6. kolo
27.09.2015 12:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - AC Milán 1:0

AC Milán nedokázal navázat na předchozí vítězství a v Janově opět prohrál. Grifové zvítězili díky jediné brance Blerima Džemailiho, ale vývoj utkání výrazně ovlivnilo poločasové vyloučení Alessia Romagnoliho. Oslabený Milán pak vyrovnat nedokázal.

Milánští začali stoupat tabulkou, ale v tomto kole je čekal výlet na neoblíbenou janovskou půdu. S Grifama prohrál obě minulá utkání a s nepořízenou odjel i tentokrát. Už začátek utkání se hráčům Rossoneri vůbec nepovedl. V 10.minutě skončila Džemailiho tečovaná rána z volného přímého kopu za zády nešťastného Lópeze a Milán na Stadio Luigi Ferraris velmi brzo prohrával. Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviče neodehráli vůbec dobrý poločas, přes obranu soupeře se prokousávali těžce a když už se zdálo, že se přeci jenom nadechují k náporu, přišla další těžká rána. Alessio Romagnoli povalil unikajícího Capela a sudí Tagliavento po druhé žluté kartě mladého stopera vyloučil. Romagnolimu se v podstatě totéž přihodilo už v utkání druhého kola na půdě Fiorentiny.

Bohužel pro Rossoneri mělo utkání i stejný konec. Janov na začátku druhého poločasu kontroloval hru a oslabeného soupeře k ničemu nepouštěl. Milánští ale přeci jenom mohli vyrovnat, dvacet minut před koncem zápasu nastřelil jen obránce Burdissa Andrea Bertolacci. Na druhé straně prověřil Lópeze Capel, ale Grifové druhou branku nepřidali.

V 86.minutě spálil dobrou příležitost i nové příchozí Juraj Kucka, ale svůj bývalý tým o vítězství nepřipravil. Milán tak po výhrách nad Palermem a Udinese opět prohrál, když nestačil na neoblíbený FC Janov.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
arsavin

Janov nemá formu.. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 ako bič..ako nič..

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto čo je s Kuckom ?

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov je z formy ac ač nehraje oslnivě vyhraje tip 0:2

Reagovat
Hagi79

7 Italů v základu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele