33. kolo
17.04.2011 15:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Brescia Calcio 3:0

Janovští Grifové doma porazili Brescii jednoznačně 3:0 a vylepšili své nepříliš dobré postavení v tabulce. Naopak Brescia po delší době výrazně zaváhala a nadále se musí strachovat o setrvání v Serii A. Janovští zvítězili především díky skvělému Palaciovi, jenž měl prsty ve všech třech brankách.

Už v prvním poločase se bylo na co dívat, byť branky padaly až v tom druhém. Asi největší šanci měl Caracciolo, jeho hlavičce se postavila do cesty branková konstrukce. Pochvalu si jistě zaslouží i Zambelli za precizní centr. Janovští pak přebírali otěže zápasu, ale střelecky se dokázali prosadit až později.

Na branky si museli diváci počkat až na druhý poločas a ke všemu zavelel argentinský útočník ve službách Janova Palacio. Ten prakticky vymyslel první branku pro Rafinhu, když svého brazilského kolegu našel přesným centrem - 1:0 pro Janov. O pár minut později musel vytáhnout přetěžký zákrok janovský Eduardo, volný přímý kop Diamantiho vlastně neměl chybu, jenže stejně na tom byl i zásah zmiňovaného Eduarda.

Klíčový okamžik celého utkání číslo dvě přišel dvacet minut před koncem zápasu. Znovu odvedl skvělou práci Palacio, jehož přihrávku se snažil Berardi odvrátit natolik, až si sám vstřelil vlastní gól - 2:0 pro Janov. Brescia už se na nic nezmohla a do konce zápasu ještě jednou inkasovala. V nastaveném čase připravil Palacio gól pro Antonelliho, jehož branka znamenala i konec utkání - 3:0 pro Janov.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele