Serie A - souhrn 6. kola

26.09.2015, 19:52, aktualizováno 28.09.2015, 22:57
Komentáře a souhrny
Fiorentina vyhrála na půdě Interu Milán a o skóre se posunula na špici. Turín si poradil s Palermem a zůstává o dva body za Interem. Výhry ze hřišť soupeřů slaví Lazio a Udinese, Janov zdolal AC Milán. Neapol porazila Juventus a prohloubila tím krizi "Staré dámy". AS Řím si zastřílel proti Carpi...

Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 2:1

28.09.2015 21:00

Góly: 6. Niklas Moisander (vl.), 90. Germán Denis - 90+4. Roberto Soriano

Výhru 2:1 proti Samdporii si připisuje Atalanta Bergamo. Domácí měli zápas plně pod kontrolou a tři body získávají naprosto zaslouženě. Sampdoria se zmohla jen na korekci výsledku a to až ve čtvrté minutě nastavení.

Oba celky si zatím vedou dobře. Atalanta v minulém kole porazila Empoli na jeho půdě a Sampdoria zase porazila silný AS Řím.

Sampdoria ale nevstoupila do utkání zrovna šťastně. Po stříleném centru Boukary Dramého si tečí vstřelil vlastní gól obránce Nikolas Moisander a Atalanta vedla po šesti minutách 1:0. Atalanta byla nadále lepším týmem a obrana Námořníků měla potíže. Po půlhodině hry přišla špatná zpráva pro domácí, Mauricio Pinilla musel opustit hrací plochu kvůli zranění a na plac se dostal Germán Denis. Výkon Sampdorie byl v prvním poločase velkým zklamáním a bohužel pro fanoušky Blucerchiatti se to nezměnilo ani ve druhém dějství.

Výsledek 1:0 se mohl změnit v 71. minutě, kdy si Sampdoria vypracovala první velkou šanci. Rána Soriana měla gólové parametry, ale skvěle se předvedl gólman Sportiello. V závěru zápasu se Bergamaschi soustředili jen na bránění a v první minutě nastaveného času definitivně rozhodli o vítězi utkání. Denis dostal mezi dvěma obránci přesnou kolmici a rovnou z první zvýšil na 2:0. Ve 4. minutě nastavení ještě vykřesal malou naději snižující brankou Soriano, ale pro Sampdorii přišla branka až příliš pozdě.

Atalanta tak potvrdila skvělý rozjezd do sezony, naopak Sampdoria nedokázala navázat na vítězství proti Římu. Domácí také Námořníky v tabulce předskočili.

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Empoli FC 2:0

28.09.2015 19:00

Góly: 58. Federico Dionisi, 71. Danilo Soddimo

Frosinone navázalo na nečekaný bod proti Juventusu v pondělí večer, když na domácí půdě zvítězilo nad Empoli! Jeho výsledková krize se naopak po brankách Dionisiho a Soddima prohlubuje.

Frosinone doma přivítalo Empoli a cílem obou týmu bylo především zlepšit svou aktuální formu. Empoli sice hraje líbivý a ofenzivní fotbal podepřený skvělými výkony jednotlivců, ale výsledky se zatím nedostavují. Frosinone doposud platilo nováčkovskou daň, jenže v minulém kole dokázalo uhrát cennou remízu s turínským Juventusem.

Empoli bylo od prvních momentů jasně aktivnějším týmem. Kromě šance Soddima převzalo míč a svému soupeři mu jej už nepůjčilo. Do šance spěchal mladík Zieliński, který dokonce i vypálil. Na další jeho nahrávku si nabíhal zkušený útočník Massimo Maccarone, který se ale bil s přesilou tří hráčů. Empoli se v prvních dvaceti minutách dopustilo několika chyb v rozehraje, avšak domácí je nepotrestali.

Po dvaceti minutách se do šance dostával Riccardo Saponara, který si vzal míč pod svůj patronát a proběhl s ním ze strany až ke střele. Brankář Leali byl však pozorný a připraven zasáhnout. To samé předvedl Pucciarelli, který se dostal díky své technice až do vápna, jenže napálil jen nejblíže postaveného protihráče. Pět minut před odchodem hráčů do šaten se k hlavičce dostal Blanchard, ale napodobit svůj kousek z utkání proti Juventusu se mu už nepodařilo.

Také ve druhém poločase se Empoli prezentovalo kvalitní hrou a množstvím nahrávek. Saponarův průnik byl včas zneškodněn, Croceho centr jen těsně nedoletěl k adresátovi. Po hodině hry se však přeci jen skóre utkání měnilo. Po standardní situaci se Ciofani dostal k míči a jeho pokus brankář Skorupski vyrazil jen k nohám Dionisiho, který už míč do sítě dostal bez obtíží - 1:0.

Tlak Frosinone se stal trvalým a Empoli nevědělo, kudy se dostat k bráně soupeře. Dvacet minut před koncem utkání se skóre opět více naklonilo na stranu domácích, když se trefil Danilo Soddimo! Vývoj zápasu se nepozdával Rickymu Saponarovi, který se negativně vyjádřil směrem k sudímu a ten mu ihned dal červenou kartu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 1:4

27.09.2015 20:45

Góly: 60. Mauro Icardi - 4. Josip Iličić (pen.), 18. Nikola Kalinić, 23. Nikola Kalinić, 76. Nikola Kalinić

Prvních třicet minut stačilo, aby byl šlágr kola mezi Interem Milán a Fiorentinou rozhodnut. Před tímto kolem neporažený Inter vstoupil do zápasu přímo katastrofálně, rychle dostal tři góly a navíc přišel o vyloučeného stopera Mirandu. Fiorentina se tak díky vysoké výhře 4:1 posouvá do čela Serie A, s Interem má sice stejný počet bodů, ale mnohem lepší skóre a v tuto chvíli i vzájemnou bilanci. Hattrickem se blýskl Nikola Kalinič.

Ačkoliv Inter do této doby neztratil ani bod a navíc hrál před vlastním publikem, nebyl jasným favoritem. Fiorentina totiž v tomto ročníku Serie A prohrála jen jednou, navíc minulý rok se jí v zápasech proti Interu mimořádně dařilo.

Inter odstartoval opravdu hrůzostrašně, už ve třetí minutě fauloval Handanovič pronikajícího Kaliniče a sudí nemilosrdně odpískal pokutový kop. Josip Iličič si nebral servítky a razantní ranou poslal Violu do rychlého vedení! Inter se pokoušel o co nejrychlejší odpověď, ale místo kýženého srovnaní přišel druhý gól hostů. Ránu Iličiče dokázal Handanovič jen vyrazit před sebe, kde dobíhal nikým nebránění Kalinič - 2:0 pro Fiorentinu. A to nebylo zdaleka všechno.

Jen o pár minut později obešel Santona Marcos Alonso a přesným centrem našel Nikolu Kaliniče, jenž vstřelil svojí druhou branku v zápase a celkově už třetí svého týmu. Roberto Mancini se na lavičce Nerazzurri nestačil divit a další šediny mu přichystal stoper Miranda, když ve 32.minutě nedovoleně zastavil Matíase Vecina. Jelikož forvard Violy postupoval sám na branku, neměl sudí Antonio Damata příliš na výběr a stopera Interu vyloučil. Suma sumárum, Inter prohrával doma o tři branky a k tomu ještě musel dohrávat hodinu o desíti, dá se tak říci, že bylo hotovo.

Jediným pozitivem domácích byl fakt, že už nemají vůbec co ztratit. Fiorentina druhý poločas kontrolovala, přesto vykřesal domácím malou naději Mauro Icardi. Alex Telles poslal do vápna přesný centr a Icardi nadvakrát překonal Tatarusanua. Ze strany oslabeného Interu to bylo vše. Čtvrthodiny před koncem definitivně uhasil jakékoliv naděje čtvrtým gólem Fiorentiny Nikola Kalinič, ovšem pochválit je nutno Josipa Iličiče, který odvedl skvělou práci.Kalinič po jeho přesné přihrávce zkompletoval hattrick a zbytek utkání už se jen dohrával.

Fiorentina vyloupila stadion Giuseppe Meazzy výsledkem 4:1 a jde do čela Serie A. Inter bude mít v dalším kola na hřišti Sampdorie Janov co napravovat.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SS Lazio 1:2

27.09.2015 15:00

Góly: 33. Filip Helander - 63. Lucas Biglia (pen.), 86. Marco Parolo

Domácí Hellas hrál s Laziem dlouho vyrovnanou partii a dokonce se dostal do vedení díky brance Filipa Helandera. Na tři body to však přesto nestačilo, protože Lazio dokázalo ve druhém poločase nejprve srovnat a nakonec také otočit vývoj utkání. Trefili se Lucas Biglia a Marco Parolo.

Hellas rozhodně nebyl proti Laziu favoritem, třeba i proto, že měl hodně absencí zaviněných zraněními. Dnes se spolehl například na Salu, Juanita a Jankoviće. Do zálohy se vrátil zkušený bojovník Hallfredsson, kterého podporovali Greco a Viviani. Hosté přijeli bez Matriho, zato však s Filipem Djordjevićem. Do zálohy se vměstnalo duo Parolo a Biglia, před nimi operovala trojice v podání Anderson, Milinković-Savić a mladík Kishna.

Už po čtyřech minutách se dokázalo Lazio dostat do vedení, jenže to bylo díky faulu, čehož si trenér Gaicomelli dobře všiml a gól tedy neuznal. Hosté byli z počátku utkání aktivnějším týmem, ale nedařila se jim finální fáze. Fanoušci a především trenér Stefano Pioli ale museli být rádi za to, že se pomalu řeší situace na hrotu útoku a alespoň Djordjević je zdráv. Koneckonců, jeho vliv byl hodně patrný už v minulém utkání. K odraženému míči se dostal brazilský talent Felipe Andreson, který v Laziu rozkvetl do světového formátu - míč však poslal hodně nepřesně nad.

Po pětadvaceti minutách, ve kterých se nic zásadního nestalo, se do míče opřel z větší vzdálenosti mladý záložník Federico Viviani, který by se proti Laziu tuze rád trefil. Od mládežnických kategorií totiž nastupoval za jeho konkurenta, AS. Rána mladého středopolaře ale mířila trestuhodně mimo. Domácí připravili hostujícímu Laziu šok po třiceti minutách, kdy se míč snesl k Juanitovi. Ten jej ještě nasměroval do brankové konstrukce, jenže od ní se balon odrazil k Filipu Helanderovi a ten si už poradil - 1:0 pro Hellas.

Do konce poločasu se Lazio snažilo dostat soupeře pod tlak, ale domácí byli velmi dobře připraveni a věděli si rady. Do druhé půle tak mělo Lazio o čem přemýšlet. Vlna kritiky, která se v poslední době snesla na hlavu trenéra Pioliho, mohla ustat jedině výhrou. Pět minut po změně stran se do šance dostával Felipe Anderson, který jen tak švihl pravačkou a vypálil, jenže míč skončil těsně vedle tyče. Brankář Rafael by pravděpodobně nestačil reagovat.

Po hodině hry se udála velká šance hostů, když si Lulić naběhl do pokutového území a přihrál před zcela odkrytou bránu na Djordjeviće. Ten však v dobré šanci nastřelil jen nejblíže postaveného obránce před sebou. Poté přišel na hřiště mladík Balde Diao Keita, který se ihned zapsal do historie zápasu. Vběhl do pokutového území soupeře a padl k zemi po kontaktu s protihráčem. Jasná penalta, Lazio tak mělo šanci vyrovnat. Té se chopil uzdravený Lucas Biglia a nezaváhal - poslal míč do protipohybu brankáře!

Stíhací jízda hostí za třemi body začala. Ačkoli se rozhojnilo žlutých napomenutí a faulů, branka stále nepřicházela. Na hřišti už byl i Stefano Mauri, v dresu domácích se tam objevil Matuzalém. Deset minut před koncem dostaly sny Lazia o třech bodech zdánlivě trhlinu, když se nechal po druhé žluté kartě vyloučit obránce Mauricio. Ani to však hráče z Věčného města nesrazilo na kolena a opět se projevila individuální stránka. Biancocelesti nakonec berou tři body, protože Lazio sehrálo skvěle standardní situaci. Biglia naznačil střelu, ale posunul jen míč spoluhráči Parolovi. Ten už propálil vše před sebou.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 1:2

27.09.2015 15:00

Góly: 31. Anthony Mounier - 61. Emmanuel Badu, 85. Duván Zapata

Zabrat konečně dokázalo Udinese a ze hřiště Boloni si po vítězství 2:1 odvezlo všechny tři body. Zápas se pro Zebry nevyvíjel dobře, ale nakonec spálené šance Brienzy a branky Badua a Zapaty znamenaly celkový obrat.

Ani domácím a ani hostům se start do sezony příliš nepovedl a tak byly ve hře veledůležité tři body.

První poločas toho bohužel příliš nenabídl. Začátek utkání přinesl spoustu nepřesností a na první velký okamžik se muselo čekat až do 32.minuty, kdy Boloňa otevřela skóre utkání. Anthony Mounier si naběhl na přihrávku a poslal míč za Karnezisova záda - 1:0. To už ale domácí hráli bez Giaccheriniho, kterého pro zranění nahradil Franco Brienza. A právě on mohl v nastaveném čase prvního poločasu přidat druhý gól, který by byl dost možná klíčový. Nestalo se tak a domácí vedli "jen" 1:0.

To byl výsledek, se kterým se samozřejmě dalo něco dělat. Po hodině hry přišel na hrací plochu Antonio Di Natale a hned minutu po jeho příchodu srovnal na 1:1 Emmanuel Badu. Domácí si mohli vzít vedení rychle zpátky, jenomže Brienza trefil z jasné pozice jen boční síť. Právě Brienzovy šance byly nakonec klíčové, Boloňa neproměnila ani jednu a Udine nakonec trestalo. Čtyři minuty před koncem zápasu zafungovala pohledná kombinace a Alexis Zapata vystřelil Zebrám důležité tři body. Nic na tom nězměnil ani pětiminutový nastavený čas.

Více informací k zápasu

Turín FC - Città di Palermo 2:1

27.09.2015 15:00

Góly: 44. Giancarlo González (vl.), 48. Marco Benassi - 71. Giancarlo González

Těžké utkání zvládl před vlastním publikem FC Turín. I v devíti lidech dokázal uhájit nad Palermem vedení 2:1. Domácí si krátce po změně stran vypracovali už dvoubrankový náskok, ale posléze přišli jak o Molinara, tak i v nastavení o Obiho. Býci také měli štěstí, dvakrát je zachránila branková konstrukce.

Šance byly na obou stranách, Quagliarella přestřelil a na opačné straně Daprelá hlavičkoval těsně vedle. Sicilané měli v zakončení i dost smůlu, rána Trajkovskiho dokonce orazítkovala břevno a v zápase to nebylo naposled. Každopádně tyto zahozené šance musely hosty mrzet. Turín totiž vzápětí vstřelil první gól. Molinariho přesnou přihrávku na malé vápno proměnil ve vedoucí gól Maxi López - 1:0 pro Granatu. Stejným výsledkem i první půle skončila.

Turín dokázal vstřelit velmi důležitý druhý gól hned po přestávce a to se také nakonec ukázalo jako klíčové. Ve 48.minutě dokázal Marco Benassi i v pádu přehodit golmana Sorrentina a bylo to 2:0.

Jenomže Turín si začal utkání zbytečně komplikovat. V 61.minutě uviděl druhou žlutou kartu Molinaro a Palermu se naskytla ještě zajímavá přesilová hra. Sicilané dokázali využít početní převahu hned po deseti minutách, Vazquéz načechral balón na Giancarla Gonzáleze a ten vykřesal naději brankou na 1:2. Hosté samozřejmě vycítili šanci na tři body, ale pozor si museli dát i na zadní vrátka. Zkušený Fabio Quagliarella pálil z úhlu nad! V 90.minutě pak uviděl další červenou kartu Obi a Turín dohrával o devíti mužích v poli! Času na vyrovnání mělo ale Palermo velmi málo. Ve 3.minutě nastaveného času orazítkoval brankovou konstrukci Struna a Granata si musela pořádně oddechnout! Turín nakonec vedení 2:1 uhlídal a připisuje si tři body.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Chievo Verona 1:1

27.09.2015 15:00

Góly: 3. Gregoire Defrel - 24. Alberto Paloschi

Bitva dvou příjemných překvapení nakonec rozuzlení nepřinesla. Sassuolo totiž doma jen remizovalo s Chievem Verona a body si tak oba týmy dělí. Vstup do zápasu se výrazně lépe povedl Sassuolu, protože se za něj trefil už ve třetí minutě Defrel. O dvacet minut později pak srovnal útočník Alberto Paloschi.

V domácím dresu na trávník vyběhla silová záložní trojice Missiroli, Magnanelli a Duncan, která kryla prostor za třemi ofenzivními mozky. Těmi byla nejsilnější možná trojice Berardi, Defrel, Floro Flores. Chievo se spolehlo na fyzicky zdatnou obrannou čtveřici v podání Cacciatore, Dainelli, Gamberini a Gobbi, zatímco o ofenzívu se starali Paloschi s Meggiorinim. Domácím se povedl start jako hrom. Antonio Floro Flores si připsal první zajímavou ránu, kterou zkušený brankář Bizzarri vyrazil jen před sebe. Tam se zrovna pohyboval mladý střelec Grégoire Defrel, který míč pohodlně zasunul do brány.

O první vážnější šanci Chieva Verona se zasloužil Alberto Paloschi, který se zatím jen zastřeloval. Po deseti minutách přenechal Paloschi míč na hranici vápna nabíhajícímu spoluhráči Hetemajovi, který pálil těsně vedle. To byla velká šance hostí na srovnání. Vyrovnání nakonec přišlo dřív, než by si domácí přáli. Dvacet minut po první brance našel prudký centr Simoneho Pepeho hlavu Alberta Paloschiho, který se nemýlil a lehkou tečí usměrnil dráhu letu míče do sítě - 1:1 a začínalo se od začátku.

Po třiceti minutách muselo Chievo střídat, když kvůli zranění dohrál obránce Dario Dainelli, jehož místo zaujal Boštjan Cesar. Následná Pelusova hlavička z dobré pozice byla velmi nepřesná, Duncanovo zakončení v hranice vápna zase skončilo těsně vedle. Obrany obou týmů se činily a skóre se tak do konce první půle neměnilo. I když hlavička Paloschiho v závěru první půle skončila jen na tyči, brankář Consigli by se natahoval marně.

Do druhé půle nenastoupil v dresu hostí Paolo Cannavaro, který byl střídán Lorenzem Ariaudem. Pět minut poté si málem Sassuolo vzalo zpátky své vedení. Do krásného centru se totiž položil mladík Domenico Berardi, který z úhlu zkoušel jakési polonůžky. Brankář Albano Bizzarri se však nachytat nenechal. Do dalšího zakončení se hnal ještě Antonio Floro Flores, který však nepřešel přes pozorného a zkušeného obránce Cacciatoreho.

Unaveného Simoneho Pepeho následně vystřídal Valter Birsa, místo Floro Florese přišel Nicola Sansone. Birsa se pokoušel spolupracovat s Meggiorinim, který však balon na hrací ploše už nedostihl. Kromě několika změn sestavy na obou stranách utkání spělo do nezajímavého finiše. V nastaveném čase zápasu ještě Sansone nevyužil obrovskou možnost a trefil z voleje jen prostor, kde byl Bizzarri. Sassuolo je zatím na 4. místě, Chievo Verona kleslo o tři políčka níž.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Milán 1:0

27.09.2015 12:30

Góly: 10. Blerim Džemaili

AC Milán nedokázal navázat na předchozí vítězství a v Janově opět prohrál. Grifové zvítězili díky jediné brance Blerima Džemailiho, ale vývoj utkání výrazně ovlivnilo poločasové vyloučení Alessia Romagnoliho. Oslabený Milán pak vyrovnat nedokázal.

Milánští začali stoupat tabulkou, ale v tomto kole je čekal výlet na neoblíbenou janovskou půdu. S Grifama prohrál obě minulá utkání a s nepořízenou odjel i tentokrát. Už začátek utkání se hráčům Rossoneri vůbec nepovedl. V 10.minutě skončila Džemailiho tečovaná rána z volného přímého kopu za zády nešťastného Lópeze a Milán na Stadio Luigi Ferraris velmi brzo prohrával. Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviče neodehráli vůbec dobrý poločas, přes obranu soupeře se prokousávali těžce a když už se zdálo, že se přeci jenom nadechují k náporu, přišla další těžká rána. Alessio Romagnoli povalil unikajícího Capela a sudí Tagliavento po druhé žluté kartě mladého stopera vyloučil. Romagnolimu se v podstatě totéž přihodilo už v utkání druhého kola na půdě Fiorentiny.

Bohužel pro Rossoneri mělo utkání i stejný konec. Janov na začátku druhého poločasu kontroloval hru a oslabeného soupeře k ničemu nepouštěl. Milánští ale přeci jenom mohli vyrovnat, dvacet minut před koncem zápasu nastřelil jen obránce Burdissa Andrea Bertolacci. Na druhé straně prověřil Lópeze Capel, ale Grifové druhou branku nepřidali.

V 86.minutě spálil dobrou příležitost i nové příchozí Juraj Kucka, ale svůj bývalý tým o vítězství nepřipravil. Milán tak po výhrách nad Palermem a Udinese opět prohrál, když nestačil na neoblíbený FC Janov.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Juventus FC 2:1

26.09.2015 20:45

Góly: 26. Lorenzo Insigne, 62. Gonzalo Higuaín - 63. Mario Lemina

Herní i výsledková krize Juventusu pokračuje! Tým trenéra Massimiliana Allegriho dnes padl v Neapoli a nechal jí všechny tři body. Staré dámě nepomohla ani první ligová branka mladíka Leminy, protože jako první skórovala Neapol díky Lorenzu Insignem a Gonzalu Higuaínovi.

Trápení a zase trápení. Neapol dnes Juventus přehrávala snad ve všech směrech a zvláště v záloze to bylo jasně vidět. Silová a zároveň kreativní záložní řada Neapole ve složení Allan, Hamšík a Jorginho dnes kralovala a připravila dvě branky, které rozhodly. V dresu Neapole jsme se dočkali také Koulilbalyho, Hysaje nebo Ghoulama v obraně, zatímco o ofenzívu se starali Gonzalo Higuaín, José Callejón a Lorenzo Insigne. Juventus Turín nastoupil s Hernanesem, Padoinem nebo Pereyrou, v útoku bylo místo na Simoneho Zazu a Paula Dybalu.

První minuty byly trochu hektické a to na obou stranách. Za domácí Partenopei se do útoku zapojoval slovenský středopolař Marek Hamšík, za hosty se zkoušel prosadit Roberto Pereyra, kterého vysouval Paul Pogba. Po devíti minutách se k míči dostal i argentinský zabiják Gonzalo Higuaín, který si poradil se dvěma protihráči a následně vypálil. Mířil však jen do míst, kam dosáhl brankář Gigi Buffon. Kombinace domácího týmu zejména v první půli vysoce převyšovaly snažení hostující ekipy.

Prapor Juventusu držel nahoře snad jen Paul Pogba, který patřil v úvodních minutách k nejaktivnějším hráčům Staré dámy. Po pětadvaceti minutách už Neapol udeřila. Ani brankář Buffon nedokázal zabránit míči v jeho cestě do sítě poté, co kombinoval Lorenzo Insigne s Argentincem Gonzalem Higuaínem. Následně mladý Ital vystřelil a míč z jeho kopačky zapadl přesně k tyči, na což Buffon neměl nárok - 1:0 pro Neapol.

Stará dáma se snažila o co možná nejrychlejší odpověď, ale spoléhala při tom na nesehranou dvojici útočníků Paulo Dybala a Simone Zaza. Tuto dvojici zásoboval pasy také Francouz Paul Pogba, který patřil k nejlepším hráčům na hřišti a několikrát hrozil střelou. Bianconeri dnes poměrně často kazili nahrávky, což svědčilo o nesehranosti a nervozitě. Těsně před brankářem Buffonem pak několikrát musel hasit požár jeden z dvojice Bonucci a Chiellini. Pět minut před koncem první půle se stala další nepříjemná věc pro trenéra Sarriho, protože ze hřiště musel odejít střelec jediné branky Lorenzo Insigne.

Do zbytku utkání místo něj nastoupil Dries Mertens, který byl také u šance Faouziho Ghoulama z konce první půle. Mladý obránce však pálil jen do připraveného brankáře Gigiho Buffona. Do druhé půle vstoupil aktivněji Juvetus, kterému se samozřejmě jednobrankové manko vůbec nepozdávalo. Aktivnějším hráčem začal být Simone Zaza, který pelášil za míčem, jenže byl zastaven ofsajdem. Juventus začal být lehce nervózní a několikrát se uchýlil k zákrokům za hranicí pravidel.

O zajímavou přímou střelu na bránu se pokusil Paul Pogba, jenže jeho rána skončila na nejbližších obráncích Neapole. Po hodině hry nastala rozhodující fáze utkání, v níž se nejprve trefila Neapol. Po chybě v rozehrávce se k míči dostal Gonzalo Higuaín, který se v těchto situacích většinou nemýlí. Buffon si sice na míč sáhl, leč v cestě do sítě mu nezabránil.

Pak si zřejmě Neapol usmyslela, že utkání už má vyhrané a Juventus trestal. Paulo Dybala, který byl dnes nepříliš viditelný, našel centrem do vápna nabíhajícího Maria Leminu a mladý univerzál tvrdou ranou ukázal, že Juventus ještě hraje. Tlak Juventusu posléze zesílil, ale na tři body to už dnes nestačilo.

Více informací k zápasu

AS Řím - Carpi FC 5:1

26.09.2015 18:00

Góly: 24. Konstantinos Manolas, 28. Miralem Pjanić, 31. Gervinho, 51. Mohamed Salah, 68. Lucas Digne - 34. Marco Borriello

Římské AS dokázalo odčinit svá poslední zaváhání a před vlastními fanoušky si napravilo reputaci tím nejlepším způsobem. Nováčkovi Serie A z Carpi nastřílelo celkem pět branek. Hosté dokázali skórovat jednou a navíc zahodili penaltu, kterou chytil dnes bravurní Morgan De Sanctis.

Bylo to dnes hodně zvláštní utkání. Plné akcí na obou stranách, divácky velmi přitažlivé a pro domácí správně "nakopávací". Problém nastal ve chvíli, kdy trenér Rudi Garcia ztratil hned dva klíčové hráče. Musel totiž vystřídat zraněného kapitána Francesca Tottiho a ještě předtím Seydoua Keitu. Vzhledem k tomu, že Vlky čeká náročné utkání Ligy mistrů, je to citelné oslabení. AS se díky dnešní výhře dostává alespoň na pár hodin na třetí místo ligy, zatímco Carpi je stále předposlední a na kontě má jen dva body.

Za domácí od začátku nastoupila obranná linie v podání Digne, Manolas, De Rossi a Maicon, v záloze se opět dostalo na Pjaniće s Keitou a Nainggolanem. Do útoku se poprvé od začátku a na Olimpicu dostal Gervinho, který podporoval Edina Džeka. Proti někdejším spoluhráčům se postavil zkušený útočník Marco Borriello, kterého podporoval mladík Matos. Právě Borriello si připsal první zajímavou střelu utkání, jenže mířil dost mimo. V deváté minutě vyzkoušel pozornost brankáře Brkiće Edin Džeko, který však mířil jen do míst, kam se Brkić dokázal přesunout.

Obranu Carpi několikrát zkoušel rychlonohý Egypťan Mohamed Salah, který je zatím nejlepším střelcem týmu. Na opačné straně prošel obranou AS jako nůž máslem Marco Borriello, který následně ztroskotal až na výtečném brankáři Morganu De Sanctisovi. Toho ještě čekal velký zápas. Po dvaceti minutách se trenéru Garciovi udělaly první vrásky na čele, když musel být střídán Seydou Keita. Premiéru v dresu AS si odbyl záložník William Vainqueur.

To ale AS vůbec nevadilo. A konečně protrhlo svou smůlu v zakončení. Po rohovém kopu se dostal k míči Kostas Manolas, který potřeboval spravit svou reputaci po minulé vlastní brance. Tentokrát se trefil už do té správné a AS vedlo. O pouhých pět minut později fauloval Cofie Džeka a k míči se postavil Miralem Pjanić. Mladý záložník si v podobných situacích ví rady skvěle a také tentokrát zakroutil míč do sítě!

Demolice Carpi pokračovala o pouhé tři minuty později. Brankář Brkić totiž tvrdou ránu obránce Maicona vyrazil jen do míst, kde se pohyboval Gervinho a ten už jen zasunul míč do sítě - 3:0. O tři minuty poté dostalo Carpi alespoň malou šanci na drama, když Marco Borriello využil centru od Silvy a hlavou zavěsil. Sympaticky pak gól proti vlastním neslavil.

Vainqueurova střela z konce první půle nebezpečná nebyla a minula tyč. Do druhé půle už nenastoupil kanonýr Edin Džeko, kterého vystřídal kapitán Francesco Totti. Ten vyzkoušel o pět minut později skvělý technický pokus, který Brkić vyrazil k Salahovi. Pro egyptského útočníka už to byla snadná práce.

Kapitán Giallorossi ale dnes neprožil zrovna povedené utkání, protože musel střídat. Na hřišti byl jen deset minut, ale musel jej z důvodu zranění nahradit Manuel Iturbe. AS však vesele pokračovalo v demolici svého soupeře i bez Tottiho. Mohamed Salah zaběhl s míčem k vápnu a předložil jej volnějšímu Lucasi Dignemu. Mladý obránce si připsal první soutěžní branku za Vlky.

Dvacet minut před koncem Gervinho nastřelil tyč a Carpi vzápětí málem vstřelilo další branku. Patnáct minut před koncem Maicon fauloval a sudí odpískal pokutový kop. K němu se postavil Matos, jenže vytáhl se brankář De Sanctis, který mu jeho pokus chytil!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.ACF Fiorentina650111:415
2.Inter Milán65017:515
3.Turín FC641111:613
4.US Sassuolo63309:612
5.SS Lazio64028:1112
6.AS Řím632113:711
7.Chievo Verona632110:411
8.Atalanta Bergamo63218:511
9.UC Sampdoria631212:910
10.SSC Neapol623112:79
11.AC Milán63038:99
12.Città di Palermo62137:87
13.Udinese Calcio62046:96
14.Janov CFC62043:66
15.Juventus FC61236:75
16.Frosinone Calcio61144:84
17.Empoli FC61146:114
18.Hellas Verona60335:93
19.Bologna FC61053:93
20.Carpi FC60246:152

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (366)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Carpi sa porazilo samo, ale Garcia bude opat na koni. Nechapem, preco Vainqueur nedostava viac prilezitosti

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaná vysoká výhra AS

Reagovat
smazaný uživatel

trošku mám obavy, aby ke Carpi a Frosinone nepadl letos černý petr na Hellas

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak hral ten Vainqueur?

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode, ale Carpi nie je merítko.

Reagovat
Emmett Brown

Lubil sa mi viac ako Keita, kopec lopt tam vybojoval, ale ako pise Andreso, Carpi nie je meritko, hrozni tragedi az na 2-3 hracov.

Reagovat
Rarášek

Gervais

Reagovat
Recoba Inter

Ricky

Reagovat
cervo

na Neapol sa velmi dobre pozera, ako som Jorginhovi uz v Neapole vobec neveril, uplne mi vytrel zrak, Higuain dokazuje, ze ked chce makat, moze byt najlepsim utocnikom ligy, Sarri je genius

Reagovat
Zark

Maradona: «Napoli, con Sarri non si vince»

Reagovat
M11

gratulace Napoli.. naprosto zaslouzene.. krasny vykon

docela me vydesil hlavne nas zaver.. to byla docela panika

opozdene za gol: LEMINA !!!

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
GEGE

Sarri je prostě borec...na jeho Neapol sem se těšil a jen potvrdil očekávání...snad bude Insigne ok...

Reagovat
Pipo123

Mne to organizáciou hry pripomína Rejovu Neapol, fakt sa na to skvele pozerá

Reagovat
smazaný uživatel

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Neapol luxus dneska, tak to ma vypadat pořád. Zaloha našlapana jak zelí Fantazie, SSC !

Reagovat
GEGE

Tu záložní trojku maji fakt luxus...horší uz je lavicka...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, ale tak Lopez to taky docela odbojoval, aj když je to takovej nehnout.

Reagovat
Pinturicchio

Naprosto odporný hnus, takovou kopu hoven a sraček jsme nehráli ani pod Delnerim. Ten tým absolutně nemá vlastní ksicht, každý zápas nesmyslně měněné rozestavení, hráči hrajou pomalu každý zápas jinou pozici, nemají šanci se s tím žít. Nasazení nic, nula, mají to v piči a ještě ten náš génius na lavičce sundá jediného hráče, který maká.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
Hans82

tim jedinym hracem myslis koho

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme ze Hernanesa s Padoinom. Si nevidel kolko sanci vypracovali ? Skoda len ze domacim...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Dybalu, samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valec

Reagovat
Pinturicchio

Už máš masku Kloppa?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Furia Ceca

Souhlas. Je to fakt křeč, Allegri mi přijde najednou v úzkých, jako by vůbec nevěděl, co chce vlastně hrát. No když to neví on, to se pak není čemu divit, že ta hra vypadá tak jak vypadá...

Reagovat
Mrvinho

Co ta Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

A zejtra Viola na první flek

Reagovat
olis

co k tomu dodat, skvely zapas, skvela atmosfera aj pri tv, zase raz vsetci odmakali na 110%, skoda toho blbeho golu, zase na druhej strane to aj po nom zahrali skvele, tak ako dokazali sebavedome zautocit aj s podporou obrany a pritom to stihali vzadu hasit bolo skvele

zakladna zostava je uz asi jasna a bude byvat casto taka ako bola dnesna, dufam ze proti Milanu to bude rovnako odhodlany vykon, Sarri by v EL mohol posetrit sily....

Forza Napoli!

Reagovat
Mrvinho

To šetření síly v EL Když už víte že do LM nepůjdete tak se na to na konci sezony vyserte ať tam může jít někdo kdo na to srát nebude

A když už na to chcete srát, tak aspoň před MIlánem bych tam určitě dal vyjimečně plnou palbu

Reagovat
Counter

Co Higuaín? Škoda, že ho už dávno z klubu nevylili, dřeváka jednoho, že?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Mrvinho

1) hlavně aby k nám nešel Allegri 2) dal bych mu šanci 3) hrajem pod ním docela dobře 4) škoda že nevyhrál i tu LM, ale na první sezónu fakt paráda 5) zase neschopnej blbec

Takže by to chtělo zas novej tým když už se dostal k tomu "blbcovi" za kterého byl potom co odešel od nás

Reagovat
Hans82

Allegri zase kurevsky prokaucoval zapas muze mi nekdo rict proc Rugani jeste nehral ani minutu kdyz Chujovin,Chielini,Bonucci hrajou pekne hovno od zacatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jedinej kdo Allegrimu věří?Já myslím že se to zlepší.

Reagovat
Mrvinho

Já mu věřím taky, navíc co se týče tabulky tak už to ani moc zhoršit nejde vzhledem k tomu že vás zítra určitě ještě někdo přeskočí, plus já si to vychutnávám s váma

Reagovat
Hans82

si blazem Allegri nas tahne ke dnu tim jeho nasazovanim hracum formacemi stridanim uz pripomina Conteho

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
stuff

Ja tiez

Reagovat
Furia Ceca

Já mu taky věřím, i když se přiznám, že jsem trochu znepokojenej tou jeho nejistotou... Pintu to vystihl dobře - každej zápas jiný rozestavení, jiní hráči, jako by fakt nevěděl, co vůbec chce.

Reagovat
10

Prohrát v Neapoli a prohrát v Římě, to se dá vzhledem k okolnostem léta "brát". Roma a Napoli jsou i s ohledem na koncentraci a motivaci v zápasech s Juve nejlepší týmy v Itálii. Juventus na těch hřištích prohrál i v sezonách, kdy měl Scudetto a rekord 102 bodů. To prostě není hlavní problém.

Sarri Allegriho dneska vymazal, nejen v záloze, k tomu není moc co dodávat. Dokud neuvidím tuhle zálohu Juve s Khedirou a Marchisiem, tak je záloha Napoli bohužel nejlepší v lize.

Juventus teď bezpodmínečně musí udělat šňůru vítězství a do novýho roku se udržet čela, ten los je do konce roku kromě derby na Interu relativně lehčí, navíc snad s navrátilcema do sestavy. Ale musíme kurva začít porážet traktoristy.

FINO ALLA FINE...

Reagovat
Yzemi

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Vtáky cez tepláky

keď som videl, že kto hrá v základe Juve, tak som bol celkom prekvapený (hlavne záloha). Aj keď býval Pirlo v zápasoch poslednej sezóny pomerne neviditeľný, je vidieť, že takého hráča je potrebné mať. Tento rok som videl prvý zápas Juve a bol som v šoku, ako si nikto nevie ani prihrať a strácali sa úplne ľahké lopty

Reagovat
DelPiero137

V celku s tebou suhlasim, len aby sme sa takto neutesovali este v Januari na 8 mieste.

To prehravanie celkom nie je pravda, prevazne sme prehravali ked uz bol titul v kapse alebo niekolko bodovy naskok. Okrem toho hra bola na uplne inom leveli.

Maxovi verim ale ziadny genius to nie je. Aj z tohoto co ma k dispozicii by mal vytazit viac. Teraz sa ukaze ci ma nato postavit nove vitazne muzstvo. Dostal moznosti si vybrat kohokolvek (co Conte nemal).

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá s Maxem ? Má pořád důvěru nebo už jsou nějaké spekulace ?

Já osobně věřím, že se to pod ním zase nastartuje, hlavní problém nevidím v tom, že nemá týmu co dát a motivovat ho, ale v tom, že přišlo několik nových hráčů, kostra týmu se obměnila, odešli tahouni, a není to sehraný tým. Nevím jestli by byla situace jiná pod jiným koučem, pořád by ti hráči byli noví a nesehraní, ať je tam Max, nebo někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja si myslim, ze po dnesku spekulacie pridu a nebojim sa povedat, ze este jedna prehra v lige a vyleti vtacik..

Reagovat
olis

Insigneho zranenie asi nebude vazne

ak Jorginho udrzi tieto vykony ocakavam ze dostane coskoro pozvanku do talianskej repre, co myslite ti co ju sledujete viac?

Reagovat
Yanek

Bude záležet na Contem, jestli se bude držet tradičního výběru, a nebo začne hrát s novými hráči. Jorginho není jediný, kdo by si zasloužil pozvání a záruku minut v repre.

Reagovat
Darren Fletcher

Herní i výsledková krize Neapole pokračuje! Tým trenéra Massimiliana Allegriho dnes padl v Neapoli a nechal jí všechny tři body

Reagovat
Mrvinho

Neapol je docela v prdeli a dnes hrála otřesně, zato Neapol dnešním výkonem ukázala že se s ní letos musí počítat a po úvodní bídě se pomalu zvědá

Reagovat
Counter

Každopádně obligátní - Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
Darren Fletcher

cakal som :))) nechcelo sa mi

Reagovat
smazaný uživatel

Nase jedine stastie je, ze SA nema jasneho lidra ako BL alebo PD teda v pripade ze to nieje Juve(Inter bude stracat). Ked to Allegri nejak herne zdvihne, na celo sa bude dat vratit ale moc tomu neverim. Kebyze Teveza v lete nahradil top striker napr. Higuain a nie akoze "makaci" Mandzu&Zaza a prisiel by playmaker do stredu, nemusel byt problem. Este pred sezonou som veril ze obranu mame ajtak najlepsiu v lige, tak to nejak ustojime aj bez top CF a Vidala, ale picu. Stracame kde sa da, zranenia po chuj a Allegri tape

Reagovat
fenixLFC

higuain

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Lemina, je pánko

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych mohl tak menim, hned, Pogba za Verratiho

Reagovat
Alberto Aquilani

a pritom je Pogbič od Verrattiho lepší vo všetkých aspektoch hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Motty s Mattoudim, ve společnosti Pereyry, Leminy, Sturara nebo Padoina by Verratti nebyl o nic lepší.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

To je otras, oproti tomu čo bývalo v zálohe po minulé roky ... som zvedavý na návrat khediru a marchisia.. nie len že kostra odišla ale aj nová kostra je zranená..

Reagovat
10

on to myslí ironicky a zase naráží na to, co jsem tady několikrát psal já...vyleze vždycky jak krysa po nepovedeným zápase nebo dokonce jen po vyhraným souboji Zazy a myslí si, jak někoho stírá

Reagovat
Alberto Aquilani

presne taaak, ešte si zabudol doplniť že aj s ostatnými romanistami chodíme po kanálach. Teraz sa to holt hodilo, tak som vyliezol

Reagovat
10

a v květnu po tobě zase nebude vidu ani slechu

Reagovat
Alberto Aquilani

asi to tak bude, bro

Reagovat
smazaný uživatel

vy to máte jak medvědi, s tím, že medvědi mají zimní spánek a vy si chrupkáte od jara

Reagovat
smazaný uživatel

to je přehnaný. Pogba je prostě mimo formu. Loni si na začátku sezony taky ťukali na čelo, že nepustili Vidala za těch 50/60mil. do United nebo kam ho chtěli, když byl potom chvilku bez formy a od jara to byl motor Juventusu... Pogbu bych nezatracoval, příchodem Marchisia dostane potřebnou podporu i jistotu.

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, tohle je zatím hrozný co předvádí a momentálně (jestli kdy bude) nemá na to, aby byl lídr.

Reagovat
10

některý lidi mají hodně krátkou paměť

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak som mrkol na záznam, ale nedajú sa z toho vyvodzovať veľké závery, Carpi bolo samozrejme slabučké, ale:

1. Maicon mi nepríde mimo formu, naopak hral znova veľmi slušne a má vpodstate 2 áčka

2. De Rossi je v týchto zápasoch, kedy väčšina týmu na defenzívu sere, no havno. Tu uňho vidieť, že nemá rýchlosť a dnes to bolo zlé, mal by ísť naspäť do zálohy a dať už šancu Castanovi.

3. Vain síce nejak neohúril, ale hral dobre, s takýmito výkonmi by mal dostávať minúty Keitu a občas Nainggolana

4. Pjanič hrá po tom zranení absolútne úžasne, znova ho bolo plné ihrisko, stále vpohybe pýtajúc si loptu. Skvelé veci robil

5. Iturbe by mal byť 1. voľbou za Džeka!!

6. Garcia to znova posral svojou zadubenosťou. Ako, čoho sa v polčase za stavu 3:1 bál, ked tam miesto zraneného Džeka posielal ešte nie úplne vyliečeného Tottiho? že keby tam dal Ponceho, či toho Iturbeho už vtedy, že by akože Carpi otočilo? Takto možno došiel o oboch útočníkov a Keitu, ktorý IMO tiež hrať dnes nemal.

7. Digne je super!!! A havne dal dnes 1+1 čo je najviac kanadských bodov v sezóne ľavého obrancu AS za posledných 5 rokov...

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ide na drahu komedianta ci bol na inom zapase ?!!!

“The lads did what they had to do, created several good chances and we failed to convert them...

- ktore, kde?! Tie dve nahodne odrazene lopty k Zazovi z ktorych jednu ani len nespracoval?! To je ono, tie nepremenene "dobre" sance?! Jaj nie, sorry...este Morata tam mal strelu mimo zpoza 16ky

“I think tonight was fairly even in terms of intensity. Our characteristics with Dybala, Pereyra and Zaza are based more on pace than physicality.

-jasne, vyrovnane nasadenie Aha. Tak nic potom... Som nevedel ze to je nasa charakteristika. 30M nakopavane "pasy" z obrany na "sprintujuceho" Zazu, ktory je ale vzdy v ofsajde

“...I know there are statistics like contrasts and balls won in midfield, but my team played well.

- reakcia nato ze Neapol na polovici supera ziskal spat loptu az 14x...Juve 2x ! Ale tak hlavne ze je spokojny...vsak vraj sme hrali dobre

Reagovat
smazaný uživatel

snaží se uklidnit situaci

Reagovat
Pinturicchio

Což je na jednu stranu dobře, ale takhle si lhát do kapsy je blbost (i když samozřejmě nejvíc záleží na tom, co jim Max řekne v šatně).

Reagovat
smazaný uživatel

víš jak, on dobře ví, že se mu v nejbližších dnech vrací do sestavy důležití hráči, proto nechce vyvolávat paniku prohrou v Neapoli nebo v Římě. To jsou týmy, kteří jsou doma podle mě nejsilnější v lize, takže při současný situaci to není katastrofa. Katastrofa jsou ztráty typu Frosinone...

Reagovat
Pinturicchio

Snad hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ok. Ale trosku sudnosti by nezaskodilo... Predsa zly vykon nemoze oznacovat za dobry Alebo uz ozaj neviem o co mu ide ked len loptu stratia 14x na vlastnej polke, to da sa povedat ze odignoruje - oznaci za nedolezite statistiky a nakoniec to zaklincuje nonsensom ze vsak hraci hrali dobre a on je spokojny Nehnevajte sa na mna, resp. ak by to aj bol ten pripad ze v satni hracom povedal/nakrical nieco uplne ine, no toto vypustit do medii je totalne z cesty

Reagovat
smazaný uživatel

pořád si myslím, že návrat dvojice K.A., C.M. bude pro Juve klíčový. Zejména jestli Kwando udrží svoji stabilní výkony

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně. Uvidíme, co s Pogbou udělá návrat Claudia a Samiho, ta záloha by měla být jistější, takže i on bude mít víc prostoru. Jestli se to ale nezlepší, tak do základu jednoznačně Kwadwo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli bude hrát Khedira jako první dva roky pod Josém, nebojím se o kvalitu vaší zálohy směrem dozadu. Já si pořád myslím, že výkony toho Pogby jdou nahoru s tou jistotou, kterou hráči jako Padoin prostě záloze nedodávají. Ta panika je na místě, ale rozhodně horší už to být nemůže.

Reagovat
10

na obranu Pogby se musí říct, že je teď veškerá koncentrace nejen protihráčů na něm, včera kolem něj pravidelně byli 3 hráči Neapole...minulou sezonu si nikdo nemohl dovolit takhle pečlivě hlídat jen jednoho hráče v záloze Juve, protože tam takový byli 3-4

Pogba nehraje dobře, ale stejně tak nehraje dobře Hernanes, stejně tak včera strašně alibisticky zahrál Pereyra, to jsou starší hráči než Paul, který si taky musí uvědomit, že se nemůžou jen vozit, ale že ta zodpovědnost je i na nich

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Já Samimu věřím hodně. Ta záloha bude vyváženější a nebude se na tom RCM blbnout s Leminou (který má hrát na CM) nebo Pereyrou (křídlo / trequa). Ve složení Pogba - Marchisio - Khedira to (snad) bude úplně o něčem jiném.

Reagovat
10

Khedira snad bude před obranou, Claudia by tam byla škoda

Reagovat
Pinturicchio

Mně se tam Claudio hodně líbí, umí to parádně organizovat, měnit tempo hry. Ale tak to už je takový detail, hlavně ať už se dají pořádně dohromady a vydrží pak celý rok zdraví.

Reagovat
10

Claudio tam nehraje špatně, ale ty jeho nejlepší vlastnosti jsou tam trošku limitovaný mi přijde...ale jak říkáš, hlavně ať už jsou ready

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Allegri má druhý krát v svojej kariére pred sebou veľkú výzvu, naštartovať tím po vybrakovaní jeho kostry. V AC mu to nevyšlo (ale po ňom ani ďalším dvom trénerom), uvidíme ako to bude v Juve, aj keď tu má predpoklady (hráčov) oveľa vyššie. Je to zaujímavé a asi to budem podrobnejšie sledovať

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť, trpezlivosť došla... Allegri VYPADNI. Takto pre boha nemôže hrať tím slávy a kvalít Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha minulej sezóny a aj tých predtým jednoducho bola postavená na Pirlovi alebo Marchisiovi. Prípadne aj na obidvoch. K tomu Tevéz často zbiehal až na záložné pozície.

S návratom Marchisia a príchodom Khediru sa to musí zlepšiť.

Do top tímu Juve z toho čo hralo včera nepatrí asi len Padoin, Hernanes a Zaza, ak by včera hrali Lichtsteiner, Khedira/Marchisio a Morata a dopadlo by to rovnako, až potom sme v skutočnom prúsere Ak má byť sezóna SA s novým kádrom posraná, ok, ale aspoň CL nech sa darí

Reagovat
smazaný uživatel

...a ešte jeden dodatok. Tak netalentovaní rozohrávači ako Bonucci a Chiellini potrebujú pred sebou niekoho ako Pirlo či Marchisio. Na to sa zjavne v prestupovom období nemyslelo. Za tento názor ma skalní istotne zhúkajú, ale buď Leo alebo Giorgio, jeden z nich mal byť predaný a nahradený kvalitným obrancom

Reagovat
10

kdyby byl včera před obranou místo Hernanese Pirlo, tak by to nedopadlo o moc líp se obávám, možná by měl o něco víc prostoru Pogba...

Reagovat
DelPiero137

To je to co nam prave chyba, klud v rozohravke a istota nestratenej loptu. To Pirlo dokazal snad proti kazdemu superovi. Takto Neapol zatlaciala na jednotlivcov a vsetci sa zosypali a kazili co sa dalo.

Reagovat
Pinturicchio

Právě, že nedokázal - tohle se, hlavně proti fyzicky nadupanějším týmům, stávalo i Pirlovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rugani už mal dávno hrať, jeden z najlepších obrancov z minulej sezóny a ešte nedostal šancu, neviem čím by viac uškodil ako Bonucci a Chielini. Kúpime obracu (Sandro) za 26m a nehráva, lebo sa musí zohrať s tímom, proste taký hráč musí byť v základe, aj keby neviem čo. Bonus bol včera, keď striedal Sandra a dal ho bežal na ľavú stranu a zostal tam Evra. Načo vlastne prišiel Hernanes, veď ešte nevytvoril poriadne šancu pre hráča, tento prestup som nepochopil. Najhoršie je na tom, že záloha je mimo, a k tomu sa pridal útok. A aby sa nezastavil reťazec tak sa napája záloha. Vedeli sme, že Neapol má super hráčov na krajoch pre hru 4-3-3 a mi dáme na kraj Evru s Padoinom. Keď bolo potrebné niečo vytvoriť, tak dá dole Dybalu a nie Zazu. Neviem čo sa deje na tréningu, ale dúfam, že nie toto čo na zápasoch. A prosím neriešite tu už Pirla, Tevéza a Vidala, proste chceli odísť a sú preč, tak načo ich stále spomínať, keby ten a keby ten, tak vyhráme neviem čo. Možno by to ani s nimi nešlo. Oni by tiež nehrali do nekonečna. Ale juve sa pozbiera, toho sa nebojím, a už so Sevillou to bude iné. JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

*napája obrana

Reagovat
DelPiero137

Aky gol tam supol Prcek

Reagovat
Zark

ale furt je to jen MLS a po tom neštěkne ani pes, sice si tam přijde na nějaké peníze, je tam "jakože hvězda", ale jak nejsi v evropské top soutěži... tak je ti to k hownu.

chodit tam neměl, jestli ještě něco chtěl dokázat. BOHUŽEL.

Reagovat
DelPiero137

Ja viem ale pekne sa nato pozera vybral si sam, nech sa mu dari. Aspon vidno jeho kvalitu, vynika tam nad ostatnymi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je masakr Jako Scarpiniho mám fakt rád ale na něj nemá.

Reagovat
celeb

Reagovat
Alberto Aquilani

Digne už dostal prezývku... Asterix

Reagovat
Zark

Reagovat
DelPiero137

Oba goly po nevynutenych sklocakych chybach, zato by si dotycni zasluzil poriadne servanie. Hlavne ten druhy gol, este aj Leo ako najvacsi mazak si pomalicky vykracuje k nie najrychlejsiemu Gonzalovi aby ho nechal pohodlne vystrelit

Reagovat
GEGE

Tak hlavně se Galliani poplácej po zádech za skvělé prodloužení mentála De Jonga,kterého budem muset trpět ještě 3 roky(pokud nás ho nezbaví nějaký dobrák s eredivisie) a odstřelení našeho nejlepšího obránce do Atalanty místo kterého můžem sledovat labila Zapatu...

FORZA MILAN

Reagovat
snuff24

Zatím to je teda hodně překvapivý, jak se ta sezóna rozbíhá

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně teďka koukat na sebe! Večer musíme urvat další tři body

Reagovat
snuff24

Já tipuju první ztrátu....ale FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

já tipuju prodloužení série a vybudovaní náskoku na čele ligy

Reagovat
snuff24

Tak snad

Reagovat
Yanek

S Napoli to bude zajímavé

Reagovat
wiggum

Paráda, pěkně se nám to začíná srat. Ještě Salah nebo Digne a bude na tom stejně, jako vloni.

Reagovat
Recoba Inter

Joooooooooooo

Reagovat
GEGE

Palermo pokracuje v trefovani breven i letos...to bude zase obhajoba v poctu nejvic nastrelenych konstrukci...

Reagovat
Pipo123

Paráda, toto je to Lazio ktoré chceme vidieť, skvelá hra zálohy, Biglia dnes gól a asistencia, absolútne dominoval v zálohe, paráda hra smerom dopredu aj dozadu, nie Anderson, nie Klose, ani De Vraj, ale Biglia je najdôležitejší hráč Lazia FORZA SS

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Lazia!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt,len ho treba šetriť. ja už to vidím že Pioli ho teraz bude stále dávať hrať,onedlho repre pauza tam pojde zase a zraní sa a sme v háji...

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Letos ta liga je brutálně vyrovnaná, sestup Carpi a Frosinone je asi jistota, kdo k ním ale fakt nevím.

Reagovat
Zark

tipuju empoli

Reagovat
smazaný uživatel

Empoli přeju záchranu. Spis bych to pral Boloni/Chievu

Reagovat
Zark

chievo je zkušené v tomto zase

Reagovat
Mrvinho

Bologna musí zůstat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo teda třetí? Mě vázne vychází to Chievo . Hellas přeju udržení. Atalantu logicky jako interista nemám rad, ale do ligy patří...

Reagovat
Zark

atalanta je na první polovinu tabulky

Reagovat
Mrvinho

Já jsem taky radši pro to Chievo, ale mi jasný že nás všechny zas zklamou

Reagovat
andycek1

Chievo nezostupi oni maju az velmi dobry tim. Dufam ze nie Bologna alebo Empoli. Na zaciatku sezony som tipoval Atalantu prip. Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

Mě vychází zatím Hellas

Reagovat
snuff24

Chievo jde letos bojovat o EL ne o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

OK ok, ale koho teda dolu kluci?

Reagovat
10

Inter ještě nikdy nespadnul

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty mlč

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
snuff24

no Furia to vystihl asi nejlíp

Reagovat
Furia Ceca

No rozhodně ne Bologna... Serii A by prospělo, aby ji hráli a velký lidnatý města. Takže Bologna záchrana a Bari na postup!

Reagovat
smazaný uživatel

Bari!

Reagovat
Furia Ceca

To by bylo super, velký lidnatý město na jihu se zmagořenejma fanouškama, to by byl hukot tam zase hrát, kór když by někdo přijel ze severu.

Reagovat
Zark

klub co má rozhodčího jako prezidenta nikdy

Reagovat
Furia Ceca

To tady raději moc nepiš, pak jsem přijde nějakej PL debil a to uvidíš to tóčo.

Reagovat
Furia Ceca

Sorry, nevěděl jsem, že jsi fanouškem ManCity!

Reagovat
Zark

neboj, o calciu vim vše

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

* hrály. Boha jeho...

Reagovat
Furia Ceca

** hrála

Reagovat
Pipo123

Možno Verona, rozpadla sa im ofenzíva, už to nie je tak dobrý futbal od nich, teraz podla mna dosť postrácajú bodov

Reagovat
GEGE

Bologna...dneska se jim zase zranil Giacc po 30 minutach...

Reagovat
M11

Reagovat
Zark

mohl by je prevzít Donadoni a podepsat volného palladina

Reagovat
Furia Ceca

Juventus

Reagovat
CubONE

Inter este zaspi na vavrinoch, dnes prva prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Hellas.

Reagovat
Pettirosso

Mozna Juventus

Reagovat
Ragazzo d'oro

Pánové přes jaký server/připadne jakým způsobem kupujete lístky na SA?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Na ofiko stránkach AC nefunguje objednávka..

Reagovat
andycek1

Listicket

Reagovat
andycek1

Ale na listicket vacsinou nebyval Inter a AC

Reagovat
CubONE

Ja som kupoval cez slovensku cestovku, drahsie, ale istota na derby...skus mozno taliansky ticketportal.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Nejaky suhrn nasej prehry?

Reagovat
Ragazzo d'oro

První poločas byl asi nejhorší výkon sezóny, nefungovalo absolutně nic a v čele téhle tragédie byl kdojiný nez Nigel, ze kterého se silou moci snaží vytvořit Rina numero 2..

Gól padnul po teči jednoho z našich hráčů ve zdi. Klíčovým momentem ovšem bylo vyloučeni Romagnoliho, které bylo hodně přísné. Nedošlo by k tomu, pokud by neměl Zapata totální black out a neuvěřitelnou přihrávku nevyhodil soupeře k protiútoku.

V druhem poločase jsme uz podali o poznání lepší výkon, nějaké šance byli, ale nic tutoveho..

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš pyču Handa kurwaaaa!!

Reagovat
Coutinho10

hrajou jak kdyby meli vyhranou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Ilicič jak já ho nemám rád tolik tiketu mi zkazil a teď zase

Reagovat
smazaný uživatel

Kalinicovi jsem teda moc neveril, kdyz prestoupil do Violy. Zatim pro me prekvapeni

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Manchester, Viola aj Boca na prvnich mistech svych lig, momentalne jsem fakt stastny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sasha

Skvělé, parádní výkon, i když nás Hadanovič hodně nastartoval, Kalinič (nes trochu haluzák) bude o hodně užitečnější než Gomez, Ilicič v životní formě, a to jsem si myslel, že na to nemá, Valero a Alonso taky hodně dobří, Vecino na to bude mít, víc jsem čekal od Kuby, ale ještě má čas, asi mu víc sedí když se nehraje na tři v obraně a má víc prostoru, dále slabý Ciprian, ale to není nic nového, chtělo by to někoho koupit

Reagovat
Emmett Brown

Kto by povedal ze po 6 kolach bude ligu viest Viola, ze jedine neporazene bude Sassuolo a ze najlepsiu defenzivu budu mat (popri Viole) Chievo a Atalanta?

Reagovat
Artaxerxes

Tak sezóna bez ztráty bodu už to nebude, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Procházet se dnes celé odpoledne naprosto nezávisle na fotbale (byl jsem tam za památkama) po Veroně v dresu Candrevy zahřálo u srdíčka :D :D čekal sem kdo mi přijde dát po hubě :D

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Si vo verone hra tam lazio mas ich dres a nejdes na fotbal? Ja som chodieval aj 20 km pesi na fotbal tak to sa nechval

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel jsem tu kvuli expu v milane, prijel jsem kolem poledne z benatek, obletel pamatky a kolem seste uz se pakoval do milana na hotel.. a zbytek vypravy moc fandove fotbalu nejsou

Reagovat
el Principito

ty už si se konečně naučil slovensky?

Reagovat
Furia Ceca

Viděl si Juliin balkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, a typek tam pod nim zrovna pozadal svoju frajerku o ruku, to bylo rozkošné :)

Reagovat
Furia Ceca

To je sladký.

Reagovat
Milan.B

verona je pekna

Reagovat
lucius6

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Doufám, že někteří lidé vystřízliveli... Zejmena ti kompetentní lidé...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý jsem včera viděl inter letos a hned mi udělal obrovskou radost!

Reagovat
Mrvinho

Nám všem zas dělá radost Juventus

Reagovat
The Krupy

Nám tiež, štyri tituly za štyri roky, finále LM, proste super

Reagovat
Zark

gloryhunteri

Reagovat
Furia Ceca

A ještě jsme tak hodní, že v rámci zvýšení atraktivity Serie A to pro začátek kurvíme!

Reagovat
ED91

Tá jednoznačnosť bola už nudná

Reagovat
Mrvinho

Mluvil o letošku

Reagovat
smazaný uživatel

to byl včera hnus s velkým H. Nechápu ten den otevřených dvěří první půlhodiny. Usnul jsem na začátku druhýho poločasu. V noci se mi zdálo, že jsme vyhráli 4:2, ale ráno mě přítelkyně rychle dostala do obrazu . No nic, facka to byla velká, ale potřebná, jedeme dál

Reagovat
Dejwa

ještě že sem byl před tim v hospodě, jinak bych to asi nezvládl.. FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

celom nalozene dostali http://www.sempreinter.com/2015/09/28/sempreinter-com-player-ratings-inter-vs-fiorentina/´

ale tak nie je sa co divit.. vcera to bola zapas mindza, vsetko co sa mohlo dodrbat, sa dodrbalo.. za 20 minut bolo po zapase.. dufam, ze to nebude mat efekt ako zapas s Cagliari minulu sezonu..

inak som fakt nevedel, ze tolko ludi tu nenavidi Inter, celkom sranda :)

FORZA INTER!!!

Reagovat
10

Džeko i Totti na měsíc mimo hru. Výhoda je nemít jedinou adekvátní náhradu v kádru. Snad na BATE bude stačit i Gervinho...

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxně zrovna na BATE bude Gervinho nejideálnější volba. Na BATE celkem pravidělně chodím a hráči typu Džeka se proti nim budou hůř prosazovat. Gervinho hraje více z kraje, víc po zemi a to dělá BATE největší problémy.

Reagovat
Lech

Dobrý vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Co cakat s niekym takym ako je Sabatini

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se uzdraví do příštího zápasu Murillo a Peričiše už fakt ne, Podolski lvl 2.

Forza INTER

Reagovat
smazaný uživatel

nevie sa ako dlho bude mimo Jovetic?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na Juve, Sampdorii nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani to Juve není jisté, ale s tím se bohužel muselo tak nějak počítat že to přijde.

"Difficile dire con esattezza quando il giocatore possa tornare a disposizione di Mancini: lo staff medico nerazzurro proverà a recuperarlo dopo la sosta, prima del match del 18 ottobre contro la Juve, a San Siro."

Reagovat
smazaný uživatel

nocna mora zacina no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně my fakt nejsme směrem dopředu schopni nic vymyslet. Že to víceméně Handa dosral je už jedno, to se stane, jiné zápasy jsme měli zase velké štěstí my nebo nás podržel. Než 1:4 mi hra seděla více na výsledek 0:2, což je prostě při domácím utkání s týmem, se kterým máš bojovat o EL, špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

no dopredu je to strasne nieco, len tam ani neviem ci je niekto kto dokaze nieco vymysliet..

cakal som, ze Perisic bude nejak vediet nieco vymysliet.. ale este by som mu dal cas..

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro vyhru Neapole ve Warsave.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

Ale bude to tazke, kedze Sarri podla mna posetri na AC, aj ked iste to nie je, kedze uspech v EL je podla jeho slov taktiez nasim cielom. Som zvedavy ako to vo stvrtok posklada.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze utok bude callejon, gabbiadini, dries. V zaloze da mozna sanci zase Valdifiorimu, mozna Lopez.

Reagovat
FuckT

Ani tak by to nebolo zle, v tej zalohe mame dost dobru kvalitu.

Reagovat
Zark

http://www.veoh.com/watch/v9496046139PARFtH

ještě, že místo Udinese není Juve, to by se neztratilo v davu jako toto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hrát za Bolognu tak bych to nedohrál a měl stopku na několik zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pč riadny zárez

Reagovat
bakasa

To AC je hrozně v pitchi

Reagovat
Antijuve

Jde se dál jednou to přijít muselo.Aspoň to ty primadony trochu srazí na zem.. začnou trochu makat a ta kýžená LM se ukope. Jinak tolik generálů po bitvě tu dlouho nebylo. Hlavně mistr vím vše a zavděčím se všem.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl radši za "normální" prohru a ne takovej hnus. Když si pomyslím, že jsem chtěl do Milana na tenhle víkend co hráli s Fiorentinou letět.... ještě že mi to nevyšlo

Reagovat
Antijuve

Tak nějak, ale tenhle zápas byla prostě jedna smůla za druhou... ještě když si všichni mysleli, že se to vyhraje samo. Mě nevyšel ani jeden výjezd s fanklubem či po vlastní ose už druhým rokem a jak říkáš.. na tuhle podívanou škoda peněz.

Reagovat
snuff24

Thohir prý odešel před koncem zápasu těžce znechucen do šaten, kde si počkal na hráče a měl k nim dalekosáhlý proslov... doufám,že dostali pořádně zmrdáno

Reagovat
smazaný uživatel

Takto by to malo vyzerat. A ten nas jebo pije v Bostone coca-colu

Reagovat
Zark

Reagovat
Kaka14

tak hadam po tomto kole si Mihajlovic uvedimi, ze De Jong nepatri do zakladu a Balotelliho vyuzivat len na konci zapasu ako zolika ....

Reagovat
smazaný uživatel

To je černý ponděli, tohleto...Saponara ČK a Moisander si da vlasňáka

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že hrajeme spolu... počítám, že při téhle smůle mi určitě hrálo jen 10 hráčů a bude to boj slepého s jednookým. Radši jsem se nedíval, jak hráli moji hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja mam Zapatu s Pipitou a Gervinha. Ale timhle se mi jeden střelec maže. Prozatim. U tebe zatim střelec nieje,

Reagovat
smazaný uživatel

Parolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gol jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ne, tak to všude píšou špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Asi dal, ja si to přečtu a za hodku nevim, pak se na to divam zase před počítáním, ať vim u koho si dat pozor a tak víš

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Otázka života a smrti.... ani vám nejde facebook?

Reagovat
CubONE

nesiel mi okolo 21

Reagovat
Tigerinho

nešel...

Reagovat
10

Caceres v noci rozsekal Ferrari, údajně mu i něco naměřili...

https://twitter.com/LucaPasquaretta

řekl bych, že tohle je konec Martína v Juve

Reagovat
Pinturicchio

To je minimálně potřetí.

Reagovat
10

jo, minulou sezonu to byl Cayenne a on byl na měsíc nebo jak dlouho mimo hru...tohle je navíc Ferrari, což si asi Agnelli bude brát osobně

mám ho rád, ale vedení by ho mělo prodat, zrovna jsem to tady psal o víkendu, že odehraje 2 zápasy za rok a on pak ještě udělá tohle...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
olis

chudak auto

Reagovat
Il Architetto

Má vůbec řidičák to prase?

Reagovat
10

teď už asi ne

Reagovat
brenk

to je debil

Reagovat
Kily

mohl by do Sevilly vytvořit skvělé duo řidičů s Banegou

Reagovat
10

tyhle kluci z JA jsou top řidiči, v létě Vidal, Tevezovi v Itálii taky vzali papíry...a Ferrari nestačí vyrábět nový auta

Reagovat
Kily

tak proto pracují jako fotbalisti, aby si na to všechno vydělali, každopádně Banega je pořád o level výš, jeho případy s nezataženou ruční brzdou nebo samovznícením auta cestou na trénink Caceres netrumfne, leda by snad naboural právě Banegu

Reagovat
M11

Ti blbci by se ani netrefili

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Kily

Reagovat
db18

Reagovat
lucius6

Nechápu jak tihle borci mohli dostat řidičák a já jsem to jako kokot nedokázal udělat a propadlo mi to, příští pokus budu dělat v Jižní Americe

Reagovat
M11

Jasný konec.. ač ho mám rád tak bohužel není jiné východisko

Reagovat
smazaný uživatel

Vypovědět smlouvu, sbohem. Idiot. Nic jiného k tomu říct nejde.

Reagovat
Tomanatura

Takove auto

Reagovat
DelPiero137

ludia si dnes uz nic nevazia...

Reagovat
madridcan

Mal si zobrať príklad z Chyrga keď sa stretli v Barcelone a jazdiť babetou...

Reagovat
el Principito

on myslim neměl na auto řidičák

Reagovat
Gimme

Zavřít...štěstí, že v tý zastávce nikdo nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mi JUVE nedělá vůbec radost. Snad to opět napraví zítra se Sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky 6.kola fanty na foru

Reagovat
Pinturicchio

V tomhle kole sem vítězství fakt nečekal, o to víc potěšilo.

Reagovat
10

Finále tý frašky s názvem Supercoppa v Číně - Juventus i Lazio rezignovali na vyplacení dlužný částky od Číňanů, ředitel ligy Marco Brunelli rezignoval. KO-KO-TI.

Reagovat
olis

Reagovat
Melchior

budou dneska taky nějaký dobrý zprávy?

Reagovat
10

Stephan je v pořádku, to je dobrá zpráva

Reagovat
Pinturicchio

http://www.csfd.cz/film/387036-roger-waters-the-wall/videa/

Dneska dávají v kinech tohle, to je VYNIKAJÍCÍ zpráva

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Gimme

Reagovat
lucius6

Doufám, že tohle bude lekce pro Serii A a už podobnou píčovinu nikdy nezkusí, byla to nehorázná fraška a ostuda, navíc to oba týmy dost poznamenalo na začátku sezony.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

to uz ma ale tresnicek

Reagovat
olis

Saponara stopka na 3 zapasy, co urobil?

Reagovat
GEGE

Kde jsou nejake dobre aspon 5 minutove sestrihy zapasu calcia?driv to davali na ofico strankach na facebooku,bylo tam i první kolo ale pak se na to zas vysrali

Reagovat
10

hlavně to bylo několik let po každým hracím dnu na RAI, kde to už taky není

koukal jsem, že to mají SKY, ale zase musíš mít italskou IP, takže jedině přes nějaký VPN...každopádne vomrd

Reagovat
smazaný uživatel

dailymotion myslim ze tam byvaju zostrihy

Reagovat
smazaný uživatel

YouTube - Seri A TIM

Reagovat
smazaný uživatel

*Serie

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Nice dik

Reagovat
10

kua, v 6. kole to sem dá

Reagovat
smazaný uživatel

Scusi, nevěděl jsem, že o tom kanálu nemáte nikdo tucha

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

nevím, jak mi to mohlo uniknout, protože jsem hledal náhradu za ty sintesi od RAI asi 2 hodiny a pak jsem to vzdal každopádně díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Jak se tak koukám na ty sestřihy, tak se divím, že tu v průběhu včerejška nikdo nekritizoval ten naprosto hrůzostrašněj defensivní výkon Santona...

Reagovat
lnterista

jj je hroznej

Reagovat
Forza_Inter

keď už sme u tých krajných, aj Telles...

Reagovat
lnterista

Ten ma docela fajn centry

Reagovat
Forza_Inter

jj ale myslím dozadu

Reagovat
lnterista

jasne ale Santom je celkove nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ci s tym nieco mancini urobi, alterantiv tam ma dost :)

Reagovat
Pipo123

Reja, Atalanta

Reagovat
M11

Benassi dal uzasny banan

https://youtu.be/U3oL7zM1gOY?t=1m57s

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávali to s tím Van Bastenovým slavným gólem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jsem viděl hned srovnani s van Bastenem

Reagovat
M11

Caceres zatim vyrazen z prvniho tymu + pokuta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil by mnohem víc, není to poprvý, co se mu tohle stalo idiot

Reagovat
Pipo123

Taká trošku zaujímavá štatistika v nabehaných km. Prvé je Chievo ktoré má celkovo 700 000km, druhé Lazio 650 000, tretí je Neapol 645 000 a napr také AS je až 15 - 600 000km. A Basta behá jak Bolt, na svoj vek

Reagovat
M11

a to pocitaji od roku 1930 ?

Reagovat
Pipo123

Sorry, veľa nul som tam dal

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

Allegri na dnešní tiskovce k zápasu se Sevillou řekl, že zítra bude hrát Khedira v základu. Snad ví, co dělá, protože tohle mi s ohledem na to, že trénuje ani ne týden s áčkem, přijde jako další nesmyslnej risk...

Reagovat
smazaný uživatel

Něco bych k tomu řekl, ale bylo by to jako házet hrách na zeď. Snad to Samimu půjde a nezraní se.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Coman v základu Bayernu v LM Úsměvné, že jsme vyměnili Comana za Cuadrada. Zvlášť ve světle událostí posledních týdnů, kdy se pokoušíme hrát 433.

Reagovat
Pettirosso

Jeste usmevnejsi, ze ma na zaklad v Bayernu, ale u nas ho "nemel"

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že jsme přešli na 433 po jeho odchodu. Ale mně hlavně vadí Cuadrado, takže to radši dál rozvíjet nebudu

Reagovat
Pettirosso

To nema cenu... Vsichni tu debilitu vidi. Ja Marottovi apod verim, ale tohle je fakt nejvetsi fail leta

Reagovat
smazaný uživatel

On by to ten fail nebyl, kdyby se Allegri držel toho, že chtěl hrát 352 a 4312, od čehož se odvíjel ten hon na hráče s možností hrát trequaristu. A pak hrajeme 433 s jedním jediným křídlem. Tohle není ani tak Marottova chyba, jako Allegriho.

Reagovat
Pettirosso

To je chyba obou... Marotta nedokazal do 4312 koupit poradnyho playmakera a Max na nej hraje kdyz ho v tymu nema a ma kridla a pak kdyz se mu alespon nejakej sezene, tak hraje na kridla, ktery se prodali.

Pak se k tomu prida vyhlaseni viz Barza atd, ze soucasny Juve neni tym, Pogba neustoji roli leadera, posily jsou jalovy a cely vitezny Juventus je v knedli.

V lednu vratit zpatky Cuadrada, vykoupit Berardiho prejit na stromecek a aspon zapracovat novou generaci, kdyz uz z toho nebudou vysledky hned. A uplne nejlepsi by bylo, kdyby to v lete vzal Didi.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho trequaristu tam má, Pereyru s Hernanese. Na to se opravdu vymlouvat nedá. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud je tu někdo vinen, pak je to Allegri, nikoliv Marotta.

Reagovat
Airus

Myslím si že Pereyra na to má, u Hernanese jsem zatím viděl jenom dělovky zpoza 16ky a ztráty míče. Ale na Maxovi je vidět že má Cuadrada v oblibě, snaží se ho nacpat kamkoliv Ale Pettirosso má pravdu v tom že se nepovedlo po odchodech přivést pořádný náhrady

Reagovat
Airus

Marotta rozhodně funguje líp s omezenym rozpočtem. Když má přístup k velkejm prachům tak ztráci hlavu

Reagovat
db18

Reagovat
10

už jsem to tady psal, Alvara teď najednou tlačíme na křídlo do systému, kterej jsme s Kingem hráli 2x...koncepce jak víno, Bayern jí má jasně danou a kupuje přesně hráče, který se do ní hodí, Juve se vrátilo do období "lepení"

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečný amatérismus - získáme takového talenta ZADARMO, nedáváme mu pořádně šance, pustíme ho do Bayernu a pak začneme hrát systém, do kterého sedí jak prdel na hrnec.

Tohle bude jeden z největších Marottových failů, vztek jak prase mám.

Reagovat
10

Na druhou stranu je potřeba taky brát v potaz tu ofenzivní ligu a systém Bayernu, kterej mu sedí jak prdel na hrnec. Když koukám na ty zápasy, tak tam má 100x za zápas šanci jít do souboje 1X1, v calciu se na něj pověsil obránce a když se ho zbavil kličkou, tak ho ten druhej sejmul. Ale to nic nemění na tom, že ten celej deal je fail jako prase, z kterýho Marotta nemohl vyjít lépe, než za dementa.

btw. jakej byl Roger?

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas s ligou, BL těmhle hráčům sedí víc, ale věřím tomu, že kdyby dostal King víc šancí, vyhrál se, tak bude ničit i Calcio, páč to není hráč typu Krasic nebo Gervinho.

Roger byl naprosto geniální, neskutečná show, hudbu ani zmiňovat nemusím. Netušil jsem, že to jde, ale po zhlédnutí tohodle mám The Wall ještě radši.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, kdyby šanci dostal, na svém postu, tak by taky válel, ale bohužel... trenér měl jinou představu, kterou ale po jeho odchodu stejně změnil... tak kde to jsme, vážení

Roger je legenda

Reagovat
10

Reagovat
Airus

Celkově nás Bayern pěkně ojebal. Nebo jsme se od něj nechali. Čekal jsem že všechny tyhle podivný obchody s nima k něčemu vedou (Gotze), ale nakonec dostaneme almužnu za Vidala a pošlem jim Comana, kterej když bude válet (a zatím válí), tak ho dostanou za hubičku a když to bude provar tak nám ho vrátí.

Reagovat
Pipo123

Já mám pocit že v taliánsku je stále zakorené že ostré krídla nemajú v Calciu šancu, pritom už kopec klubo prešlo na 4-2-3-1 a hráči sa presadzujú, Anderson, Keita, Itturbe, Salah atd atd, možno sa mi to len zdá, ale týchto krídelníkov si v taliánsku nikto neváži

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám vztek na Allegriho, ne na Marottu. Allegri totiž neví, co chce a třikrát za mercato změní svoje požadavky, aby pak nakonec hrál něco úplně jiného, do čeho nemá hráče. Idiot první kategorie. Ano, Marotta možná udělal tu chybu s výší opce, ale ten problém začíná u Allegriho, který tomu dal impuls jako první. Takže ať jde pan Allegri laskavě do hajzlu, když neví, co chce hrát. Přesně jak píše ten, opravdu koncepce jak víno.

Reagovat
smazaný uživatel

*jak píše desítka

Reagovat
10

"ten"

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, zamotal jsem do toho angličtinu

Reagovat
M11

hej ty

Reagovat
Zark

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Vinu nesou všichni tři - Marotta, Allegri i Coman. Kolektivně je to prostě fail jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná. Ale Allegriho viním za to, že vyhodí Comana a nechá si přivést Cuadrada. To ať se na mě nikdo nezlobí, ale bylo dopředu jasné, jak to skončí. Coman září v Bayernu a Cuadrado kurví Juventusu hru. Tak to zkrátka je. Ale dobře nám tak. Je třeba se probudit z té diskotéky.

Reagovat
Pinturicchio

Já bych to trochu poupravil - Max se Comana zbavovat nechtěl, Coman chtěl odejít sám a právě v tomhle vidím problém z Comanovi strany - že nebyl trochu trpělivější, vždyť mu letos bylo teprve 19, vidí, jak to v Juve chodí (viz Dani, loni top stoper v lize a neodehrál ještě ani minutu), ... na druhou stranu chápu, že pro toho hráče to musí být asi frustrující, když vidí, že na to má a šanci dostává poskrovnu.

Celý se to prostě takhle nešťastně sešlo a Juve díky tomu přišlo o top talenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Coman chtěl odejít, ale řekl bych, že právě z toho důvodu, že celé mercato se honíme za specifickým hráčem a Allegri deklaruje, že chce hrát 4312. Čímž bylo dáno, že Coman si příliš nezahraje, protože hráčem do 4312 zkrátka a dobře není. Se 433 přišla média až na samotném konci mercata, po Comanově odchodu. Tohle je v první řadě průšvih Allegriho. Ty další okolnosti se na to jen nabalily. Jenomže to by Allegri nesměl chytit paniku, nesměl by ji po něm chytit i Marotta a my přivádět de facto jako náhradu za Comana Cuadrada. Vše začíná u pana trenéra a jeho pojetí hry a rozestavení. Tam byl ten první signál, kudy se má Marotta na trhu obírat. V konečném výsledku za to, jak se to sešlo, všichni tři. Ale Allegri má těch škraloupů daleko víc viz Asamoah, Marchisio a Mandžukić.

Reagovat
Pinturicchio

No a v tom právě nevidím moc problém, Coman může hrát v pohodě i ve 4-3-1-2 - třeba Álvaro, byť nastupoval taky v tom dvoučlenném útoku s Carlitem, tak obstarávali většinu toho našeho útočného prostoru a Álvaro často ty akce rozjížděl z levého křídla, což by vyhovovalo i Comanovi.

Ted už to každopádně nemá cenu řešit, Coman je pryč a už se nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumím, ale s příchodem Dybaly patrně počítal s tím, že v útoku budou primárně hrát Dybala, Morata a Mandžukić a on ty své předpoklady, jimi je hra z křídla, ne kombinace ve dvojici, neuplatní. Já se mu nedivím, že chtěl pryč. Ale přístup, s jakým to pojal, už nebyl zrovna šťastný.

Pochopitelně.

Reagovat
Airus

Furt mám pocit že ať už se bavíme o jakékoliv formaci, tak Mandžukič přebývá a cpe se tam jenom proto že ho máme. Kdyby se nekupoval, tak ty prachy mohli být použitý na dotáhnutí těch důležitejch přestupů. Ultimátně i Coman by se nepropadl na nějaký pátý/šestý místo mezi útočníkama

Reagovat
Melchior

Mně třeba přišel Coman nulovej dozadu... V Německu toho moc neodbrání, protože se přes tu zálohu Bayernu nic moc nedostane, takže se mu tam zatím daří. Určitě je to chyba Marotty s Allegrim, že ho nechali pláchnout (nevěřím tomu, že ho Bayern nekoupí), ale nám se do toho systému až tak moc nehodil. Osobně se mi na Itálii víc líbí systém 4-3-1-2, než 4-3-3.

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme se radši soustředit na dnešní Sevillu a další tři body v LM

Reagovat
Airus

Škoda že nehraje Nando aby nám nasázel tři góly

Reagovat
DelPiero137

A Coman si to vcera daval velmi slusne. Ostatne aj v BL na neho isli chvali. Fail cislo 1 z nasej strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkal, že v Bayernu bude hrát podstatně víc, než kolik v Juve. Někteří mi tu tvrdili, že ne. Tak tady to mají.

Reagovat
db18

A to si s největší pravděpodobností zahraje v základu i proti BVB, jelikož start Robbena je vyloučený.

Reagovat
Pettirosso

Tohle nema cenu komentovat

Reagovat
Zark

allegri... expert přes marodku

Reagovat
M11

proc toto dela.. navic zitra to neni zas az tak potreba

Reagovat
Pettirosso

Prijde mi, ze si Max v calciu nevi rady, tak chce vsechno soustredit ted na LM, kde je to zatim rozehrany dobre. Tohle nedopadne dobre Maxi

Reagovat
Airus

taky naznačil že neodehraje celej zápas. Ale máš pravdu, je to nesmysl. Asi vím o co mu jde, chce vyvolat konkurenci v Ačku, ale riskovat s hráčem kterej nic nevydrží?! Dobrá zpráva pro Ruganiho je že Martín je z kádru... ten vůl toho prostě nenechá

Reagovat
Melchior

Khedirovi a Moratovi může ten španělskej fotbal svědčit, takže za mě plus.. a pokud se první zmiňovaný v tomhle zápase nezraní na další tři měsíce, tak to bude úplně nejlepší

Reagovat
Pettirosso

Secondo quanto riferito dai media brasiliani, Carlos Tevez potrebbe lasciare a gennaio il Boca Juniors per problemi economici. Il club argentino sarebbe in difficoltà economica in particolare nel pagamento ai giocatori, cosa che avrebbe infastidito l'Apache che finora non avrebbe ancora percepito soldi dalla società Xeneizes. Possibile un ritorno al Corinthians, che si sarebbe fatto sotto per un prestito da gennaio.

tak to mělo opravdu smysl

Reagovat
10

"possibile ritorno alla Juventus" by znělo líp

Reagovat
Zark

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele