6. kolo
03.10.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Cagliari Calcio 0:0

Další bezbrankovou remízu si na své konto připsalo Cagliari, bod za výsledek 0:0 si Sardiňané odváží z Verony. Chievo doma na stadionu Bentegodi opět nevyhrálo, přesto mu patří páté místo.

Alessandro Matri a Robert Acquafresca měli na svědomí první gólovku zápasu, vše ale pochytal strážce domácí svatyně Stefano Sorrentino. Dobrou příležitost měl i Andrea Cossu, nicméně bezbrankový stav se nezměnil. Se šancemi byli na tahu domácí, Constantův pokus skončil dokonce na břevně. A tutovkou pohrdl útočník Sergio Pellissier. Kanonýr Chieva a brankář Agazzi se potkali ještě jednou, druhý jmenovaný Pellissiera fauloval, ale rozhodčí pokutový kop nenařídil.

Chievo přebíralo otěže zápasu a bylo nebezpečnější, i když pokusů viděl stadion Bentegodi čím dál méně. Agazzi vyrazil Mantovaniho střelu na rohový kop a s následnou sérií střel se nemusel vypořádat, neboť vše zastavila hradba bránících těl. V nastaveném čase mohli brát všechny tři body hosté, Acquafresca se dobře propracoval k šanci a Sorrentino konečky prstů vyškrábl. Utkání tak nakonec skončilo nepopulárním výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
cresposuper

1-0

Reagovat
jardakolo1

souhlas z 1 ale více golů bych přidal 3

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele