Serie A - souhrn 6. kola

02.10.2010, 20:00, aktualizováno 03.10.2010, 22:43
Komentáře a souhrny
Lazio vyhrálo nad Brescií a posunulo se na první místo. O dva body méně než římský klub mají AC Milán i Neapol, která si doma poradila s AS Řím. Palermo vyhrálo ve Florencii, Janov doma v závěru vydřel výhru nad Bari. Tahák kola mezi Interem a Juventusem skončil bez branek.

Inter Milán - Juventus FC 0:0

03.10.2010 20:45

Góly: -

Ne, že by snad italská klasika mezi Interem a Juventusem nebyla povedená, ale bez branek to prostě není ono. Přitom na San Siru bylo příležitostí relativně dost, žádná ale gólem neskončila a po výsledku 0:0 si obě strany rozdělily po bodu.

Nerazzurri po ztrátě bodů přišli o první místo, na to se vyhouplo Lazio. Juventus chtěl navázat na poslední vystoupení s Cagliari, kde vstřelil hattrick Miloš Krasič a i dnes byl jedním z nejaktivnějších na hřišti. Ve 22. minutě zprava nebezpečně vystřelil a Julio Cesar málem míč vyrazil přímo k Iaquintovi. O deset minut později prakticky ve stejné pozici už Krasič hledal právě Iaquintu, ale hostující útočník stál v ofsajdu a gól neplatil.

Už po půlhodině hry musel Biabianyho nahradit Diego Milito, jenž měl také největší šanci první půle. Jenže nedokázal Eto'ův dlouhý pas po kvalitním zpracování ještě přesně umístit.

Po hodině hry vzal situaci do svých rukou Krasič, obešel čtyři soupeře a vystřelil. Julio Cesar byl pozorný. Chvilku nato se málem ujal vedení Inter. Sneijderův trestný kop našel Maicona a Storari potřeboval dva pokusy na to, aby míč zachytil. Lucio na něj málem stihl dosáhnout.

V 69. minutě měl největší příležitost Juventus, Fabio Quagliarella ale v souboji proti Juliovi Cesarovi neuspěl. Za devět minut měl opět dobrou palebnou pozici Milito. Připravil mu ji Cambiasso, ale argentinský útočník marně vzpomíná na loňskou formu, branku netrefil. A nakonec vše dospělo k bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Cagliari Calcio 0:0

03.10.2010 15:00

Góly: -

Další bezbrankovou remízu si na své konto připsalo Cagliari, bod za výsledek 0:0 si Sardiňané odváží z Verony. Chievo doma na stadionu Bentegodi opět nevyhrálo, přesto mu patří páté místo.

Alessandro Matri a Robert Acquafresca měli na svědomí první gólovku zápasu, vše ale pochytal strážce domácí svatyně Stefano Sorrentino. Dobrou příležitost měl i Andrea Cossu, nicméně bezbrankový stav se nezměnil. Se šancemi byli na tahu domácí, Constantův pokus skončil dokonce na břevně. A tutovkou pohrdl útočník Sergio Pellissier. Kanonýr Chieva a brankář Agazzi se potkali ještě jednou, druhý jmenovaný Pellissiera fauloval, ale rozhodčí pokutový kop nenařídil.

Chievo přebíralo otěže zápasu a bylo nebezpečnější, i když pokusů viděl stadion Bentegodi čím dál méně. Agazzi vyrazil Mantovaniho střelu na rohový kop a s následnou sérií střel se nemusel vypořádat, neboť vše zastavila hradba bránících těl. V nastaveném čase mohli brát všechny tři body hosté, Acquafresca se dobře propracoval k šanci a Sorrentino konečky prstů vyškrábl. Utkání tak nakonec skončilo nepopulárním výsledkem 0:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AS Bari 2:1

03.10.2010 15:00

Góly: 36. Rodrigo Palacio, 90+5. Luca Toni - 52. Barreto (pen.)

Janov má první domácí výhru. Zápas s Bari sice dohrával prakticky celý druhý poločas bez vyloučeného Morettiho, jenž zavinil penaltu, ze které vyrovnal Barreto, ale Grifové nakonec silou vůle strhli vítězství na svojí stranu. V páté minutě nastavení se trefil Luca Toni.

Začátek zápasu přinesl velkou šanci hostů. Jenže Nacho Castillo po rychlém brejku trefil v brance stojícího Eduarda a Ghezzal dorážku poslal vysoko nad. Janov se ale nenechal zahanbit, Palacio však rovněž neuspěl. Ve 12. minutě se od obránce odpoutal Barreto a povedenou střelou trefil břevno. Dorážející Castillo přestřelil, navíc byl v ofsajdu.

Pak se také ukázal Luca Toni, když unikl obránci a otestoval Gilleta. Bari ale mělo lepší příležitosti. Ghezzal vyslal na zteč Castilla, který chtěl obejít Eduarda, ale domácí brankář mu stihl jeho záměr překazit. A ve 35. minutě se nakonec Janov ujal vedení. Palacio byl vyslán na souboj se dvěma obránci, ale příliš si z toho nedělal a levačkou nekompromisně zavěsil. Vzápětí to málem bylo 2:0, Velosův trestný kop ale skončil na břevně.

Druhý poločas ale nezačal pro domácí dobře. Moretti, jenž ještě v první půli vystřídal Dainelliho, ve vápně sestřelil Castilla, dostal červenou kartu a Bari kopalo penaltu. Tu proměnil Barreto a vyrovnal. Na druhé straně po Mestově centru hlavou zakončoval Toni, ale Gillet předvedl dobrý zákrok. Přesto hráli Grifové v desíti, stále se snažili útočit. Další Toniho hlavička se otřela o tyč. Rudolfův pokus tečoval Andrea Masiello a míč skončil těsně nad brankou.

Tři minuty před koncem se ke své šanci dostali i Galletti, Caputo šel sám na gólmana, ale i tentokrát byl vítězem Eduardo. A Janov to potrestal v páté nastavené minutě. Milanettova standardka přistála na hlavě Toniho a ten rozjásal domácí fanoušky, kteří si letos poprvé mohou užívat domácí vítězství.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Brescia Calcio 1:0

03.10.2010 15:00

Góly: 45. Stefano Mauri

Minimálně do večera bude na špici italské ligy Lazio. Biancocelesti doma nezaváhali a nováčka z Brescie porazili 1:0. Utkání rozhodl jedinou trefou kapitán Mauri. Čtvrthodiny před koncem byl vyloučen hostující Diamanti.

Zápas Lazia s Brescií zrovna ofenzivní hody nepřinesl, přesto se odehrálo několik zajímavých momentů. Ten první měl na svědomí domácí Brocchi, jenž přesně vypálil a Sereni v brance Brescie vyškrábl na rohový kop. Brankář hostí se musel činit i proti přímému kopu Zarateho, předvedl skvělý zákrok a jen díky němu byl stav nerozhodný. Jenže těsně před odchodem do šaten inkasoval, Hernanes obešel protihráče a následně přihrál do gólové pozice Maurimu. Ten jako správný kapitán šancí nepohrdl a poslal Lazio do vedení - 1:0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Druhá půle se nesla ve stejném duchu, s tím rozdílem, že občas zaútočila i Brescia. Nováček nejprve musel přežít nepřesnou Ledesmovu ránu, ale pak mohl vyrovnat Eder. Útočník Brescie obral o míč Diase a pak nechal vyniknout bravurním zákrokem Musleru. Uruguayský brankář tak uchránil vedení 1:0. Biancocelesti se také dožadovali pokutového kopu, ale o něm nemohla být vůbec řeč. Ledesmova střela sice skončila na ruce jednoho z protihráčů, jenže ten si pouze kryl citlivá místa - penalta nařízena nebyla. Vyrovnání mohl přinést pokus Hetemaje, jenže byl nepřesný a Muslera nemusel zasahovat. Od 74. minuty museli hosté dohrávat o deseti, Diamanti totiž obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Lazio dovedlo zápas do konce bez úhony a vyhrálo 1:0.

Více informací k zápasu

Bologna FC - UC Sampdoria 1:1

03.10.2010 15:00

Góly: 65. Miguel Britos - 45+1. Daniele Portanova (vl.)

Další cenný bod si připisuje Boloňa, ta sice hrála doma, ale proti ambiciózní Sampdorii. Konečná remíza 1:1 je pro domácí dobrým výsledkem už proto, že po prvním poločase prohrávali. Vlastní gól si vstřelil Portanova, vyrovnání zajistil ve druhém poločase Miguel Angel Britos.

Boloňa rozvlnila soupeřovu síť hned na začátku, jenže branka Riccarda Meggioriniho nebyla pro ofsajd správně uznána. Na druhé straně se dvakrát představil domácímu obecenstvu Antonio Cassano, jenže ani jednou nebyl z jakýchsi pološancí úspěšný. Ve 27. minutě došlo k chaotické situaci, defenzíva Sampdorie vyrobila chybu a Curci se musel pořádně otáčet, nakonec Janovští celou situaci zvládli.

O deset minut později se mohla Boloňa ujmout vedení, Daniele Portanova byl po centru Siligardiho úplně volný, jenže hlavou Curciho nepřekonal, ba dokonce ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Závěr poločasu patřil Sampdorii, Antonio Cassano prokličkoval domácí šestnáctkou, ale zakončení měl na svědomí až Pazzini, proti kterému se vyznamenal brankář Viviano. Boloňa ale inkasované brance neunikla, v nastaveném čase prvního poločasu se dostal do akrobatické pozice Portanova a naneštěstí pro domácí si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Sampdorii.

Antonio Cassano mohl ve druhém poločase vstřelit pojistku a uklidnit tak svůj celek. Italský útočník ale nezvládl situaci jeden na jednoho a Sampdoria tak vedla jen o jednu branku. Druhého vlastence si málem vstřelil obránce Boloni Garics, když zasahoval proti přihrávce Cassana na Pazziniho. Vyrovnání přišlo v 64. minutě, Di Vaio poslal přímý kop do pokutového území, kde se na jedničku činil Miguel Angel Britos - 1:1. Skóre se ještě do konce zápasu mohlo změnit, ovšem nestalo se tak a obě strany si připisují bod.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Città di Palermo 1:2

03.10.2010 15:00

Góly: 58. Alberto Gilardino - 20. Josip Iličić, 37. Javier Pastore

Fanoušci Fiorentiny a Palerma nemohli být v úvodu nové sezóny spokojení, dnes si však na Stadio Artemio Franchi přišli na své. Veseli bylo po 90 minutách těm palermským, jejich miláčci totiž zvítězili 1:2. Fiorentina pohrdla penaltou, když ji nedal Ljajič a mužstvo Siniši Mihajloviče se i nadále trápí.

V sedmé minutě to poprvé na tribunách zahučelo. Josep Iličič se napřáhl a Sebastien Frey jen sledoval, jak míč letí za jeho záda. Naštěstí ho zachránilo břevno. Na druhé straně se pustil do sóla Alessio Cerci, až se ocitl přímo před gólmanem, ale míč napálil přímo do něj. Marchionniho pokus Sirigu rovněž zlikvidoval.

Zatímco v úvodu se Iličič jen zastřeloval, ve 20. minutě ukázal, proč ho Palermo v létě koupilo. Z 25 metrů vyslal parádní ránu, která skončila v horním růžku Freyovy branky - 0:1. Přes Gamberiniho pak do vápna pronikl Pinilla a chtěl penaltu, ale sudí jeho volání nevyslyšel. Menší roztržku mezi Nocerinem a Cercim roztrhl kouč Palerma Delio Rossi.

Nejnebezpečnějším hráčem ve fialovém dresu byl bezesporu Marchionni, ale nedařilo se mu přesně zacílit. Ve 37. minutě dokázalo Palermo navýšit vedení. Pastore s Nocerinem několika přihrávkami výtečně rozebrali soupeřovu obranu a Pastore už jen na konci uklidil míč za Freye - 0:2. Chvíli před přestávkou předčasně ukončil své účinkování v zápase De Silvestri, poranil si kotník. Na hřiště naskočil Comotto.

Ve druhé půli, v 57. minutě, měl první opravdovou šanci Violy Gilardino a po centru Santany potvrdil svůj instinkt zabijáka a snížil na 1:2. Palermo okamžitě kontrovalo a chtěl zpět dvoubrankový náskok. Proti však byl Frey, jenž vytáhl Pastore střelu a na čáře pak míč uklízel Pasqual. V 64. minutě dostala Fiorentina velkou šanci na srovnání skóre. Balzaretti ve vápně zahrál rukou a sudí Mazzoleni nařídit penaltu. Kopal jí mladý Adem Ljajič a jeho nezkušenost se ukázala, když mu Sirigu penaltu lapil. Ljajič byl notně frustrovaný a vzápětí viděl žlutou kartu za zbytečný faul.

Sirigu byl ale nadále pod velkým tlakem. Jako první hlavičkoval Gilardino, ale hostující brankář ho skvěle vychytal. Po střele Ljajiče zas mohl děkovat brankové konstrukci, na kterou míč vytěsnil. Z protiútoku hrozil Pastore, posunul míč na Bova, jenž stál na hranici šestnáctky, kde ho nekompromisně sestřelil Montolivo a po právu okamžitě viděl červenou kartu. V závěrečných dvaceti minutách už Fiorentina v deseti mužích nenašla sílu na zvrat a prohrála.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Řím 2:0

03.10.2010 15:00

Góly: 72. Marek Hamšík, 83. Juan (vl.)

V jednom z taháků kola porazila v dobré formě hrající Neapol fotbalisty AS Řím 2:0. Utkání bylo dlouho otevřené, jenže pak udeřil Hamšík a pár minut před koncem hrací doby si vstřelil vlastní branku brazilský stoper Juan.

Stadion San Paolo byl svědkem ofenzivní podívané, oba celky měly několik zajímavých příležitostí a šlo jen o to, která strana jich využije více. Neapol zahájila palbu z kopačky Dosseny, ovšem Bogdan Lobont nemusel zasahovat. Stejně jako Dossena si vedl na druhé straně Daniele De Rossi. Do třetice skončila vedle i Riiseho rána, norský zadák byl přitom v pokutovém území úplně volný a měl čas si míč zpracovat a pořádně zamířit.

Týmy se v šancích střídaly, jenže skóre zůstávalo pořád stejné - 0:0. Výsledek platil i po centru Tottiho, na který si naběhl Borriello a De Sanctis s potížemi vyrazil. Poslední slovo v průběhu prvního dějství měl Dossena, svojí hlavičku ale mezi tři tyče neusměrnil.

Vstřelit vedoucí branku mohl kdokoliv a ve druhém poločase se to povedlo Neapoli. Nejprve ale ještě spálili další příležitosti Totti a v dresu Neapole Cavani. Střela kapitána Giallorossi byla zablokována Aronicou a Cavaniho vychytal Lobont, jeho samostatný průnik skončil jen rohovým kopem. Neapol udeřila v 72. minutě, Dossena přihrál z levé strany Hamšíkovi a slovenský reprezentant dostal míč za záda Lobonta - 1:0 pro Neapol.

Řím se snažil o vyrovnání, pomoci k tomu měl střídající Vučinič. To se povedlo, ale bohužel do vlastní sítě. Juan se totiž nešťastně připletl do skrumáže a od něho skončil míč v brance Říma. Neapol dvoubrankové vedení udržela a vyhrála 2:0. Řím nenavázal na výhru proti Interu a Kluži a nadále okupuje sestupovou příčku.

Více informací k zápasu

US Lecce - Calcio Catania 1:0

03.10.2010 12:30

Góly: 37. Daniele Corvia

Catania si sice jela do Lecce pro body, jenže domácí ji zaskočili a na Stadio Via Del Mare zvítězili 1:0. Jediný gól zápasu si připsal v prvním poločase Daniele Corvia.

Už po pěti minutách přitom mohla vést Catania. Mascara utekl po levé straně a proti noze poslal míč Maximu Lopezovi, ale ten střílel přímo do Rosatiho. Na druhé straně se do míče vší silou opřel Mesbah a Andujar musel čarovat. Hrozil také Corvia, ale branku netrefil. Ve 33. minutě měl další příležitost Maxi Lopez. Dokázal dokonce vyběhnuvšího gólmana, ale míč nakonec na brankové čáře vykopl Mesbah.

A Lecce okamžitě trestalo. Piatti vyslal po levé straně Oliveru, jenž dostal příliš mnoho prostoru a přesným pasel našel Corviu, který z voleje na zadní tyči udeřil.

Po změně stran mohl Corvia přidat druhou branku, jenže přihrávku Jedy dokázal zastavit Silvestre. Příležitost k vyrovnání dostal po Mascarově asistenci Izco, ale trefil břevno. Mascara pak připravil šanci také pro Capuana, ale dobrý zákrok si připsal obránce Ferrario. Víc už Catania nezvládla a po 12 zápasech skončila její série, kdy dokázala v každém zápase vstřelit alespoň jednu branku. Lecce se na ní navíc bodově dotáhlo.

Více informací k zápasu

Parma FC - AC Milán 0:1

02.10.2010 20:45

Góly: 26. Andrea Pirlo

Minimálně do zítřka bude v čele italské ligy AC Milán. Rossoneri totiž vyhráli na půdě Parmy 1:0 a mají jedenáct bodů. Jedinou branku obstaral v prvním poločase krásnou střelou italský reprezentant Andrea Pirlo.

Milán celému utkání dominoval, jenže z mnoha šancí vytěžil v prvním poločase jen jediný gól. Nejprve se však musel bránit, stoper Nesta ve spolupráci s Abbiatim jen tak tak uhasil rodící se gólovou šanci domácích. Celou plejádu spálených šancí odstartoval Zlatan Ibrahimovič, svojí první střelu umístil přesně do náruče Miranteho. Rossoneri se dostali do vedení díky báječné trefě Andrey Pirla, ten předvedl, že i z dostatečné vzdálenosti stačí dobře umístěná technická střela - 1:0 pro AC Milán.

Vzápětí mohl zvýšit Ibrahimovič, zblízka si na něj počíhal Mirante. Brankář Parmy v klidu lapil i hlavičku Robinha, a pak dokonce třikrát vychytal osamoceného Ibrahimoviče. Švédský útočník měl obrovské šance, jenže Mirante mu pokaždé zmenšil uhel a útočník AC byl bezradný. Velká převaha Rossoneri vyústila jen v jediný gól, do druhého poločasu se to však mělo změnit.

Jenže nezměnilo, milánská převaha sice pokračovala, ale obrana Parmy už neinkasovala. Přímý kop Ronaldinha skončil těsně vedle a stejný Brazilec minul i ze samostatného průniku, kdy na Miranteho postupoval sám. Parma příliš defenzívu AC neprověřila, sem tam se snažila vykoledovat pokutový kop, ale hlavní sudí vše dobře viděl a penaltu neodpískal. V závěru se sice Parma snažila, ale dobře hrající AC si výhru vzít nenechalo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Cesena 1:0

02.10.2010 18:00

Góly: 90. Medhi Benatia

První výhru v sezoně zaznamenalo Udinese, to mělo proti Ceseně drtivou převahu, jenomže vstřelilo jednu jedinou branku. I tak jsou tři body za vítězství 1:0 velice důležité. Autorem jediné trefy byl Benatia.

Udinese mělo od začátku převahu a bylo vidět, že chce s posledním místem něco udělat. Di Natale se dostal několikrát do slibné pozice, kdy mohl buď centrovat nebo střílet, pokaždé však jeho záměr vystihl brankář Antonioli. Útočník Di Natale byl hodně vidět, po dobrém pasu za obranu vypálil a jen těsně minul pravou tyčku. Ochránce hostující svatyně Antonioli byl v prvním poločase jednou překonán, na brankové čáře ho však zastoupil týmový kapitán. Ještě před odchodem do šaten jednou vypálil Di Natale a Antonioli s potížemi vyrazil.

Také ve druhém dějství pokračoval nápor Bianconeri. Nejblíže ze všech měl k úvodní brance Isla, ten po centru z levé strany orazítkoval pravou tyč! Své střelecké schopnosti prokázal i Inler, ten kousek za hranicí pokutového území ostře vypálil a Antonioli musel likvidovat na rohový kop. Inler se pak ocitl ještě jednou v obrovské šanci, po přihrávce Di Nataleho se nacpal před brankáře a trefil tyčku, a aby toho nebylo málo, tak z následné dorážky přestřelil odkrytou branku.

V tu chvíli tlak Udinese ještě narůstal, Cesena se jenom bránila a bylo otázkou času, kdy poleví a dovolí soupeři skórovat. Jako už poněkolikáté v zápase vyzkoušel pozornost brankáře Ceseny Antonio Di Natale, a ani teď nebyl úspěšný. Už to vypadalo na bezbrankovou remízu, když v 90. minutě zajistil tři body domácím Benatia. Celá akce se narodila po volném přímém kopu, kdy centrovaný balón několikrát ve vzduchu změnil trasu, až nakonec doplachtil k Benatiovi, který jej poslal do sítě - 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SS Lazio64118:513
2.Inter Milán63218:311
3.SSC Neapol632112:811
4.AC Milán63218:411
5.Chievo Verona63128:510
6.Brescia Calcio63037:89
7.Juventus FC622212:98
8.Città di Palermo622210:98
9.Calcio Catania62227:68
10.Janov CFC62226:78
11.AS Bari62226:98
12.US Lecce62225:88
13.Cagliari Calcio61417:57
14.UC Sampdoria61417:67
15.Bologna FC61417:87
16.AC Cesena62134:77
17.ACF Fiorentina61236:75
18.Parma FC61235:75
19.AS Řím61235:115
20.Udinese Calcio61143:94

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (584)

Přidat komentář
Tigerinho

Udine, konečně

Reagovat
GEGE

PARMA: Mirante; Zaccardo, Paci, Lucarelli, Antonelli; Morrone, Gobbi; Angelo, Candreva, Marques; Crespo.

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
GEGE

Trochu mám strach ze zálohy...Pirlo a Seedorf v posledních zápasech v lize dost bída to samé Dinho...Gattuso je otazník jestli naváže na dobré výkony s předešlých zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Boateng nejlepší záložník a nehraje, snad Max ví co dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

aj podla mna je tam Boateng najlepsi v zalohe ale aj PIrlo ved to aj dokazal ... :) a Boateng bol dobry vzdy a vecsina ludi o nom ani nevedela ...ked hraval v Herthe ...

Reagovat
10

jsme tam! pěkně holky

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

navíc se na ně hezky kouká, jsou to fešandy.

Reagovat
Lubinterista

Hoši děkujem!

Reagovat
Lubinterista

[reagovat] vedle (10)

Reagovat
Lubinterista

zase vedle

Reagovat
lnterista

neboj zitra to bude vsechno mezi 3 tyce

Reagovat
Lubinterista

jj, jsme klidní

Reagovat
smazaný uživatel

Parma pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
smazaný uživatel

trochu gol

Reagovat
GEGE

ANDREA PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

uff, to byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

what a screamer

Reagovat
FORZAMILAN

Andreaaaaaaaaa............

Reagovat
Shevchenko

ANDREAAAAAAAAAA PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Největší borec!

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
Shevchenko

Proč to sakra nezkouší častěji? Stejně po odchodu Shevy můj nejoblibenější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
GEGE

Ibra

Reagovat
Lubinterista

kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Mihal

Ibra

Reagovat
10

kde byli obránci, že ho nechaj 3x vystřelit?

Reagovat
Mihal

na to som tiež myslel, Parma dnes zatiaľ veľmi slabá, čakal som od nich viac

Reagovat
Kaká10

UDINE

Reagovat
GEGE

Takový loket a on to nepískne?

Reagovat
Lubinterista

Skoro jak po technice puklého srdce a pěti kroků ke smrti.

Reagovat
Lubinterista

dneska nemůžou nezískat tři body

Reagovat
GEGE

Dobrý poločas ale skore mělo být vyšší a byl by klid...Pirluv gol dokazal zahrat u srdce fakt lahudka Ibra zatim herně asi nejlepší poločas ale paradoxně mu to tam nepadlo i když měl několik golovek...Robinho je dneska už lepší ale potřeboval by dat gol...Ronaldinhovi odpočinek očividně prospěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra hra super .... ten golik si on dnes da ... hlavne nech AC vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

mě se Dinho tedy moc nelíbí..

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa nepaci Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

ten bojuje, je ho plné hřiště, ale je to zatím takový typický posunovač, žádná přidaná hodnota k tomu výkonu..on se ale časem chytí, zatím se sehrává.

Reagovat
GEGE

Ten rozhodčí je slepý nebo co?těd taková facka Antoninimu a zas nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pato na plac

Reagovat
M11

PIRLO do prcky to byl banaaaaaaaaaaaan

Reagovat
FORZAMILAN

To zkoušej na penaltu furt kurva...............

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2, které sme hráli posledních 10 minut nám absolutně nesedí..jinak super 3 body, těžce vydřené.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten výkon líbil, bylo tam zase menší zlepšení oproti Ajaxu, Parmu jsme nepustili prakticky k ničemu, až na ty rohy

Ale mohli sme klidně vyhrát 3, 4 :0 a nikdo by neřekl ani popel...škoda Zlatan

Reagovat
GEGE

Zaslouženě ale mělo to skončit víc...Ibra super takhle jsem si jeho hru představoval...Těd si akorát přát at Patovi vydrží zdraví a zranění Antoniniho snad nebude vážné...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Antonini dostal do nosu nebo kam ?

Reagovat
GEGE

Nevím kam přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

tam může být nejhorší zranění snad zlomený nos, ale i tak za týden by mohl hrát s maskou

podle mě byl akorát otřesený

Reagovat
smazaný uživatel

aj napriek tomu ze na Zlatana dnes hraci parmy vyslovene polovali tak super vykon ... jedine gol tomu chybal ....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Parma byla dneska naprosto marná, docela s přehledem sme jí přehrávali ve všem. Ale těch neproměněných šancí, z toho boleli oči. Dinho se zase ukázal v lepším světle, pozice uprostřed mu docela seděla. Pirlo v akci ukázal, že mu to tam ještě taky někdy padá Ale 1:0 je fakt málo, na druhou stranu 3 body máme no..

Reagovat
smazaný uživatel

ono radši bych viděl sore 3:0 než 1:0 dneska sme na to měli

Reagovat
homeles8

zejtra Juve musí! Chci na 1. místě vidět nastálo někoho jinýho než Inter

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

AC

Reagovat
smazaný uživatel

to klidně může bejt i Lazio

Reagovat
Mr.Jindros

Lazio nesplňuje to "nastálo"...

Reagovat
Mihal

túto sezónu to asi nikto nebude nastálo, myslím že na čele sa to bude dosť často striedať

Reagovat
Mr.Jindros

Doufejme. Ale tak jinak: Lazio nemá šanci vyhrát titul.

Reagovat
homeles8

Ať se klidně Lazio střídá s AC, ael hlavně né Inter. Samo bych chtěl Juve, ale to je... tak jak je :-(

Reagovat
homeles8

i když, když porazí Inter, tak bude mít stejně bodů jako Lazio.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mihal

Parma dnes dopredu takmer neškodná, neviem či AC hralo tak dobre dozadu alebo Parma tak biedne dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

už jen z těch komentů mám radost..., zvonečku jsem ten gól strašně přál, jeden z mých nejoblíbenějších hráčů současného kádru. Parmě jsem moc nevěřil po minulém kole, krizová Viola byla jasně lepším týmem a v předchozích zápasech to taky nebyla žádná hitparáda. upřímně jsem rád, že konečně vsítil někdo jiný než Ibra, i když Max na otázku, jestli je AC na Zlatanovi závislé řekl, že pokud Ibra nasází 100 kousků, vůbec mu ta závislost vadit nebude.

MILAN PER SEMPREEEEE ! ANDREA PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
miky10

proč je pod nadpisem Udinese Calcio - AC Cesena 1:0 Ibrahimovič, Milán atd??

Reagovat
smazaný uživatel

udinese , už muselo prostě

Reagovat
homeles8

Zejtra se na Juve zase kouknu. Poslední dobou sleduju Juve víc než Chelsea...

Reagovat
Shevchenko

Tak ať ti to vydrží. Já zítra zůstanu asi jen u livescore, budu se muset učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ti to vydrží.

Reagovat
Shevchenko

Taky si občas říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jj

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Snad zítra AS vyhraje s Neapolí

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

fajn, tak bez ,,snad´´ - Zítra AS vyhraje s Neapolí

Reagovat
smazaný uživatel

Boze,AC zase take luckerske vitazstvo o gol.

Reagovat
Al Capone

kdyby Ibra proměnil svoje tutovky tak to nemuselo být jenom o gol a ty by jsi mlčel

Reagovat
homeles8

ať mlčí i tak, vžyť si to zasloužili, navíc ten gól neměl chybu

Reagovat
Kily

po rychlém pročtení diskuze jsem si ten gól našel na youtube a pěkně mi spadla brada, nádhera jednou jsem se takhle ukopl na tréninku a je to fajn pocit, vřele doporučuju a přeju všem

Reagovat
homeles8

jo, ty ses ukop, jenže Andrea to takhle chtěl už jak narážel se Seedorfem :-)

Reagovat
Kily

no však to já mu neberu, někde musí být znám rozdíl mezi profíkem hrajícím za jeden z nejslavnějších klubů světa a nějakým pardubickým nekopou

Reagovat
homeles8

tak se zkus přihlásit do AC Milán třeba tě vemou jako náhradu za Pirla

Reagovat
Kily

spíš to zkusim do AS, vážim stejně jako Adriano, tam bude šance větší

Reagovat
homeles8

tam budeš za dva: Váhu a sílu jako Adriano a techniku jak Totti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal minulej tyden taky gol jak prase Šli sme do brejku, spoluhráč mi to dal, a ja tak z 20 přímým nártem bombu do šibenice, nazledanou pane golman

Reagovat
rossoneri89

??luckerske vitazstvo?? vyhru sme si zasluzili...mohlo to byt aj 4-0 ... Parma ani nevystrelila na branu

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
panca

do prdelky to je nadhernej gol konecne to tam pirlovi spadlo!! za ty brevna si to uz davno zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

FAMÓZNÍ

je fajn vědět, že to ještě úplně nezapomněl...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Klobouček, krásný gol.

Reagovat
panca

jakej byl vykon milana? co dinho? diky za info

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho hrál dobře, tvořil šance, s klidem rozehrával a i si zastřílel. Oproti min. zápasům zase vzestup.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavé Inter ma po 5 kolách lepšie skóre ako AC po 6 kolách so svojím ultramegagigantickým útočným záprahom

Reagovat
M11

co je na tom zajimaveho ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tim, že máte právě těch 5 kol... Po tom šestém už to skore budete mít horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo jenže Inter je 2. a my jsme 1. !! a na 1. místo vás nepustime

Reagovat
homeles8

Milanisti dneska fandí Juve

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu fandim i normalně až na zapasy proti nám jinak bych Juventusu přal 2. místo

Reagovat
homeles8

já to ma naopak :-) Milánu fandim taky furt, krom Juve a taky bych mu přál 2. místo Ale s Interem se shodnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter do 2. ligy!!! minulý rok se to zvrtlo ale tento rok Inter do druhe ligy

Reagovat
smazaný uživatel

SSC NAPOLI vs. AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Římani fakt hrajou 3-5-2 (3-4-1-2). sladké vzpomínky na Scudetto 2001 ?

Reagovat
smazaný uživatel

ja si vsadil na X takže chci aby to bylo 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

forza napolitani

Reagovat
smazaný uživatel

remiza musí byt

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bude remíze 3:3 nebo víc, tak prosim

Reagovat
smazaný uživatel

jj třeba jako Neapol vs. Steaua

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne; neapol touhle dobou už prohrávala 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale nakonec 3-3 v 98 nebo 95 srovnala

Reagovat
smazaný uživatel

jj, v 97 myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká tak může bát hodnota De Silvestriho?

Reagovat
smazaný uživatel

5-10 mega..., proč ?

Reagovat
smazaný uživatel

No mě se poslední dobou celkem zamlouvá... Na náš kraj by se mi i líbil..

Reagovat
smazaný uživatel

si ho chceš koupit domu?

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem po něm když odcházel loni z Lazia, ale nemyslím si, že by nám vytrh trn z paty..., aspoň zatím ještě né, není to takový zázrak, i když letos hraje slušně..., uvidíme časem.

Reagovat
smazaný uživatel

právě že letos myslím... Na přestup k nám má ještě klidně 2-3 roky čas, jen bych ho nerad viděl odcházet ven z Itálie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ilicic

To jsou goly tohle kolo

Reagovat
GEGE

Ilicic se asi díval na Pirla...

Reagovat
smazaný uživatel

.......................................Lobont (Antonioli)

.....Cassetti(Aldair)............Juan(Zago)........Burdisso(Samuel)

Cicinho(Cafú)..Pizarro(Emerson)..De Rossi(Tommasi)..Riise(Candela)

..........................................Menez(Totti)

..........................Totti(Batistuta)..Borriello(Montella)

Reagovat
smazaný uživatel

asi se nám vraceji starý dobrý časy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty závorky, ach ty závorky

Reagovat
Pipo123

ten Sereni je neskutočná čo pochytá, Zarate chytá velkú formu

Reagovat
smazaný uživatel

hamšík...

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore

Nechapu fialky.. Jestli chtěj do pohárů, měli by ze sebou něco dělat

Reagovat
GEGE

Jaky dal gol?me se to začalo sekat tak sem přepl na Neapol

Reagovat
GEGE

Tak už jsem ho viděl v opakovačce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oni se do poharu nedostanou

Reagovat
Pipo123

gooooooollllll MAURI !! HERNANES nadhera, pán hrač

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor na FSC k Hamšíkovi - "One of the brightest talents of world football"

Reagovat
GEGE

Santana-Gila ukázková spolupráce Dobře,že Viola snížila aspoň to těb bude zajímavější

Reagovat
panca

neapol rim ted dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

JUAN . za tohle chci 8 do fanty...

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zákrok byl dobrej

Reagovat
GEGE

Sirigu zase čaruje

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Borriella? Vystřídej Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

HAAMMMŠŠŠŠÍÍÍÍÍKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

OLE, dneska by Jajinek mohl dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, o tohle jsme si celej druhej poločas koledovali

Reagovat
smazaný uživatel

marechiaro !

Reagovat
GEGE

Cassetti skvělá posila do fanty...nejdřív žlutá a těd gol přes jeho stranu...

Reagovat
smazaný uživatel

yebda došiel a hned gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ezequiel dnes jako za mlada...

Reagovat
smazaný uživatel

Oala! hotovo; vymalováno!

Reagovat
smazaný uživatel

spadne štadion

Reagovat
smazaný uživatel

už počujem ako sa Romulovi trhá dres

Reagovat
Alberto Aquilani

Ranieriho asi 2-3 prekoučovaný zápas striedaním , čo robí Lippi ?

Reagovat
smazaný uživatel

To samý mě napadlo taky... Stáhnout Menéze, zbortí se celá přechodová fáze do útoku a celej druhej poločas si koledujem o gól... Místo Borriella kterej se snažil Vučiniče, dolu měl jít jednoznačně Totti... Kdyby tam místo Tottiho dal třeba i toho Baptistu tak by možná bylo líp, když tlustej Adriano nebyl na lavičce

Reagovat
GEGE

To dal Cavani nebo to ještě tečoval někdo z obránců?

Reagovat
smazaný uživatel

Tečoval to Burdisso nebo Juan, nevšiml jsem si kdo ale jeden z nich určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Juan...

Reagovat
smazaný uživatel

chi non salta giallorosso e ! e !

Reagovat
Alberto Aquilani

Interista sempre cazzo e!e!

Reagovat
smazaný uživatel

finito 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

jedna zajímavá věc z posledních tří zápasů Neapole (Cesena, Steaua, AS):

1.poločasy - skóre 0:3

2.poločasy - skóre 9:1

čím to je? co dělaji Napolitani prvních 45 minut??

Reagovat
Alberto Aquilani

De Laurentis to má vypočítané , holt na góly v 2.poločase sú vyššie kurzy .

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, na 2.polčasy sú vždy nižšie kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vám daroval vítězství Ranieri, jak stáhnul Menéze tak bylo jasný že nevyhrajem... A bohužel jste vyhráli zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

joooo Janovvvvvvvvvvvvvvvvvvv!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

papírově se mi moc líbily letošní římské posily (Rosi, Simplicio, Adriano, Borriello), takže jsem spolu se zbytkem kádru čekal od vlků tradiční prohánění Interu. jenže on se z nich zatím chytil akorát Marco a to ještě nijak hitparádně. největším zklamáním je pro mě Simplício..., 6.kolo a ještě jsem ho neviděl..., odkopáno nějakých 22 minut. k tomu všemu je Totti jetý a Ranieri začíná připomínat loňského Spallettiho (bezradnost). jsem zvědavej, jestli zase chytnou svou vítěznou sérii, nebo to bude další ze slabých ročníků, které si Roma jednou za čas vybírá (2003, 2005).

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello je dobrej, rve se a docela se mu i daří. Francesco je zatim šílenej, chtělo by to aby ho to začalo bavit, Adriano potřebuje shodit ještě 10 kilo a pak se uvidí (pokud nezačne chlastat).

Ranieri zatim nic moc, tenhle zápas vyloženě prokaučoval, ale měnit zase trenéra Ještě bych mu dal nějakej čas, s takovým kádrem se přece takhle dlouhodobě špatně hrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

po 6 kolech bych ho neměnil..., jen říkám, že tuhle sezonu zatím celkem mrdá.

Reagovat
terry

LUCA TONIII!! A mám i Palacia, takže se těš, Ševo!

Reagovat
GEGE

Nevíš co se stalo Dainellimu?

Reagovat
terry

Netuším, nedíval jsem se, přišel jsem až teď. Navíc najít někde stream na Janov, to je umění.

Reagovat
mickey mouse

tak a Lazio je tam, kde patří

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně bych prohodil Lazio a AS

Reagovat
Alberto Aquilani

jako vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vede tabulku?

Reagovat
smazaný uživatel

S.S. Fašio

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze urazky k tvojmu repertoaru nepatria

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel, že jsou na to hrdí...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

OK , síce je len začiatok ,ale strácať 8 bodov na lídra(i ked ešte k tomu akého ) je celkom dosť . Budúce kolo s Janovom doma , to treba 3 body , na nich to doma vieme , navyše mi neprídu nejak super . Traba posadiť Tottiho , Borrielo je najlepší útočník a k nemu parťáka Vučiniča . Meneza hlavne hned nedávať dole . Inak som bol celkom za systém3-5-2 ale snad ho už nikdy nebudeme hrať . Je to starý systém ktorý už nikdo nehrá , navyše Rím potrebuje mať klucove pozície iné ako Riise a Cicinho .

Reagovat
smazaný uživatel

NEVĚŘÍM vlastním očím jaký jsou na tomhle portálu analýzy

http://doiop.com/OBROVSKACHYBA

Další neskutečná chyba sázkovky zveřejněna na webu

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě že se Luca trefil,ku.....a ať už ten Moretti táhne,já z něj dostanu 1.infarkt

Reagovat
terry

Díval ses?

Reagovat
Kily

to ho tam máte teprve druhej rok, já ho ve Valencii musel trpět daleko dýl

Reagovat
smazaný uživatel

no klasika co spálíme je neuvěřitelný,co je s dariem netušim,protože sem zrovna koukal jinam,nechápu ani proč tam cpal Omara,pro Genou toho odvedl dost,ale už by měl jít!!!

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Dainellim?

Reagovat
terry

Koukám, že Ljajič pohrdl penaltou. Fiorentina je fakt v hajzlu..

Reagovat
smazaný uživatel

Torchu se bojím, že je Mutu zase zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najvacsia sranda je take Chievo. Kedysi hravalo 7.ligu, malo ihrisko dedinskeho charakteru s jednou malou tribunkou, zatial co mestsky konkurent Hellas Verona s Claudiom Caniggiom v utoku prehanal favoritov v Serii A. Tifosi Hellasu posmesne nazyvali Chievo lietajucimi oslami.

To preto ze podla ich nazoru skor osly zacnu lietat nez sa Chievo dostane do ligy.

Preslo par rockov, Hellas sa krci v Serii C, Chievo hra A-cko, a este k tomu na jeho stadione a v jeho klubovych farbach - modra-zlta. Tifosi Hellasu ide z toho slak trafit. Ale zatial ich chodi na zapasy tretej ligy viac nez na prvoligove Chievo...

Futbal prinasa niekedy krasne zamotane pribehy

Reagovat
smazaný uživatel

více takovejch zajímavostí...

Reagovat
Francesco Totti AS

Neapol - Roma nuda od začátku do konce...Neapol útočila z brejků ale nakonec asi zaslouženě vyhráli ten Ranieri mě štve...proč tam toho Meneza nenechá dýl...Brighi a Rosi dneska Casetti dneska nestačil Lavezzimu ( i když to asi málokdo)....dnešní zápas mě strašně nudil....doufám že se Ranieri zpamatuje FORZA ROMA!

Reagovat
Alberto Aquilani

dnešný zápas mal úroveň a rozhodne nenudil ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to teda rozhodně nuda nebyla, jseš si jistej že jsi koukal na ten samej zápas jako my?

Reagovat
Francesco Totti AS

tak s pohledu Neapole tam možná něco bylo ale ze strany AS? nic co by stálo za řeč...max. hlavička Boriella jinak nic..sněrem do předu sme byli dneska špatní

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to špatný, hlavně druhou půlku... Ale fotbal jako takovej byl zajímavej a nudnej rozhodně ne... A zapomínáš na šanci Riiseho a ještě tam měl De Rossi dobrou když pálil z voleje v šestnáctce v 2. půli ;o)

Reagovat
Francesco Totti AS

jo Riise...šance De Rossiho sice zajímavě vypadala ale byla zblokovaná

Reagovat
Shevchenko

Výsledky Cagliari: 0:0, 5:1, 0:0, 0:0, 2:4, 0:0.

Reagovat
rufus

Reagovat
madridcan

200 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Proč sem, když tam má být jednoznačně "200 pro vítězství Juve proti Ineru"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dikobraz dufam ze aj v reprezentacii das gol

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 17 Mariga, 23 Materazzi, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon.

Allenatore: Rafael Benitez.

Juventus: 30 Storari; 21 Grygera, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 29 De Ceglie; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 9 Iaquinta, 11 Amauri.

A disposizione: 13 Manninger, 5 Sissoko, 10 Del Piero, 18 Quagliarella, 23 Pepe 25 Martinez, 33 Legrottaglie.

Allenatore: Luigi Del Neri.

Arbitro: Luca Banti di Livorno.

Reagovat
lnterista

nechci videt souboj Coutinho - Chiellini

Reagovat
cresposuper

Cotuinho bude hrať predsa na Grygeru, nie Chielliniho

Reagovat
lnterista

to byl jen pokus o vtip

Reagovat
10

to je vážně mnohem lepší...

Reagovat
cresposuper

Kto ako dlho vydrží Grygera.

Reagovat
cresposuper

Kto vie tam malo byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Zdena jsem dneska teda zvědav, s jeho chováním proti City mi trochu připomínál Chivua.

Reagovat
Dejwa

Chivu vs. Krasič - to bude hrozný

Reagovat
Mr.Jindros

Co teprve Samuel - De Ceglie...

Reagovat
Mr.Jindros

Já myslel, že hraje Quag... (což nechápu)

Reagovat
Mr.Jindros

(teda nemyslel, hraje...)

Reagovat
smazaný uživatel

dneska Juve prostě vyhrat musí!!! protože to ja řikam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na San siru to vypadá jak kdyby se tam hrálo někdy v Prosinci...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí Claudio na tom kraji sakra bránit, jinak to bude v loji, s Paolem v zádech to bude bída

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo ještě když se etoovi daři

Reagovat
Mr.Jindros

Proto tam asi je... s Pepem nebo Martinezem by tam byla díra jak svině.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, říkal jsem si to samé, že ho tam Luigi neposlal jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to má štávu

Reagovat
terry

Ideální by bylo, aby Inter udržel čistý konto, Sneijder nahrál Militovi na dva góly a přitom Bonucci podal kvalitní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějak hodně toho chceš

Reagovat
Lubinterista

s tím b yse dalo souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

nesmí

Reagovat
Shevchenko

Stejně už to máš v kapse, takže přej Juve. A ten Bonucci ať si dá fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sranda když se Coutinho vedle Chielliniho hlásí o centr...

Reagovat
smazaný uživatel

jj se divam a nemužu se nesmat

Reagovat
Mr.Jindros

Ten Quagliarella je vyloženě škodná... Alex co nejdřív in...

Reagovat
Pinturicchio

Už to mělo být 0:1

Reagovat
10

radši 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s tou nulou

Reagovat
10

dokud nedáme 4 góly, tak nebudu klidnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, ale to by měl spíš říkat Pinturicchio ne? když se s Jajinkem vsadil

Reagovat
Pinturicchio

To přijde, neboj.

Reagovat
Pinturicchio

Já beru jakoukoliv výhru, ty reakce si kvůi ní odpustím třeba na půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, hlavně 3 body

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jo jenže juve šance neproměnuje

Reagovat
smazaný uživatel

to přijde

Reagovat
10

tímhle zraněním jsme teda "vydělali"

Reagovat
smazaný uživatel

Z bláta do louže, ale v případě příchozího Milita to je přímo močál

Reagovat
Lubinterista

je to správné rozhodnutí, při myšlence na Manciniho jsem mněl kůži z husy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nasere...

Reagovat
Lubinterista

100 cm

Reagovat
Pinturicchio

Půl metru chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu, Cenzo, to si nemůže tu linii hlídat

Reagovat
smazaný uživatel

těsnotááá, ale šance

Reagovat
10

ten Zdenda je poslední zápasy nějakej vysmátej....nevím co jede, ale pomáhá mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Grygera ted vypadal jak kdyby si šlehl

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ti Interisti padají jak mouchy.

Reagovat
Benesse

čo Interista to herec

Reagovat
smazaný uživatel

Dustin Hoffman

Reagovat
terry

Jo on nehrál Milito? Jsem zjistil až teď. Snad se dneska trefí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Krasič vs Chivu 100:0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter se mstí za Bibianiho nebo co...

Reagovat
Pinturicchio

Coutinho měl taky něco s hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jen že během pár minut tu byli dva sotřejší zákroky

Reagovat
Pinturicchio

No já myslel ty jeho vlasy, co vypadají jako Chivuova helma.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ták...mě zas připomněl kdysi Pata...ten to měl podobné

Reagovat
Pinturicchio

Taky mi ho připomenul

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju, když byl Cordoba považovanej za nejrychlejšího obránce světa..., teď si na to s chutí zavzpomínal.

Reagovat
10

má to v sobě pořád, hodně slušný na 34 let...

Reagovat
smazaný uživatel

já si zas vzpomněl na loňských zápas proti Alvarezovi, kdy měl jazyk až na zem.

Reagovat
Benesse

presne to sa mi vybavilo keď som videl ako pohodlne dobehol Vincenza...

Reagovat
Alberto Aquilani

Jak hrám ?

Reagovat
10

bene, bene...

Reagovat
Pinturicchio

Podobně jako proti Cagliari, dobrý výkon, snaží se něco vymyslet, dozadu tak ok.

Reagovat
Mr.Jindros

Výkon Juve...

Reagovat
Pinturicchio

*klep, klep, klep na dřevo*

Reagovat
smazaný uživatel

Bonucci asi potřebuje Ranocchiu..., je průchodnej

Reagovat
smazaný uživatel

a to už má žlutou...očekávám že to nedohraje proti Eto´ovi

Reagovat
10

Skutr žlutá

Reagovat
Lubinterista

za tohle by možná zasloužil, ale Lebkoun na něj hrábnul

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby nebylo Giorgio, tak spadnul ještě dřív, akorát se o něj opíral, šáša.

Reagovat
Pinturicchio

Giorgia

Reagovat
Lubinterista

jak kdyby nebylo? On tam prostě byl a obejmul ho jak buk.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Opřel se o něj, Girorigo ho podepíral a pak mu prostě uhnul = spadl.

Reagovat
Lubinterista

Je mi to jedno, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

PIRLO nadherny GOOL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Storari je držák.

Reagovat
smazaný uživatel

docela drahej byl na jeho kvalitu, jsem zvědav co bude dělat až se vrátí Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je ještě 3 měsíce čas...

Reagovat
10

dřív, v listopadu by měl začít trénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Chytat bude až po novém roce. Raději ho oželím o měsíc déle, než aby se po dalším měsíci opět zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kvalitu má, loni jeden z nejlepších...a asi půjde dál po Gigiho návratu, přece je na to zvyklý.

Reagovat
smazaný uživatel

* o dům dál

Reagovat
Mr.Jindros

Samuel je neskutečný...

Reagovat
10

nebránitelnej...

Reagovat
Pinturicchio

Co se týče schopnosti sám rozhodnout zápas, tak je plně srovnatelný s Ibrou. ( A řekl bych, že v momentální formě je i lepší ).

Reagovat
panca

etoo je vybornej. Jak jsem psal, v interu je ho skoda

Reagovat
smazaný uživatel

no, zatím hezkej zápas..., šance na obou stranách, ostřejší zákroky, vyhecovaní tifosi. ještě by to chtělo góly, nějakou tu kontroverzi a nemám si na co stěžovat...

Reagovat
M11

eto'o letos nejde chytat

Reagovat
Lubinterista

Tak koukám, že holky nakonec stříbro, ale i tak

Reagovat
10

koukal jsem do začátku fotbalu, Američanky jsou jinde, ale i tak úspěch jako hrom

Reagovat
Lubinterista

basket moc nesleduju, ale nedávno byl snad i gold, ne ? Možná to některé ještě pamatujou. Každopádně smek.

Reagovat
M11

Reagovat
10

Malaka zase tancuje...nezlobil bych se, kdyby zase udělal z Lúcia blbce jako minulou sezonu na Cibali

Reagovat
Pinturicchio

Motta jde na plac?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Leo dolů?

Reagovat
10

to by snad přišel Legro...

Reagovat
smazaný uživatel

No, mohla být varianta Zdeno na střed a Marco zprava... Ale taky bych na stopera upřednostnil Legra...

Reagovat
smazaný uživatel

Legroooo, mohl by.

Reagovat
Mr.Jindros

Naštěstí ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Paolo dolů, Marco zprava a Zdeno zleva.. asi..

Reagovat
10

Motta na Eto'a

Reagovat
Mr.Jindros

Bude těžká osobka podle mě.

Reagovat
10

Bůh s námi...

Reagovat
Pinturicchio

No hlavně at to drží ta obrana tak, jako v první půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do řiti, Santon jde hrát a já ho nemám ani na lavičce safra práce....

Reagovat
Pinturicchio

Qua ven, Alex in.

Reagovat
10

tak to je tutovka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Quagliarella dolů, Alex in...(sledujte, jak tam Quaglia trefí šibenici nůžkama...)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pak by sundal dres a na tričku by měl: "Pirlo?"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Teď málem.

Reagovat
Pinturicchio

Nebylo to ted daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději bych Lea stáhl na lavici

Reagovat
10

vzpomněl jsem si na minulý derby a Moma, hned při tý první kartě...dost to smrdí

Reagovat
smazaný uživatel

nechci do něj pořád rýt, protože hlavně loni to byl můj oblíbenec, ale kolik už má Leo faulů ? tyhle před 16 ho musíte odnaučit...

Reagovat
10

tohle je Alexovo

Reagovat
smazaný uživatel

Samuel ted přešel přes čtyři hráče Juve

Reagovat
Lubinterista

Dobře kurva Samyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Luigi, stáhni Lea... ... Jinak celkem hra nahoru dolů, zajímavé zpestření calcia

Reagovat
panca

no do pr..., co jste s tim etoem udelali?? neskutecnej

Reagovat
Pinturicchio

Eto'o respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš

Reagovat
10

Krasić vs. Eto'o

Reagovat
Pinturicchio

ALEX

Reagovat
smazaný uživatel

DEEEL PIEROOO

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

MARCO STORARI ! ! ! !

Reagovat
Mr.Jindros

Jak se tam na něj seběhli Maicon s Luciem... fuj, to by mě budilo ze sna.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Chewbacca

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Storari

Reagovat
smazaný uživatel

nemá Lucio vydepilované obočí ? připomíná mi Tong Poa z Kickboxera...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

fuckkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní přihrávka od Claudia, škoda Fabiooo......

Reagovat
Lubinterista

Dobře julio, to neni jako lapit balon, kterej jde na mně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto jde měřit rozhodčímu tlak

Reagovat
Lubinterista

Lebkoun komediant

Reagovat
Mr.Jindros

Lubinterista

Reagovat
10

tjn, lebkoun v modročerným

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

A co tam ted nacvičuje ten váš lebkoun?

Reagovat
smazaný uživatel

njevětší lebkoun tam je Maicon....

Reagovat
smazaný uživatel

A já ho měl celou dobu za opičáka safra safra ...

Reagovat
smazaný uživatel

muž mnoha tváří asi

Reagovat
smazaný uživatel

Cuchu ?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lubinterista

ne, to je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi dávno v River Plate možná...

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, v soutěži sympaťáků za Maiconem a Luciem hnedle na třetím fleku.

Reagovat
Lubinterista

pašák

Reagovat
Lubinterista

Po těch vašich žvástech „co interista, to simulant“, jsem musel. Jistě chápete vy šmejdi

Reagovat
Pinturicchio

Až na to, že to šlo od vašeho fanouška.

Reagovat
Lubinterista

??

Reagovat
Pinturicchio

No jasně, Bannes nebo jak se jmenuje

Reagovat
Lubinterista

kde?

Reagovat
Benesse

eh to som napísal ja myslím že ani ten Bennes neni až taký magor aby nadával na svojich

Reagovat
Lubinterista

dík

Reagovat
Pinturicchio

Mea culpa, tak to se potom omlouvám a rdím.

Reagovat
smazaný uživatel

imitator

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeno nakopal Coutinha do zadku

Reagovat
10

to byl zajímavej obrannej zákrok

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Olalaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá hra Alberto

Reagovat
Alberto Aquilani

tak čaute

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, je tam bod S nulou na kontě, spokojenost

Reagovat
cresposuper

super, pán rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

pazza inter amala

Reagovat
Pinturicchio

Kdo by po začátku ligy tušil, že odehrajeme zápas s Interem s nulou vzadu a že, až na pár vyjímek, uhlídáme Eto'a.

Mohly to být tři body, mohli jsme i prohrát. Myslím, že remíza je spravedlivá.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná ztráta.

Reagovat
DelPiero137

Nebol to zly zapas. Nemame este tak dobre fungujuce muzstvo ze by sme riskovali tolko dopredu. Moholi vyhrat obe muzstva keby tam padla nejaka ta sanca, takze mozeme byt radi aj za bod.

Aqua sa mi pacil, Melo a Krasic. Alex ten je vzdy dobry. Pozitivne je ze v obrane sme zase nedostali gol. Sice nemame tolko sanci, nedavame tolko golov, ale v zadu rastie istota (snad...)

Reagovat
smazaný uživatel

eto `o najlepší hráč

Reagovat
homeles8

Dobrej zápas :-) Jak jsem říkal, časem se rozjedem, další sezonu pod Del Nerim by (!) jsme mohli zase bojovat o titul. FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Vyzera to tak ze DelNeri je ten co nas da dokopy. Nechcem to ale zase zakryknut, nemame este nic iste.

Keby este vedel lavu stranu zalohy vyriesit, niekoho namotivovat ako Mela, Grygeru (pod nim tito hraci hraju skvelo).

Reagovat
homeles8

jj uvidíme, ale já mu věřim

Reagovat
smazaný uživatel

400. per Derby d'Italia

Reagovat
M11

spokojenost.. prekvapilo me ze Inter je s bodem taky spokojeny..

!!! FORZA JUVE !!!

Alberto se mi moc libi..

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená remíza

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas slabší..., z Eto'a jde strach, ze zbytku Interu né, nicméně pořád mají tu svou auru, která snad ovšem bude postupem času slábnout. ztratili body už se druhým papírovým konkurentem o Scudetto. Juventus začíná opravdu působit jako tým, což je jim z historie vlastní..., mohli by to nahoře teoreticky zamíchat. otázkou je, jestli se dají takovéto zápasy hodnotit jako výhled na blízkou budoucnost (viz. dnešní Roma).

Reagovat
DelPiero137

To AS ma tiez nestabilnu formu. Ich zapas som nevidel, Neapol je teraz rozohrany, ale AS je lepsie muzstvo.

Reagovat
Lubinterista

Spravedlivá remíza. Je otázkou jak hodně to nabouralo Biabianyho zranění, protože Milito je bohužel pořád trochu mimo.

Reagovat
Lubinterista

Ale byli jsmeblíž

Reagovat
homeles8

Jo a CSKA je nejlepší klub světa, když tam Krasič seděl

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mourinha se takhle body nerozdávali...Benitez je parodie na trenéra...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro AC je asi nejlepší možnost...takhle nam Inter neutekl, a Juve se moc nepřiblížilo

Jinak zápas měl náboj, nuda to rozhodně nebyla

Reagovat
DelPiero137

Moc sa mi nepaci Marchisio na kraji zalohy, ale dnes podal dobry vykon. Ku koncu tam mohol nabehnut Martinez.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio řím a AS řím si prohodili role teď bude LAzio hrát o titul a AS o záchranu

Reagovat
Mr.Jindros

Můžeš být v klidu, Lazio půjde do pr*ele cobydup...

Reagovat
smazaný uživatel

jdi si do ní sám

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

bohuzel zaslouzena remiza...

Forza Inter

Reagovat
panca

ale necekane celkem peknej fotbal

Reagovat
Lubinterista

Allegri

03.10.2010 11:56

Pohled na tabulku je v tuto chvíli pěkný, pochvaluje si Allegri.

Reagovat
smazaný uživatel

tím připsáním data prohlášení to trochu ztrácí smysl

Reagovat
Lubinterista

ale hlavně, že si dobře pochopil ten původní smysl

Reagovat
10

Spokojenost s výkonem i bodem, spravedlivá remíza z Meazzy, to se počítá.

Melo, Eto'o, Aquilani, Giorgone

vůbec se mi nelíbil Bonucci a Iaquinta

Reagovat
DelPiero137

Bonucci mal aj lepsie zapasy. Ale je to jeho prva sezona v topklube, ja to berem. Neocakavam od neho hned vykony ako Chielo. Mozno je jak Melo, a druhu sezonu nam to ukaze

Taka zaujimavost ma napadla. Ke by sme boli tak silny ako kedysi. Miesto Iaquintu hraci ako Eto'o, Drogba (top klasa), na lavom kridle niekto ako Nedved, Camo. V obrane beci ako Maicon. To by sme tento zapas vyhrali.

Verim ze coskoro pridu opat take casy...

Reagovat
Lubinterista

hele brzdi, brzdi. Maicona a Eto˘a nech bejt

Reagovat
Lubinterista

*skurvená klávesová skratka pro ten zasranej apostrof, nikdy si ji nezapamatuju

Reagovat
DelPiero137

Si to precitaj pozorne a zamysli sa nad tym. Maicona a Eto'oa som uviedol ako priklad Top klasy.

Reagovat
smazaný uživatel

sampdoria, bolava sezona...

Reagovat
terry

Tohle musí bolet, bejt za rivalem

Reagovat
smazaný uživatel

Na to seru, ale mrzi mě, že to nejde vysledkově.

Reagovat
terry

Tohle musí bolet, bejt za rivalem

Reagovat
homeles8

a máme spolu s Neapolí nejlepší útok

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod... příště nebudeme tak milosrdní vy mrdky!!! Forza Juve **

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil... ja sem s remizou spokojený ty šašku... trochu nervy že?? nemeli jste na to.. nic se nedeje...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nějaká urážka prosím, ty mrdko Nevím jak to máš s nervama, ale ja kse dívám, tak evidentně moc dobře na tom nejsi

Reagovat
smazaný uživatel

zmiz ty koště nikdo se tě neptal co si otom myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

OT : http://www.beautiful-girls.us/ivy-zhou-wei-is-new-fan-of-ac-milan.html .. aneb jak nalákat Hondu ( z CSKA ) do AC

Reagovat
Lubinterista

Celkem to šlo, ale chyběl gól.

http://www.youtube.com/watch?v=2BcwpUzPMXk

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas Inter neremizoval, ale prehral, žiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

úžas, na prvních 6 místech v tabulce 5 týmů, co ještě nedokázalo dát víc jak 8 gólů. ten mourinho tam bude asi ještě chvilku doznívat

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Mourinho doznívá taky ještě v Laziu, AC, Chievu či Brescii no

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád za bod a popravdě jsem to nečekal . Co ale pro mě bylo překupko je jakým způsobem hrál Juventus s králem Evropy . Díval jsem sa pouze do 60 min. pak ně klekl internet . Nikdy bych nečekal tak vyrovnaný zápas . Bylo vidět že obrana dokáže hrát kompaktně i když výkon Lea … . Mohl být rád že nedostal redku . Chudák Vincenzo , Amauri je už zdráv a jeho čas prvního hroťáka končí . Bohužel pro něj Amauri je mnohem větší bojovník a dříč pro tým než on .

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO: to že sis neodpustil narážku a nazval si Lazio v jednom z článků takto: S.S. Fašio, mě zklamalo, myslel jsem, že patříš k těm, co pobrali rozum holt tvoje reakce mě utvrdili, že existuje opravdu jen promile inteligentních fanoušků ACM, jestli vůbec.. AC je prostě mistr světa a přes nic jiného vlak nejede, co? i pro takové provokativní reakce na naši adresu to mezi těmito kluby nikdy nemůže být jiné, než vzájemné pohrdání a nenávist... My vám nebereme, že máte ten a ten pohár, nešijeme do vás... to je přesně vaše mentalita,... ono není co dělat, tak si rejpnem, viď..trefné, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono to tak ale je že... bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

hajlující Di Canio je vaší klubovou ikonou...

tifosi Lazia se hlásí k extrémní pravici...

nedělá vám problém pískat na vlastního hráče, pokud je tmavé pleti...

nedělá vám problém fandit proti vlastnímu týmu, pokud to poškodí vaše rivaly...

několikrát jsem si přečetl, že jste na to všechno snad ještě hrdí...

zažili jste jednu slavnou éru a dodnes jste z ní nevystřízlivěli..., kdyby vám Lotito nezachránil prdel, připsali by jste si dost možná do kolonky "HISTORIE" slovo "BANKROT". řeči jako "však on by nás koupil někdo jiný" neberu, tohle si mohla říkat Fiorentina s Neapolí taky. místo toho je to pro vás veřejný nepřítel č.1 a doteď se strašně moc divíte, proč už nehrajete Ligu mistrů s hvězdným kádrem za zády...

konkrétně tady se podezřele úměrně s výsledky rozrůstá, případně snižuje vaše "fanouškovská základna".

nemám Lazio rád a opravdu si nemyslím, že by to bylo zrovna proto, že fandím Milánu, nebo proto, že jsem nepobral rozum. důvody jsem Ti vypsal..., laziali by o slovech jako inteligence, nebo mentalita neměli pro vlastní dobro radši vůbec mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nového jsem se od tebe nedozvěděl, klasický blábol o Di Caniovi, pravicových fanoušcích a podobně... Di Canio mě nezajímá, .. pro těch pár sezon, co tu odehrál není pro mě, ani většinu fanoušků co znám nějaká ikona klubu. A nehraj to na rasistické publikum, protože ostré jádro těhle fans není tak velké, abys o něm mohl mluvit, jako o většinovém fašistickém publiku Lazia, tak to není. A jestli to chceš hrát na tuhle notu, já začnu připomínat věci typu Didovo divadélko se Celticem v Champions League, kterým byl pro smích více než zmiňovanej Di Canio ve své roli radikálního útočníka, co prostě patří do vrstvy lidí, co je svým způsobem, za jejich názor lituji a neuznávám.

Myslíš, že Laziu fandí jen slaboduší, či rasisté, aby se spojili v jednu silnou organizaci a zamaskovali své názory za tzv. fandění klubu? Za sebe říkám, že existuje mnoho fanoušků, kteří fandí PROSTĚ KLUBU KTERÝ MAJÍ RÁDI!

Bankrot, nebo záchrana v Lotitovi? Ježiši, kdyby si vás ten plešoun v 89 roce, nebo tak nějak nekoupil,. taky jste měli problémy, k tomu jako my jste byli potrestáni za korupci,.. nedělej z AC andílka, ještě k tomu když máte přezdívku "Dáblové" bez hříchu fakt nejste!

Finanční problémy patří v Itálii ke každodenním problémům, to se nedá nic dělat, kluby s tím bojují.. Laziu se to zatím vyhlo.. Neříkám, že je Lotito dobrej, ani špatnej.. nějaké trofeje pro klub pod jeho vedením máme. Mohlo být lépe i hůře.. No a co?? Ikdyby jstě měli ještě o 20pohárů více než my, mě je to fakt jedno.. Mě to fakt nezajímá. A že si fanoušci fandí raději proti svým, než aby titul vyhrál AS? Věc názoru..Na ten inkriminovaný duel jsem nereagoval na žádnou stranu stejně jako spousta dalších lidí. Neházej všechny Laziale do stejnýho koše. Navíc, pokud by si žil a pobýval v Římě a fandil Laziu, asi bys pochopil, proč v ten moment fandili Interu.

Pochop, že se najdou fanoušci a je jich většina, co Biancocelesti "žerou" z důvodů jiných, než aby se schovali jako rasisti do jednoho chumple v tribuně.. .Mimochodem,.. rasistické bučení bylo kolikrát slyšet a měli s tím problém i AS a jiní,. ale tuhle blbou reklamu dostalo jen fans Lazia..

To je totiž jediné, co proti nám můžeš vytáhnout..!!

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč pořád zmiňuješ AC, o kterém vůbec není řeč..., najdi mi, kde z nás dělám andílky, vždyť jsem o Milánu neřekl ani slovo

můžeš zmínit Didovo divadýlko..., můžeš k tomu přihodit třeba Gilardinovo divadýlko..., můžeš zmínit, že je Berlusconi mafián (pozn.: koupil nás v roce 1986), můžeš zmínit, že je Galliani korupčník a já nevím co všechno, ale moc nechápu, co to mění na mém postoji k Laziu..., kór když jsi prakticky nepopřel nic z toho, co jsem napsal. navíc nehodnotím tvůj postoj k Laziu, hodnotím samotné Lazio, respektive můj postoj k němu..., jak to s ním máš ty je irelevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

tys to celé prostě nepochopil, celou dobu tady hážeš všechny laziale do stejnýho koše a to tvoje S.S.fašio bylo od tebe hodně ubohé.. proto jsem reagoval.. Zmiňuješ jací jsou to kokoti a já nevím co všechno..jen jsem dodal, že neznám nikoho, kdo by tak myslel.. to bylo právě to popření tvých narážek.. a že jsme se dostali až k samotnému klubu AC? no protože si na mě začal vytahovat, věci jako historii a bankrot.. tak jsem jen dodal, že ani vy jste neměli vždycky na růžích ustláno..

Reagovat
Pipo123

amore: ved fanúšikovia AC urážajú vždy toho kto je pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

což já nikdy netvrdil, historii AC znám jako své boty a naše chyby nepopírám...

zkrátka se Tě to dotklo no..., co se dá dělat, tím už toho moc nezměníš.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě že se mi to dotklo.. ale ještě více ta tvoje reakce na můj první vzkaz tobě....jak by se ti líbilo, kdybych ti já říkal, že zkrátka fandové AC jsou dementi? to je to samé, jako jsi nazval fandy lazia fašouny,..věř mi, na normální pubertální výjev některých zde skoro nereaguji..o to více mě překvapilo že si to psal ty myslel jsem, že máš více v hlavě, .. proto jsem zareagoval, zklamal si. to je celé.. ted vím, že to prostě mezi AC a Laziem opravdu nepujde ani trošíčku dobře.. ..prostě ne..

Reagovat
Shevchenko

Schutzstaffel Lazio.

Reagovat
Pipo123

ty si vymenoval len záporné stranky tifosi Lazia, to že IRR a Curva Nord patria vo svete, respektivne patrili medzi jednu z najlepšie fungujúcich spoločností nikto už nenapíše, ich meno má dozvuk po celom svete a istý rešpekt... to že sa hlasia k pravici je už iná kapitola a netreba škatulkovať všetkych fans dokopy... k tomu že u nás to majú hrači čiernej pleti tažké, to je len dobre... nerad vidím klasické kluby v europe ako im tam behá 6 černoškov

Reagovat
smazaný uživatel

to reaguješ na mě nebo na něj?

Reagovat
Pipo123

na gattusa ps o tých černochoch, snad ma zasa nikto neukamuje že som rasista, len kôli tomu že nerad vidím tradičné kluby ako ich farby haja zahraniční hrači v Calciu ešte znesiem hračov z argentiny, ale bol by som rád ak by znova začali hrať hlavne domáci hrači a to hlavne aj u nás kde ich moc neni

Reagovat
smazaný uživatel

no a co Cavanda? je černej jak uhlí a přitom odchovanec? ty jsi zrovna vyjímka fanda Lazia, co si s ním moc nerozumím no..

Reagovat
Pipo123

já som neni proti, 2-3 kludne nech hrajú, ale zasa aby ich tam nebolo nejak moc, ps napríklad môj oblúbenec je Winter a to bol dokonca žid Cavanda vyzerá slubne, ako náhrada za Lichtiho do budúcna mal som rád aj Gabiho len aby ich tam nebolo moc, skôr by som bol rád ak by sme znova obratili svoj zrak na hračov s talianska, ale na druhej strane chápem že to je lacnejšie nakupovať j amerike

Reagovat
smazaný uživatel

názory na hráče černé pleti a slovní spojení typu "winter a to byl dokonce žid" trošku popírá tvoje tvrzení, že nejseš rasista (a dokonce bych si tipl, že máš sklony k antisemitismu). btw: "nerad vidím tradičné kluby ako ich farby haja zahraniční hrači" vsadím se, že kdyby ten tzv. zahraniční hráč nebyl černej, tak by ti to zas tak nevadilo, že?

Reagovat
Pipo123

to ne, vadia mi celkovo aj taký brazilčania, argentinčanov ešte aj chápem, tý v taliansku patria, znesiem aj ked idú do repre talianska, to brazílčanov už nie... ale zasa som rád že máme takého Hernanesa o Winterovi som to myslel tak že on bol hrač tmavej pleti a ešte aj žid, stým mal velké problémy, ale zaradil sa medzi mojich oblúbencov, podobne aj Dabo

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no. každopádně,. jsem mu nepsal klady býv. /Irr/ fanoušků a jiných skupin, protože jsme se bavili trochu jiným směrem.. prostě jeho hlavní argument je rasismus,.. můj hlavní argument proti němu, je AC Milan jako celek..

Reagovat
smazaný uživatel

to byla jeste reakce na Gattusa ne na Pipa jen pro upřesnění

Reagovat
10

honocení z Gazzetty: http://img696.imageshack.us/img696/7853/gazzettax.jpg

víceméně souhlas, akorát u Mela bych dal vyšší a naopak u Bonucciho s Iaquintou horší známku...překvapilo mě, že daly "noviny Interu" Juve o půl bodu lepší hodnocení

Reagovat
smazaný uživatel

Krasic je fakt tak výborný v tom Juventusu?

Reagovat
10

hraje výborně, s tím Krasićem, co jsem viděl několikrát v CSKA se nedá srovnávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se říct ani spokojenost, ani nespokojenost. Mohli jsme vyhrát i prohrát. Zápas jsem si hodně užil, v takových zápasech se člověk dívá na sebemenší chybičku a vidí spostu nedostatků. Benítéz vůbec nezvládl nasazení Chiva na Krasiče. Pokud by hrál místo Iaquinty Trezeguet, prohrávali bychom po poločase 2:0 a nebylo by co řešit. Delneri naopak solidně vyřešil levý kraj, kdy celkem slušně eliminoval Maicona, za cenu slabé ofenzívy na této straně. Pak ale udělal velkou chybu tím, že odřízl Krasiče střídáním o poločase. Motta jen odevzdával balóny a jestli to mělo znamenat ubránění Eto'a(asi kvůli rychlosti), tak se to stejně moc nepovedlo. Myslím, že Grygera si proti němu vedl daleko lépe. Hlavní důvod, proč se Eto'ovi tolik dařilo byl Bonucci. Jeho poziční hra je naprosto katastrofální. Grygera skoro pokaždé dostal Eto'a do prostoru, kde na něj měl čekat stoper a nikdo tam nebyl. Z toho pramenila spousta závarů a chyběla jen troška štěstí, aby se podařilo dát gól. Každopádně to nic nemění na tom, že Eto'o nás táhne a je jasně nejlepším hráčem. S ostatních se mi líbil Stankovič a samozřejmě Cambiasso. Na straně Juventusu Krasič, Melo, Aquilani (když přišel Sissoko, skoro jsem věřil, že ještě dokáže nějakou chybu udělat). Quagliarella působil hlavně v souhře dost bídně a Iaquinta už jiný nebude. Opakuji, že pokud by Juventus nepustil Trezegueta, byl by horkým kandidátem na titul. U nás by se měl rychle dát dohromady Sneijder a hlavně Milito. Těžko říct, jak mu pomoct, můj názor už jsem tady řekl.

Reagovat
Pinturicchio

Pěkné zhodnocení. S Trezeguetem naprostý souhlas, být tam takový zabiják včera, tak ta výhra by byla pro nás blíž. Snad přijde pořádný TOP kanonýr už v zimě ( a nezbývá než doufat, že nám ostatní týmy do té doby neutečou ).

Reagovat
smazaný uživatel

1. Bude strašně těžké takového hráče vůbec najít.

2. Snad si nemyslíš, že v zimě by někdo takový mohl přijít.

Reagovat
Pinturicchio

Bude, ale takoví hráči na trhu jsou ( nemyslím tipově jako David, ale schopní dávat tolik golů ). A těžko soudit, jestli je to možné nebo ne. Uvidí se podle situace na trhu ( ale těžké to bude, to bez diskuse ).

Reagovat
10

Marotta bude mít v zimě dost starostí s obranou, do útoku nikoho nečekám...hlavně jsem zvědav, jestli v létě Marotta uplatní opci na Quagliarellu, zaplatil už třetinu, takže předpokládám, že ano

Reagovat
Pinturicchio

Tak zkusit někoho z Primavery, třeba. Tak z Quagliarelly nejsem nějak odvázaný, potřebuje až moc času na to, aby předvedl nějaký ten svůj "zázrak"

Reagovat
10

zase takovej problém ten útok není...musí se to nahradit týmově, těch hráčů, co dokážou dát gól je tam víc...capocannoniere ale určitě chybí, právě v zápasech jako včera se to projevuje, naštěstí "chyběl" i Interu

Reagovat
Pinturicchio

Právě, právě, být tam David. Pokud vydrží zdraví Amaurimu ( a taky ta jeho touha bojovat a rvát se ), Alberto bude mířit přesněji ( a že na to určitě má ), nějaké góly určitě přidá Alex, Vincenzo, Giorgio a Leo ze standardek, tak by to problém být nemusel a s nákupem útočníka by se klidně mohlo počkat do léta. ( Hlavně vyřešit ten levý kraj obrany, tam bych klidně dal všechny peníze, co bude mít Beppe k dispozici - nečekám, že to bude nějaká velká částka, ale ta 13-ka na Trémoulinase by se snad najít mohla ).

Reagovat
Mr.Jindros

Pokud by v zimě přišel třeba Tremoulinas, kanonýr, vyhýbali se nám zranění a Zdenda nepřestal brát drogy, mohlo by to být zajímavé. Ale pokud jsme neměli prachy teď tak nebudou ani v zimě.

Reagovat
Mr.Jindros

y

Reagovat
Pinturicchio

Zdenda půjde na odvykačku, až bude odcházet z Juve, ted v žádném případě. Uvidíme, radši si to nebudu malovat moc růžově ( abych pak byl třeba o to příjemněji překvapený )

Reagovat
10

ital?

Reagovat
Francesco Totti AS

zkurvená reprezentační přestávka

Reagovat
Pinturicchio

Taky je nemám rád, ani trochu. Ale vám by mohla v současné situaci pomoct.

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Alberto Aquilani

OT : Syr Fergusson chce De Rossiho :o) . 26 mega , já to brať .....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

De Rossi v Premier League? to néé...já myslim že v Římě je mu dobře a že tu zůstane do konce kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy! De Rossi musí zůstat v Itálii

Reagovat
smazaný uživatel

Těch 26 by mohla být jeho tržní hodnota nelí víc...i tak mi přijde 26 mega za Daniella je jako 20 za Pata

Reagovat
smazaný uživatel

což je adekvátní částka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zpět z výjezdu, únava solidní, ale co už. Výjezd byl do počátku zápasu skvělej, pak se to posralo. Při čtení místních komentů jsem jen zíral, asi jste se všichni dívali na něco jiného? Atmosféra možná nejslabší ze všech výjezdů, kde jsem zatím byl - protesty proti TdT - na začátku bez chorea, jen plno nápisů po dobu prakticky celéhop zápasu a na začátku dýmovnice. Gumy z Turína se ukázali i na Meazze, co k nim říct? Bylo jich málo a jen nadávali - šašci zamindrákovaní. Zápas byl velice slabej, bez jiskry, bez emocí, bez srdíčka. Neskutečně nám chyběl Zanetti, bez kterého to prostě není ono. Nejlepší hráč prvního halfu Cordoba o půlce střídá, to není dobré. Přišlo mi, že se hrálo na remízu. U nás nej. hráč Sammy u nich Krasič, moc se mi líbil. Lidí tipuju tak 73 tisíc, možná méně, těžko říct. Ohromující zážitek je to sice vždycky, ale čekal jsem výhru, takže odjezd byl ve znaku značného zklamání. Jinak dobrá parta lidí a super počasí, jen ty body... Myslím, že jsme mohli kopat penaltu. Nej moment zápasu - když Juventusu neuznali gól pro ofsajd. Ty kráso, jak jsme si zanadávali k jejich kotli...

Opět se utužily vztahy, ten klub mám prostě navždy nejhlouběji v srdci. Nenávist k Juventusu dostala ještě větší rozměr.

FORZA INTER, ORA E PER SEMPRE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bude foto?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale já tentokrát zapomněl foťák, tak fotky můžu dát, až mi je ostatní z clubu co fotili pošlou...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to bude na té české stránce Interu že?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, časem určitě jo, ačkoli z posledních několika výjezdů už tam fotky nejsou a jen si je posíláme, tak nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Miarka mi výprávěl,co jste před tím dělali v Brně Prý jste skoro zničili koleje

Reagovat
smazaný uživatel

ty znáš Pulce? Počkej, on mi říkal, že je tam na kolejích jeden Interista a zná mě, to seš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně,že sem to já :-D chtěl sem tu zůstat ,abych tě viděl,znám tě jen od tud a vím jaký si fanatik ,ale co mi Penny říkal,tak slabý odvar tady .

Reagovat
smazaný uživatel

Penny - tak říkáš Miarovi? Tohle neznám, takže se ptám. Pro mě a okolní kámoše co s ním chlastáme je to něžně Peťulka , nebo Miara. Nj, bylo to divoký a musím pochválit Miaru, že udržel ligu až do konce. Škoda, žes nezůstal. Do Brna se ale za ním zas určitě vypravíme, takže není konec dní. Nebo někdy doraz s ním do Olmíku...

Reagovat
smazaný uživatel

No říka se mu tady tak ,i na střední se mi tak říkalo. Určitě někdy se domluvíme a můžem pokecat i Interu,Petr bude mít určitě radost,hlavně když si vytáhneš dres Facchettiiho

Reagovat
smazaný uživatel

ten jsem před ním musel dobře schovat, páč on se zas vztekal, ať mu dám s Interem pokoj. V hospodě jsme se nekonečně přeli o rozdílu popularity mezi Interem a Ozzy Osbournem a o rozdílu mezi slovy hudba a muzika Jinak, Peťulka když si troche vypije, začne Inter milovat a furt se mnou chce zpívat, bere mi vlajky a tak. Teď jak jsme tam byli, tal jsme v noci řvali po koleji chorály a hymny, dokonce jsme některé texty chorálů i modifikovali pro vlastní účely

Reagovat
smazaný uživatel

jo říkal mi to :-D jen sem zvědav,kdy sundá ten pásek z Ozzyho ,myslím,že ho bude mít až do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem mu ho chtěl urvat, ale on mi málem amputoval ruku, tak jsem to vzdal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak takovou sebevraždu bych asi nikdy neudělal a zrovna Miarovi ,který je asi o 4 hlavy větší než já...

Reagovat
smazaný uživatel

je to zvíře, ještě když si rozpustí ty vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, jj, byla to kolosální akce, kdy usínáš za světla a vstáváš za tmy. Miara je taky pěkné prase, co si budem povídat

Reagovat
smazaný uživatel

nehorázne :-D jeho výdrž bych chtěl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeden z mála, kterej se mnou držívá až do konce , ale jeho problémem a zajímavostí je ta jeho věčná nasranost. Třeba nyní, když jsme s kámošem dojeli do toho Brna nám otevřel dveře a my na něj vysmátí s náručí (plnou)vykřikli "Olomouc zdraví Brno", odfakoval nás typuckou větou "zujte si ty boty už tady, hovada!"

Reagovat
smazaný uživatel

jj on je borec :-D

Reagovat
smazaný uživatel

už jsi s ním někdy jel tím jeho slavným autem? To je teprv zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

radši ne :-D má ho plné a stejně přes Havířov nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to raději ani nezkoušej, to je o život. A když ho vezeš jako spolujezdce, tak jen střízlivého, jinak ti bude šahat do na volant a páku, je to prase

Reagovat
smazaný uživatel

střízlivého sem ho moc často neviděl...ale díky za rady :-))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

- když hpo budeš chtít nasrat, používej před ním pravidelně časti slova "solidní", "póza", "mistře, ty jsi byl vždycky něco víc", sloveso "fungovat", to ho strašně sere. Jestl is ním nyní budeš někdy, vzkaž mu ode mě, že nefunguje, on bude vědět

Reagovat
smazaný uživatel

já sem s ním denně ve škole :-D určitě na něho něco zkusím a hned zítra .

Reagovat
smazaný uživatel

že mu vzakzuju, ať nedělá pózy a že nefunguje. Jo a nyní popravdě - zapomněl jsem u něj ručník, a´t mi ho někdy přiveze, ak pojede domů. Předpokládám, že na tohle mě pošlě do prdele . Játra mi vozit nemusí, pomalu je nacházím

Reagovat
smazaný uživatel

Ted' jsem koukal na oficiální stránku Interu a dle ní tam včera bylo 78883 diváků.To se mi moc nezdá; okolo nás přece bylo dost prázdno a v některých dalších sektorech také moc lidí nebylo.

Mám takový pocit,že nás vedení trochu oblbuje

Zápas to byl takový divný a pocity z něj bych vyjádřil jedním slovem: rozčarování,na čemž jsme se shodli už na místě.

Chiellini?Je velmi dobrý,uznávám ho a musím ocenit jeho prohlášení,že by do Interu nikdy nešel.Myslel-li to upřímně,je to frajer a ne žádný žoldák.Ačkoli proti němu osobně nic nemám,stejně bych ho nechtěl,protože o Juventusáky v Interu nestojím

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to číslo se mi taky nezdá. Chielliniho nechci a víc bych to neřešil , jj, rozčarování je to pravý slovo

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. Chielliniho k nám fakt ani zadramo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

500. per El Pupi

Reagovat
cresposuper

Bez neho to nie je ono.

Reagovat
Pipo123

Mauri, Rocchi a Floccari povolaní do repre

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jajinek

Tak se taky vyjádřím, i když podrobnější report pro stánky budu ještě psát...

...výsledek zklmaní, i když spíše předvedná hra. Byl to naprosto vyrovnaný zápas, který zaslouženě skončil remízou. Obě mužstva měli šance, Inter v podobě Maicona a Milita úpně ložené, ale když nedáte gól, nemůžete vyhrát. Juve přijelo dobře organizované, naví měli v určitých chvílích velký tlak a nebezpečné závary. Stejně ale kvalitou ten zápas nebyl úplně top. Byly chvíle, kdy jsem si říkal, že by si Krasič s Eto´em mohli kopat jen sami přes půlku a ostatní mohli jít do šaten, tak byli oba jinde, než zbytek zápasu. Hodně jsme to řešili s klukama...Inter prostě nyní táhne Eto´o, nemá kádr na 4-2-3-1 páč když se někdo zraní, hned je to v pasti...a s Militem je bůvví co, (asi za to může fakt Maradona... ) Prostě ten výkon nebyl nic moc.

Co se týče výjezdu. Kluci, kteří byli na Meazze už poněkolikáté, byli rozčarovaní...já samozřejmě z výsledku taky a zcela chápu, že loňská Barce nebo Milánské derby byli o něšem jiném. Ale já z pozice, kdy mi loňský výjezd zrušili a chodil jsem po prázdné Meazze, musím říct, že jsem nadšen. Člověk čeká 12 let na to, až se podívá na zápas a pak to přijde, a i když výsdledek nebyl podle očekávání a atmosféra zcela 100%, tak to stálo za to.

Sranda vautobuse byla, výorně jsme pokecali, Meazza opět dechberoucí a i atmoféra na ní...Solo Inter při rozcvičování, představování hráčů, souboj dvou tribun...prostě paráda, a když vidíte ten stadión plný, tak vás to prostě dojme.

Jinak jsem rád, že mi kluci řekli, že atmosféra může být ještě dokonalejší a lepší, že vm, že se mám na co těšit a vím, že se tam budu dále a dále vracet.

Jinak Tomanatura skvělej kluk, kterj o Argentiské a Brazilské lize ví fakt kvanta, když jsem mu přes spísí lidi v busu hlásil nějakého hráče Boky, který dal gól a vůbec jsme ho neznal, hned mě usadil, že je to přeci ten a ten...:)

s Robertem (Nerazzurro) tradiční debata o rozestavení a vůbec situaci kolem Interu, tohle si fakt užívám, páč se v hodně věcí shodneme, navíc on věci fakt rozumí.

Frostiee děsnej správňák, srandy moře, fotilo se, popíjelo se...

no a náš roberto...Tome co říct...klasika, bez tebe by ten výjezd nebyl ono...všechny nás v jedné vteřině sereš a v druhé jsme zase rádi, že jedeš. Když ve 4 ráno člověk chce v buse spát a on pořád zpíva "Juve merda", které prokládá skladbou "severní vítr je krutý", fakt jsme ho chtěli všichni uškrtit...ale pak začne cosi plácat o tom, že Jára Cimrman byl Interista a všichni se zase jenom řežem....prostě Tebe musí člověk brát takového jaký jsi, ty se nezměníš...a když se to člověk naučí, tak pak stojí za to jet s tebou na výjezd.

Snad si to brzy zopakujeme...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, díky . Pojeď i na AC, bude to ještě lepší, už jen proto, že pojedou někteří lidi, co nyní nejeli, co jsou taky velcí Interisti

FORZA INTER!!!

Reagovat
Jajinek

no když já budu pryč...spíš to vidím na jaře na tu LM, pokud se postoupí...

Reagovat
Jajinek

jo, ještě dvě věci. Pokud byc chtěl někdo fotky, tak si o ně napiště na fantaforum....

A Alexi, tu sázku klidně stornujeme, páč nebylo fér, bylo jasné, že 4 góly nedostaneme...

Reagovat
smazaný uživatel

fotky bych rád viděl...

Reagovat
Pinturicchio

Díky za nabídku , uvidíme, stejně nějak nemám chuť, tak to zkusím vydržet co možná nejdýl.

Reagovat
Tomanatura

Co rict? Snad jenom Pazza Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

scusi za tu hrušku, ale byla chuť a nešlo to zastavit...

Reagovat
Tomanatura

Pohodička, tys to potřeboval nejvíc

Jinak, Jajinku. Insaurralde je jeho jméno a mohl bys ho znát, protože byl před MS v 30ti členné diegově nominaci (ikdyž nutno dodat vzhledem k jeho letošním výkonům, že teda dost omylem )

Reagovat
Jajinek

NO k Diegově nominaci a hlavně osobě se raději nevyjařuju . Jinak tedy přiznávám, že to jméno jsem slyšel pravděpodobně poprvé, Bocu ani jiný argentinský tým moc nesleduju, občas se kouknu na Indepediente na La Brujitu..a to je asi konec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinkovi:

Nejprve díky za pochvalu,to vždy potěší

De facto jsi už napsal vše,není k tomu moc co dodat.O změně systému a rozestavení bychom zde mohli diskutovat hodiny a hodiny,takže to raději vypustím.

Ano,atmosféra na Meazze (nebo spíš na Meazzovi?To je námět k diskusi ) opravdu bývá mnohem,mnohem lepší.Viděl jsi to sám: okolo nás pusto prázdno,v některých jiných sektorech také a atmostéra v podstatě žádná.Stačí zmínit fakt,že jsem během zápasu slyšel příchozí SMS,což jindy bývá naprosto nemyslitelné...

Téměř vůbec se nefandilo a slabou atmosféru jen občas prořízl nějaký hanlivý pokřik směrem k soupeři,takže opravdu slabota.Snad to opravdu příště bude lepší...

K Robertocarlosovi: přesně jsi to vystihl.Pomalu začínám usínat a on najednou zařve cosi o tom,že je jistý hráč Juve (velmi slušně řečeno) synem prostitutky,člověk má chut' jít ho uškrtit,jenže pak Tě odrovná tou hláškou o Cimrmanovi a tím Tě odzbrojí

Udělej si volno na ten turnaj fanclubů,at' si vylepšíme reputaci

Reagovat
Jajinek

kdy je tedy přesně ten turnaj?

Jinak tedy souhlas...ale jak jsem psal, i přes všechno jsem si pobyt na stadionu skvěle užil a doufám, že příště to bude ještě lepší. Snad vyjde na jaře ta Liga mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Scusi,nebyl jsem na příjmu.Ten turnaj bude v sobotu 27. listopadu.Bylo by fajn,kdybys mohl přijet

Reagovat
Jajinek

Počítej se mnou...

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky by to mělo být na Meazzovi, ale všichni v Interu včetně Prezidenta a spol. říkají vždy na Meazze, takže asi tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Robine počítej semnou, ale půjdeš do pole a ja do brány, protože chytat jak tak umím, ale hrát vůbec :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,tak to asi (určitě) bude problém; sice jsem v poli dříve hrával,postupem času jsem ale zjistil,že je pro mně post brankáře ideální a definitivně jsem se zasunul do brány.Po pravdě už si opravdu netroufám nastoupit jinde než mezi třemi tyčemi.

Ta dřívější rozpolcenost mi asi škodila,protože po tom,co jsem se definitivně rozhodl pro bránu šly mé výkony na tomto postu nahoru.

V poli jsem už nehrál ani nepamatuji a byl bych tam platný asi jako Materazzi na pravém křídle

Všechny turnaje fanclubů jsem odchytal a nerad bych tam ted' působil jako záškodník

Musíme se nějak domluvit

Reagovat
smazaný uživatel

PAZZA INTER chlape. Byla to paráda. Doufám, že na jaře na LM si to zopáknem. Fotky kdyžtak pošli na davelak@gmail.com - spíš link, kam si je dal ;). Jinak doufám, že něco popijeme na tom turnaji, kde asi taky budu :)

Reagovat
smazaný uživatel

taky tam jedu, i Tonda, to bude paráda SOLO INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ferneta s sebou a snad taky něco uhrajeme :D

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že jeden nebude stačit ani do vlaku

Reagovat
Jajinek

fotky už uploaduju na uloz.to, do vecera je mas na mailu, jsou tam i videa, takze je toho asi 300 MB...

Reagovat
lnterista

interista@centrum.cz dik kamo

Reagovat
Jajinek

ok kluci, máte to na mailech

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi to pustit

Reagovat
Jajinek

už máš stáhnutý ten rar soubor? pokud jo, stáhni si winrar a v tom to rozbal...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dobrý, už to mám

Reagovat
smazaný uživatel

sorry že se do vás pletu, ale ty fotky bych si rád prohlédl jestli jsou veřejné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme první, kdo je víííc?? Ještě Inter na 2. flek a sezóna může klidně skončit. Ještě abych nezapoměl, Merda a AC na poslední dva feky

Reagovat
10

Merda a AC?

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Lazia to pochopí a to mi stačí.

Reagovat
Pipo123

som zvedavý či by sme mohli uhrať LM titul je len sen, ale LM by mohla byť vcelku aj reálna

Reagovat
smazaný uživatel

Je nad slunce jasné, že uhrajeme LM a titul se bude také slavit na olympijském stadióně v Římě, který bude oděn celý do světle modré barvy.

Reagovat
smazaný uživatel

A hrdý orel bude poletovat nad hlavami slavících fans a ultras. FORZA LAZIO!!

Reagovat
Francesco Totti AS

a pak se probudíš....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kde a kdy se probudím já, ale vím, že ty se probudíš příští sezónu v Serii B

Reagovat
Francesco Totti AS

vsadim kilo ze na konci sezony budete za nama

Reagovat
smazaný uživatel

kilo? to ses moc neukázal.. kdyby 10tis, ale za 100kc se dneska ani pořádně nenajíš..

Reagovat
Francesco Totti AS

tak nejsem milionář abych vyhazoval takový prachy za sázky

Reagovat
smazaný uživatel

já nesázím vůbec.. ale z principu.. stovka.. je fakt jako kdyby si nevsadil nic..

Reagovat
Francesco Totti AS

tady taky nejde o peníze ale o ten samotný výsledek...ta stovka je jenom jako motivace

Reagovat
smazaný uživatel

je to jako nic..

Reagovat
smazaný uživatel

O kilo? Ok, beru!!

Reagovat
Francesco Totti AS

ok....Roma è l'unica

Reagovat
smazaný uživatel

tak se po konci sezony zkontaktujem :P

Reagovat
Francesco Totti AS

ok myslim že výsledek se dostaví už koncem tohoto kalendářního roku

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejhezci fotbal predvadi zatim Sampdorie

Reagovat
smazaný uživatel

no Jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Ilicic ak bude tak hrat aj nadalej tak Pastore za tych 50 moze ist ,Sirigu fantasticky.Miccoli pripraveny na Bolognu,snad.

http://img72.imageshack.us/i/83388728.png/ .Remiza na Como,to som prestrelil ale inak genialne ,Serie A vysla nadherne,Siena ,Padova 2 minuty pred koncom gol,aspon 5 eur som mohol brat .

Inak preco vcera Novara nedohrala?Som mal aj z 0 na Veronu,kedy by to mali dohravat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele