6. kolo
03.10.2010 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - AS Bari 2:1

Janov má první domácí výhru. Zápas s Bari sice dohrával prakticky celý druhý poločas bez vyloučeného Morettiho, jenž zavinil penaltu, ze které vyrovnal Barreto, ale Grifové nakonec silou vůle strhli vítězství na svojí stranu. V páté minutě nastavení se trefil Luca Toni.

Začátek zápasu přinesl velkou šanci hostů. Jenže Nacho Castillo po rychlém brejku trefil v brance stojícího Eduarda a Ghezzal dorážku poslal vysoko nad. Janov se ale nenechal zahanbit, Palacio však rovněž neuspěl. Ve 12. minutě se od obránce odpoutal Barreto a povedenou střelou trefil břevno. Dorážející Castillo přestřelil, navíc byl v ofsajdu.

Pak se také ukázal Luca Toni, když unikl obránci a otestoval Gilleta. Bari ale mělo lepší příležitosti. Ghezzal vyslal na zteč Castilla, který chtěl obejít Eduarda, ale domácí brankář mu stihl jeho záměr překazit. A ve 35. minutě se nakonec Janov ujal vedení. Palacio byl vyslán na souboj se dvěma obránci, ale příliš si z toho nedělal a levačkou nekompromisně zavěsil. Vzápětí to málem bylo 2:0, Velosův trestný kop ale skončil na břevně.

Druhý poločas ale nezačal pro domácí dobře. Moretti, jenž ještě v první půli vystřídal Dainelliho, ve vápně sestřelil Castilla, dostal červenou kartu a Bari kopalo penaltu. Tu proměnil Barreto a vyrovnal. Na druhé straně po Mestově centru hlavou zakončoval Toni, ale Gillet předvedl dobrý zákrok. Přesto hráli Grifové v desíti, stále se snažili útočit. Další Toniho hlavička se otřela o tyč. Rudolfův pokus tečoval Andrea Masiello a míč skončil těsně nad brankou.

Tři minuty před koncem se ke své šanci dostali i Galletti, Caputo šel sám na gólmana, ale i tentokrát byl vítězem Eduardo. A Janov to potrestal v páté nastavené minutě. Milanettova standardka přistála na hlavě Toniho a ten rozjásal domácí fanoušky, kteří si letos poprvé mohou užívat domácí vítězství.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
cresposuper

2-1

Reagovat
cresposuper

Reagovat
jardakolo1

i to i tamto davam nulu

Reagovat
smazaný uživatel

Moretti ať už táhne,na to se nedá koukat na toho vola!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele