6. kolo
02.10.2010 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Parma FC - AC Milán 0:1

Minimálně do zítřka bude v čele italské ligy AC Milán. Rossoneri totiž vyhráli na půdě Parmy 1:0 a mají jedenáct bodů. Jedinou branku obstaral v prvním poločase krásnou střelou italský reprezentant Andrea Pirlo.

Milán celému utkání dominoval, jenže z mnoha šancí vytěžil v prvním poločase jen jediný gól. Nejprve se však musel bránit, stoper Nesta ve spolupráci s Abbiatim jen tak tak uhasil rodící se gólovou šanci domácích. Celou plejádu spálených šancí odstartoval Zlatan Ibrahimovič, svojí první střelu umístil přesně do náruče Miranteho. Rossoneri se dostali do vedení díky báječné trefě Andrey Pirla, ten předvedl, že i z dostatečné vzdálenosti stačí dobře umístěná technická střela - 1:0 pro AC Milán.

Vzápětí mohl zvýšit Ibrahimovič, zblízka si na něj počíhal Mirante. Brankář Parmy v klidu lapil i hlavičku Robinha, a pak dokonce třikrát vychytal osamoceného Ibrahimoviče. Švédský útočník měl obrovské šance, jenže Mirante mu pokaždé zmenšil uhel a útočník AC byl bezradný. Velká převaha Rossoneri vyústila jen v jediný gól, do druhého poločasu se to však mělo změnit.

Jenže nezměnilo, milánská převaha sice pokračovala, ale obrana Parmy už neinkasovala. Přímý kop Ronaldinha skončil těsně vedle a stejný Brazilec minul i ze samostatného průniku, kdy na Miranteho postupoval sám. Parma příliš defenzívu AC neprověřila, sem tam se snažila vykoledovat pokutový kop, ale hlavní sudí vše dobře viděl a penaltu neodpískal. V závěru se sice Parma snažila, ale dobře hrající AC si výhru vzít nenechalo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (15)

Přidat komentář
cresposuper

FORZA PARMA!!! FORZA CRESPO!

Reagovat
AjaxFans

AC

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

___♥♥♥_____♥♥♥_____

___♥_____♥_♥_____♥___

___♥______♥______♥___

____♥___ MILAN __♥____

______♥_______♥______

________♥___♥________

__________♥_________

Reagovat
smazaný uživatel

se trochu nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Millano 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILÁN !!!!

parma- ac milán 1:2

goly:ibrahimovic,robinho

FORZA RONALDINHO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

no som zvedavý na zostavu. posledný krát s Ajaxom to celkom šlo. škoda len, že sa do tej zostavy nezmestil Ronaldinho. ak si ale dobre pamätám, tak Dinho hrával v Brarce na poste, na ktorom v poslednom zápase hral Seedorf. Ten síce povytváral pár pekných šancí, jednu dokonca aj gólovú, ale Dinho by to zvládol rovnako, možno aj lepšie. Mám pocit, že Seedorf je už trochu nekreatívny a príde mi veľmi ťažkopádny, ako taký medveď. Klobúk dole pred ním, čo všetko v kariére dokázal, ale myslím, že to najlepšie už má za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že to AC zvládne a vyhrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Som rád, že zas predviedli skvelý útočný futbal. Ak by hrali takto naďalej, tak ten titul by ozaj mohol byť.

Reagovat
DelPiero137

Skodaze nehral Gio, pozrel by som si jeho hru.

Reagovat
smazaný uživatel

důležité 3 body jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele