6. kolo
28.09.2015 19:00 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Empoli FC 2:0

Frosinone navázalo na nečekaný bod proti Juventusu v pondělí večer, když na domácí půdě zvítězilo nad Empoli! Jeho výsledková krize se naopak po brankách Dionisiho a Soddima prohlubuje.

Frosinone doma přivítalo Empoli a cílem obou týmu bylo především zlepšit svou aktuální formu. Empoli sice hraje líbivý a ofenzivní fotbal podepřený skvělými výkony jednotlivců, ale výsledky se zatím nedostavují. Frosinone doposud platilo nováčkovskou daň, jenže v minulém kole dokázalo uhrát cennou remízu s turínským Juventusem.

Empoli bylo od prvních momentů jasně aktivnějším týmem. Kromě šance Soddima převzalo míč a svému soupeři mu jej už nepůjčilo. Do šance spěchal mladík Zieliński, který dokonce i vypálil. Na další jeho nahrávku si nabíhal zkušený útočník Massimo Maccarone, který se ale bil s přesilou tří hráčů. Empoli se v prvních dvaceti minutách dopustilo několika chyb v rozehraje, avšak domácí je nepotrestali.

Po dvaceti minutách se do šance dostával Riccardo Saponara, který si vzal míč pod svůj patronát a proběhl s ním ze strany až ke střele. Brankář Leali byl však pozorný a připraven zasáhnout. To samé předvedl Pucciarelli, který se dostal díky své technice až do vápna, jenže napálil jen nejblíže postaveného protihráče. Pět minut před odchodem hráčů do šaten se k hlavičce dostal Blanchard, ale napodobit svůj kousek z utkání proti Juventusu se mu už nepodařilo.

Také ve druhém poločase se Empoli prezentovalo kvalitní hrou a množstvím nahrávek. Saponarův průnik byl včas zneškodněn, Croceho centr jen těsně nedoletěl k adresátovi. Po hodině hry se však přeci jen skóre utkání měnilo. Po standardní situaci se Ciofani dostal k míči a jeho pokus brankář Skorupski vyrazil jen k nohám Dionisiho, který už míč do sítě dostal bez obtíží - 1:0.

Tlak Frosinone se stal trvalým a Empoli nevědělo, kudy se dostat k bráně soupeře. Dvacet minut před koncem utkání se skóre opět více naklonilo na stranu domácích, když se trefil Danilo Soddimo! Vývoj zápasu se nepozdával Rickymu Saponarovi, který se negativně vyjádřil směrem k sudímu a ten mu ihned dal červenou kartu.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele