6. kolo
03.10.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Bologna FC - UC Sampdoria 1:1

Další cenný bod si připisuje Boloňa, ta sice hrála doma, ale proti ambiciózní Sampdorii. Konečná remíza 1:1 je pro domácí dobrým výsledkem už proto, že po prvním poločase prohrávali. Vlastní gól si vstřelil Portanova, vyrovnání zajistil ve druhém poločase Miguel Angel Britos.

Boloňa rozvlnila soupeřovu síť hned na začátku, jenže branka Riccarda Meggioriniho nebyla pro ofsajd správně uznána. Na druhé straně se dvakrát představil domácímu obecenstvu Antonio Cassano, jenže ani jednou nebyl z jakýchsi pološancí úspěšný. Ve 27. minutě došlo k chaotické situaci, defenzíva Sampdorie vyrobila chybu a Curci se musel pořádně otáčet, nakonec Janovští celou situaci zvládli.

O deset minut později se mohla Boloňa ujmout vedení, Daniele Portanova byl po centru Siligardiho úplně volný, jenže hlavou Curciho nepřekonal, ba dokonce ani netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Závěr poločasu patřil Sampdorii, Antonio Cassano prokličkoval domácí šestnáctkou, ale zakončení měl na svědomí až Pazzini, proti kterému se vyznamenal brankář Viviano. Boloňa ale inkasované brance neunikla, v nastaveném čase prvního poločasu se dostal do akrobatické pozice Portanova a naneštěstí pro domácí si vstřelil vlastní gól - 1:0 pro Sampdorii.

Antonio Cassano mohl ve druhém poločase vstřelit pojistku a uklidnit tak svůj celek. Italský útočník ale nezvládl situaci jeden na jednoho a Sampdoria tak vedla jen o jednu branku. Druhého vlastence si málem vstřelil obránce Boloni Garics, když zasahoval proti přihrávce Cassana na Pazziniho. Vyrovnání přišlo v 64. minutě, Di Vaio poslal přímý kop do pokutového území, kde se na jedničku činil Miguel Angel Britos - 1:1. Skóre se ještě do konce zápasu mohlo změnit, ovšem nestalo se tak a obě strany si připisují bod.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
cresposuper

0-1

Reagovat
jardakolo1

nevyspytatelna bolo doma 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele