože se zápas Olomouc - Liberec předehrává už dnes odpoledne a neměli byste na natipování dost času, což by vyústilo v nízkou účast, vyměnili jsme pro vás toto utkání za duel Zlína s Ostravou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra,já jsem blbější než scolari...

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nesměj a starej se o svoje spamery,dejdyho a Stříže

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě lituji, chlapče.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej mi chlapče,když jsi mladší než já

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to můžeš vědět, kolik ti je?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik je tobě? U mě to ví fantík a spol,u tebe nikdo.. Takže já kecat nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neříkej, že jsi starší, když nevíš, kolik mi je. Zkus hádat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis začal,nevíš kolik mi je a říkáš mi chlapče Jinak nebudeme se hádat,chudák leggos je nervozní,že ho nechválíme za tipy.. (P.S. je mi 20)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrál jsi, 16 a chlup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak děcka nehádejte se

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, já tě dnes zapomněl pochválit, tipovals docela dobře - ostatně jako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě uvidíme, jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle fotkyjsem napřed myslel že je to Sáblíková

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak to bude pan Ježek moc spokojenej,až si to přečte..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Já zase že Špotáková.

Reagovat
Lahvac-CZ

Ty osobnosti absolutně neumí tipovat! Tak proč někteří lidi hlasujete, že vyhraje Ježek?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá?? 5tipů mají s Leggosem stejných,3x se liší... Z toho minimálně 2 mají naprosto nejasný výsledek a není předem znám favorit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo teda, vzácně jsme se shodli.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že v anketě mi celkem věříte

Reagovat
fantomas

Máme tě rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

si borec ale ¨zajimalo by me jestli se tyhle tipy tvoje zapocitaj do 1kola ctenarsky tipovacky (a nebo ne)

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ano

Reagovat
smazaný uživatel

di za odpoved

Reagovat
PJ

Automaticky se nezapocitaji - musi si je vlozit do systemu stejne jako vsichni ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC - Liverpool FC 1

Everton FC - Manchester United 2

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2

Borussia Dortmund - Hertha BSC 0

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 1

Villarreal CF - Atlético Madrid 1

SS Lazio - SSC Neapol 1

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřijde ti blbý to takhle opsat od leggose.....

Reagovat
smazaný uživatel

Leggos to zveřejňoval, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Leggos psal z pozice radaktora.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nevieš čítať?? Veď si prečítaj článok a za každým komentárom k zápasu máš tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za radu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem si opravdu nevšiml, že to mám stejně jako on. Jestli to vadí, tak se omlouvám, ale na tyhlety zápasy mám prostě takový názor.

Reagovat
smazaný uživatel

ja s legossem souhlasim ale dvou tipech sem proti

Reagovat
smazaný uživatel

nevi nekdo jak to bude s tim torrese¨m

Reagovat
fantomas

Určitě nenastoupí. Gerrard a Xabi jsou ale stoprocentně ok i přes menší zdravotní problémy po zápase s Atléticem. Start Keana je nejistý.

Reagovat
smazaný uživatel

ale psali ze by se mohl uzdravit

Reagovat
fantomas

Kdo? Torres? Vyloučeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC - Liverpool FC 1

Everton FC - Manchester United 2

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2

Borussia Dortmund - Hertha BSC 1

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 2

Villarreal CF - Atlético Madrid 1

SS Lazio - SSC Neapol 0

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmíš prohrát Leggosi

Reagovat
smazaný uživatel

Leggos a prohrát v tipovačce? Nemožné...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Ježka nepodceňoval ...snad mi PJ za prohru nedá ban

Reagovat
božský John

leggos opět natipoval pěkně..ještě dlouhý zajímavý komentář,pan Ježek nemlich to samé...přidám své tipy:

CFC-Litrpůl 1

Everton-MANUTD 2

Zlín-Baník 2

FKMB-Slávka 02

Dortmund-Hertha 1(sorry Arne )

Hoffenheim-HSV 02

Villarreal-Atletico 1

Lazio-Napoli 0

Reagovat
Arne

Nic, já dal do tipu u preview taktéž 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reds do nich:!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea FC - Liverpool FC 0

Everton FC - Manchester United 2

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2

Borussia Dortmund - Hertha BSC 2

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 2

Villarreal CF - Atlético Madrid 0

SS Lazio - SSC Neapol 2

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takovej pocit, že po tomhle kole bude mít asi 90% lidí stejně bodů jako leggos

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 3 jiné tipy+českej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám taky 3 jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel se pár takových lidí najde.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak leggosi poprvé jsi minul. Hanáci nepříjemě překvapili..

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude plichta....

Reagovat
Woyta

Chelsea FC - Liverpool FC 0

Everton FC - Manchester United 2

Tescoma Zlín - Baník Ostrava 0

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 2

Borussia Dortmund - Hertha BSC 2

TSG Hoffenheim - Hamburger SV 0

Villarreal CF - Atlético Madrid 2

SS Lazio - SSC Neapol 1

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak hanáci mě překvapili

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak neprohráváš, tak klid. Hanááá!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne a i kdyby, tak se k tomu stejně nebudu moci vyjádřit, neboť budu do středy nejspíš bez přístupu k internetu a tudíž moje mlčenlivost nebude známkou toho, že někde roním slzy

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině štěstím.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnout, že Chelsea prohraje na SB je trošku "Science-Fiction"

Reagovat
smazaný uživatel

,,Tipuji tedy trochu i srdcem."

Jj je to sci-fi, ale taky bych srdcem tipoval 2

Reagovat
smazaný uživatel

srdcem muzes tipovat maximalne 0 na SB muze maximalne vyhrat Barca nikdo jiny

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

no proc ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

neda mi to proste toho smajlika sem musim hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první uvozovku jsi vytvořil ze dvou čárek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj já to tak dělám

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea-Liverpool 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdo čekal že dneska united ztratěj body, no tak dneska asi každý bez bodu...

Reagovat
$dolar$

Ja mam remizu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to tě šlechtí, už taky nebudu tak mírumilovný k jednomu z našich úhlavních rivalů....

Reagovat
F.Torres

tyjo zatim ta tipovacka nevysla me ani chelsea1, ani MU2 to zas bude bodu aspon ze ta neapol vede 10min pred konce

Reagovat
Shevchenko

Jsem na tom úplně stejně jako ty.

Reagovat
F.Torres

no ale ja dal bohuzel na neapol jen 02, zas tolik sem jim neveril ale aspon 0,5bodu uz mam vic nez leggos i jezek tak zatim spokojenost

Reagovat
Shevchenko

Tak od leggose jakož vítěze tipovačky jsem čekal hodně, ale zatím 4 zápasy a 0 bodů. Já mam za 3 zápasy alespoň bodík za Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

psychicky to nezvladl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Do háje..MANUTD nic,CFC nic,Lazio nic....Jablonec prohrál..to je víkend..

Reagovat
božský John

no a ještě Hamburg prohrává a Borussia taky...vypadá to moc pěkně

Reagovat
F.Torres

presne tak taky sem spise veril hamburku a dortmundu mam zatim pul bodu snad ta borusia to otoci

Reagovat
božský John

já mam na hamburg 02 a nevypadá to moc ani na tu remízu a v Dortmund doufám...

Reagovat
F.Torres

prave ja mel taky hamburk 02 a dortmund 10 a ani jedno zatim nevychazi a ani za ten dortmund bohuzel asi nebude ten pul bod

Reagovat
F.Torres

tak parada aspon pul bod za remizku

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy Lazia a Chelsea mne hodně zklamaly...

Reagovat
smazaný uživatel

... a Manchester, škoda mluvit. Tak to je propadák.

Reagovat
božský John

Koukám,tenhle víkend máš taky dobře trefenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako asi spousta lidí... Především ta Chelsea mne dost namíchla...

Reagovat
božský John

Přesně tak,zápas byl pěkný,a byl 1. kdy jsem fandil CFC

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam zatim 0 bodu to jsou vysledky ze by se jeden po....

Reagovat
božský John

gratuluju,jsme 2

Reagovat
Tomanatura

Já mám 1

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně leggosi,taky sázím na Hoffenheim.

Reagovat
Tomanatura

100. pro United

Reagovat
Shevchenko

Nevyšlo ti to!

Reagovat
smazaný uživatel

nemci ty zapasy vypousti to jinak neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Bláznivé kolo

Reagovat
F.Torres

jako kdo bude mit aspon 4 body tak to je fakt borec jako

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud to nezachrání zbývající dva zápasy, tak to bude těžkej propadák

Reagovat
One-Real

Jako u každého, kolik máš zatím bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
One-Real

Já taky , a z jakýho zápasu? Villareal prohrává v půli 0:2 ten mi to asi nevylepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim jinak Villaral snížil, sice jsem na něj dal, ale doufám, že to neotočí.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou opravdu bodová jatka.... tak aspoň že ten jeden bod za dortmund a hertu a zřejmě pude i další půl bodík za žlutou ponorku, no fakt úroda, zejtra musí bejt 10...

Reagovat
smazaný uživatel

a večer vyhrát baník....

Reagovat
smazaný uživatel

no Ponorka je jasna, ale Banik to tam bude tezko otacet, ale snad se mu to povede

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ono už je půl devátý a hrajou, kurňa ten čas si semnou hraje....

Reagovat
božský John

Ponorka se mi taky zdála jasná..a když vyrovnal tak aj Baník..ale co se to děje...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle uz je moc , co k tomu rict

Reagovat
božský John

0 bodů

Reagovat
božský John

a to mam dneska ještě Baník a neprohru Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Že bych vyhrál kolo se třema bodama?

Reagovat
božský John

Je to možný....mně fakt nevychází nic....aspoň Baník at vyhraje a Slávka neprohraje...

Reagovat
F.Torres

me staci neprohra banicku a vyhra slavie

Reagovat
božský John

takze de facto to samy...

Reagovat
F.Torres

urcite ses jeden z nejvetsich favoritu zatim

Reagovat
F.Torres

kurna tedka i ponorka zklamala a banik taky aspon at da tu remizu kua, a pak uz tam je nadeje jen slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není ztraceno... Zatím jsou 3 body,snad ještě baník a bolka vyhrajou a bude to v pohodě...

Reagovat
F.Torres

takze zustanes na 3 bodech rikas jo?

Reagovat
božský John

Jestli se nemýlím tak mezi leggosem a p. Ježkem bude plichta...

Reagovat
F.Torres

nemylis

Reagovat
F.Torres

nemylis pro pana jezka uspech

Reagovat
božský John

promin,ale ja musim...já se na to vyseru...žádnej tip mi nevychází,jablonec prohrála teď prohrává i Marseille....a ještě jsem prodělal sřážku s blbcem na livescore

Reagovat
F.Torres

jo to verim!, me taky tedka nic nevychazi ohledne sportu, proste naprd

Reagovat
božský John

Fernando,co já komu proved?

Reagovat
F.Torres

to ja nevim, ale to se casem spravi taky ale tedka na co vsadim tak ten prohraje proto sem si nesel vsadit ani na slavii

Reagovat
božský John

Tos dobře udělal... bože muj to je den blbec vopravdu se všim všudy...

Reagovat
F.Torres

no tak ja uz mam na tipovani celej mesic blbej a driv sem mel vzdycky takovy uspechy v sazeni atd.. a tedka nejak to slo z kopce, i v tipovacce minule pro me propadak, predtim vzdycky minimalne 4body a tedka nic

Reagovat
božský John

já s těma svejma 3 bodama většinou dosáh myslim na 30. místo...

Reagovat
Radin

a to se mu každej smál že dal na Liverpool a ono hle

Reagovat
smazaný uživatel

Fýýha, a to se zdály zápasy zcela jasné, těžkej propadák. Zatím 1 bod za Neapol, díky bohu Nula bodů, to bych si neodpustil. Jedem Baník, Ml. Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju,že s dosavadníma třema bodama to doklepu do top10,pokud by vyšla ještě Bolka a baník,tak to je jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Cos trefil?? Hoffenheim, Neapol a ? Atletico?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně.. jaks trefil co jsem trefil?

Reagovat
Tomanatura

Já jsem na všechno toto dal neprohry

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,já dal na německo jedničky,na anglii na CFC a MU,v česku baník a bolka a remízka na atletico... a ještě dvojka pěkně do itálie...

Reagovat
Tomanatura

Výhra Villarealu, Slavie, Dortmundu, Baníku i angličanů, neprohry Hoffenheimu a Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jednoduché, pochybuju že bys dal jako fans Chelsea 2, nebo remízu na United, to nedal asi nikdo.

Reagovat
božský John

dolar dal prej remízu na MANUTD...

Reagovat
$dolar$

Jj taky je to jedinej bod co mam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spise top 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak baník 2:3,tak snad to udržej...

Reagovat
smazaný uživatel

Táák, druhej bodík. Snad ještě aspoň Bolka zítra vyhra, a nakonec to nebude tak zlé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... Bolka ještě a bude to nádhera...

Reagovat
božský John

1. bod je na cestě...

Reagovat
smazaný uživatel

to nikde ani nerikej ze mas jen bod , ja teda taky

Reagovat
božský John

jak "jenom" v tomhle pitomym kole se ani vic udelat nedalo...

Reagovat
božský John

1.bod doma

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy vlastně naběhne další kolo?? Od čtvrtka nebudu na netu a byla by celkem škoda přijít o to,že mám slušnej bodovej základ...

Reagovat
božský John

a určitě i náskok...

Reagovat
smazaný uživatel

ja uhod ostravu neapol hoffenheim coz je malo

Reagovat
One-Real

Budeš v první 10. většina má po 1-2 bodech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ty víš... Momentálně tu kecá takovejch 20-30 lidí,určitě se tu najdou takoví,kteří dosáhnou i na těch 5-6...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné,co fakt krachlo je ta anglie,ale tak liverpool fans někteří mohli tipnout ztrátu Uček,výhru vlastních a hned mají bod a půl náskok...

Reagovat
Shevchenko

Tak zítra Slavia snad nezklame, 4 body by nebyla až taková hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec ason ty 4

Reagovat
Radin

už když sem viděl zápasy na toto kolo,věděl sem že to netrefím jen tak,bylo to hodně těžké,proto oceňuju zatím 3 body za výhru Neapole,remízu Atletica a výhru Ostravy.Klopýtnutí Chelsea a United asi moc lidí nečekalo..Snad jen fanoušci hlavních rivalů a ty obecně čekaj klopýtnutí jako přání každej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

tak uvidíme zatim mám 2,5 bodu a doufám že slávie nevyhraje abych mohl slavit jubilejní třetí bod po tom zmaru co teďka proběhl je to celkem úspěch, tak snad budu aspoň v top 10

Reagovat
fantomas

Já to zase zesral.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme dva, mám na svém kontě pouze 1,5 bodu (1 za výhru Baníku a 0,5 za remízu Dortmundu z Arneovci) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale věřím, že z toho nakonec ještě budou tři body. (1 jsem vsadil na Villareal a 02 na Slaviu)

Reagovat
Shevchenko

Nechci ti do toho mluvit, ale Villarreal už hrál.

Reagovat
fantomas

Villarreal už ti asi nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte legraci, že jen remizoval. Paráda, v tomto kole získám maximálně dva body. A to jsem se chtěl posunout mezi dvacet nejlepších...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*s Arneovci. (Herthou)

Reagovat
smazaný uživatel

No zatial mam 3,5 boda ak dobre ratam. Po bode za Dortmund, Atletiko a Banik a pol boda za Neapol tam som si netrufol dat cistu 2

Ale viac ma tesi ze som vyhral tiket v stavkovej

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu mluvit, musím se vypsat. Plnil jsem pracovní povinnosti, a protože jsem si jako správný blbec vzal kompl s modemem bez simkarty, byl jsem bez netu. Rozhodně jsem nechtěl přijít o kolo tipovačky, takže jsem zavolal své staré, ať nafecne kompl a nahodí Eurofotbal - čtvrthodinová navigace. Na vymýšlení tipů už jsem opravdu neměl náladu, takže jsem jí řekl, ať dá Ostravu a Slavii, zbytek podle sebe a poradit se může třeba na Liga.cz. Zvládla to, natipovala – koneckonců se učí a už nehledá na klávesnici „ch“. Před chvílí jsem přijel, houkl „miláčku ahoj, dám si kafe“ a letím ke komplu se kouknout, co natipovala. Pánové, má stará je frajerka, prokázala nebývalé fotbalové znalosti, tipla to dokonale, dal bych asi to samý. Jdu do kuchyně, povídám „Myšičko, ty jsi kouzelná“, přidal jsem pár polibků. A jdu se kouknout na výsledky. U zápasu Lazio-Neapol už mi spadla brada, stará mi říká, že vypadám jako debil. Přelepil jsem si hubu isolepou – proto nemůžu mluvit – a stará povídá, že vypadám jako debil pořád, ale aspoň budu zticha a přestanu ji ožužlávat. Mávl jsem rukou a pročítám průběh zápasu Zlín-Ostrava. Crazy, šílený, divoký – ostatně jako všechny zápasy v týhle tipovačce. Mám jeden bod za Ostravu, kurňa, a děsnej strach, že Slavia nakoupí 13:4 nebo tak něco. Jestli má někdo 4 body a víc, tak je buď fotbalovej analfabet s nehorázným štěstím, anebo může očekávat agenty CIA kvůli mimořádnejm parapsychologickejm vlastnostem.

Reagovat
fantomas

Chlape, dneska sem šel nakoupit lístky, neozval ses mi. Podle toho, co píšeš mi je jasný proč, ale bohužel já šel radši už v pondělí, protože zítra už by mohlo vyprodáno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, nic se neděje, já už ve čtvrtek věděl, že to padá, v opačném případě bych vlezl do nějaký internetkavárny a ozval se. Vyřešil jsi to dobře.

Reagovat
fantomas

Ok, to sem rád. Teda jako nerad, že nejedeš, ale rád, že sem ti nák nezkřížil plány.

Reagovat
božský John

Buď v klidu,já mam taky jeden bod za Ovu. Jinak si to umíš zařídit..

Reagovat
smazaný uživatel

Muzajsi, jsem na tom naprosto stejně - jeden bod za Baník. Tohle kolo považuji za něco mimozemského, sázkové kanceláře se asi musely pořádně napakovat. (především s tou Chelsea ) ...

Reagovat
božský John

koukám,že jsme už 3 se stejným výsledkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ne, sorráč, já mám ještě půl bodu za Dortmund.

Reagovat
božský John

óó´...to seš za vodou...jak máš Slávku dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Za vodou. Na Slávku jsem dal 02, co ty?

Reagovat
božský John

Taky taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nařídil čistou dvojku, jednak dvojtipy nedávám, jednak mi to velí klubová příslušnost.

Reagovat
božský John

Však jasný..já měl dvojtip i na Hamburg..řekl jsem si,že nebudu dávat tolik ostrý tipy abych všecko nepodělal ale efekt nulovej

Reagovat
smazaný uživatel

neumis nic

Reagovat
božský John

Nemektej

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem prohloupil s tím, že jsem dal na Hamburk 02.

Reagovat
božský John

Koukám,máme stejný tipy..předpokládám,že jsi měl i výhru Manchasteru...já měl ještě výhry CFC,BVB a Villarrealu a remízu v Římě..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že mám 3 body. Uvidíme co Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body? Tak to jsi borec. Má někdo čtyři a více?

Reagovat
smazaný uživatel

No ostrava, neapol, a hertha remiz. Ted ještě mam slavii ostrou 2 no. jinak vůbec nevím. Ale myslí že Talkers má taky 3 a čeká na boleslav

Reagovat
Shevchenko

Jsme na tom úplně stejně, taky mám 3 body za Baník, Neapol a Herthu. Potom mi těsně utekla výhra Villarrealu. A taky mám dneska 2 na Slávku, tak snad nás nezklame.

Reagovat
smazaný uživatel

no taky mi utekl vilareal no a slávka nevyšla

Reagovat
rufus

Taky mám 3 body, ale místo Herthy mám remízu Villarrealu, jinak stejný ty dva další zápasy. A dneska remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže 4 body.

Reagovat
rufus

Jj, sice je to jen půlka správně, ale zdá se, že v tomhle kole to neni úplně nejhorší výsledek..

Reagovat
smazaný uživatel

ja hoffenheim a taky neapol a ostravu ted cekam akorat na vitezstvi slavie a mam 4body

Reagovat
božský John

200. pro FK Baumit Jablonec

Reagovat
$dolar$

Ja mam zatim jen remizu Evortonu a Ostravu, jeste mam tipnutou M.Boleslav

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim hezkej bodek za Banik, ted mam 0 na posledni zaps tak uvidmie :D

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe tak mam jenom 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

3,5 bodu

Reagovat
božský John

1,5 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám 4 body, no není to skvělý výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

co si trefil?

Reagovat
božský John

Baník a Slávku

Reagovat
smazaný uživatel

jo, 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

ma tady nekdo 5 a vic????

Reagovat
smazaný uživatel

nebo aspon 4.5?????

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem získal 5 bodů!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám jen 4 body...

Reagovat
smazaný uživatel

to de ale zajimame jestli nekdo ma vic ale vypadato ze asi tim lip aspon budu top 10

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi na tom dobře, na to, že jsi tu tvrdil, že jsi blbější než scolari.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden, slovy jeden, ein, adín, one, un, uno, maďarsky tuším egy, čínsky mi to nepíše a japonsky nevím. Na svahilštinu vám kašlu.

Reagovat
božský John

a řecky ena

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, na to jsem zapoměl. Dík, zachránil jsi mě.

Reagovat
božský John

Já vím,proto jsem to tu napsal...

Reagovat
Tomanatura

raz

Reagovat
smazaný uživatel

تثيثى

arabsky

Reagovat
smazaný uživatel

2 body :X

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak ani leggos neprohrál, tak snad to příští týden nepokazím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele