33. kolo
17.04.2011 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fiorentina hrála s Juventusem bez branek

Fiorentina se snažila seč mohla, ale na obranu Juventusu nakonec platný recept najít nedokázala. Duel ve Florencii skončil bezbrankovou remízou, ačkoliv blíže vítězství byli právě domácí.

Stará Dáma na Stadio Artemio Franchi přijela s vědomím, že pokud chce udržet alespoň nějaké naděje na Ligu mistrů, měla by vyhrát, navíc tu od prosince 1998 neprohrála. Mnohem lepší start však měla Fiorentina a zatlačila soupeře do hloubi vlastní poloviny. Slibnou pozici promarnil Valon Behrami a Cerciho tečovaný pokus skončil na horní síti. Snažili se i největší ofenzivní hvězdy fialových, ale Gilardinův odvážný volej se mezi tři tyče nevešel, Mutu zkoušel něco stejného a Buffon pak zlikvidoval pokus Vargase. První šance Juve nakonec připadla Matrimu, ale žádné velké nebezpečí pro Boruče to nebylo.

Po změně stran to zkoušel Gilardino, ale opět neúspěšně. Na druhé straně zase našel náruč Boruče po rohovém kopu zakončující stoper Bonucci. Po hodině hry naskočil do hry Alessandro Del Piero s jasným úkolem - rozhodnout. Hostující veterán okamžitě prověřil Boruče, ale jeho levačka polského gólmana nepřekonala.

Po Cerciho asistenci pálil znovu na druhé straně nepřesně Pasqual, Gilardino hlavičkou olízl břevno. Luigi Del Neri na závěrečnou dvacetiminutovku poslal místo Matriho Toniho, který dříve ve Florencii hrával, ale byl na hřišti spíše na škodu, protože se postavil do cesty ve slibné příležitosti Claudiovi Marchisiovi a celou situaci zhatil. Marchisio měl ještě jednu příležitost v nastaveném čase, ale z toho nemohli chtít Bianconeri udeřit.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

juve vydre vyhru 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej zapas... juve nevyrazny, unaveny... celou dobu prakticky na vlastni pulce... jedina akce byl prvni dotek s micem alexe, pak parkrat Toni pomoh obrane Viola zlikvidovat akce juve jinak nic...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele