33. kolo
17.04.2011 15:00 CET
3 : 3
(0:1)

Reportáž

US Lecce - Cagliari Calcio 3:3

Neuvěřitelně krásné a dramatické utkání bylo k vidění na stadionu Via del Mare. Lecce ještě před koncem zápasu prohrávalo s Cagliari o dvě branky, nakonec ale zabojovalo a srovnalo na konečných 3:3. Podobně jako v jiných zápasech tohoto kola padaly branky až ve druhém dějství.

První šanci zápasu měli hosté, ale Contiho volej vychytal Rosati. Následně měli dvě velké šance hráči Lecce, hlavičky Jedy a Fabiana zůstaly bez odezvy. Po dvaceti minutách hry se poprvé měnilo skóre, Andrea Lazzari našel Roberta Acquafrescu a ten otevřel skóre dnešního utkání - 0:1.

Krátce po změně stran došlo ke kontroverzní situaci. Obrana Cagliari se dostala pod tlak a Di Michele poslal míč před prázdnou branku nabíhajícímu Mesbahovi - 1:1. Nutno však podotknout, že celá situace dost zaváněla ofsajdem a pravděpodobně se mělo pískat postavení mimo hru ještě než došlo k Di Micheleho přihrávce. Nicméně nestalo se tak a Lecce se mohlo radovat z vyrovnání. Cagliari pochopitelně vyrovnání mrzelo, ale ne tolik, protože za chvíli si vzalo vedení zpátky. Domácí neubránili rohový kop a Contiho hlavičku neudržel v rukavicích brankář Rosati - 1:2 pro Cagliari.

V 72. minutě se dostal do samostatného průniku Robert Acquafresca a svojí šanci chytil za pačesy a zvýšil už na 3:1 pro Cagliari. V tuto chvíli všichni očekávali, že Sardiňané vedení uhájí a připíší si vítězství, to se ale nakonec nestalo. Dvě minuty před koncem vykřesal naději na bodový zisk hlavičkující Fabiano a v nastavení dokonce srovnal na konečných 3:3 Corvia. Hostům při poslední brance selhal ofsajd systém a Corvia zblízka neměl problém Agazziho překonat.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele