Tipy a analýzy

Jarek Nohavica v tipovačce těsně prohrál

Po remízové jarní premiéře Tipovačky uspěl ve druhém dílu redaktor EuroFotbalu David Kubáň. Ten oplatil písničkáři Jarku Nohavicovi prohru z loňského roku, tentokrát se radoval z těsné výhry 2:1.

Ligue 1 - 26. kolo. Tipy a analýzy

Po zápasech v evropských pohárech pokračuje opět domácí liga. Lyon, který předvedl špičkový výkon proti Barceloně bude doma obhajovat první místo proti Rennes. Marseille po skvěle zvládnuté odvetě v Twente bude atakovat druhou příčku v Caen a zajímavé bude sledovat i vyřazené Bordeaux, kterak se bude snažit přehrát Lorient. Pojďte s námi tipovat!

01.03.2009 Tipy a analýzy 66 komentářů
Zaujalo nás

Tipy Jarka Nohavici

Do dalšího dílu jsme si pozvali známého písničkáře Jarka Nohavicu. Stejně jako v loňském ročníku se proti němu postaví redaktor EuroFotbalu David Kubáň, který mu chce oplatit porážku. Čtenářům tento víkend vyvrcholí další cyklus čtenářské tipovačky.

Brichta vybojoval remízu

Zpěvák Aleš Brichta se v prvník jarním kole pravidelné tipovačky rozešel se svým soupeřem z řad redaktorů Petrem Starým smírně. Oba tipovali správně vítězství Sparty v Olomouci. Brichtovi se vyplatila důvěra v Chelsea a Juventus. Starý zase kontroval vítězstvími Brna nad Ostravou a Sevilly na Atlétikem Madrid...

Hrvatska nogometna liga - preview 19. kolo

Po dlouhé zimní přestávce se opět podíváme k Jadranu, kde se probouzí do jarního kola chorvatská liga. Tam jde opravdu o jaro, průměrná teplota je na jihu cca o deset stupňů vyšší než u nás a liga začíná stejně. Hned v tomto kole budeme svědky největšího možného chorvatského derby mezi Hajdukem a Dinamem.

22.02.2009 Tipy a analýzy 23 komentářů
Zaujalo nás

Ligue 1 - 25. kolo. Tipy a analýzy

Po totálním výbuchu francouzských zástupců v poháru UEFA (kromě St.Etienne a PSG) a dohrávce některých odložených zápasů, pokračuje Ligue 1. Opět se bude hrát o druhé místo a také o další sestupová místa. K sobotním šlágrům bude patřit souboj mezi Nice a Rennes a nejen na něj poradíme, co vsadit.

22.02.2009 Tipy a analýzy 38 komentářů
Zaujalo nás

Tipy Aleše Brichty

Se startem jarní části Gambrinus ligy přichází také druhý poločas Tipů osobnosti. Do úvodního jarního kola jsem pozvali známého rockového zpěváka Aleše Brichtu, který se střetne s vedoucím redakce EuroFotbalu Petrem Starým. Pokračuje rovněž tipovačka čtenářů.

Ligue 1 - 24. kolo. Tipy a analýzy

Ze sobotních zápasů nás překvapil akorát jeden gól navíc v Le Mans, tak se pojďme podívat, co vsadit na neděli. Zvýší Lyon svůj náskok aneb co vsadit na neděli?

15.02.2009 Tipy a analýzy 26 komentářů
Zaujalo nás

Ligue 1 - 23. kolo. Tipy a analýzy

Po včerejších výhrách Lille i PSG se očekávají odpovědi od Lyonu a také v dnešním šlágru kola mezi Marseille a Bordeaux. Zkusíme vám poradit, jaké tipy na tyto zápasy vsadit.

08.02.2009 Tipy a analýzy 26 komentářů
Zaujalo nás

Ligue 1 - 22. kolo. Tipy a analýzy

Nedělní dohrávky budou také velmi zajímavé. Sesadí Bordeaux Lyon na pár hodin z prvního místa, posune se Marseille na místo druhé? Pokusíme se vám poradit při výběru sázenek.

Ligue 1 - 21. kolo. Tipy a analýzy

Letos již podruhé zavítám do Francie, kde bude pokračovat nelítostný boj o vedení v tabulce. Lyon zajíždí do Grenoblu, Bordeaux do Nantes a Rennes do Lille. Kdo po víkendu povede Ligue1 a změní se místa na sestupových pozicích? Zkusíme poradit především sázkařům a nedělní zápasy budeme aktualizovat.

Ligue 1 - 20. kolo. Tipy a analýzy

Poprvé v roce 2009 se podíváme na prvoligové trávníky ve Francii. Jestli půjde o trávníky nebo kluziště už napovídá první odložený zápas mezi Valenciennes a Caen. Šlágrem kola pak jednoznačně bude zápas Bordeaux - PSG, tak využijte k tipování našich analýz.

Ligue 1 - 19. kolo. Tipy a analýzy

Po ukončení tažení šesti francouzských klubů v pohárové Evropě pokračuje domácí Ligue 1 již 19. kolem. Mezi šlágry rozhodně bude patřit sobotní zápas Toulouse - Nice nebo nedělní Monaco - Bordeaux. Zkuste využít naší tipovací nabídky.

Ligue 1 - 18. kolo. Tipy a analýzy

Další letošní kolo sice ještě neuzavře polovinu francouzské ligové soutěže, ale již leccos napoví o podzimním mistru i o klubech, které by měly výrazně přidat, pokud nechtějí skončit v Ligue 2. Šlágrem kola je samozřejmě duel o první místo mezi Lyonem a Marseille, ale i některé ostatní zápasy nabízejí velmi zajímavé value sázkových příležitostí.

Suchopárek prohrál 3:6. Podzim ovládl tým EuroFotbalu

Tři zápasy rozhodly o jasném vítězi posledního podzimního dílu tipovačky, vítěz soutěže čtenářů Muzajs potvrdil své kvality a porazil českého internacionála Jana Suchopárka 6:3. Muzajs narozdíl od soupeře správně věřil ve výhry Interu na hřišti Lazia, Bayernu nad Hoffenheimem a Schalke 04 nad Herthou.

08.12.2008 Tipy a analýzy 123 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele