Serie A - souhrn 33. kola

16.04.2011, 19:55, aktualizováno 17.04.2011, 22:44
Komentáře a souhrny
AC Milán neměl problémy se Sampdorií a znovu se přiblížil k titulu, tím spíše, když Inter prohrál v Parmě a Neapol doma nestačila na Udinese. Římské AS doma prohrálo s Palermem, Lazio naopak vyhrálo v Catanii. Juventus remizoval ve Florencii a nerozhodný výsledek se zrodil i v Lecce...

SSC Neapol - Udinese Calcio 1:2

17.04.2011 20:45

Góly: 90+4. Giuseppe Mascara - 55. Gökhan Inler, 61. Germán Denis

Fotbalisté Neapole doma nedokázali vyzrát na Udinese a po porážce 1:2 se jim výrazně vzdálil titul. Bianconeri hráli na San Paolobez největších hvězd Sanchéze a Di Nataleho, přesto si odvážejí všechny tři body a zůstávají v kontaktu se čtvrtým místem. Před koncem utkání byl vyloučen Domizzi, penaltu neproměnil Cavani.

Udinese mělo první šanci zápasu, jenže domácí tým podržel povedenou robinsonádou De Sanctis. Na druhé straně se řítil do zakončení Edinson Cavani, Handanovič zasahovat nemusel, neboť střela šla vedle. Také o chvíli později na sebe vzal Cavani zodpovědnost, střela byla povedenější, ale jen těsně minul zadní tyčku. Neapol byla jasně lepším týmem a nadále určovala tempo zápasu, Maggio před Handanovičem míč nepříjemně tečoval, branku ale nedal.

Skóre se poprvé změnilo až po hodině hry, kdy napřáhl Gokhan Inler a krásnou střelou překonal De Sanctise - 0:1 pro Udinese. Sám autor branku neslavil, nicméně jeho spoluhráči ano, vedení Udinese bylo podle průběhu zápasu hodně překvapivé. O pár minut ještě více zpražil domácí Tifosi další její bývalý hráč German Denis. Tento útočník si v pokutovém území počínal nekompromisně, skvěle si zpracoval pas Armera a razantní střelou zvýšil už na 2:0 pro Udinese, fanouškům v ochozech se za to omluvil.

Domácí se přesto nevzdávali a vypracovali si další řádku slušných šancí. Jednu měl po chybné rozehrávc e Udinese Gargano, ovšem opět scházela přesnost, v tomto případě šel míč těsně nad břevno. O chvilku později se pověsil do vzduchu Maggio a orazítkoval břevno! Tlak Neapole byl enormní a nakonec přišlo kýžené snížení. Ještě než se tak stalo Domizzi naprosto nesmyslně podržel v pokutovém území jednoho z hráčů Neapole a rozhodčí odpískal pokutový kop. Jenže Edinson Cavani ho neproměnil a Udinese stále vedlo o dvě branky. Až v nastaveném čase se podařilo Neapoli snížit a zdramatizovat závěr utkání, Cavani sice na malém vápně promáchl, ovšem dílo za něj dokonal Mascara - 1:2. Víče už ale Neapolští nestihli a doma podlehli 1:2.

Více informací k zápasu

AC Cesena - AS Bari 1:0

17.04.2011 15:00

Góly: 48. Erjon Bogdani

Cesena dnes udělala hodně důležitý krok směrem k záchraně. Cavallucci Marini totiž porazili poslední Bari a unikli sestupovým pozicím, ačkoliv budou muset i ve zbylých zápasech tvrdě bojovat. Vítězství domácím zajistil jediným gólem Erjon Bogdani.

Zatímco osud Bari již je prakticky zpečetěn, Cesena se snaží, aby se v nejvyšší soutěži ohřála více než rok. Bari nicméně mohlo odjíždět o něco šťastnější. Po úvodních pokusech Rosiny totiž šel na druhé straně po dlouhém pasu Almirona sám na brankáře Gergely Rudolf, ale napálil míč přímo do Antonioliho. Z řad domácích pak hrozil po technických finesách, kterými obelstil obránce, Luis Jimenez, v zakončení ovšem zklamal a přestřelil. V nastavení první půli předvedl důležitý zákrok Gillet, když vytáhl parádní Giaccheriniho hlavičku.

Dvě minuty po změně start už bylo ovšem i on bezmocný. Giaccherini prostrčil míč na Bogdani a ten mazácky překonal Gilleta. Vyrovnat mohl specialista na standardní situace Alessandro Parisi, trefil břevno. Antonioli musel zasahovat proti tvrdé ráně Rivase a byl úspěšný. S přibývajícím počtem minut stoupala i nervozita, do rozmíšky se dostali Alvarez s Giaccherinim, nicméně vše se dohrálo v klidu a Cesena zvítězila 1:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Bologna FC 2:0

17.04.2011 15:00

Góly: 15. Kévin Constant, 83. Michele Marcolini

Chievo konečně zabralo v ofenzívě a dvěma brankami skolilo Boloňu. Úvodní trefu zápasu obstaral v prvním poločase Constant, ve druhém pak pojistil výsledek přenádhernou ranou z velké vzdálenosti Marcolini. Domácí také hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Rigoniho.

Domácí šli do vedení v 15. minutě. První střelu ještě Viviano vyrazil, ale proti dorážce Constanta už nemohl nic dělat. O ofsajd se v žádném případě nejednalo, takže Chievo doma vedlo 1:0. Viviano se musel činit i nadále, střelu Bogliacina zneškodnil s bravurou. Po hodině hry si hosté pořádně oddychli, Gennardo Sardo totiž poslal svůj pokus do tyče.

Ve 42. minutě zahrozil jako vždy nebezpečný Marco Di Vaio, jeho hlavičku vychytal Stefano Sorrentino. Těsně před odchodem do šaten si Fly Donkeys výrazně zkomlikovali utkání. Rigoni totiž uviděl rovnou z fleku červenou kartu za faul na Ramireze a veronský celek čekalo dlouhé oslabení, a tedy ideální šance na vyrovnání pro Boloňu.

Jenomže druhý poločas ukázal, že i v početní nevýhodě se dá hrát. Boloňa sice záhajila druhý poločas lehčím náporem, ale velkou šanci mělo Chievo. Bogliacino rozehrál standardku na Pellissiera, jenž z velmi dobré a výhodné pozice pálil takříkajíc pánu bohu do oken. Boloni se vůbec nedařilo směrem dopředu a Chievo tudíž nemuselo řešit jediný kritický moment. V závěru navíc předvedl fantastický kop z velké vzdálenosti, á la Dejan Stankovič, Marcolini a pojistil výhru na 2:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Brescia Calcio 3:0

17.04.2011 15:00

Góly: 49. Rafinha, 70. Gaetano Berardi (vl.), 90. Luca Antonelli

Janovští Grifové doma porazili Brescii jednoznačně 3:0 a vylepšili své nepříliš dobré postavení v tabulce. Naopak Brescia po delší době výrazně zaváhala a nadále se musí strachovat o setrvání v Serii A. Janovští zvítězili především díky skvělému Palaciovi, jenž měl prsty ve všech třech brankách.

Už v prvním poločase se bylo na co dívat, byť branky padaly až v tom druhém. Asi největší šanci měl Caracciolo, jeho hlavičce se postavila do cesty branková konstrukce. Pochvalu si jistě zaslouží i Zambelli za precizní centr. Janovští pak přebírali otěže zápasu, ale střelecky se dokázali prosadit až později.

Na branky si museli diváci počkat až na druhý poločas a ke všemu zavelel argentinský útočník ve službách Janova Palacio. Ten prakticky vymyslel první branku pro Rafinhu, když svého brazilského kolegu našel přesným centrem - 1:0 pro Janov. O pár minut později musel vytáhnout přetěžký zákrok janovský Eduardo, volný přímý kop Diamantiho vlastně neměl chybu, jenže stejně na tom byl i zásah zmiňovaného Eduarda.

Klíčový okamžik celého utkání číslo dvě přišel dvacet minut před koncem zápasu. Znovu odvedl skvělou práci Palacio, jehož přihrávku se snažil Berardi odvrátit natolik, až si sám vstřelil vlastní gól - 2:0 pro Janov. Brescia už se na nic nezmohla a do konce zápasu ještě jednou inkasovala. V nastaveném čase připravil Palacio gól pro Antonelliho, jehož branka znamenala i konec utkání - 3:0 pro Janov.

Více informací k zápasu

US Lecce - Cagliari Calcio 3:3

17.04.2011 15:00

Góly: 49. Djamel Mesbah, 88. Fabiano, 90+4. Daniele Corvia - 20. Robert Acquafresca, 67. Daniele Conti, 72. Robert Acquafresca

Neuvěřitelně krásné a dramatické utkání bylo k vidění na stadionu Via del Mare. Lecce ještě před koncem zápasu prohrávalo s Cagliari o dvě branky, nakonec ale zabojovalo a srovnalo na konečných 3:3. Podobně jako v jiných zápasech tohoto kola padaly branky až ve druhém dějství.

První šanci zápasu měli hosté, ale Contiho volej vychytal Rosati. Následně měli dvě velké šance hráči Lecce, hlavičky Jedy a Fabiana zůstaly bez odezvy. Po dvaceti minutách hry se poprvé měnilo skóre, Andrea Lazzari našel Roberta Acquafrescu a ten otevřel skóre dnešního utkání - 0:1.

Krátce po změně stran došlo ke kontroverzní situaci. Obrana Cagliari se dostala pod tlak a Di Michele poslal míč před prázdnou branku nabíhajícímu Mesbahovi - 1:1. Nutno však podotknout, že celá situace dost zaváněla ofsajdem a pravděpodobně se mělo pískat postavení mimo hru ještě než došlo k Di Micheleho přihrávce. Nicméně nestalo se tak a Lecce se mohlo radovat z vyrovnání. Cagliari pochopitelně vyrovnání mrzelo, ale ne tolik, protože za chvíli si vzalo vedení zpátky. Domácí neubránili rohový kop a Contiho hlavičku neudržel v rukavicích brankář Rosati - 1:2 pro Cagliari.

V 72. minutě se dostal do samostatného průniku Robert Acquafresca a svojí šanci chytil za pačesy a zvýšil už na 3:1 pro Cagliari. V tuto chvíli všichni očekávali, že Sardiňané vedení uhájí a připíší si vítězství, to se ale nakonec nestalo. Dvě minuty před koncem vykřesal naději na bodový zisk hlavičkující Fabiano a v nastavení dokonce srovnal na konečných 3:3 Corvia. Hostům při poslední brance selhal ofsajd systém a Corvia zblízka neměl problém Agazziho překonat.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 0:0

17.04.2011 15:00

Góly: -

Fiorentina se snažila seč mohla, ale na obranu Juventusu nakonec platný recept najít nedokázala. Duel ve Florencii skončil bezbrankovou remízou, ačkoliv blíže vítězství byli právě domácí.

Stará Dáma na Stadio Artemio Franchi přijela s vědomím, že pokud chce udržet alespoň nějaké naděje na Ligu mistrů, měla by vyhrát, navíc tu od prosince 1998 neprohrála. Mnohem lepší start však měla Fiorentina a zatlačila soupeře do hloubi vlastní poloviny. Slibnou pozici promarnil Valon Behrami a Cerciho tečovaný pokus skončil na horní síti. Snažili se i největší ofenzivní hvězdy fialových, ale Gilardinův odvážný volej se mezi tři tyče nevešel, Mutu zkoušel něco stejného a Buffon pak zlikvidoval pokus Vargase. První šance Juve nakonec připadla Matrimu, ale žádné velké nebezpečí pro Boruče to nebylo.

Po změně stran to zkoušel Gilardino, ale opět neúspěšně. Na druhé straně zase našel náruč Boruče po rohovém kopu zakončující stoper Bonucci. Po hodině hry naskočil do hry Alessandro Del Piero s jasným úkolem - rozhodnout. Hostující veterán okamžitě prověřil Boruče, ale jeho levačka polského gólmana nepřekonala.

Po Cerciho asistenci pálil znovu na druhé straně nepřesně Pasqual, Gilardino hlavičkou olízl břevno. Luigi Del Neri na závěrečnou dvacetiminutovku poslal místo Matriho Toniho, který dříve ve Florencii hrával, ale byl na hřišti spíše na škodu, protože se postavil do cesty ve slibné příležitosti Claudiovi Marchisiovi a celou situaci zhatil. Marchisio měl ještě jednu příležitost v nastaveném čase, ale z toho nemohli chtít Bianconeri udeřit.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - SS Lazio 1:4

17.04.2011 15:00

Góly: 46. Ezequiel Schelotto - 40. Hernanes, 56. Stefano Mauri, 78. Sergio Floccari, 90. Mauro Zárate

I po tomto kole je na čtvrtém místě Lazio. Biancocelesti tentokrát přejeli výsledkem 4:1 domácí Catanii, která tak zároveň přišla o několikazápasovou domácí neporazitelnost. Branky se začaly sypat až ve druhém poločase, celkem padly čtyři.

Lazio se poprvé dostalo do vedení pět minut před koncem prvního poločasu. Centr na zadní tyč doslova dotlačil za brankovou čáru Brazilec Hernanes - 0:1.

Ve druhém poločase se s brankami roztrhl pytel, nejprve došlo k vyrovnání, když Muslera dokázal první střelu domácích vyrazit, ovšem na bezprostřední dorážku Schelotta už byl krátký - 1:1. Lazio si zanedlouho vzalo vedení zpátky a byla to podobná akce jako u prvního gólu. Mauri možná stál v milimetrovém ofsajdu, ale rozhodčí udělali správnou věc, když nechali ve hře pokračovat - 1:2. Catania se následně opět snažila srovnat krok, dobrou šanci měl Ledesma, ale Muslerovy rukavice byly v pohotovosti.

Catania pak přestala stíhat a po další pěkné akci vedlo Lazio už o dvě branky, tentokrát zakončoval do prázdné branky Sergio Floccari - 1:3. To ale ještě nebyl konec, v posledních minutách zápasu se postavil k volnému přímému kopu Mauro Zarate a povedenou střelou udělal tečku za zápasem - 1:4. Morimoto sice následně také vstřelil gól, ale při zpracování si vypomohl rukou.

Více informací k zápasu

Parma FC - Inter Milán 2:0

16.04.2011 20:45

Góly: 35. Sebastian Giovinco, 86. Amauri

Fotbalisté Parmy konečně prokázali svůj potenciál a doma porazili mistrovský Inter Milán 2:0. Gialloblu se tak přiblížili záchraně, naopak Interu se výrazně vzdálila obhajoba. Teď už to budou mít Leonardovi svěřenci hodně složité. Výhru Parmy zařídil po půlhodině hry Giovinco, pojistku zařídil pár minut před koncem Amauri.

Domácí začali lépe a Giovincův přímý kop jen tak tak v brance neskončil, podobně jako akrobatické zakončení Lucarelliho. Své šance měl i Inter, ti největší Dejan Stankovič, jehož střela orazítkovala brankovou konstrukci. Parma udeřila ve 35. minutě, Francesco Modesto přihrál Giovincovi a jeho pohotová volej znamenala jednobrankové vedení Parmy - 1:0. Inter si následně vypracoval velké množství šancí, ale opět to mohl být on, kdo inkasoval. Amauriho na poslední chvíli zablokoval stoper Lucio.

Obranu Nerazzuri hodně zlobil zejména jeden muž - Sebastian Giovinco. Italský talent prověřoval celou defenzívu včetně brankáře Cesara. Parma ale další branku nepřidala a naopak Inter přidal plyn a hnal se za vyrovnáním. V obrovské šanci se ocitl Diego Milito, stejně jako na druhé straně bývalý hráč Interu Hernan Crespo. Utkání nakonec rozhodl ve prospěch Parmy italský reprezentant, jinak ale stoprocentní Brazilec Amauri. Ten si udělal prostor a druhou brankou Parmy definitivně poslal Inter na kolena. Obhájce titulu tak znovu ztratili a výrazně se vzdálil prvenství. Teď už to budou mít Nerazzurri v honbě za titulem více než složité.

Více informací k zápasu

AC Milán - UC Sampdoria 3:0

16.04.2011 20:45

Góly: 20. Clarence Seedorf, 54. Antonio Cassano (pen.), 61. Robinho

AC Milán se zase o něco více přiblížil vysněnému Scudettu, zatímco Sampdoria sestupu. Rossoneri svého soupeře porazili 3:0, když první branku v zápase vstřelil Seedorf a ve druhém poločase přidali další branky Cassano a Robinho.

Janovský tým se milánského giganta nezalekl a začal o něco lépe, respektive měl první šance zápasu. Během jedné z nich se domácím zranil brankář Abbiati a do pole musel náhradník Marco Amelia. Diváci na San Siru si museli počkat na úvodní branku utkání do 20. minuty, to se k volnému přímému kopu postavil Clarence Seedorf a střelou k tyči překvapil brankáře Curciho - 1:0 pro AC Milán. Sampdoria byla v těžké pozici a proti Milánu to měla všeobecně velmi složité. Ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky měli Rossoneri několik šancí na zvýšení, ale nestalo se tak.

Milánští svoje vedení zdvojnásobili až ve druhém poločase, uvnitř pokutového území zahrál jeden z hráču Sampdorie rukou a ačkoliv se to hostů velmi nelíbilo pískala se penalta. Antonio Cassano jí podobně jako v derby proměnil a svůj bývalý tým poslal do nezáviděníhodné situace - 2:0 pro AC Milán. I další minuty zápasu patřili Milánu a brankář Curci se musel ohánět, šance Zambrotty a Yepese brankou neskončili.

Poslední branku zaznamenali milánští v 62. minutě a znamenala definitivní KO pro Sampdorii Janov. Clarence Seedorf famózní přihrávkou vyzval k zakončení Antonia Cassana, jenže ten šanci ještě vyšperkoval a do prázdné branky zakončil Robinho - 3:0 pro AC Milán. Sampdoria se už na odpor nezmohla a prodloužila svojí bídu, AC míří za titulem.

Více informací k zápasu

AS Řím - Città di Palermo 2:3

16.04.2011 18:00

Góly: 20. Francesco Totti (pen.), 90+2. Mirko Vučinić - 43. Mauricio Pinilla (pen.), 84. Abel Hernández, 90+1. Abel Hernández

Trenér Delio Rossi navázal na letošní skvělou bilanci proti TOP klubů a v Římě na půdě AS zvítězil 2:3. Palermo přitom prohrávalo, jenže pak třemi zásahy vývoj otočilo a slaví vítězství. Řím si tak zkomplikoval boj o čtvrté místo, které se mu po tomto kole nejpsíše ještě vzdálí.

První šanci zápasu měli Římané ale Salvatore Sirigu si poradil jak s Riisem, tak i následně s Menezem. Po dvaceti minutách hry padla první branka, jinak divokého zápasu. Bačinovič lehce zatahal za dres Meneze a rozhodčí to nekompromisně ocenil pokutovým kopem. Francesco Totti si s podobnými výzvami ví rady a i tentokrát nezaváhal a poslal AS Řím do vedení - 1:0. Odpovědí byla nepřesná zakončení Hernandeze a Bova.

Palermo se ale ještě do poločasu vyrovnání dočkalo a stejně jako Římané toho docílili z pokutového kopu. Nicolas Burdisso si počínal v souboji s Pinillou nedovoleně a sám postižený Pinilla proměněným pokutovým kopem srovnal na 1:1.

Po změně stran byl nejprve v dobré příležitosti Daniele De Rossi a po něm běžel sám na Sirigua Jeremy Menez. Sedm minut před koncem se s brankami roztrhl pytel. Palermo předvedlo krásnou akci a do prázdné branky bez problému zakončil Hernandez - 2:1 pro hosty. Za dalších šest minut se Hernandez prosadil podruhé, když využil přesnou kolmici - 3:1 pro Palermo. To ale ještě nebyl konec, neboť Řím vzápětí snížil. Vučinič se trefil přesně k tyči, ale více už domácí nestihli. AS Řím doma podlehl Palermu 2:3 a čtvrté místo se po tomto týdnu může výrazně vzdálit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán33218459:2371
2.SSC Neapol33205853:3265
3.Inter Milán33196858:3763
4.SS Lazio33186945:3060
5.Udinese Calcio331851059:3559
6.AS Řím331581051:4753
7.Juventus FC331410950:4052
8.Città di Palermo331451450:5447
9.Cagliari Calcio331281341:4044
10.ACF Fiorentina3310131038:3543
11.Janov CFC331191334:3742
12.Bologna FC3311101234:4440
13.Chievo Verona339121232:3439
14.Calcio Catania33991531:4536
15.Parma FC338111432:4535
16.US Lecce33981638:5635
17.AC Cesena338101530:4534
18.UC Sampdoria337111526:3932
19.Brescia Calcio33791728:4330
20.AS Bari33492020:4821
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (472)

Přidat komentář
smazaný uživatel

MILAN: Abbiati, Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Pato, Robinho

SAMPDORIA: Curci, Volta, Gastaldello, Martinez, Dessena, Tissone, Palombo, Koman, Laczko, Pozzi, Maccarone

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi mi tady připomíná Dartha Vadera.

Reagovat
Yanek

Na San Siru prý 70K lidí, ty kokos...

Reagovat
smazaný uživatel

To není zas takové překvapení, ne? Janov je od Milána kousek. Sampdoria má slušný fanouškovský tábor a AC míří za titulem. Nebo ta návštěva nějak výrazně převyšuje průměrnou návštěvou?

Reagovat
smazaný uživatel

průměrná bývá něco přes 50..., v sezoně 08/09 byla myslím 55, loni nižší, letos ty čísla moc nesleduju, ale logicky to roste, vedení navíc snížilo ceny určitých lístků, nejsem si jistý, jestli jen na Derby s Interem, nebo do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom slušná návštěva . Mimochodem pro uživatele sítě facebook doporučuji stránku: http://www.facebook.com/pages/TIFOSERIE-ITALIANE/130685496965704 .

Je tam k vidění mnoho zajímavých fotek ze sektorů ultras. A nejen z prvoligových týmů, ale i z všemožných prdelaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný je, když je v sektoru jen pár desítek lidí, ale přes mávačky nebo obouručky skoro nikoho nevidíš .

Reagovat
Yanek

Nevim, jaký je průměr, ale na průměrný ligový zápas je to dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké to bylo utkání?

Jinak doufám ve výhru, FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

PINILLA!! už zase jede!

Reagovat
smazaný uživatel

Co se zase v tom zápase palerma dělo?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jde vám bet?

Reagovat
Francesco Totti AS

v 75. minutě jsem to vypnul

strašně mě poslední dobou sere jak nám sudí nadržujou...na to se pak ani nedá dívat a z případného vítězství ani člověk nemůže mít radost...Meneza tam sice trochu přidržel (u té penalty) ale míč by za prvé vůbec neměl a za druhé se to dalo v pohodě ustát...poslední dobou mě fakt sere pokud by jsme za něj dostali aspoň 20mil € tak bych ho prodal a koupil místo něho Pastoreho nebo Sancheze...to co Mirko nedal bylo taky na přesdržku...vyhrát jsme si nezasloužili...takže asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, snad poprvý co nějaký fanoušek nemůže koukat na vlastní tým, protože mu nadržují... tady máš zasloužený

Reagovat
Francesco Totti AS

ani by mi to tak nevadilo kdyby to nebylo už druhý zápas po sobě...ono je to snad ještě horší než kdyby nadržoval Palermu...nikdy jsem ani nevěřil že něco takového řeknu, ale kdybychom včera vyhráli tak bych byl vyloženě nasraný...teď je to víceméně " v pořádku "....ale jsem rád že Juve ztratilo

Reagovat
Shevchenko

Máte někdo slušný link? Na myp2p.eu dneska nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Yanek

Zatim hrajem přesně tak, jak sem očekával...

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, u nás snad ani jedna střela na bránu...

Reagovat
Yanek

Marco ukaž se!

Reagovat
smazaný uživatel

CLAREEEEEEEEEEEEEEEEEENCE GRANDEEEEEEEE SEEEEEEEEEEEDOOOOOOOOOOORF

Reagovat
Ragazzo d'oro

GRANDE CLARENCE!!!!!!!!

Reagovat
Yanek

Ty krávo!!!

Reagovat
Tsigi

Pěkný

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan to má pořád v noze, škodáááááááá.

Reagovat
Shevchenko

CLAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEEEEENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
10

Seba vyhrál hlavu! Hádejte s kým?

Reagovat
smazaný uživatel

Rino ven..., ten už má snad 4 čisté ztráty za půl hodiny.

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

Giovincoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle není možné. Ta obrana, to je vtip???

Reagovat
10

5 hráčů kolem něj

Reagovat
Shevchenko

Tak tohle můžu...

Reagovat
lnterista

ted jsem prisel a ma to vubec cenu poustet?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je to o ničem fotbal z obou stran, Dejan měl 2 pěkné střely (jedna z přímáku do spojnice a ven, krása), no a ten gól. To nemá cenu ani komentovat, ta obrana je strašná.

Reagovat
lnterista

budu se divat...i dobrym a zlem....

Forza Inteeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jasné. Já doufám, že jim Leo už v šatně něco řekne a budou potit krev, když to prostě nejde herně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva co je s tím Samuelem??? Kharja si svým výkonem zatím opravdu snad dělá jenom srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, sprostá slova do diskuse nepatří, nechal jsem se unést. Ale já opravdu nevím, jestli to Walter zachrání, ale horší to už opravdu být nemůže, dva hráči bezprostředně u něj stejně se prosadí v pokutovém území.

Reagovat
lnterista

nevim jestli by to Samuel zachranil...spis asi ne...ten problem bude vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, nezbývá, než doufat, že se to zlepší. Ono vlastně ani neexistuje už moc cest, kudy by to mohlo jít. Dejan zatím hráč zápasu, bezkonkurenčně pro mě.

Reagovat
Tomanatura

Já ten Inter vůbec nepoznávám, vždyť nastává úplně stejná situace, jak pod Benitezem Spory hráčů, žádná hra.

Reagovat
Yanek

Tyvole, slyšel někdo to hlediště když na San Siru ukázali výsledek Interu? Neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

jak hrajem? Zase to neviidim kvuli parbe a jinak hovinko je vybornej

Reagovat
lnterista

tihle si titul vubec nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco muj oblibenec da gola proti nesnasenymu tymu... co viic si dneska prat este aby juve zejtra vyhrala

Reagovat
Yanek

z*urvené zranění!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase sval..., zrovna když to začalo vypadat, že má od toho pokoj..., snad nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní sestava Interu : Julio Cesar- Zanetti, Cambiasso, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o

Reagovat
Tomanatura

Nezklamal jsi, Sneijder je totiž na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale splnilo to účel..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Pazzo, Kharja ven....Milito, Snejder na plac a doufat, že Žabák nepůjde pod sprchy když mu někdo z těch jejich trpaslíků upláchne

Reagovat
10

kdo je tam trpaslík, kromě Giovinca?

Reagovat
Votas

myslel jsem tím Giovinca s Candrevou...ten na tom tak špatně není, ale oproti našim stoperským věžím...

Reagovat
cresposuper

Candreva mi príde malý.

Reagovat
10

180 cm, to bych byl tpaslík i já

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je žabák Ranocchia, tak souhlas.

Reagovat
Votas

jj

Reagovat
Votas

a klidně bych do toho zápasu hodil nějak i Obiho...přijde mi, že parma má tak o dva náklaďáky víc energie

Reagovat
cresposuper

Kharja, Pazzini out MIlito, Sneijder in Fakt nechápem, ako môži hrať títo hráči základ, to je hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas výkon o ničem. Ten gól snad ani netřeba komentovat, defenzivní práce stojí v každém zápase za hovno. Útočná fáze hodně marná. Eto'ovi odešla forma, Pazzo tradiční výkon, vůbec se nepotkal s míčem, Kharja opět marnej, Zanetti, Cuchu neviditelný, Nagatomo s Chivuem nic, Drago jedinej ohrozil Miranteho. Stáhnout Pazza s Kharjou a na hřiště Milito s Sneijderem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to střídání se jeví jako nejvíce logické, snad tak učiní i Leo, není na co čekat.

Reagovat
Yanek

Hoši co si budem, je to špaténka, velká. Robinho strašný, Pato taktéž (zranění si opět přihodil po tom, co dohrával situaci, která byla dávno odpískaná). Gattuso?!?! Boateng tam běhá za všechny. Nejhorší je, že už nemůžem moc střídat a pokud se zraní Pato na dýl, tak sme prakticky bez útočníka. Musí se to rozběhat, ale Max Gattusa dolů nedá. Vubec se mi to dneska nelíbí...

FORZA MILAN!

Reagovat
10

tobě se to snad někdy líbí?

Reagovat
Yanek

První polovina sezony nebyl zápas, který by se mi nelíbil. Snad akorát Cesena.

Reagovat
smazaný uživatel

on je v těch hodnoceních úplně marný, absolutně nevnímá souvislosti..., Milán to kontroluje, vede, má nějakých 70% držení míče, Samp se prakticky nedostala do šance, ale protože v takovým zápase nepotí borci krev (páč nemusí), bere to jako špatenku...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedete 1:0, na co si stěžuješ?

Reagovat
Yanek

Když tým vede 1.0, tak je to automaticky signál, abych začal chválit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten smajlík na konci měl naznačit, že to bylo myšleno s nadsázkou, co bych za vedení 1:0 dal...

Reagovat
lnterista

v italii to staci

Reagovat
smazaný uživatel

taková kontrolovaná nuda, ale díky za ni, na nějaké divočiny v takových zápasech nejsem zvědavej. dobré organizačně, slušný pressing, Samp má občas problém dostat ten míč za půlku. celkově to vypadá, že s nějakými body opravdu nepočítají, oni nejenže jsou zalezlí, což se čekalo, oni prakticky nechtějí hrát (ani po inkasu), Pozzi s BigMacem stínujou. nelíbí se mi Gattuso, dnes příliš ztrácí, s ním chodit do ofenzívy, to je prostě o jednoho hráče méně, nicméně kvůli těm zraněním tam asi zůstane. útočníci si moc nezahrajou, v jejich prostoru už je strašně málo místa, navíc to Robinho trochu fláká, ale jsem zvědavý, jak si to bude dávat s Tondou na hrotu a počítal bych centry, které poletí druhej poločas do vápna..., tipuju na prstech na jedné ruky.

jen tak dál..., je to sice na půl plynu, ale je to bezpečné..., FORZA MILAN !

Reagovat
lnterista

Sneijder ma dobrou naladu...tak aspon tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder za Chivua? No Kharja by mohl hrát CM, to by mu mohlo jít více, tak to jsem opravdu zvědav, ten už může akorát překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už Pazzini něco předveď, věřím Ti, že na to máš! Otočka ve vápně a prásk.

Reagovat
lnterista

ja mu teda vubec neverim...VUBEC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, sice přišel za obrovské peníze, za což moc rád nejsem (proto bych byl radši, kdyby zůstal v Dorii), ale když už přišel, tak doufám, že se prosadí jako na začátku působení. I když teď ta zpětná přihrávka do vlastního vápna...

Reagovat
lnterista

tak ja taky doufam kdyz uz je nas ale vubec mu neverim navic takove utocniky nemam vubec rad...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska už nedá no.

Reagovat
smazaný uživatel

přísáhám, že šel sám na golmana a absolutně to se mnou nehnulo, páč bylo úplně jasný, jak s tím naloží...

Reagovat
lnterista

Binho?

Reagovat
smazaný uživatel

bodejť...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nedal, když běžel sám?

Reagovat
smazaný uživatel

On by potřeboval týden volno a trénovat 12 hodin denně nájezdy na brankáře. To jeho zakončení je něco hrůzostrašnýho..

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Yanek

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

FANTANTONIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Ragazzo d'oro

FANTONIO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná pentle...

Reagovat
lnterista

jak jinak

Reagovat
Yanek

Je tam

Reagovat
FORZAMILAN

ANTOOOOOOOOOOONIOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

Milito da

Reagovat
smazaný uživatel

Wízly...

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Shevchenko

Pro malého Cassana.

Reagovat
smazaný uživatel

ROBINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

75% držení míče...

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik bylo diváku to asi nevíš dík

Reagovat
smazaný uživatel

plus mínus 70 000

Reagovat
smazaný uživatel

díky sice jsem tam byl ale nechtěl jsem přehánět Ty to máš prostě v oku

Reagovat
Ragazzo d'oro

ROBSOONN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně ta žlutá byla hodně vtipná...

Reagovat
FORZAMILAN

BINHOOOOOOOOO GOOOOOOOOOL

Reagovat
Slejdy

Cassano

Reagovat
Yanek

Nevidím ani hovno, protože všichni dávají Barcu...

Reagovat
Shevchenko

Tohle by mu šlo.

Reagovat
lnterista

to by bylo moc kdyby uz i tenhle komik

Reagovat
smazaný uživatel

Jn...

Reagovat
10

Javča mu pěkně namazal

Reagovat
lnterista

to jo teda

Reagovat
10

jinak tenhle "komik" vaší obranu dneska kvalitně baví

Reagovat
lnterista

trapas no

Reagovat
smazaný uživatel

No teď to bylo štěstí jak prase, Javier taková přihrávka.

Reagovat
10

Rocchi Inter pěkně tlačí

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se s tím Lúcio nesere.

Reagovat
10

udělat 1.5 penalty za minutu je vážně umění...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já už nevím, z čeho mám mít radost z toho dnešního zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo, konečně

Reagovat
Yanek

Andrea ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, Leovi svitlo, že tam je Kharja naprosto, ale naprosto navíc, gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Metronom se vrací

Reagovat
Ragazzo d'oro

Konečně

Reagovat
10

Seba zítra 8 v Gazzettě

Reagovat
Yanek

Neviděl sem horší účes, než má Cassano.

Reagovat
lnterista

ty voe to je fakt trapas...

Reagovat
Dejwa

nejhorší týden jakej jsem kdy s Interem zažil

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten minulý?

Reagovat
Dejwa

tak sorry no, 10 dní..

Reagovat
Shevchenko

14

Reagovat
10

komik

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

až do dna, to znám moc dobře

Reagovat
lnterista

ja uz jsem to hodnekrat zazil ale ted je to po dlouhe dobe zase tady

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

ULAMBATAR

Reagovat
Yanek

Parmičkaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

OMG!

Reagovat
Tomanatura

Amauri Leo končí, Moratti toto nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

no i kdyz me prohra trosku mrzi , tesi me tiket a sazka na Palermo , nesmyslne vysokej kurz na ne

Libil se me celkem vykon Taddeie a Rossimu taky tezko neco vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

Do hajzlu přijdu domů a co nevidím, "Juventini" sestřelují Inter

Reagovat
smazaný uživatel

No teď už jenom chybí aby dal gól Crespo.

Reagovat
Shevchenko

Paráda Nechci předbíhat, ale Inter už je asi ze hry venku, ještě to chce, aby zítra něco zahrálo Udinese a bude to parádní kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Mexická vlnaaaaa, krásná atmosféra

Reagovat
10

Diegol letos vážně jen do prázdný z malýho vápna...

Reagovat
Yanek

Cassano nedal 100% šanci a Robinho se šel s ním objat, to je fakt k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

No zasloužené vítězství Parmy, před zápasem bych nečekal, že něco takového řeknu.

Reagovat
Shevchenko

GRAZIE RAGAZZI !!!

Reagovat
Yanek

No z druhého poločasu sem díky Barce viděl asi tak půlku, snad bude Pato v pohodě. Andrea mě potěšil, Boateng je pán a další důležité 3 body. Parma taky hezky.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

muzu rict ze to byl pro me paradni zapas z pohledu juventina videt jak Giovinco a Amauri rozebiraj Inter to je proste parada este by mohla zejtra teda vyhrat juve no

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo. Doklepat sezónu a pak snad přijdou změny. Začít by se mělo asi s Leonardem. Je to sympaťák a docela jsem si ho oblíbil, ale Inter s takovou špatnou defenzivní prací se mi nelíbí. Ta obrana hoří každý zápas, s tim se nedají vyhrávat trofeje. Změny by se měli udělat i v hráčském kádru. Když vypíšu odchody - Orlandoni, Matrix, Córdoba, Nagatomo, Kharja, Sneijder, Panděv. Otazník je pak nad Maiconem, protože už delší dobu to dobře mrdá. Přál bych si příchod konečně někoho, kdo umí tvořit a potom útočníka světových kvalit. Pazzo je často neviditelnej, nechal bych si ho jako žolíka a otázka je, jak na tom bude Milito...

Reagovat
Dejwa

Musí se začít hlavně u Lea, ten jestli bude budovat tým pro novou sezonu, tak jdem do kytek. Jak píšeš, je to sympaták, ale ne trenér pro Inter... Kreativního OZ by to sakra chtělo, ale koho?

Reagovat
lnterista

prave koho?? Budme radi ze mame aspon Sneijdera

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda výhra. Koho, to nevim. Já kromě Interu a občas pár zápasů Serie A/LM žádný jiný ligy nesleduju, takže nemam přehled jak kdo hraje.

Reagovat
Tomanatura

Jmen je dost, ale stejně by přišel nějaký Muntari, takže to řešit ani nemusítě.

Reagovat
10

Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych byl proti, nechci v týmu dalšího Milanistu.

Reagovat
lnterista

ja mam pocit ze uz ma to nejlepsi za sebou

Reagovat
10

to já taky, ale Moratti je Moratti...

Reagovat
lnterista

tak to radeji Sneijdera...a ja bych se ho asi nezbavoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaart, Modric, Pjanic, Hazaard, Pastore, je z čeho vybírat

Reagovat
Dejwa

z těchhle jmen by asi byl nejideálnější Pastore, ale dát za něj tolik peněz

Reagovat
smazaný uživatel

On Moratti stejně přivede Messiho

Reagovat
lnterista

az bude mit nadvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

jj a porad bude tak tech 30mil. euro stat

Reagovat
lnterista

konecna vystupovat jsem na fotbalovym dne...porad jsem nejak veril a doufal ale ted uz ne...AC ma o konkurenci mene...ted uz doufat v Neapol. Jak jsem se Lea zastaval a veril mu tak doufam ze se bude co nejrychleji pakovat...

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

hodně snadný zápas, Sampdoria to přijela akorát odehrát. 77% držení míče normálně neuděláš, pokud nejsi Barcelona, nebo to soupeř nevypustí a my nejsme Barcelona, takže bych to nepřechvaloval. snad je borcům jasné, že to v Brescii taková pohoda nebude. nicméně 3 body se počítají a Inter potěšil, zápas odehraný organizačně na výbornou, takhle nějak by to mělo doma proti outsiderům vypadat..., další krok ke Scudettu..., uvidíme co na to Neapol.

snad bude Pato OK..., gratulace Tondovi, dneska to byl jeho zápas.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo hrál taky dobře

Reagovat
smazaný uživatel

K narození dítěte se Tonda prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra vyhrajeme FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, takhle se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Díkí Parma Jees tam je Inter je podla mna z hry von z tohto sa uz nespameta Hrali sme takticky perfektne hra nebola najkrajsia ale 3 bodz ostali doma to je hlavne GRAYIE RAGAZZI

Reagovat
lnterista

ale zase to treba odradi draka

Reagovat
10

drak už fandí Realu...

"MSgoo 16.04.2011 16:54

Real-najväčší z najväčších "

Reagovat
lnterista

Si delas kozy? Tak na to se napijem

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Jinak dneska tam byl fanclub, že? Ti si to museli neskutečně užívat.

Reagovat
smazaný uživatel

vybrali si dobře

Reagovat
Yanek

Jaký fanclub?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to na acmilan.cz

Reagovat
Yanek

nejeli, byla nedostatečná účast.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nevěděl.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Slušný výsledek, ale se současnou Sampdorii to ani jinak nešlo.Byli naprosto, ale naprosto tragičtí. Pokud v tomhle budou pokračovat, tak skončí v Serii B. Výkon našich hráčů nebyl nijak skvělý, ale jak říkám, stačilo to.

Obrana:

Abiatti: krom toho, že chytil dva šouráky, jsem si nevšiml, že by měl nějakou pořádnou práci. Doufám, že jeho zranění není vážné. I když Amelia je obstojná náhrada.

Amelia: těžko se hodnotí, když skoro nemusel zasahovat

Abate: opět dobrý výkon. Jak ofenzivně tak defenzivně je skvělý.

Thiago: opět ukázal, že je prostě a jednoduše nej. Trofej Armanda Picchiho je ve správných rukou.

Yepes: obstojná náhrada za Sandra. Navíc se dobře tlačil do zakončení a vybojoval nám penaltu.

Zambrotta: standartní výkon. Jen škoda, že mu není těch 28.

Záloha:

Clarence: jeho místo je v záloze, kde hraje opravdu fantasticky. Tolik skvělých přihrávek A všemu dal korunu tím svým lahůdkovým přímákem.

MvB: dobře bránil, dobře rozehrával akce. Jsem rád, že zapomněl na jeho představení proti Viole a navázal na to proti Interu.

Rino: už to prostě není ono. Nedostatek techniky už nemůže nahradit tou svou buldočí povahou. Ona mu totiž i ta výbušnost začíná docházet. Po sezóně bude čas jít, ale trhá mi to srsdce.

Pirlo: to byla srdcovka. On je prostě mistr elegance. S takovou lehkostí jakou rozdával ty míče, nádhera

Útok:

Prince: bojovník. Skvělé pokrytí míče, výborná technika. To uvolnění patičkou v první půli bylo lahůdkové. Opět podal velmi dobrý výkon. Jsem zvědavý, kam ho Max postavíí, jestli přijde Ganso.

Pato: když si říkám, že už by mohl být v pohodě, tak se stane tohle. Jen doufám, že to nebude nic vážného. On kdyby ten kluk byl alespoň jednu sezónu zdravý, tak věřím, že by byl králem střelců.

Fantantonio: gól jsem mu kvůli synkovi moc přál. Škoda, že nedal i ten druhý (dost dobře nechápu, proč to takhle narval). Přihrál na gól, v mezihře byl platný. Jen tak dál

Robson: já ho prostě nechápu. On má takovou techniku, ale když je v šanci, tak se chová jako hráč přeboru.. Opravdu jsem rád, že to dal alespoň tou hlavou, protože to by už bylo na zamyšlenou. Další věc je ta, že nedokáže přejít přes protihráče, což mě začíná děsit.

Výhra byla povinnost, splnili jsme ji. Pevně věřím, že scudetto získáme. Ale Neapol bude kousat.

Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol má hrozně těžkej los. Ta dnešní prohra interu byla dost možná klíčová..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nevi, nevim. Oni to většinou nějak uhrajou. Tak snad by jim někdo z trojce Inter, Juve, Palermo body vzít mohl. Tomu Udine zítra vůbec nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Slavil Cassano ten gól?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jj, kolébkou pro miminko.

Reagovat
Pinturicchio

Seedorf, Giovi, Amauri

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mě říká že Amauriho si Juve ponechá.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze vedeni se soustredi na nakup Quagliarelli a Matriho... pak samozrejme zustane Del Piero a ten ctvrtej se podle me bude rozhodovat mezi Iaquintou a Tonim... jinak se potrebujou zbavit hodne hracu no... dokonce to vypada ze se vrati Tiago... a sem zvedavej kdo budou ti 2 TOP hraci co chce Marotta privest... chtelo by to krajniho obrance a nejakyho playmakera...

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze maleho Cassana da Antonio do ACM do pripravky

Reagovat
M11

GIOVINCO !!! AMAURI !!!

Reagovat
GEGE

Nádhera Podle highlightu pohodový zápas.Clarence tam krásně uklidil ten přímák Robinho klasika ještě,že mu Cassano přihrál až před prázdnou bránu...Jediná kaňka jsou ta zranění Pata a Abbiatiho snad to nebude nic vážného.

Parma

FORZA MILAN!

Reagovat
Jajinek

Co na tohle říct...Kharja nebo Pazzini nemají v Interu absolutně co dělat! Milito by netrefil ani trajekt, Wes se pořáde jen s někým hádá, Maicon netrénuje a obranu vůbec nemáme a začíná chybovat i Zanetti.

Prostě do dne. Snad alespoň tak Copa vyjde...ale narovinu, takovej posranej měsíc s v podstaě plným kádrem...to je od Leo daleko větší zvěrstvo než od Rafy. Musí pryč. A to nutně...

...a to nás ještě sestřelil včera Juve...co k tomu říct. Už mě to nebaví, musel jsem jít včera pít.

Milán už si to na 95% pohlídá, páč Napoli má maximálně to pobláznění...i když jim asi budu fandit (přes to, že jsou mi nesympatičtí)

Tahle sezóna pod Leem hodně připomínali ty první pod Mancinim, snad si to Moratti uvědomí, páč ten zásah do mužstva musí aspoň v určité podobě přijít.

FORZA INTER!!

Reagovat
smazaný uživatel

jak už padlo na milannews, za letošní výsledky můžeme opět a zase poděkovat Gallianimu, který dal dohromady tuhle soupisku. že ti gauneři nedělejí bordel, to mě nepřekvapuje, v Miláně se tohle zkrátka netoleruje..., pointa je jiná - alternativy. kde bychom v předešlých letech byli bez Nesty, Ambra, Pirla, Pata a letos bez Ibry ? nejspíš tam, kde jsme zhruba byli, páč třeba loni jsme v rozhodující chvíli ztratili Sandra s Patem a rázem bylo po nadějích. letos je tady za Nestu Yepes, za Ambra Van Bommel, na podhrotu Prince, takže může Seedorf zastávat tu Maxem nově vytvořenou roli pro Pirla na LCM, kterou Clarence koneckonců hrával už pod Carlettem. za Pata naskočil Cassano, který posbíral 1+1, za Ibru je tady vždycky připravenej Robinho, i když uvidíme v dalších zápasech (jestli se Pato nedá dohromady), čeho je tahle dvojka schopná v těžších duelech, než byl ten včerejší...

poté, co Allegri udělal z toho kádru fungující tým, musí být takové prostředky k dispozici parádním plusem..., a já doufám, že v létě bude ještě lépe.

Reagovat
Jajinek

no hlavně to osmifinále LM byste už měli konečně udělat...

...z toho kádru šel před sezónou strach, a obavy se potvrdily...i když chvilku byla i naděje, ale brzo zhasla.

Reagovat
smazaný uživatel

to bychom samozřejmě měli..., příští sezonu bude větší progres v LM prioritou.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak v LM se dle mého ukázala nezkušenost Maxe. První zápas byl jasnej prokauč a druhej taky nebyla žádná hitparáda.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně chlapci, nezáleží na sestavě ani na soupeři, navlíkáte korálek za korálkem zkušenými, kvalitními výkony. Zbývá odškrtnout posledních 5 čárek. pol bych se vůbec neohlížel, prostě vyhrát v Brescii s Bolognou a v Římě a bude 2 kola před koncem hotovo. Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro

██─███─██──██─███────█─█─█─█─█─███────██─██

█──█─█─█─█──█─█─█────█─█─█─█─█─█─────█──█──█

██─█─█─██──██─███────█─█─█─█─█─███────█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█─█─█───────█─█

█──███─█─█─██─█─█──███─███──█──███──────█

Reagovat
Yanek

Pato prý out na 10 dní, zatim nic potvrzeno. Parádní zpráva

Reagovat
Yanek

na Coppu bude Zlatan ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Jééés

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco pro Interisty: Pod Benítezem jste hráli velké ho*no a byly jste nějak 5. myslím, přišel Leo najednou jste zase začali vyhrávat a ted 3 sice důležité prohry, ale bez Lea byste třeba nebyli vůbec 3., ale třeba byste s Benitezem byly pořád 5....

Reagovat
Jajinek

však to, že Rafa odejít měl, protože tým potřeboval nový impuls a hráči nehráli stoprocentně koncetrovaní, se to nezpochybňuje. Ta ztráta byla příliš velká a i když vše nebyla zdaleka Rafova chyba, tak se pak těmi prohlášeními pohřbil sám. Ale angažování Leo prostě byla chyba...zejména ve vztahu, pokud bude pokračovat i v létě.

Reagovat
lnterista

ty jsi chtel aby Rafa zustal Leo je sympatak a ma charisma, ale neni to vhodny trener pro nas kadr

Reagovat
Jajinek

to není pravda...po těch prohlášeních jsem psal, že je dobře, aby odešel...zastával jsem se ho v průběhu, protože se na něj svádělo i to, že fouká vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslím že v létě odejde, ale docela dobrou práci odvedl všichni jste čekali že vyhoří, mu jenom nejdou nejdůležitější zápasy + neumí bránit což je v moderním fotbale hodně důležité, Schalke,United nebo derby to nezvládá vůbec, ale dokáže porazit průměrné kluby...

Reagovat
Jajinek

jenom???? jak jenom? vsechny klíčové zápasy zababral (opět za to ale nemůže jen on) a hlavní zbraň týmu...obranu, totálně rozložil.

Reagovat
smazaný uživatel

právě u nás jak byl tak dělal to stejné, doslova se vy*ral na obranu ze začátku to byla hrůza, ale pak se to rozjelo a až derby. On prostě je kouč pro nějáký průměrný klub.

Reagovat
lnterista

no spis tak trener pro Barcu..kdyby takhle hrala Bologna tak jede z Milana min. s petkou

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak Leo je kouč, který zatím absolutně nemá na velkoklub. V naprosté většině důležitých zápasů vyhořel (derby, United, Schalke). Po taktické stránce je na tom neuvěřitelně bídně. Stačí si vzpomenout, jak ho vypráskla Mourinho nebo nedávno Max..

Reagovat
lnterista

tak vyprasil nedavno Max...to byla z vetsi strany nase chyba, to co jsem nepromenili to bylo do nebe volajici ale ovsem nepopiram ze na ty velky zapasy nema...zvlast tim stylem co hraje(takove zapasy se musi hrat ze zabezpecene obrany) v mych ocich ten vas Allegri to taky neni zadna hitparada. Cekal jsem do vase tymu vic...spis bych to videl dalsi titul kdy vyhraje jednookej mezi slepymi

Reagovat
smazaný uživatel

ty woe a už je to tady zas..., Mourinho Lea vyprášil, ale u Allegriho to byla vaše chyba. připomíná mi to robertovo hodnocení Cesara, který famózně zachytal a Abbiatiho, kterého akorát trefovali..., tohle je psycho.

Reagovat
lnterista

dobre pouziju tvoje oblibene...muzes mi nekde ukazat kde jsem napsal ze Mourinho Lea vyprasil?

Reagovat
smazaný uživatel

zmínil jsi pouze Maxe, z toho jsem logicky usoudil, že se to Josého netýká...., nebo dle tvýho názoru José Leonarda loni nevyprášil, ale byla to spíš Leova chyba ?

Reagovat
lnterista

loni kdy jsme vyhrali 4:0 tak to to jsme vas vyprasili ale pri odvete kdy daval Pandev z primaku na 2:0 to spis bylo velkej boj z velkym stesti na nasi strane protoze tech vylozenych jste taky meli hodne...letos vase prvni vyhra v derby jsme nemeli vubec sanci takze by se to dalo nazvat skoleni ale ted to derby co se hralo bych to jako skoleni nenazval, zaslouzena vase vyhra ale nejakej extra velky rozdil bych tam nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

nebavím se o zasloužené, nezasloužené z hlediska průběhu..., experti se po tom zápase shodli, že to bylo Allegriho vítězství, páč Lea přečetl (což sice nepovažuju za kdovíjaké umění, ale přesto) a nasadil taktiku, která na něj platila, což šlo v tom zápase vidět při určitých situacích přímo ukázkově..., zápas skončil 3:0. loni si s Leonardem podobně pohrál Mourinho, u obou zápasů můžem říct, že se mohly vyvíjet jinak (loni Rinova červená a penalta, letos Chivuova červená a penalta), ale to už mi příjde takové chytání se stébla, já třeba nikdy nepopíral, že José Lea vyloženě setřel...

Reagovat
lnterista

ty odvety proste tak jednoznacne nevidim

Reagovat
Jajinek

třeba odvetu vloni, to byl jeden z nejlepších Josého taktických manévrů...kdy se hodně připravil na Beckse, na hru Milána s míčem...vlétl na něj a tým pak byl aktivní i v 10ti a bránil ty správné prostory.

Reagovat
lnterista

to ale ja vubec nerikam...ale proste si nemyslim ze v tom zapase Lea setrel...kdyz hraci nepromeni takove sance uz pak neni o taktice a trenerovi a kdyby AC vyrovnalo tak buh vi jak by to skoncilo

Reagovat
Jajinek

no dobře...nějaké šance nedali...ale tohle byl zrovna hodně jasnej taktickej stěr. Vždy je jasné, že rozhodnou situace na hřišti, které jsou o štěstí a které kouč nemůže ovlivnit. Ale musíš se koukat na hru jako celek. Nynější derby taky mohlo dopadnout jinak, kdyby Pato nedal gól v první minutě, nebo kdyby se trefil Samy...ale stejně se dá říct, že Max Lea předčil...

Reagovat
lnterista

neresim goly co padly... to je dane, ale nepromenene VYLOZENE sance, ale mas pravdu ze v globalu to tak vypada jak pises, ale neverim ze by jsme ten 2. polocas takhle zopakovali 5x z 5ti.

Stacilo aby Dinho nebo Boriello jestli se nepletu promenili sance(stacilo malo) a treba by byl vychvalovanej Leo

Reagovat
smazaný uživatel

touhle logikou tím pádem ale snad nikdy žádnej kouč nevyhrál takticky zaslouženě..., v každém zápase jsou momenty, které kdyby dopadly jinak, mohlo to skončit jinak celé.

Reagovat
lnterista

tak ale bavime se o tom ze setrel...a pod slovem setrel si predstavuji nejaky extremni rozdil a v tech odvetach ho proste nevidim...ale kaslem na to to nema smyl...spis budu radeji kdyz mi reknete jestli da Arsenal 1.gol

Reagovat
Jajinek

Lea vyprášil José i Max...a nejen oni...netřeba si dělat iluze

Reagovat
Tomanatura

Moje očekávání spíš předčil, když snad nenastoupil do dvou zápasů po sobě se stejnou jedenáctkou. Podívej se, co hraje Mancini s tolika novými a podívej se na Maxe.

Reagovat
lnterista

ale italska davno neni meritko

Reagovat
Tomanatura

Nemyslím si.

Reagovat
lnterista

pokud mluvime o nejvyssi kvalite tak urcite

Reagovat
Ragazzo d'oro

Přesně tak. Defenzivní činnost u Lea je dosti tragikomická. Proti zkušenějším trenérům nemá šanci (Bayern nepočítám).

Z Maxe taky nejsem nějak šíleně unešenej, ale ten potenciál v něm vidím. Duel s Redknappem jasně prohrál, tak doufám, že si z toho vezme ponaučení. Věřím, že pokud se mu dá dostatek času, mohl by se zařadit mezi legendy jako jsou Capello,Ancelotti nebo Sacchi.

Reagovat
Yanek

Reagovat
lnterista

tak urcite je Allegri lepsi jak Leo o tom zadna...ale mezi ty legendy no nevim...uvidime

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já jsem v tomhle směru optimista

Reagovat
lnterista

a navic se tu nebudu zastavat Lea ikdyz se nas snazi trenovat

Reagovat
Tsigi

Všechno je to o tom jaký dostane materiál. Všichni ti výše jmenovaní prostě pracovali s materiálem, který mohl být považován za naprosto světový.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, jakou měl Allegri na začátku sezony pozici (přestárlý tým, který pomalu zapomněl vyhrávat a řadu let kouká Interu na záda, hromada nových hráčů se špatnou pověstí, které musel zapracovat a přinutit je hrát jako tým, častá zranění, kvůli kterým musel vymýšlet nové a nové sestavy ((a s ní související taktiky)) zápas co zápas, hledání správného systému, vypořádání se s Dinhem, vypořádání se se ztrátou Ibry, hráči jej chválí, zase chodí řeči o skvělé partě, rodině a blá, blá, blá), odvádí podle mě vynikající práci..., čímž neříkám, že se nevyvaroval chyb, například první zápas s Tottenhamem prokaučoval, protože chtěl vyhrát a zariskoval, přestože nemusel..., začátek ligy se mu příliš nepovedl, i když on nikdy nemíval dobré starty, ani v Cagliari. ty dříve často připomínané pozdní střídání jsou směšné, nevím proč je to nutně chyba, sám na to řekl "Nemusíte něco měnit jen proto, aby se něco změnilo." neřeknu v zápase, kde je třeba očividně něco změnit, ale strašně se divit, proč Max ještě nestřídal, když to přitom na hřišti funguje, tomu vážně nerozumím...

Reagovat
Jajinek

já myslím, že rozhodující bude následující sezóna. Protože s tím materiálem co má, by se dalo prostě předvádět víc. Letos to vzhledem ke všem tvým argumentům (které sedí) bylo složité, pokud se nestane nic dramatického v létě, tak za rok už by se mělo.

(Bohužel tedy...protože "zatím" to vypadá, že AC půjde i do následujícího ročníku, jako největší favorit)

Reagovat
Ragazzo d'oro

To jsi mě asi špatně pochopil, já ho nijak nekritizuju, spíše naopak. Jsem rád, že máme konečně perspektivního trenéra. Nevyvaroval se chyb, proto z něj nejsem v extázi.Ale s jeho prací jsem rozhodně spokojen a věřím, že po letním mercatu bude mít pod sebou tým, se kterým vrátí Milánu zašlou slávu.

Prohra s Totenhamem sice bolela, ale taky nám tam chyběla troška toho štěstíčka + nekončící příběh o Robsonovi a jeho proměňování šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkopíruji sem to, co jsem napsal už na fcintermilano.com:

Asi tak, Leovi bych ještě pro příští ročník šanci dal, minimálně půlrok, pokud by udělal čtyři věci:

1. neměnil herní styl na hru po křídlech, o které se mluví, že přijde

2. výrazně zapracoval na obranné hře celého týmu

3. získal si u hráčů větší respekt, protože pokud někdo flákne trénink, tak to o něčem vypovídá

4. vypiloval taktiku na důležitá utkání sezóny; Parma byla následkem předchozích prohraných utkání, je to o psychice, navíc únava nemůže být omluvou.

Leo měl parádní start, vždyť 11 výher ze 13 zápasů mluví za vše, vrátil nás do boje o titul, že už ho není šance vyhrát, to není jeho vina, na jeho bedrech je však právě tragická obranná hra.

Teď jde o to: dát mu tu šanci, nebo ne?

Reagovat
lnterista

ja bych mu asi sanci nedal, ale koho za nej ze? On nebude branit a nas kadr neni na utocny fotbal kdy budem kontrolovat a neverim ze mu Moratti koupi nekolik kvalitnich hracu rovnou do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to ani nechtěl, zase totálně přebudovávat tým. Bude to záležet na tom, kdo ještě bude chtít hrát za Inter a kdo ne. Jak je to vůbec se Zanettim, bude pokračovat i další rok, nebo ne? Jestli ne, tak to bude obrovská ztráta.

Reagovat
Jajinek

jenže už ve dvou angažmá prokázal, že toho schopný není...ten tým začal vyhrávat kvůli tomu impulsu po odchodu Rafy a taky proto, že měl kolikrát dost kliku a vrátil se mu po zranění celý kádr...ten tým vyhrával, páč je neuvěřitelně silný...NIKOLI PROTO, že ho Leo nějak připravil. Já jsem jasně pro odvolání!

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych taky mnohem radši přivítal Dungu, za tím si stojím už od zimy, ale koho místo Lea?

Reagovat
Tomanatura

Škoda, letos byli víc než k poražení. Příští rok s něma snad bude Viola bojovat o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.gazzetta.it/tr_xml_sics/2010/HTML/match.html?id_c=1919&id_e=32515&id_p=229501

sjeďte dolů ke "hřišti", klikněte na JUVENTUS a nechte si vyjet nejčastější pozici hráčů na hřišti (POSIZIONI), celkem mazec a není se tím pádem moc čemu divit...

Reagovat
Pinturicchio

Katastrofa.

Reagovat
Pinturicchio

A v plné nahotě se na tomhle ukazuje, jak ti hráči absolutně neví, co hrát, kde se pohybovat a jak ta naše hra totálně postrádá organizaci.

Reagovat
Tomanatura

Asi by to vypadalo o něco líp, kdyby to ukazovalo Krasiče. Nebo jde nějak ukázat i jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

taky už jsem na to myslel, ale myslím, že to nejde..., nicméně nejde jen o něj, například stopeři jsou strašně zatažení co se týče "nejčastější pozice", srovnej si to s Fiorentinou..., přitom Juventus má větší držení míče..., kompletní záloha naskládaná plus mínus ve středovém kruhu..., Grosso vypadá vzhledem ke zbytku obrany vysoko, ale krajní obránce by měl být v tomhle zobrazení "ideálně" u středové čáry, ti ofenzivnější za ní..., to všechno zapadá do toho, jak to dneska vypadalo, málokdy vídám takový obrázek.

Reagovat
Tomanatura

Ono to spíš bylo dané tím, že Fiorentina se snažila něco vymyslet jako celý tým, u Juve snad jen Melo. Oni byli strašně bez pohybu, dopředu šel snad vždycky jenom útočník, Pepe a Krasič. Obrana zůstávala dole, jelikož ten balon vpředu neudrželi. Kolikrát si za zápas přehodili jejich obránci balon? Mockrát určitě ne. Navíc si to ani nemohli moc dovolit, jelikož Behrami s Mutuem a Cercim byli v pohybu a Gila stál mezi stoperama. U nich by každý brejk znamenal únik Mutua, který byl nejvytaženější hráč zápasu.

Co tam ta jejich záloha vyváděla netuším, to jsem doteď nemohl pochopit.

Reagovat
Tomanatura

Každopádně výborná stránka, něco takového jsem hledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Gila právě vzhledem k tomu obrázku zas tak často mezi stoperama nestál, trochu překvapivě byl výše Mutu, ale ten pro změnu více ze strany. navíc někde to držení míče Juve nahrát muselo a když ho neudrželi vepředu, ani si to nedávali vzadu, vychází to logicky na tu zálohu, kde opravdu nevím, co chtěli v podobným složení vymýšlet..., například právě Fiorentina má skoro ideální rozložení (jen mě fakt zaráží ten Gila), což ale samozřejmě automaticky nezaručuje jackpot.

Reagovat
10

tyhle data od Bwinu jsou dost zavádějící a často nepřesný, s Krasićem a Mottou by to vypadalo jinak...nevím, jak to vypočítává, ale tohle zobrazení mi připadá spíš jako realita posledních 20-25ti minut, kdy se Vargas vysunul mnohem víc na Sorensena, ke kterýmu se stahoval i Mutu a my jsme přešli na 4-3-1-2...i tak mi tam ale nesedí pozice Pepeho

Reagovat
Tomanatura

Mně to taky právě moc nesedí, ale klidně tomu budu věřit, jenom mě zaráží to procento držení míče, to nechápu, kde jste nabrali.

Reagovat
smazaný uživatel

data posledních 20ti minut těžko u hráčů, kteří byli na hřišti celý zápas..., nevýhodou je zobrazení pouze hráčů, kteří zápas končili, proto jsem třeba nezmínil Sorensena, páč by na takovém místě těžko odkopal celý zápas, k tomu jsem zmínil Krasiće, který mi ale dnes taky nepřišel kdovíjak roztahovačnej. nemyslím si, že Motta by byl výrazněji jinde než Grosso, nicméně šlo mi hlavně o tu zálohu, podle mě si tam Pepeho s Marchisiem nevymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

ac a juventus

Reagovat
Shevchenko

Ježiš to Lecce to srovnalo.

Reagovat
Tsigi

Aspoň to bude ještě dramatičtější

Reagovat
j_mrazik

Tam jsem měl po delší době možnost sledovat cca 20 minut AC a dneska 20 minut Juve.

Je to asi spíš otázka pro znalý: Je normální, aby se chodilo do brejku v tak málo lidech? Já měl za to, že se v Itálii hraje brejkovej fotbal. Poctivě odbránit + vyrážet do nebezpečných brejků, ale já měl pocit, že hráči nebyli schopni pořádně naběhnout, roztáhnout obranu, aby měl hráč, který vede balon nějaké solidní možnosti. Několikrát se takto zadrbaly akce, které klidně mohly skočit golem.

Reagovat
stas87

toto uvidis v bundeslige

Reagovat
Yanek

AC hrálo takticky, nepotřebovali se nahánět. Měl ses podívat na derby, tam byly ty brejky od AC naprosto dokonalé.

Reagovat
DelPiero137

poslednu sezonu-dve mam pocit ze hlavne proti Juve dokazu mustva hrat na brejky. Celkovo mam tiez taky pocit ze z ITA muzstiev vyprcha skills - protiutoky.

Aj na medzinarodnej scene to vidno. Taliani to zanedbavaju alebo superi si zvykli na ich styl brejkov a pokryvaju ich.

ManU ma neskutocne brejky, vzhladom na kader(nic v zlom).

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio dneska skvele, jeste prohra Udinese s Neapoli a tohle kolo by bylo idealni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Zápas na Marassi asi nikdo neviděl, že?

Reagovat
Tomanatura

V Cagliari by měli hrát i hráči z primavery (jeden z nejlepších ročníků za poslední dobu, vyhráli Coppa Italia) se kterými by se mělo počítat do příští sezony. To jsem zvědavý, Siniša se začíná ukazovat jako ne tak neschopný trenér, když může hrát svůj systém. Snad se aspoň jeden uchytí pro příští sezonu, povede se příprava, vrátí se Jovetič, vyjde mercato a vzhůru bojovat o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore mi v pohárech chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ac milán, jak jste ještě neviděli, zde: http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=137752

Reagovat
terry

Jak ted koukam na situaci Sampdorie, nevypada to s nima moc dobre. Cekaji je tri zasadni duely, ktere asi rozhodnou o zachrane. Pokud neporazi Bari, bude asi hotovo. Pak potrebuji jeste tri body s Brescii, v derby jim neverim a proti Palermu jde o to, jak se vyspi.

Nechci ale prijit o derby.

Reagovat
raduinho

Byla by jich škoda.. radši at spadne Lecce nebo Catania. Ale stejně to vidím, že nakonec půjdou dolů Cesena, Brescia a Bari

Reagovat
smazaný uživatel

LEONARDA si môžeme nechať len v dvoch prípadoch, ktorými sú.

1. Výhra v Coppe Italia a prehra max v jednom zápase v SA.

2. Prehraté finále a žiadna prehra v SA.

Do konca sezóny už máme len jeden ťažšie zvládnuteľný zápas, t.j. s Neapolom a prehra v nejakom inom s týmto kádrom je neakceptovateľná, obzvlášť po včerajšej prehre s Parmou a pod vypadnutí s LM.

A ak Leonardo tie dva body nesplní, tak bye bye.

Hlavne v lete bude dôležité priviesť správneho trénera, najideálnejšie Mourinha, Dungu alebo Hiddinka. Každý iný bude veľký, veľký prúser, okrem nereálneho Guardiolu. Ešte by sa možno dalo počítať s Capellom.

Avšak najlepšie by bolo získať to prvé meno, všakže? No nech pán Moratti sa činí, od toho je v klube! Nech mu ponúkne aj 20 mil eur za sezóna, len nech je náš čím skôr Pretože bez neho je Inter úplne v sračkách a na takéto výkony ma nebaví pozerať, napr včera s Parmou som to už musel vypnúť, tragédia najväčšieho rozmeru, už to prevýši len prehra so Schalke, ktorá je to najhoršie, čo nás mohla v LM stretnúť.

FORZA INTER!!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ježkovy oči, jak by mohl přijít Mo? Ten už se nevrátí. A tvrdit, že jiný trenér bude velký průser, proč prosím Tě?

A nepsal jsi náhodou včera, že Real je největší z největších?

Reagovat
Jajinek

já jenom čekal, že doplní, že pro setrvání Lea bychom měli mít skóre z dalších zápasů 15:13...jiné ne!!!....

Ty první dva body jsou tak k smíchu, že jsem zbytek ani nečetl....

Reagovat
Tomanatura

Avšak najlepšie by bolo získať to prvé meno, všakže? No nech pán Moratti sa činí, od toho je v klube! Nech mu ponúkne aj 20 mil eur za sezóna, len nech je náš čím skôr Pretože bez neho je Inter úplne v sračkách a na takéto výkony ma nebaví pozerať, napr včera s Parmou som to už musel vypnúť,

Reagovat
Jajinek

Já mám pocit, že on už to musíé dělat naschvál a mít to tady neskutečně v kulích...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky mám ten pocit. Buď to dělá naschvál nebo je to retard, nic jiného mi nepřijde jako možné.

Reagovat
Yanek

a na takéto výkony ma nebaví pozerat!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No ak baví niekoho na to pozerať, tak je fakt frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na ty dva body ani nereagoval, to je úplně mimo.

Reagovat
Yanek

Reagovat
M11

Reagovat
10

No nech pán Moratti sa činí, od toho je v klube!

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
lnterista

Reagovat
Jajinek

cooo?

Reagovat
lnterista

ma pravdu voe

Reagovat
Jajinek

takhle si z toho dělat prdel...

Reagovat
lnterista

tak porad ho tady urazime a smejeme se mu a treba je fakt postizenej

Reagovat
DelPiero137

ak by sa ti splnil jeden z bodov ktore si vymenoval, a dalsiu sezonu by to bolo v obrane tragicke ako tuto, bol by si spokojny? lebo jeden z 2 cielov sa splnil?

nie som odbornik na Inter, ale vidim ze pod Leom sa disciplina a defenziva nikdy nezlepsi. naopka, odide par opor, on si prevedie svojich Nagamotovcov a je to uplne v pecku! viem ze Japonec nie je jeho vysnivana posila, ale pochybujem ze on najde a zapracuje do zostavy noveho Lucia-Samuela...

Reagovat
smazaný uživatel

wow poprvé v sezoně jsme nastříleli 4 góly v jednom zápase ...příští 3 zápasy jsou masakr,toereticky by měla stačit výhra nad Udine a LM by nám uniknout neměla

FORZA LAZIO!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Udine musí

Reagovat
smazaný uživatel

Udine má do konce sezony jeste tezky soupere....AC,Neapol,Lazio.....osbne fandim AC ale Udinese hraje skvelej utocnej fotbal a za to skvely jaro bych ji pral to predkolo ligy mistrů....at do EL de to Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bez Sanchéze a Di Nataleho jsou podle mě nahraní, Di Natale je neskutečný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurz 1,6 na Neapol To jsem vůbec nevěděl, jinak bych si vsadil blbec.

Reagovat
Darren Fletcher

sa ti zda vysoky??

Reagovat
Shevchenko

Taky si říkám...

Reagovat
smazaný uživatel

Zdál se mi vysoký.

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis

Reagovat
panca

vsadil sjem neapol da prvni gol, juknu dvakrat na prenos a udine 2 sance

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to Neapoli zase bude nefalšovaný peklo

Jdu pozorně sledovat Inlera, Asamoaha

Reagovat
Yanek

Reagovat
Darren Fletcher

skvely zapas zatial, parada. napoli do toho

Reagovat
Pipo123

Tak zápas som videl len do stavu 1:2, ale teraz som si pozrel záznam, až na ten gol ktorý nemal platiť sme hrali fakt parádne, pekný výkon a Zarate gol + 2 asistencie a gol parádny FORZA LAZIO

Reagovat
Yanek

Inleeeeeeeeeeeeeeeer!!! TO JE FRAJER! Chci ho do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Inlééér !

Reagovat
Virtuos

To bol gól, máš dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Inleeer ! Come on Udine !!!

Reagovat
Kluivert9

"story" Kozák už se nekoná?

Reagovat
Yanek

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Teď se bojim toho, že zas budem hrát v Brescii hovno, protože budem moct, doufám že je Max nahecuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastico Udine !!!!

Reagovat
panca

ze by fakt titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani je čaroděj..., za Inlera nedal ani cent a stejně nás táhne za Scudettem.

Reagovat
Tsigi

Reagovat
DelPiero137

dobre slovna hracka

Reagovat
10

stejně tak Leonardo...a vy jste na něj ještě nasraný

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jsem ho odhadnul

Reagovat
One-Real

To je hnus co dneska ti kluci předvádí, hrají strašně pomalu a laxně a vůbec se nevrací.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to scudetto to tento rok asi uz nebude..

Reagovat
cubazi

Prečo Kucka striedal už v 52 minute? zase sa zranil?

Reagovat
DelPiero137

myslel som ze bez Sancheza a Di Nataleho Udinese neviditelne, ale oni slapu aj bez nich. Ma to hlavu aj patu, hraci ovladaju ten system.

Aj ked dnes im Neapol moc nevzdoruje.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Denisova pomsta

Reagovat
One-Real

břevno

Reagovat
Yanek

Konečně má Neapol taky trochu smůlu, přichází to v ideální čas

Reagovat
cubazi

Reagovat
cubazi

som to teda cocot

Reagovat
Shevchenko

Udinese

Reagovat
One-Real

Udinese prasí --> rozhodčí nic nepískne, Neapol fauluje ---> to píská hned.

Reagovat
Virtuos

no veď to

Reagovat
Yanek

CAVANI!!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výborně Handanovič!! Penaltový král

Reagovat
DelPiero137

Domizzi je magor. Taketo Judo skusat, musel aj rozhodcovi nieco povedat ked mu dal potom z fleku cervenu.

chcel som napisat ze gol by este rozviril vasne, ale nestalo sa :)

Neapol este bude husta.

Reagovat
smazaný uživatel

červená karta za obejmutí soupeře??? to má bát vtip?? Penalta ano ale červená? co je to za blbost vždy míč ani nebyl ve vápně.

Reagovat
DelPiero137

to muselo byt za ine. par sekund bol rozhodca obklopeny hracmi Udinese, diskutovali s nim. Bol tam aj Domizzi, keby to bolo za faul tak uz davno vytiahne cervenu. Mne to prislo ze mu nieco povedal a potom z fleku vytiahol redku.

Reagovat
DelPiero137

to su simulanti. milujem ked ho chyti za krk on si zacne chytat tvar akoby dostal od Tysona na nos.

Reagovat
One-Real

To je neskutečná blamáž, šancí na obrat bylo dost, ale dneska by nikdo z našich netrefil ani stodolu. Je dobře že nejbližší pronásledovatel Inter taky ztratil, ale boj o LM bude ještě těsný.

Reagovat
Yanek

PÍSKEJ KONEC!!!

Reagovat
Yanek

joooooooooooooooo, supr kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
Virtuos

Škoda Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

LOUPEZ ...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak Udinese nám dalo skělý dárek. Nečekal jsem, že bez tý jejich útočný dvojky něco uhrajou, ale naštěstí překvapili

Dvakrát jsem se díval na Cavaniho a dvakrát jí nedal, náhoda?

Reagovat
smazaný uživatel

Milanista by řekl hezký kolo..., díky Udine

Reagovat
10

takže AC bude slavit na Olimpico...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem doma s Cagliari, ale to už bych asi moc vymýšlel...

Reagovat
Shevchenko

Teoreticky se může slavit už doma s Bolognou, ale to bych chtěl asi opravdu moc.

Reagovat
10

to teda ono to může vyjít i na Bolognu, když Neapol prohraje v Palermu a Inter remizuje s Laziem, což v obou případech není nereálný...

Reagovat
DelPiero137

na LM je uz velmi mala pravdepodobost. Aspon jedno zelanie/ciel by sa mohlo splnit. Porazit konecne Neapol v lige!

Reagovat
smazaný uživatel

Není na té fotce se znakem Parmy na triku?

Reagovat
Shevchenko

Představ si, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty brďo.

Reagovat
smazaný uživatel

z minulý sezony

Reagovat
Jajinek

Předesílám, že jsem zápas neviděl...jen sestřih...ale opravdu se musím pořád s někým hádat, že Napoli nemá na titul, když v rozhodující chvíli prohrají doma s Udinese, které obecně bez Di Nataleho a "Felixe" je jako tělo bez duše...

Reagovat
smazaný uživatel

No už takmer nemajú Ale aj AC stratilo s hocikým

Reagovat
mastakillah

a Inter na něj má, když prohrává v Parmě..chápu

Reagovat
Jajinek

já jsem se bavil vždy jen o Neapoli...nevím proč do toho trapně pleteš Inter

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ťa má zafixovaného ako fanúšika Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, žes nám to objasnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Rado sa stalo

Reagovat
mastakillah

to je úžasnej důvod opravdu..pletu to sem protože sme to už jednou rozebírali

Reagovat
mastakillah

už sme to jendou řešili...protože ty šance vidím naprosto stejně a ty se navážíš do Neapole, přitom by bylo lepší zamíst před vlastním prahem...ano teď jsou již šance na titul mizivé..jak ze strny Neapoli, tak ze strany Interu

Reagovat
Jajinek

proč do toho pořád taháš Inter...to už není normální. Já se tedy bavím o Napoli...vždy jsem se ve vztahu k ní bavil o jejich šancích na titul a to, jak dokážou v těžkých chvílích zabrat. Zameteno před vlastním prahem mám.

Reagovat
Pinturicchio

Klasika "cos dokázal, že kritizuješ" - Nehraje o titul Tvůj tým, jak si dovoluješ hodnotit šance druhých a ještě negativně. ( samozřejmě myšleno proti Masťovi, ne proti Tobě )

Reagovat
mastakillah

myslím, že Inter i Neapol hrajou o tu stejnou pozici a bojujou o ni mezi sebou...tudíž tvůj příspěvek nedává moc smysl..ale prosím ......... A do Interu se navážím, protože jeho šance na titul jsou asi takové jako u Neapoli, tudíž teď již mizivé

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o jednu podstatnou věc... Říká někde Jajinek, že Inter bojuje o titul??? Neříká, takže se uklidni

Reagovat
mastakillah

ja jsem naprosto klidnej.Ja se vracím jen k tomu ,,ale opravdu se musím pořád s někým hádat, že Napoli nemá na titul" protože jsme to již řešili v minule diskusi a tam bylo řečeno, že i Inter bojuje o titul...a do tohoto kola stejně jako Neapol samozřejme bojoval o tom žádná

Reagovat
Jajinek

tak naposled

Co má s mojím názorem, který tu prezentuju asi od února, že Neapol nemá na titul, což potvrzuje ve většině zlomových zápasů, společného Inter???

Reagovat
mastakillah

reaguji na tvůj názor mým..s tvým názorem samozřejmě nic, ale s mojím názorem má společnýho hodně...protože já viděl šance obou těchto týmů na titul do tohoto kola naprosto stejně..a tudíž když ty tady odsuzuješ šance týmu jako je Neapol tak já jako protipól odsuzuje šance Interu...nevím co je na tom k nepochopení

Reagovat
Jajinek

a Inter na něj má, když prohrává v Parmě..chápu

Tohle byla tvá reakce na můj příspěvek...ať už si každý udělá obrázek sám.

Reagovat
mastakillah

to bylo proto, žes napsal že se s tebou musí pořád někdo hádat, že neapol nemá na titul...to co sem nspal ja byl protihodnota k tomuto..ale jak říkáš..Je to na úsudku každého jednotlivce

Reagovat
Pinturicchio

Fandiíš Napoli, Jajinek řekl, že na titul nemají, Ty se tady pořád dokola oháníš tím, že Inter taky ne - nevím, jak ostatní, ale mě přijde, že prostě brečíš a kopeš. ( Ještě by mě zajímalo, čím bys "argumentoval", kdyby Jajinek fandil třeba Realu )

Reagovat
Pinturicchio

Fandíš Napoli, Jajinek řekl, že na titul nemají, Ty se tady pořád dokola oháníš tím, že Inter taky ne - nevím, jak ostatním, ale mně přijde, že prostě brečíš a kopeš. ( Ještě by mě zajímalo, čím bys "argumentoval", kdyby Jajinek fandil třeba Realu )

Reagovat
Pinturicchio

Nebo třeba ani ne Realu, ale AC. ( Nehledě na to, že Jajinek to psal v době, kdy byl Inter za AC o dva-tři body )

Reagovat
mastakillah

ja na to reagoval proto, že jsme to spolu řešili už jednou...a kdyz sem viděl napsáno, že Neapol nezvládá složité zapasy a nemá na titul...tak mi toto ukazalo, že samozřejmě nemá a ukázalo také, že inter taky na něj nemá...to není o žádným brečeni či nebrečení, ale o pohledu člověka na určitou věc...

Reagovat
Pinturicchio

Tak ještě jednou - Proč do toho taháš Inter, když je řeč o Napoli a co bys psal, kdyby jsi nevěděl, komu Jajinek fandí? Respektive fandil by AC.

Prostě jsi ublížený ( nehledě na to, že Jajinek to psal někdy v únoru, Ty s tím ted přicházíš jako generál po bitvě )

Reagovat
mastakillah

vis co když ti unika podstata našeho rozhovoru tak se do nej neplet.budu ti vděčnej...my to resili jiz drive jak Jajinek napsal na začatku, a ja se k tomu vrátil, protoze se mi nelibilo odsuzovani Neapole.tot vse..

Reagovat
Jajinek

prostě jsi klasicky ubrečeně ustřelil...páč tahat jiné týmy jako argumenty do rozhovoru o Neapoli je nepochopitelné. A místo toho, aby jsi stáhl ocas, tak se tu s náma ještě hádáš.

Reagovat
mastakillah

ano vtáhl sem do toho Inter, protože ten teď beru jako největšího soupeře v boji o druhé místo..a reagoval jsem tak jak jsme reagoval, protože se mi nelíbilo tvoje odsuzování šancí Neapole...na tom není nic špatného..ty jsi se obul do Neapole ja do Interu ...

Reagovat
Jajinek

já se do nikoho neobouvám...jejich hru, potenciál a šance tu hodnotím pořád stejně...některé výsledky mi dávají za pravdu a ten příspěvek nemířil jen na Tebe.

Reagovat na větu Neapol nemá na titul větou však Inter taky ne, je jako ze školky...to se na mě nezlob. A už bych toho fakt nechal...

Reagovat
mastakillah

ano výsledky jsou kolisavé to je pravda.ale odsuzovat jejich nadeje na titul 6 kol pred koncem, kdyz na Ac ztraceli 3 body je nesmysl.kdyby na titul nemeli tak se nedrzi celou sezonu na tkovymto umisteni.Ikdyž k tomu hdoně pomohlo zdravi vsech klicovych hracu + letos neuveritelnej Cavani. No nejspis toho nechame, stejně se v tomto neschodneme...to máš pravdu

Reagovat
Jajinek

co 6 kol pred koncem...já to říkal 15 kol před koncem a rozhodně jsem to neříkal sám.

Reagovat
mastakillah

no vidíš 15 kol před koncem a pořád jsou tam kde jsou .. to už něco značí nemyslíš?

Reagovat
Jajinek

ano...znamená to, že jsem měl pravdu a na ten titul nemají...to ti tady už 5x vysvětluju...

Reagovat
mastakillah

aha a proto se drželi až do teď ve hře...to je oprvdu logický ...ano zápasem proti Udinese si to hodně pokazili, ale jinak o ten titul mohli hrát do konce..což i myslím, že i tak budou, ikdyž ztrácejí 6 bodů a je prakticky už jasno

Reagovat
Jajinek

končím

Reagovat
mastakillah

souhlas

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Inter na to nema...protoze je v krizi a vsecno spatne...Neapol na to nema protoze na to proste nema

Reagovat
mastakillah

to je pravda...ale to co předvádí Neapol s takovým kádrem jaký má je obdivuhodné...

Reagovat
lnterista

to nerikam sance tady byly, ale ted uz neverim...AC si to uhlida

Reagovat
mastakillah

to už je na 99% jasný ... teď už jde jen o ty pozice na dalších místech

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš ty výpomoci od rozhodčích a neskutečnou kliku, co se zranění týče?

Reagovat
mastakillah

ale prosím tě výpomoci od rozhodčích..rozhodčí jendou pomůžou tomu a jendou tomu...to takhle nemůžeš brát..ano kliku na zranění měli to je pravda..

Reagovat
Yanek

No tak, měli kliku na zranění, kde by byli, kdyby měli půl roku out Hamšíka tak jako my Pirla? Nebo třeba klidně i Pazienzu. Kdyby Cavani byl ze skla stejně jako Pato. Neapol má charakter, ale to nestačí. AC hraje momentálně nejlepší fotbal v Serii A, je to logické i vzhledem k tomu, jaký má kádr. Podle mého skromného názoru má AC na titul daleko víc, než Neapol ve všech kritériích (zranění/výkony/zvládnutí rozhodujících zápasů). Neapol má slušně rozjetý projekt, z kterého se časem může vyklubat něco víc než třeba druhé, nebo třetí místo. Ale TOP v Itálii ještě dlouho, ne-li pořád bude AC, Inter, AS a doufám, že co nejdřív i Juve.

Reagovat
Yanek

+ Jajinek (Interista!) uznal, že Neapol na ten titul nemá a to se v podstatě rovná tomu, jakoby řekl, že letos je nejlepší Milán, protože Inter nejspíš už odpadl. To už něco znamená, i přesto, že je Jajinek většinou objektivní.

Reagovat
lnterista

Reagovat
mastakillah

šak já taky uznávám, že je nejlepší MILAN .. to je nespochybnitelný ..a tohle kolo to naprosto jasně ukázalo

Reagovat
mastakillah

proč do toho taháš Ac. Já vím, že Ac je na tom nejlíp a titul na 99% získa.Urcite zaslouzene! Celou dobu se tady bavíme o Interu a Neapoli a to, že Neapol má štěstí na zdraví hráčů sem přiznal..tudíž tvůj příspěvek ztrácí logiku

Reagovat
Yanek

AC do toho tahám proto, abys pochopil (po milionté!!!), že Neapol nemá na titul.

Reagovat
mastakillah

bez komentáře

Reagovat
lnterista

rozhodci bych neresil....to si v italii muze kazdy s kazdym podat ruce

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

protože sme to řešili už předtím, jak jsi napsal....a jak jsi se k tomu vrátil ty, tak se k tomu vracím i já.....Ano na titul to bohužel letos už nebude..o tom už je nejspíš rozhodnuto

Reagovat
DelPiero137

este vas to bavi mu to vysvetlovat? on to chapat ani nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi sestřih Hamšíčka a hned v tom máš jasno, to chápu.

Reagovat
DelPiero137

suhlasim, Neapol na titul nema. v tazkych zapasoch sa to jasne prejavuje. a pravdupovediac som rad. to by uz bolo moc keby Neapol ziskala Scudetto.

na druhu stranu, keby mala Neapol los tak, ze by najtazsi superi neboli nahusteni na seba pred koncom ligy ale priebezne, tak by sa ani nehovorilo o titule...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol mohla jenom v 1.polcase dat 3 goly .. smula

Reagovat
mastakillah

a ve druhým další 3

Reagovat
smazaný uživatel

Bez té jejich neuvěřitelníé kliky a někdy šílené pomoci sudích by měli asi tolik bod jako my. Titul? Ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dneskajšia Gazzeta informovala, že Jose zapísal svoje deti do školy v Taliansku Corriere zas rieši Mourinha a Morattiho....hmmm...no nesťažoval by som si, keby sa vrátil Vo futbale je možné všetko A že vzťahy Inter a Mourinho sú aj po jeho odchode na vysokej úrovni, o tom nemôže nikto ani pochybovať

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, dneska už to balím, jenom dodám, že jestli se Mou vrátí, tak Ti budu říkat Pane.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC ten titul už bude mať, no nevadí, v osemfinále vyleteli, my sme prišli aspoň do štvrťfinále Inak Cassano mohol byť kľudne náš, ako som to chcel, Massimo toto proste dosral, za 2,5 mil eur kvalitný hráč zvyknutý na ligu, no tomu sa hovorí prúser ho nekúpiť Radšej sme dali za Pazziniho 12 mil eur+Biabiany, ktorý bol síce k ničomu, ale hodnotu 2 mil eur mal/má. Ten Pazzík akože nie že by bol totálne márny, ale šancu mu musí vytvoriť niekto iný, a to sa teraz vôbec nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nic ve zlém, ale aby tam byl Pazzini jenom na doťukávání, to mohl rovnou přestoupit David Lafata, a ten má parádní formu.

Reagovat
Jajinek

tak aspoň přiznal chybu...což u něj není tak zvykem..když jsme mu charakteristiku Pazza tady omlátili 20x o hlavu, tak se akorát vykrucoval

Reagovat
smazaný uživatel

1.voľba bola Cassano

Reagovat
smazaný uživatel

Naviac, keby niektorí hráči, ktorým teraz neviem prísť ani na meno, hrali tak ako majú, Pazzini by tie góly, ktoré pri svojom príchode do Interu dával, by v tom trende aj pokračoval. Lenže ako vyzerala včera naša hra. Buď sme sa bránili, ak nie, tak to boli prihrávky Lucio-Cambiasso-Ranocchia-Zanetti-Ranocchia, Chivu atď...Toto sa nám stávalo hodne často, na to, že sme hrali proti Parme

Reagovat
smazaný uživatel

Počet striel na bránu, len 4 kusy, a to sme prehrávali už relatívne skoro. Sme ich mali riadne zatlačiť a vybombardovať a ten gól by padol tak či onak A keci, sme unavení a neviem čo, ktoré často počujem, no na to máme mať dosť široký káder, keďže túto sezónu hráme na všetkých frontoch o tom som ale písal pred sezónou, takže to už nejdem rozoberať

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, ty si macher, môžeš zajtra vymeniť Brancu Ako neviem čo si od Pazza čakal, že si urobí troch-štyroch hráčov ako Messi, Etoo? On je proste hrotový pomalý vysoký útočník, ktorý potrebuje lopty Či už na hlavu alebo nohu On nie je ten hráč, ktorý tie šance tvorí

Reagovat
smazaný uživatel

To byla nadsázka, je mi jasné, že by se David v Interu těžko prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte jedna posledná poznámka(sorry za spam):

Neviem ako môže niekto chcieť, aby odišiel taký futbalista ako je Julio Cesar? A akože kde pôjde???!!! Do Santosu za Gansa? Alebo ho vymeníme za Aguera + doplatok 25 mil eur do Atletica a De Gea prestúpi? Jedine, kde by mohli ísť, je United, lenže predávať Julia za 10-15 mil eur? To je snáď vtip Za nejakých 15-20 mil eur, aj to je veľa, môže mať Man. Un. Neuera, ktorému za rok končí zmluva, a je cca na podobnej úrovni ako Cesar, plus je podstatne mladší

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že ses chtěl snad sám zbavovat Maicona...

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo promiň, napsal jsi, že je to sráč, ne že chceš, aby odešel, moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Scudetto je po letech čekání blízko, hodně blízko...

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ty woe Toro má pořád ten 6 let starej znak..., na to jsem tady upozorňoval tak 2 roky zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

přesně na to jsem chtěl poukázat no

Reagovat
Pinturicchio

http://www.footballshirtculture.com/11/12-kits/juventus-2011-12-nike-away-shirt-leaked.html

Jakoby toho už nebylo na nás, jako fanoušky Juve, i tak dost

Reagovat
DelPiero137

Ruzova?! to nosieval Gigi obcas v brane ale aby to nosili aj hraci v poli? Moc si natom drese nedali zalezat.

Reagovat
Pinturicchio

Jen u golmana to bylo OK. Tyhle dresy jsou vyloženě odporné.

Reagovat
terry

To nemuze byt pravda

Reagovat
smazaný uživatel

jako je to taková ta "teplá" růžovoučká a podle mě to bude spíš fake, ale první tradiční barva Juventusu byla právě růžová

Reagovat
j_mrazik

Tradice.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to přijde nevkusné - jako, tu barvu bych snad přežil, ale ta hvězda ( + v kombinaci s tou barvou ). Tuhle tradiční barvu rád oželím

Reagovat
smazaný uživatel

http://designinsport.blogspot.com/2010/07/pink-football-shirts.html

ty venkovní ze sezony 03/04 se mi líbily..., tahle "lososová" růžová je asi ideální pro to, aby to nikoho neprovokovalo. pod tím máš mimochodem tradiční

Reagovat
Pinturicchio

Ty 03/04 jsou parádní, ani ten Didier 1997 není zlý. Ty z roku 1900 jsou epesní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten ze sezony 03/04 mám doma s dlouhým rukávem... jeden z nejlepších alternativních dresů, které jsme kdy měli...

Reagovat
10

já chci zpátky KAPPU!

jinak takových variací už jsem potkal různě po diskusích desítky, tohle je fake, doufám...např.:

http://www.calciotoday.it/wp-content/uploads/2011/01/maglia-juve-2012-UFFICIALE.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/6207/juvez.png

Reagovat
Pinturicchio

Tu první kombinaci bych bral hned, pěkná ( i ta lososová ), tyhle s tím "výstřihem", když to není obtáhnuté kolem krku, mám rád. Hodně se mi líbily ty, co měla Anglie na letošním MS.

Reagovat
Shevchenko

Ten druhý je podle mě hodně pravděpodobný, podobně to bude mít i Barca.

Reagovat
Pinturicchio

400. per Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte 3 z 5 zápasov vyhráme a je to tam ! FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Pato mimo hru na 2 - 3 tydny

Reagovat
Pinturicchio

"Juventusu se letos nedaří a momentálně je stále až za pohárovými pozicemi, trenér Luigi Delneri by ovšem přesto měl zůstat v pozici. "Gigi Delneri má u nás kontrakt na dva roky a zůstane v Juventusu," řekl generální ředitel turínského klubu Beppe Marotta."

To je naprostý výsměch.

Reagovat
10

on to takhle neřekl, to si upravil Goal...chtěl uhasit ty spekulace, ale nijak jasně neřekl, že Delneri zůstane...jinak Marotta bude sám hodně rád, když zůstane i pro příští sezonu

Reagovat
Pinturicchio

Já právě měl / mám obavy, že by Delneri mohl zůstat, takže každé takovéhle prohlášení mě vyloženě děsí. U Marotty váhám snad ještě víc - peněz bude ještě míň, bude muset prodat nepotřebné, atd. Nevím, nevím, jestli ho nechat rozhasit i tohle mercato a pak to znovu házet na trenéra ( který v tomhle má, letos, taky nemalou vinu )

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám od čtvrtka novýho favorita - Dimingus Paciencia.

Reagovat
DelPiero137

tebe sa ta Bragga zapacila velmi co?

ale necudujem sa ti, v tom zapase nepustili Dynamo prakticky k nicomu. predchadzajuce zapasy som nevidel, tak sudit nemozem. ale Stvrtkovy zapas bol pekny z hladiska taktiky, obrany, koncetracie.

Reagovat
DelPiero137

*preco pisem Braga s dvoma g-ckami?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitou kádru je Braga někde v předkole a oni už jsou v semifinále. Faktem je, že jsem už dlouho neviděl někoho hrát takto disciplinovaně (myslím takticky) a přesně. S kádrem jako má Juventus by šlo hrát o titul a semifinále LM.

Reagovat
DelPiero137

to je pravda. ako "start" do stabilnejsej formy by bol takyto system/trener vhodny. dlhodobo by to asi nefungovalo ale my by sme prave toto potrebovali teraz.

Reagovat
Pinturicchio

Bragu nesleduju, ale stejně jako DelPierovi pode mnou se mi ten čtvrtek proti Dynamu líbili.

Reagovat
Pinturicchio

*nade mnou

Reagovat
smazaný uživatel

9 bodů ze 3 zápasů. Čim dříve, tím lépe. Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Není náhoda, že porazili Arsenal, nedostali gól od Liverpoolu, Partizanu a od Dynama dostali pouze jeden.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele