6. kolo
03.10.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Brescia Calcio 1:0

Minimálně do večera bude na špici italské ligy Lazio. Biancocelesti doma nezaváhali a nováčka z Brescie porazili 1:0. Utkání rozhodl jedinou trefou kapitán Mauri. Čtvrthodiny před koncem byl vyloučen hostující Diamanti.

Zápas Lazia s Brescií zrovna ofenzivní hody nepřinesl, přesto se odehrálo několik zajímavých momentů. Ten první měl na svědomí domácí Brocchi, jenž přesně vypálil a Sereni v brance Brescie vyškrábl na rohový kop. Brankář hostí se musel činit i proti přímému kopu Zarateho, předvedl skvělý zákrok a jen díky němu byl stav nerozhodný. Jenže těsně před odchodem do šaten inkasoval, Hernanes obešel protihráče a následně přihrál do gólové pozice Maurimu. Ten jako správný kapitán šancí nepohrdl a poslal Lazio do vedení - 1:0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Druhá půle se nesla ve stejném duchu, s tím rozdílem, že občas zaútočila i Brescia. Nováček nejprve musel přežít nepřesnou Ledesmovu ránu, ale pak mohl vyrovnat Eder. Útočník Brescie obral o míč Diase a pak nechal vyniknout bravurním zákrokem Musleru. Uruguayský brankář tak uchránil vedení 1:0. Biancocelesti se také dožadovali pokutového kopu, ale o něm nemohla být vůbec řeč. Ledesmova střela sice skončila na ruce jednoho z protihráčů, jenže ten si pouze kryl citlivá místa - penalta nařízena nebyla. Vyrovnání mohl přinést pokus Hetemaje, jenže byl nepřesný a Muslera nemusel zasahovat. Od 74. minuty museli hosté dohrávat o deseti, Diamanti totiž obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Lazio dovedlo zápas do konce bez úhony a vyhrálo 1:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
cresposuper

2-2

Reagovat
jardakolo1

tuti nulka jak vyšita 2:2

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele