6. kolo
28.09.2015 21:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - UC Sampdoria 2:1

Výhru 2:1 proti Samdporii si připisuje Atalanta Bergamo. Domácí měli zápas plně pod kontrolou a tři body získávají naprosto zaslouženě. Sampdoria se zmohla jen na korekci výsledku a to až ve čtvrté minutě nastavení.

Oba celky si zatím vedou dobře. Atalanta v minulém kole porazila Empoli na jeho půdě a Sampdoria zase porazila silný AS Řím.

Sampdoria ale nevstoupila do utkání zrovna šťastně. Po stříleném centru Boukary Dramého si tečí vstřelil vlastní gól obránce Nikolas Moisander a Atalanta vedla po šesti minutách 1:0. Atalanta byla nadále lepším týmem a obrana Námořníků měla potíže. Po půlhodině hry přišla špatná zpráva pro domácí, Mauricio Pinilla musel opustit hrací plochu kvůli zranění a na plac se dostal Germán Denis. Výkon Sampdorie byl v prvním poločase velkým zklamáním a bohužel pro fanoušky Blucerchiatti se to nezměnilo ani ve druhém dějství.

Výsledek 1:0 se mohl změnit v 71. minutě, kdy si Sampdoria vypracovala první velkou šanci. Rána Soriana měla gólové parametry, ale skvěle se předvedl gólman Sportiello. V závěru zápasu se Bergamaschi soustředili jen na bránění a v první minutě nastaveného času definitivně rozhodli o vítězi utkání. Denis dostal mezi dvěma obránci přesnou kolmici a rovnou z první zvýšil na 2:0. Ve 4. minutě nastavení ještě vykřesal malou naději snižující brankou Soriano, ale pro Sampdorii přišla branka až příliš pozdě.

Atalanta tak potvrdila skvělý rozjezd do sezony, naopak Sampdoria nedokázala navázat na vítězství proti Římu. Domácí také Námořníky v tabulce předskočili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele