6. kolo
27.09.2015 15:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - Udinese Calcio 1:2

Zabrat konečně dokázalo Udinese a ze hřiště Boloni si po vítězství 2:1 odvezlo všechny tři body. Zápas se pro Zebry nevyvíjel dobře, ale nakonec spálené šance Brienzy a branky Badua a Zapaty znamenaly celkový obrat.

Ani domácím a ani hostům se start do sezony příliš nepovedl a tak byly ve hře veledůležité tři body.

První poločas toho bohužel příliš nenabídl. Začátek utkání přinesl spoustu nepřesností a na první velký okamžik se muselo čekat až do 32.minuty, kdy Boloňa otevřela skóre utkání. Anthony Mounier si naběhl na přihrávku a poslal míč za Karnezisova záda - 1:0. To už ale domácí hráli bez Giaccheriniho, kterého pro zranění nahradil Franco Brienza. A právě on mohl v nastaveném čase prvního poločasu přidat druhý gól, který by byl dost možná klíčový. Nestalo se tak a domácí vedli "jen" 1:0.

To byl výsledek, se kterým se samozřejmě dalo něco dělat. Po hodině hry přišel na hrací plochu Antonio Di Natale a hned minutu po jeho příchodu srovnal na 1:1 Emmanuel Badu. Domácí si mohli vzít vedení rychle zpátky, jenomže Brienza trefil z jasné pozice jen boční síť. Právě Brienzovy šance byly nakonec klíčové, Boloňa neproměnila ani jednu a Udine nakonec trestalo. Čtyři minuty před koncem zápasu zafungovala pohledná kombinace a Alexis Zapata vystřelil Zebrám důležité tři body. Nic na tom nězměnil ani pětiminutový nastavený čas.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele