33. kolo
17.04.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Chievo Verona - Bologna FC 2:0

Chievo konečně zabralo v ofenzívě a dvěma brankami skolilo Boloňu. Úvodní trefu zápasu obstaral v prvním poločase Constant, ve druhém pak pojistil výsledek přenádhernou ranou z velké vzdálenosti Marcolini. Domácí také hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Rigoniho.

Domácí šli do vedení v 15. minutě. První střelu ještě Viviano vyrazil, ale proti dorážce Constanta už nemohl nic dělat. O ofsajd se v žádném případě nejednalo, takže Chievo doma vedlo 1:0. Viviano se musel činit i nadále, střelu Bogliacina zneškodnil s bravurou. Po hodině hry si hosté pořádně oddychli, Gennardo Sardo totiž poslal svůj pokus do tyče.

Ve 42. minutě zahrozil jako vždy nebezpečný Marco Di Vaio, jeho hlavičku vychytal Stefano Sorrentino. Těsně před odchodem do šaten si Fly Donkeys výrazně zkomlikovali utkání. Rigoni totiž uviděl rovnou z fleku červenou kartu za faul na Ramireze a veronský celek čekalo dlouhé oslabení, a tedy ideální šance na vyrovnání pro Boloňu.

Jenomže druhý poločas ukázal, že i v početní nevýhodě se dá hrát. Boloňa sice záhajila druhý poločas lehčím náporem, ale velkou šanci mělo Chievo. Bogliacino rozehrál standardku na Pellissiera, jenž z velmi dobré a výhodné pozice pálil takříkajíc pánu bohu do oken. Boloni se vůbec nedařilo směrem dopředu a Chievo tudíž nemuselo řešit jediný kritický moment. V závěru navíc předvedl fantastický kop z velké vzdálenosti, á la Dejan Stankovič, Marcolini a pojistil výhru na 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele