Serie A - preview 6. kola

02.10.2010, 08:54, aktualizováno 03.10.2010, 09:30
Previews
Po včerejší výhře AC Milán ztratil Inter vedoucí příčku, zpět jí ale může získat ve šlágru kola proti Juventusu. Druhé bylo doposud Lazio, které nyní přivítá solidně hrající Bresciu, další překvapení dosavadního průběhu Chievo se střetne s Caliagri. Zvedající se AS Řím zavítá na horkou půdu do Neapole...
US Lecce - Calcio Catania  (neděle 12:30)
Catania mohla jít do šestého kola ze senzačního prvního místa. Jenže Mascara proti Bologně trefil břevno a ačkoliv si Giampaolovi svěřenci zasloužili vyhrát, remizovali 1:1. Od první příčky je ta Catania vzdálená dvěma body. Lecce tak musí být na pozoru.

Catania si remízou s Bolognou udržela neporazitelnost na domácí půdě, která trvá celý letošní kalendářní rok. Zdá se, že kouč Marco Giampaolo našel pro mužstvo tu správnou taktiku, která nese ovoce. Před obranu postavil dirigenta hry a vepředu hraje na dva útočníky, kteří hrají hodně ze strany. Mascaru a Gomeze nebo Antenucciho.

I letos bude hodně záležet, jak si Catania povede na hřištích soupeřů. Zatímco doma je bilance slušná, venku to často skřípe. Ačkoliv letos už si Catania přivezla bod třeba z duelu s AC Milán a ani v Lecce se nebude bát.

Lecce je navíc předposlední, ačkoliv minule vedlo nad Palermem už 2:0, ale nakonec v poslední minutě o tři body přišlo, když srovnával Maccarone. Svěřenci Gigiho De Cania vypadají nejlíp, když hrají bez strachu. Klíčovou postavou by mohl být Ignacio Piatti, jenž hraje za dvojicí útočníků a může být rozdílovým hráčem.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Rispoli, Fabiano, Gustavo, Mesbah - Großmüller, Vives, Piatti - Jeda, Corvia - Ruben Olivera
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano - Carboni, Ledesma, Biagianti - Ricchiuti - Lopez, Mascara
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.95 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Chievo Verona - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Stadion Bentegodi ve Veroně se stane dějištěm střetnutí mezi Chievem a Cagliari. Když sem naposledy přijely Lazio a Brescia, odvezly si všechny tři body. O něco podobného se dnes pokusí Cagliari.

Chievo si zatím vede jako na houpačce, v zápasech sice dokáže získat tři body, ale následně to nedokáže potvrdit. To je příklad zápasu v Janově či v Neapoli. Chievo na hřištích těchto silných soupeřů vyhrálo, ale následně v domácím prostředí ztratilo všechny tři body.

"Jsme opravdu zklamaní, neboť jsme chtěli proti Laziu uspět. Nyní musíme otočit stránku a zaměřit se na tříbodový zisk proti Cagliari,” řekl trenér domácího výběru Stefano Pioli.

To trenér Cagliari Bisoli má zcela jiné problémy. Jeho tým dokáže zvučným soupeřům střílet branky, ale proti zdánlivě papírověji slabším už to nedokáže. Z pěti zápasů o tom svědčí tři bezbrankové remízy, jedna vysoká výhra nad AS Řím 5:1 a neúspěšná přestřelka v Turíně proti Juventusu (4:2). Chievo patří právě mezi ty "zdánlivě slabší”, a právě ve Veroně chce Cagliari vstřelit branky a znovu vyhrát.

Čtyřlístek veronských fotbalistů nebude moci proti Cagliari zasáhnout, jedná se o Luciana, Morera, Guany a De Paula. Hosté ze Sardinie jsou na tom mnohem lépe, na sever Itálie totiž nepřicestuje pouze Pinardi.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani - Fernandes - Rigoni, Marcolini, Bogliacino - Granoche, Moscardelli
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Ariaudo - Biondini, Nainggolan, Lazzari - Cossu - Acquafresca, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.95 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - AS Bari  (neděle 15:00)
Od Janova se po rušném přestupovém létu čekalo v nové sezóně určitě víc, než co svěřenci Gian Piera Gasperiniho předvádí. Pět bodů z pěti zápasů je skutečně málo a Grifové potřebují v neděli porazit Bari a odpoutat se od spodku tabulky.

Janov sice začal vítězstvím v Udinese, jenže od té doby nevyhrál a své fanoušky netěší. Špatné výsledky samozřejmě vyvolávají spekulace o budoucnosti trenéra Gasperiniho, ale ten může být, aspoň prozatím, klidný. Navíc na jeho obranu Janov v posledních zápasech nastoupil proti Fiorentině, Parmě a AC Milán.

Navíc s Rossoneri Janov neodehrál tak špatný zápas, ale rozhodl faktor Ibrahimovič. Švédská hvězda totiž jedinou brankou rozhodla zápas v milánský prospěch. Pokud však Gasperini se svými svěřenci neuspěje ani proti Bari, bude situace kritická.

Bari se rychle oklepalo ze čtyřgólové prohry na Interu, minulý týden porazilo Brescii a po pěti zápasech má osm bodů. Se startem do nového ročníku tak může být spokojeno, jen dva body totiž ztrácí na první místo. Minulý rok hrálo Bari v Janově 1:1, když gól dával Barreto a i nyní by měl být Barreto hlavní zbraní.

Domácí postrádají vykartovaného Sculliho a zraněné Jankoviče s Destrem. Kakha Kaladze měl sice v týdnu menší problémy, ale měl by nastoupit. Giampiero Ventura nemá absence žádné, mimo je jen Jaime Romero.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Chico, Ranocchia, Kaladze - Criscito, Rafinha, Veloso, Rossi - Palacio, Toni, Mesto
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, A. Masiello, Parisi, S. Masiello - Alvarez, Gazzi, Almiron, Ghezzal - Barreto, Kutuzov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SS Lazio - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Na špici umístěné Lazio chce potvrdit dobrou formu a doma proti nováčkovi z Brescie získat všechny tři body. Biancocelesti budou favoritem a na Olympijském stadionu by neměli zaváhat, a to i navzdory vynikající páté pozici Brescie.

Lazio odstartovalo sezonu dobře a po pěti kolech mu patří druhá příčka, a to jen kvůli horšímu skóre. Historie ale varuje, Lazio už nejednou vstoupilo do sezony báječně, jenže to nedokázalo dotáhnout do konce a skončilo třeba bez pohárů. Hrůzostrašnou sezony si římští fanoušci zažili loni, a teď jen doufají v návrat slavných časů. Pomoci by jim k tomu měli Hernanes a Zarate.

"Jsem velmi šťastný, protože můj gól dal týmu vítězství. Už je to dlouho, co jsem naposledy skóroval, a teď si můžu konečně oddychnout. Nyní doufáme, že budeme nadále hrát tak, jak hrajeme, a pořád vyhrávat,” nechal se slyšet argentinský forward Mauro Zarate.

Brescia cestuje do hlavního města Itálie s velkým odhodláním. Samozřejmě si je vědoma velké síly Lazia i faktu, že domácí jsou jednoznačným favoritem, ovšem pozor! Brescia je momentálně pátá a zatím příjemně překvapuje, přesto její cíle zůstávají skromné. "Našim cílem je dosáhnout tak čtyřiceti bodů, to by totiž měla být dostatečná záruka na přežití,” prohlásil hostující Cordova.

Trenér Edy Reja se musí obejít bez dvojice hráčů Meghniho a Matuzalema. Úplně stejně je na tom jeho protějšek na lavičce Brescie Iachini, tomu budou chybět Vass a Zoboli.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Ledesma, Mauri - Hernanes - Floccari, Zarate
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Berardi, Bega, Martinez, Dallamano - Hetemaj, Cordova, Baiocco - Diamanti - Eder, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Boloňa bodovala na Sicílii a teď si brousí zuby na Sampdorii Janov. Marco Di Vaio a spol. se zatím prezentují dobrými výkony a Sampdorii tak nečeká nic lehkého.

"Mam velkou radost nad tím, jak jsme na Catanii hráli. Ukázali jsme vyzrálost, trpělivost a velké odhodlání. Doufám, že stejný přístup můžeme ukázat i proti Sampdorii,” básnil trenér Boloni Alberto Malesani. A měl k tomu důvod, Boloňa zatím předvádí dobré výkony, a i když nad Catanií nevyhrála, má důvod k radosti.

Start do sezony se povedl, a to hrála Boloňa se silnými týmy. S mistrovským Interem remizovala 0:0, s vicemistry na jejich půdě 2:2, doma s Udinese vyhrála 2:1 a naposledy na horské sicilské půdě opět remizovala, tentokrát 1:1. Na svém kontě mají svěřenci trenéra Malesaniho jednu prohru, v Římě od Lazia 1:3. Další výzvou bude loni čtvrtá Sampdoria Janov, ta se zatím v lize hledá.

Dvě bezbrankové remízy v řadě a zatím velice průměrné výkony. To je bilance ambiciózní Sampdorie. Blucerchiatti zatím v lize neoslňují, ovšem na evropské scéně je to poněkud jiné. Janovští ve čtvrtek udolali jedinou brankou maďarský Debrecín 1:0 a se čtyřmi body po dvou kolech mají namířeno do vyřazovacích bojů. Zpět však k italské soutěži, Di Carlovi hoši by měli začít sbírat tři body, pokud chtějí myslet na evropské poháry či na obhajobu čtvrtého místa vůbec.

Boloňa nastoupí bez trojice fotbalistů Morlea, Pisana a Khrina. Sampdoria je na tom jen o trošku lépe, zraněný je Dessena a počítat se nemůže ani s Marilungem.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Garics, Portanova, Britos, Rubin - Casarini, Perez, Mudingayi - Siligardi, Di Vaio , Meggiorini
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Zauri, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Semioli, Palombo, Obiang, Guberti - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.15 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
ACF Fiorentina - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Dvě překvapení dosavadního průběhu letošní sezóny se v neděli sejdou na Stadio Artemio Franchi. Jenže nepůjde o nějaké příjemné zprávy, překvapení to jsou totiž notně smutná. Fiorentině s Palermem se nedaří a potácejí se až ve druhé polovině tabulky.

Fiorentině se však podařilo minulé kolo získat první vítězství a bude asi trochu na koni. Palermo totiž jen remizovalo s Lecce. Siniša Mihajlovič tak musel čekat na premiérové tři body na lavičce Violy pět kol. Výhru nad Parmou zajistili De Silvestri s Ljajičem. Zejména mladý Srb ukázal, že dokáže zastoupit dlouhodobě zraněného Stevana Jovetiče, ačkoliv byl ještě nedávno Mihajlovičem kritizován.

Vedle Jovetiče Fiorentině chybí i Adrian Mutu, ten si na první start počká ještě měsíc. Zraněné koleno na další tři týdny vyřadí letní posilu Gaetana D'Agostina. Naopak se vrací Pasqual.

Také Palermo našlo svého letošního tahouna. Je jím Javier Pastore, bez něhož by na tom bylo Palermo možná ještě hůře. Pastore dotáhl Palermo k překvapivému vítězství nad Juventusem, ačkoliv to bohužel pro Rosanero je dosavadní jediná výhra. A jelikož ještě dvakrát remizovali, mají stejně bodů jako Fiorentina.

Kouč Delio Rossi je tak pod velkým tlakem, ve Florencii by potřeboval bodovat. Prezident Maurizio Zamparini sice prohlásil, že mu věří a čeká, že se situace brzy obrátí k lepšímu, ale u známého obchodníka nikdy nevíte, co se stane.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual - Montolivo, Donadel - Cerci, Ljajič, Vargas - Gilardino
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Munoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bacinovič, Nocerino - Pastore, Iličič - Pinilla
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - AS Řím  (neděle 15:00)
Jeden z taháku kola je na programu odpoledne na stadionu San Paolo v Neapoli. Domácí blankytně modří přivítají vicemistra AS Řím. Oba celky mají za sebou zajímavá představení v rámci evropských pohárů a nyní se chtějí vzájemně obrat o body v domácí soutěži.

Neapol ve čtvrtek sehrála nesmírně zajímavé utkání na půdě rumunské Steauy Bukurešť, a po doslova katastrofálním začátku prohrávala už o tři branky. Jenže Napolitani ukázali velké odhodlaní a výsledek ještě zachránili. Pravdou je, že jim k tomu pomohlo vyloučení soupeře, ovšem i tak je návrat z 0:3 na 3:3 úctyhodný. V domácí soutěži je to zatím jako na houpačce, Neapol vyhrála na Sampdorii, jenže výsledek nezopakovala a doma prohrála s Chievem. Tři body se zase podařilo získat na půdě soupeře, tentokrát v Ceseně za výhru 4:1. Na stadionu San Paolo je teď čeká velký test - AS Řím.

Vlci už snad zlomili špatný start do sezony a teď chtějí jenom vítězit. Důležitá byla z hlediska psychiky hráčů jak výhra nad Interem Milán, tak i úspěch proti rumunské Kluži v rámci Ligy mistrů. "Byl to dobrý týden pro nás, bylo důležité vyhrát i v Lize mistrů, teď můžeme obrátit pozornost na domácí soutěž. Vítězství nám dala důvěru a my teď na ně musíme navázat,” nechal se slyšet trenér AS Řím Claudio Ranieri.

Jenže V Neapoli na ně nečeká ni lehkého. "Víme, že Neapol má vepředu výborné hráče, ovšem jedeme do Neapole potvrdit předchozí výsledky. Vždycky se nám tam zatím dařilo," dodal obránce Římanů Marco Cassetti.

Trenér Walter Mazzarri má k dispozici takřka kompletní kádr, výjimkou je jen Lucarelli, který laboruje se zraněním. Římanům zase bude chybět brankář Julio Sergio, dále Taddei, Adriano a vykartovaní Mexes s Perrottou.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Lobont - Cassetti, N. Burdisso, Juan, Riise - De Rossi, Pizarro, Brighi - Menez - Borriello, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.15 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (neděle 20:45)
Souboje Interu s Juventusem byly vždy velkými událostmi a nejinak tomu bude v neděli večer, kdy se tradiční italské celky opět potkají na San Siru. Každý má určitě na paměti hlavně známý korupční skandál, jenž před čtyřmi lety odsoudil Juventus do Serie B a zároveň přidělil titul Interu. Ten od té doby začal vládnout italskému fotbalu. Změní se to letos?

Juventus by moc rád, aby to tak bylo. Také přes léto mohutně posiloval, aby se vyvaroval loňské sezóně plné zklamání, jenže po prvních kolech je zřejmé, že na titul to asi ještě nebude. Hra Staré dámy skřípe, hráči si na sebe ještě stále zvykají, ačkoliv jsou spolu už relativně dlouho. Trenér Luigi Del Neri má pořád na čem pracovat.

Po pěti kolech má Juve sedm bodů, zatím dokázalo vyhrát jen dvakrát. Přesto na vedoucí Nerazzurri ztrácí jen tři body, a tak by se výhra hodila jako sůl. Jenže v Miláně to bude hodně těžké. Inter se totiž oklepává z první porážky, kterou utrpěl v Římě a nerad by opět ztratil, protože by téměř jistě přišel o první pozici. Na ní by nejradši zůstal až do posledního kola.

Otázkou však je, jak se domácí vyrovnají s rozsáhlou marodkou. Rafa Benítez totiž nemá k dispozici stopera Samuela a může si oddychnout, že se stihl dát do pořádku alespoň Lúcio. Toho ve středu obrany doplní Cordoba. Jistota nebyla ani u startu gólmana Julia Cesara, ale ten by neměl mezi třemi tyčemi chybět. A nakonec se nevědělo, jestli nastoupí Diego Milito. Ani argentinský útočník by však měl být připraven nastoupit.

Přesto není úplně jasné, zda bude návrat Milita do sestavy Interu prospěšná. Letos totiž táhne Nerazzurri svými góly narozdíl od minulé sezóny Samuel Eto'o a v Lize mistrů v zápase s Werderem potvrdil, že na pozici hrotového útočníka, kde běžně hraje Milito, daří ještě víc. Vstřelený hattrick mluví za vše.

Ani Juventus není bez zdravotních problémů, ačkoliv už jich nemá tolik. Mimo je vlastně jen brankář Gigi Buffon a Armand Traoré. Amauri by měl být k dispozici. V útoku možná nenastoupí veterán Del Piero, jenž hrál v Evropské lize, takže by mohl začít na lavičce.

V týdnu si svůj debut v dresu Juve připsal Alberto Aquilani, ale v neděli si asi opět sedne. Del Neri by měl vsadit spíše na Felipeho Mela a Claudia Marchisia. Všichni se však budou soustředit na Miloše Krasiče, jenž minulý týden zaujal svým hattrickem a v Turíně doufají, že by mohl něco podobného zopakovat i proti Interu.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu - Stankovič, Cambiasso - Panděv, Sneijder, Eto'o - Milito
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Rinaudo, Bonucci, Chiellini, Grygera - Krasič, Melo, Marchisio, Pepe - Amauri, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.78 - 3.40 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Udinese Calcio - AC Cesena  (sobota 18:00)
Přestože Cesena a Udinese měly odlišné starty do nové sezóny, ve vzájemném půjde o hodně, dalo by se říci o šest bodů, protože hlavním cílem obou mužstev je se udržet. Zatímco u nováčka z Ceseny to není nic překvapivého, Udinese se trápí stejně jako loni. Po pěti kolech je beznadějně poslední.

Všichni týmy uhrály letos minimálně pět bodů, jen Udinese pouze jeden jediný. V kuloárech se spekuluje o možných rozporech v kabině Bianconeri. Příčinou také mohly být velké letní spekulace o odchodu několika hráčů. A i kdyby to tak nebylo, na hřišti to je hrůza. Zranění kosí obranu, v útoku se zase nedaří ani jednomu borci. Di Natale, nejlepší střelec loňského ročníku, má jediný gól a to je málo. V sobotu bude stále mimo hru German Denis, jeden z útočníků a obránce Maurizio Domizzi.

Proti Udinese se postaví Cesena, která načala sezónu dobře, ale teď už dvakrát za sebou prohrála. Přesto se po 20 letech mezi elitou nemusí stydět, průběžně drží desátou pozici. Kouč Massimo Ficcadenti by měl však i nadále věřit své základní sestavě, ačkoliv ta naposledy vybouchla s Neapolí, když z nadějně rozehraného zápasu nakonec nevytěžila ani bod.

Chybět by mohl snad jen Ezquiel Schelotto, který se ještě úplně nedostal ze zranění, které si z neděle odnesl. Ficcadenti pak pracuje ještě na alternativách na levého beka, kam by mohl jít Lauro a Nagatomo by se posunul dopředu. První start by si mohl připsat Luis Jimenez. Mimo zůstávají Piangerelli s Budanem.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Zapata - Isla, Inler, Asamoah, Armero - Pinzi - Di Natale, Floro Flores
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Benalouane, Von Bergen, Lauro - Appiah, Colucci, Nagatomo, Malonga - Bogdani, Jimenez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - AC Milán  (sobota 20:45)
Parma v sobotu přivítá slavný AC Milán a bude usilovat o důležité body do ligové tabulky. Domácím se totiž zatím vůbec nedaří a klidně se může stát, že po tomto kole budou na sestupových příčkách.

Parmě se zatím příliš nedaří, a ani teď to nebude mít v boji o tři body snadné. Na stadion Ennio Tardini totiž zavítá AC Milán. Parma vyhrála zatím jen v prvním kole, a od té doby na plný bodový zisk čeká. Posledně podlehli svěřenci trenéra Marina Fiorentině 0:2 a jen prohloubili výsledkové nezdary.

"Jsme si vědomi, že pokud chceme uspět, musíme podat stoprocentní výkon. Na stadionu Tardini to není žádná procházka parkem. Doufám, že můžeme zopakovat výsledek, kterého jsme dosáhli před několika měsíci," nechal se slyšet bývalý útočník AC Hernan Crespo. Jeho Parma totiž v březnu letošního roku AC porazila 1:0.

To AC Milán je na tom lépe, i když ani ten zatím své fanoušky příliš nerozradostňuje. Rossoneri jsou aktuálně pátí, na svém kontě mají včetně dvou výher dvě remízy a dokonce jednu porážku. Nicméně v minulém kole AC vyhrálo, doma porazilo Janov 1:0 a špatně si nevedlo ani na půdě Ligy mistrů, kdy remizovalo na půdě Ajaxu Amsterdam 1:1. V ofenzívě se zatím vyplácí příchod Zlatana Ibrahimoviče, ten vsítil v Lize mistrů už tři branky.

Pasquale Marino se musí obejít bez Galloppy, Paloschiho a Giovinca. Kádr AC se pomalu dává dohromady, hrát už by mohl Pato, nicméně kapitán Ambrosini je stále zraněný.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paci, A. Lucarelli, Antonelli - Morrone, Gobbi - Angelo, Candreva, Marques - Crespo
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini - Boateng, Pirlo, Seedorf - Robinho, Ibrahimovic, Ronaldinho
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.50 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán53118:310
2.SS Lazio53117:510
3.Chievo Verona53028:59
4.Brescia Calcio53027:79
5.AC Milán52217:48
6.SSC Neapol522110:88
7.Calcio Catania52217:58
8.AS Bari52215:78
9.Juventus FC521212:97
10.AC Cesena52124:67
11.Cagliari Calcio51317:56
12.UC Sampdoria51316:56
13.Bologna FC51316:76
14.Città di Palermo51228:85
15.ACF Fiorentina51225:55
16.Parma FC51225:65
17.Janov CFC51224:65
18.AS Řím51225:95
19.US Lecce51224:85
20.Udinese Calcio50142:91

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (191)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V Parmě to musí být za 3 body.

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sobota

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan

Milan campione

Forza Milan il Milan olé

Forza Milan

vinci per noi

Forza Milan la Sud é con té

alé alé alé alé

Forza Milan alé alé

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE!!!

Reagovat
Tsigi

0:1 Ibra

Reagovat
Ferguson6

Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Udine postaví Vydru a tři goly a tři body jsou jisté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Obránce Juventusu Giorgio Chiellini si je vědom rivality mezi turínským klubem a Interem Milán a uvedl, že do týmu Nerazzurri by nikdy nepřestoupil. "Nikdy do Interu nepřestoupím. Juventus mám v sobě. Nedokážu si sebe představit v dresu Interu," řekl.

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
10

to asi reagoval na Jajinka...

Reagovat
Pinturicchio

Bylo potřeba mu to před derby dát jasně na srozuměnou.

Reagovat
Mihal

a to ako kde bolo písané že má o jeho služby Inter záujem?

Reagovat
Pinturicchio

O takového hráče má zájem prakticky každý, dovolím si tvrdit. Ono to určitě vyplynulo z nějakého rozhovoru, který dával a kde se ho ptali.

Reagovat
maras93

Neřikej , že by jsi ho v týmu nechtěl .. Je to hodně kvalitní stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

určiět by ho chtěl ale jen,říká že žádné zprávy o tom že by ho Inter chtěl nejsou.

Reagovat
maras93

Pravda , sorry

Reagovat
Mihal

určite by som ho chcel, už viackrát som sa vyjadril že Chielliniho považujem za jedného z top stopérov na svete, len som sa pýtal či o tom aj niekde písali, že má oňho Inter záujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tretí stopér za aspoň 25 mil eur??? Vybodnúť sa na to

Reagovat
Mr.Jindros

To ani nemusel říkat.

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lubinterista

Uff, ještě že tak. Kdyby mi za to stál, tak mu dám taky palec.

Reagovat
Pinturicchio

Jaaaj, ta zhrzená hrdost.

Reagovat
Lubinterista

Co zhrzená..? Prostě si ho, stejně jako vy, neumím představit v našem dresu.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, chápu, rýpu kvůli té formě toho příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl sem se dívat na Parmu ale kdžy nebude hrát Giovinco nemám motivaci.

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER!!

Reagovat
Pipo123

Federico Macheda by se mohl v lednu vrátit do Lazia. Podle listu Gazzetta dello Sport se Manchester United dohodl s římským klubem na hostování mladého útočníka.

Reagovat
10

pro Kožaka super zpráva...

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu Lazio... To bude snad kachnička..

Reagovat
Pipo123

Libor by šiel hosťovať predsa len, Libor bol v príprave ale čakalo sa že pôjde hostovat, všetko záviselo na príchode Santu + hostovanie mu prospeje, hlavne by bolo vybrat tým kde by mu zaručili základ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo 123- neplaš! pořádně si nejdříve přečti ten článek co je u nás, La Gazzetta píše, že Ferguson by mohl zvážit hostování Machedy a je k tomu blíže, než v lonské sezoně , ne že si plácli!!! to je dost jiná zpráva, co si tu podal

Reagovat
smazaný uživatel

ani tohle není zcela pravda.. víš, četl jsem tu od tebe už hodně příspěvkůů a hrozně je(většinou) zbarvuješ

Reagovat
Pipo123

ach jaj, Garrido znova zranený

Reagovat
smazaný uživatel

10 na Inter vs Juventus za 100 eur a 20 eur mám takpovediac zadarmo Doma sme jednoducho silní jak hovado Vonka to už žiaľ býva niekedy iná káva

Reagovat
Pinturicchio

Copak, copak, bojíš se čisté jedničky?

Reagovat
smazaný uživatel

Totiž ja som skromný, mne stačí len dvacka Vyhrať nejakých 70 eur, to už by bolo moc

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Zanetti, Samuel, Pandev definitivně mimo hru pro Derby.

Reagovat
Jajinek

ale důležité je, že to vypadá na start Lúcia a Milita...což je nejdůležitější...

Reagovat
10

jo, o tom už jsme se bavili...nejvíc vám asi nakonec bude chybět Pandev, Biabiany mi příjde slabej, na druhou stranu bude nejspíš hrát na De Ceglieho, proti kterýmu všichni rostou o 2 třídy

Reagovat
Jajinek

já bych to prostě postavil třeba s Marigou a 4-3-1-2...ale je myslím, že na 99% bude hrát někdo z dvojice Biabiany, Coutinho...což tedy není výhra, ale úplná hrůza taky ne.

Reagovat
Mihal

Taký Coutinho si ale pri Chielliniho hre do tela ani nepichne

Reagovat
Jajinek

tak hrál by na levého beka, ne na stopera...on by si na Chielliniho neprdnul ani Biabiany...jak říkám, není to ideální řešení a nebál bych se změnit rozestavení

Reagovat
Mihal

ale Rafa sa asi bojí, to je ten problém

Reagovat
Jajinek

no bojí...systém 4-3-1-2 je daleko bezpečnější a jistější...ale Rafa chcep rostě za každou cenu držet míč, na což mu více vyhovuje, to co hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

není to jen o systému..., Milán dokázal se 4-3-1-2 pravidelně držet míč nějakých 60% herního času (za Ancelottiho). důležité jsou typy hráčů a herní styl. pro Inter je to pořád neobvyklé, i když to zatím zvládají dobře..., jistější je ten systém akorát dozadu, ale to na schopnosti držet míč tolik nemění.

Reagovat
Jajinek

no Inter v 4-3-1-2 držet míč nebude, protože se bude málo hráčů nabízet do ofensivy a vždy bude vyklizené jedno křídlo. Budeme čekat v bloku na soupeře a celkově ta hra bude níž. Je to tím, jak píšeš, že Inter má jiný typ hráčů. Ve té středové trojici jsou spíše bijci, narozdíl od AC. Když se tam však přidá křídlo, rázem se ta Rafova kombinace může rozjet, ale zase je tým zranitelnější dozadu...

Reagovat
smazaný uživatel

přesné

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Motta No sakra, to je ale maródka Ale aspoň že máme široký káder plno kvalitných hráčov, ktorí dokážu zaskočiť

Reagovat
Mihal

FORZA INTER!!!

Reagovat
panca

skoda ze dnes parmu neuvidim, muze to byt zajimavej zapas a jsem zvedavej kdo nastoupi v zaloze a jestli i pato uz zasahne?! ps jestli dnes zahraje zase dinho kulovy, dal bych priste misto nej klidne pata na levou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

záloha zatím vypadá na složení Gattuso - Pirlo - Boateng / Seedorf

Reagovat
panca

rino se mi posledni 2 ligovy zapasy hodne libil behal jako zamlada a byl skoro vsude

Reagovat
Jajinek

bude nakonec Ibra? Psalo se něco o odpočinku...

Reagovat
smazaný uživatel

v nominaci je a gazzetta ho tipuje, milannews taky..., asi se dal do pořádku.

Reagovat
Jajinek

díky...

Reagovat
Lubinterista

Dali sem špatný previjů

Reagovat
Mihal

No tak tu je oficiálna nominácia Interu na derby :

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 30 Amantino Mancini;

Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 88 Jonathan Biabiany.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Lucio... nečekal jsem, že zápas stihne.

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně nejpravděpodobější základní sestava:

Abbiati; Zambrotta / Abate, Sandro, Thiago, Antonini; Rino, Pirlo, Prince; Robson, Ibra, Dinho

nejpravěpodobnější 3 střídající: Flamster, Clarence, Patinho

Reagovat
smazaný uživatel

spokojenost, hlavně neuspěchat Pata. Pokud se bude zápas dobře vyvýjet, ani bych ho tam nedával...

Reagovat
smazaný uživatel

SIENA - MODENA ----> BET365.COM

Reagovat
Jajinek

Tak je to tady, začíná mi asi nejživější fotbalový víkend v životě. Inter - Juventus na zaplněné Meazze a Sigma - Sparta na zaplněném Andráku!. Očekávám dvě jedničky a budu štěstím bz sebe, ale bude do kurva těžké.

Inter jde do zápasu sice po rozstřílení Brém, ale ten lazaret se mi příliš nelíbí. Jsem zvědav na zdravotní stav Lúcio, Milita a Césara. Věřím, že všichni nastoupí, ale snad to na nich nenechá zádné stopy. Rafa určitě postaví 4-2-3-1, i když bych spíše viděl 4-3-1-2 páč před ofensivní sílou Juve mám respekt. Na křídle tedy bude hrát jeden z dovjice Biabiany a Coutinho, což bude obrovksá zkouška. Naštěstí proti nim bude hrát nejpravděpodobněji De Ceglie (když očekávám, že na druhé straně bude Grygera), takže tudy by cesta vedla. Ač se klíčové souboje v tomto zápase většinou odehrávají vestředu hřiště, nyní budou nejdůležitější kraje. Chivu / Krasiš, Eto´o / Zdenda a výše zmíněný souboj mladíků...to bude rozhodovat. Pokud odvedeme směrem dozadu zodpovědný výkon a pohlídáme si nábehy soupeře a standardní situace, věřím, že nějaký ten gól vstřelíme a budeme slavit výhru.

Nic, balím batoh a odjíždím, doufám, že se vše vydaří a já uvidím Milita střílet rozhodující gól, opravdu se nemůžu dočkat.

Jinak je jasné, že všichni zde zapomenou na rivalitu vůči Juve a budou proti Interu a slavit každý úsoěch hráčů v bíločerném...co už...zvyknul jsem si. Snad tu MSgoo (bez dorzoru ) nebude moc provokovat, ale iluze si nedělím. Těším se na diskuzi až přijedu...

Výsledky fanty budou až v úterý, páč hned z busu popádím na Sigmu...toš se tu mějte.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nehovor Neviem ako to sklbim, aby som tu od 20:45 bol:)))

Reagovat
10

dvojitý souboj s Jajinkem, krásně se to sešlo (2x výhra hostů)

užij si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Nasrat.

Reagovat
Tsigi

Šťastnou cestu. Já si přeju remízu. Juventus mě letos hrozně vadí

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom, když už to tu Jajinek nakousl, jede někdo odsud na fiore?

Reagovat
Tsigi

Já pojedu

Reagovat
smazaný uživatel

a jakým stylem se to zarizuje, uvazuji o tom take... Reklamu sem videl na acmilan.cz ...

Reagovat
Tsigi

Registruješ se a zaplatíš, aspoň tak to já očekávám. Pak ti asi přijde na mail nějaký info. Já to vyřizuju teprvd dneska, takže přesně nevím

Reagovat
smazaný uživatel

no uvažuju o tom, ale budu muset počkat ještě dle školy...

Reagovat
Tsigi

no mě to právě vychází, tak že žádnou školu nemám, takže absolutně ideální

Reagovat
smazaný uživatel

tak mě to padá.. od 22. mi začínají zavěrečky..

Reagovat
smazaný uživatel

já taky silně uvažuji o této akci..

Reagovat
smazaný uživatel

jen pojď, já se tam taky chystám

Reagovat
terry

Ševo, Rino, sestavy!

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Udinese mě jebne..

Reagovat
Slejdy

tojo teda

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou smolaři.. nevim co víc chtěj...

Reagovat
Slejdy

z toho metra nad bylo slusne

Reagovat
smazaný uživatel

i ty jejich tycky.. Florovi to vykopli z čáry... mám naně vsazeno tak at hrajou

Reagovat
Slejdy

taky prave,uz to zacina smrdet,snad jim tam neco spadne

Reagovat
smazaný uživatel

neverim tomu... ty toho nedali snad vic, nez za lonskou sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Antonioli je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooool

Reagovat
cresposuper

paráda

Reagovat
Slejdy

YES

Reagovat
smazaný uživatel

neakej haluz gol? Ja uz to v nastaveni zavrel a s nervama sledoval livesport..

Reagovat
Slejdy

dobre se to odrazilo,takze se da rict haluz..ja uz vubec neveril,ale stesti dneska pralo tak dobre...meli vyhrat ale tak 4:0 aspon a ne se strachovat do poslednich vterin

Reagovat
smazaný uživatel

já mám jeste dal Banik a Spurs, takze sem dneska byl v nervech celkem porad

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě Udinese, mohlo to bejt tak 4-5:0... Di Natale teda strasnej palic letos... Sem si s nim v te fante dal..

Reagovat
Lubinterista

Tak já v 90’ odejdu...

Reagovat
Mihal

Hmmm, záblesk geniality

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo tohle musí být gol měsíce minimálně

Reagovat
Mihal

Keď nevieš čo s loptou, tak vystrel. Už viem ako to tréner myslel keď to hovorieval

Reagovat
smazaný uživatel

V AC to je : Když nevíš co s míčem, dej ho Pirlovi

Reagovat
homeles8

tak to vůbec AC hraje týmově (i s Ibrou v útoku)

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak bych řekl...když hráči jako Antonini, Rino, Nesta, Silva, Zambro vždy jej nahrajou Pirlovi, Luca hraje teda hl. s Dinhem

tohle heslo jsem slyšel v magazinu Ligy Mistrů...

Reagovat
smazaný uživatel

kura Ibra

Reagovat
M11

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Shevchenko

Docela úsměvné.

Reagovat
homeles8

FORZA JUVE! Dneska přeju Del Pierovi nějakou parádní a rozhodující trefu. A když to Juve nepůjde tak ať ho tam Del Neri šoupne co nejdřív, protože on to dokáže rozhzodnout. Jinak si myslim, že by měl Del Neri dostat čas víc než sezonu, počítám s tim, že tadle sezona se nepovedená, ale třeba Ancelotti v Chelsea, nebo Mancini v City, i prej Ferguson zezačátku v Manchesteru nebyl hned úspěšnej. A tomuhletrenéru věřim, že mu to vyjde. Protože kdyby ho zase vyměnili, tak pak než najdou jinýho dobrýho trenéra, tak se jich tam vystřídá 3 za sezonu a to nejni dobrý. Ale uvidíme, co vedení, no Ale myslim, že Luigi Del Neri se dal správnou cestou a když posíoí kraje obrany a víc se časem hráči sehrajou, tak by zase mohli za 2-3 roky reálně bojovat o titul. A AC MIlán se taky zvedá, takže by byly hned tři největší adepti na titul + by se toho zamotal AS Řím, nebo třeba Jenovský kluby a přál bych to i Fiore. Ale už teĎ nejni lepší liga, než Serie A. Forza Calcio ! :-)

Reagovat
panca

ancelotti vyhral titul

Reagovat
homeles8

jo, ale ze začátku szony mu to taky moc nešlo, navíc měl lepší a sehranej tým, takže to měl lehčí, takže se dokázal zvadnout dřív.

Reagovat
homeles8

kdežto Juve bylo/je v řádných hovnech a jestli se z toho chtějí vyhrabat, tak mu prostě muí věřit. Jetli ho vyhodí, ta budou čekat hooodně dlouho na nějakej úspěch, jestli ne, tak za pár let by to mohlo vyjít.

Reagovat
homeles8

a Carlo fakt nebyl dobrej příklad, no. :-) Ale víš jak to myslim

Reagovat
panca

jasny

Reagovat
smazaný uživatel

bože prosím dej at neska vyhrajem... aspon nejaka radost pro fans kdyz uz ta sezona opet nevypada slavně...

Reagovat
Pinturicchio

Zatím ta sezona nevypadá špatně, jsme teprve na začátku. Mně těší to herní zlepšení, oproti lonsku. Krůček po krůčku.

Jinak pokud zopakujem výkon proti City ( a že proti Interu by to mohl být podobný zápas ), tak nejsme určitě bez šancí. Základ bude udržet Eto'a na uzdě.

Reagovat
Benesse

FORZA JUVE !!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA do konca roka už neprehrat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si zasnený chlape počuvaj sa sem

Reagovat
smazaný uživatel

Romulus Rémus prečo si len Rémus

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to konečně toho zasraného štěstíčka už

Reagovat
smazaný uživatel

prečo je v článku že eto `o dal gol v europskej lige ?

Reagovat
homeles8

moc záhady v tom nehledej, prostě protože se autor spletl...

Reagovat
smazaný uživatel

ved jasne ja len tak či som jediný čo si to všimol

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to už ani nečítam, lebo vždy tam majú plno chýb, napr. teraz Pandeva v základnej zostave, pritom na zápas nebol ani len nominovaný. Aspoň pri veľkých zápasoch by si na to v preview mohli dávať pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

100% anti juve

Reagovat
smazaný uživatel

Il Colosso !

Reagovat
smazaný uživatel

minulý týždeň som nemohol sledovať zapas s AS tak dufam ze dnes mi to beneamata vynahradia

Reagovat
Slejdy

podme Roma

Reagovat
Lubinterista

robertocarlos

29.10.2009 11:04

BLAZNIVÁ INTER

Víš,že za jeden gol já bych dal život,můj život

dokonce vím, že to bude nekonečný zápas

Je to můj sen,chorus, který se stupňuje..sním

Nahoru a dolů z NORD (*)

Devadesát minut na gol,

černomodří,my budeme zde, černomodří

blázni jako ty, černomodří

nenechte nás trápit se, bude to dobré, vyhrajeme spolu

MILUJ JI, BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

je to nekonečná radost, jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

prožij ho, tento příběh prožij ho

může trvat celý život, nebo jeden jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

Ve slunci i ve větru budu pokračovat můj svátek

navždy budu mít v hlavě tyhle barvy

Černomodří, budu vás sledovat černomodří

stále tam budu , černomodří, cítít mou naději

je to esence, bez které nežiju

MILUJ JI, BLÁZNIVÁ INTER, MILUJ JI

je to nekonečná radost,jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

sleduj ji, venku nebo dole ve městě

může to trvat celý život, nebo jeden jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

tam,ve středu hřiště je nový šampion

je to střela, která začíná touto písní

do toho, nevzdávej to nikdy

MILUJ JI, BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

je to nekonečná radost, jediný zápas

BLÁZNIVOU INTER, MILUJ JI

BLÁZNIVOU INTER ,MILUJ JI

AVANTI INTERNAZIONAAAAALE!!!!!!!

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
homeles8

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Alberto Aquilani

strašné....

Reagovat
Pinturicchio

Co si pamatuju, Robertovi šla čeština líp. Za to můžou všechny ty fejsbůci, apod věci. Já bych všechny ty internety ... http://www.linkon.cz/bc9jp

Reagovat
Mihal

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
smazaný uživatel

INTERNAZIONALE AMORE MIO

Reagovat
smazaný uživatel

CFC-Bari 3:1 Toni,Palacio,Toni-Almiron

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Chlapi, co dnes Fiore a Lazio? Oboje jedničky, možno?

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore nee...To spiš plichtu

Reagovat
Pinturicchio

Ta se mi moc dávat nechce. Asi se na to vykašlu úplně, to Palermo je dost nevyrovnané a nevyzpytatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

nemožno

Reagovat
Lubinterista

Tak Rafa na De Ceglieho zřejmě vypustí Biabianyho.

Předpokládané sestavy:

INTER (4-2-3-1): Julio Cesar, Maicon, Lucio, Cordoba, Chivu; Stankovic, Cambiasso; Biabiany, Sneijder, Eto’o; Milito. Allenatore: Benitez

JUVENTUS (4-4-2): Storari, Grygera, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Krasic, Aquilani, Felipe Melo, Pepe; Amauri, Iaquinta. Allenatore: Delneri

Sudí Banti

Reagovat
Alberto Aquilani

Rím vraj s 3-5-2 Hrá Cicinho !!!

Reagovat
Slejdy

tesim se

Reagovat
cubazi

NAPOLI , AC MILANO

Reagovat
smazaný uživatel

hamšík čo si to zahodil

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná šance, ale ještě že tak

Reagovat
mickey mouse

Lazio

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

( Mám vsazeno )

Reagovat
Kily

gólů v tomhle kole zatim moc nepadá, ale jejich nízkej počet je kompenzován tím, jaké to jsou lahůdky

Reagovat
Pipo123

Zarate sa neskutočne snaží, zasa dostáva chuť na futbal, krásni priamy kop zahral, nebyť skvlého Sereniho tak sme viedli ešte skôr, sedí mu to vedla FLoccariho, Mauri má neskutočnú formu, zasa gol, hovorí sa o pozvanke do reprezentácie, ale čo je rozdiel medzi úspechom a neúspechom je Hernanes, hraje neskutočne dobre

Reagovat
Alberto Aquilani

S tym Maurim si zabil

Reagovat
Pipo123

já ho moc nemusím, lebo sa moc nesnaží, ale on potom nahrá genialne na gol a je za boha ale zatial má tuším 3 asistencie už

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začátek nic moc, ale s postupujícím časem je to čim dál lepší, šance byly, největší bohužel Hamšík, ale škoda že nám tam nic nepadlo... Věřim tomu že padne, dneska Menéz hraje dobře, Borriello se dobře rve na hrotu, i De Rossi hraje zatim dobře. Jen škoda že Totti absolutně rezignuje když se má vrátit dozadu, když ztratí míč tak si stoupne a rozdejchává to

Takže druhou půli aspoň toho jednoho

Reagovat
Alberto Aquilani

Musí ísť Vučinič miesto Tottiho hned od poločasu , Tottimu treba pristrihnuť krídielka a posadiť ho .

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, takže místo Menéze Brighi To se mi zrovna nezdá.

Reagovat
Pinturicchio

Franta mi zatím letos přijde takový strašně ... dýchavičný, pomalý a vyloženě otrávený ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska neni schopnej pořádně kopnout standardku, odcentrovat... Je to bída

Reagovat
Pinturicchio

Na lavičku, bez milosti. V současné situaci si nemůžete dovolit nechat hrát někoho jen kvůli jménu ( i když je to Totti ).

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to potřeba no, snad půjde co nejdřív dolu, ty šance Napoli se mi ani trochu nelíbí

Reagovat
Pinturicchio

Přál bych mu to, aby se zvedl, Tottiho hra mě vždycky bavila.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to baví Tottiho, tak to baví i diváky no...

Reagovat
Pinturicchio

Tak nějak.

Reagovat
Alberto Aquilani

Panebože , Menez dole a Brighi na plac , to dopadneme .....

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol posledních 10 minut pěkně nabírá na obrátkách, už to chce gól!

Reagovat
Mihal

Fajnééé

Reagovat
alcantara

dolezity zapas a marek opat skoruje. preco ma to neprekvapuje?

mareciaaaaaaaaaaaaarooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi někdo co to ten Ranieri dělá? Na pravýho záložníka dá Cicinha, pak dá dolů Menéze, místo něj tam pošle Brighiho a pak místo Ciciho tam dá Rossiho, kterýho sem ještě neviděl vyřešit jedinou situaci správně?A vrchol všeho, sundá našeho nejlepšího hráče směrem dopředu Borriella a nechá tam Tottiho, kterej se dneska umí jenom vztekat a nedá jedinej balon....

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri je interista od kosti

Reagovat
lnterista

proc Interista?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nevysvětlim protože to vidim úplně stejně

Reagovat
DelPiero137

Chalpi uzite si Ranieriho... po minulej sezone to vyzeralo ze do AS prisiel te pravy trener, ale kto pozna Ranieriho dlhsie, zisti ze na viac nema....

Podla mna je to priemerny trener ktory ma vacsie meno ako schoposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Římané, pogratulujte Tottimu k jeho 34. narozeninám...které slavil minulý týden

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohol by ich slaviť na lavičke ....

Reagovat
Lubinterista

Inter-Juve, formazioni ufficiali:

Inter - 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.

A disposizione: 12 Castellazzi, 17 Mariga, 23 Materazzi, 22 Milito, 30 Mancini, 39 Santon.

Allenatore: Rafael Benitez.

jsem si říkal, že by mohl skusit nechat Diega na lávce a coutinha od začátka, ale raději bych ho viděl veprostřed a wesleeyho skusil ze strany, je dobře že na hrotu nechakl Eto’oa, když se mu daří.

Juventus - 30 Storari; 21 Grygera, 19 Bonucci, 3 Chiellini, 29 De Ceglie; 27 Krasic, 4 Melo, 14 Aquilani, 8 Marchisio; 9 Iaquinta, 11 Amauri.

A disposizione: 13 Manninger, 5 Sissoko, 10 Del Piero, 18 Quagliarella, 23 Pepe 25 Martinez, 33 Legrottaglie.

Allenatore: Luigi Del Neri.

Arbitro: Luca Banti di Livorno.

Reagovat
Lubinterista

sorry za chyby, právě jsem se vrátil z restauračního zařízení

Reagovat
Pinturicchio

FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Lubinterista

proč?

Reagovat
Pinturicchio

Budu tu otázku přičítat tomu, že jsi "se vrátil z restauračního zařízení"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele