33. kolo
17.04.2011 20:45 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

SSC Neapol - Udinese Calcio 1:2

Fotbalisté Neapole doma nedokázali vyzrát na Udinese a po porážce 1:2 se jim výrazně vzdálil titul. Bianconeri hráli na San Paolobez největších hvězd Sanchéze a Di Nataleho, přesto si odvážejí všechny tři body a zůstávají v kontaktu se čtvrtým místem. Před koncem utkání byl vyloučen Domizzi, penaltu neproměnil Cavani.

Udinese mělo první šanci zápasu, jenže domácí tým podržel povedenou robinsonádou De Sanctis. Na druhé straně se řítil do zakončení Edinson Cavani, Handanovič zasahovat nemusel, neboť střela šla vedle. Také o chvíli později na sebe vzal Cavani zodpovědnost, střela byla povedenější, ale jen těsně minul zadní tyčku. Neapol byla jasně lepším týmem a nadále určovala tempo zápasu, Maggio před Handanovičem míč nepříjemně tečoval, branku ale nedal.

Skóre se poprvé změnilo až po hodině hry, kdy napřáhl Gokhan Inler a krásnou střelou překonal De Sanctise - 0:1 pro Udinese. Sám autor branku neslavil, nicméně jeho spoluhráči ano, vedení Udinese bylo podle průběhu zápasu hodně překvapivé. O pár minut ještě více zpražil domácí Tifosi další její bývalý hráč German Denis. Tento útočník si v pokutovém území počínal nekompromisně, skvěle si zpracoval pas Armera a razantní střelou zvýšil už na 2:0 pro Udinese, fanouškům v ochozech se za to omluvil.

Domácí se přesto nevzdávali a vypracovali si další řádku slušných šancí. Jednu měl po chybné rozehrávc e Udinese Gargano, ovšem opět scházela přesnost, v tomto případě šel míč těsně nad břevno. O chvilku později se pověsil do vzduchu Maggio a orazítkoval břevno! Tlak Neapole byl enormní a nakonec přišlo kýžené snížení. Ještě než se tak stalo Domizzi naprosto nesmyslně podržel v pokutovém území jednoho z hráčů Neapole a rozhodčí odpískal pokutový kop. Jenže Edinson Cavani ho neproměnil a Udinese stále vedlo o dvě branky. Až v nastaveném čase se podařilo Neapoli snížit a zdramatizovat závěr utkání, Cavani sice na malém vápně promáchl, ovšem dílo za něj dokonal Mascara - 1:2. Víče už ale Neapolští nestihli a doma podlehli 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plichta jak vyšitá.

Reagovat
mastakillah

3:2 ... pokud Di Natale dostane očekávaný trest, mohla by to být mnohem jednoznačnější záležitost pro Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale ani Sanchez nehrají tudíž jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli zklame... neprohra Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

1-2-za hosty 2x Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli 2 : 0 Udine Goly: Cavani, Lavezzi

Udine bez Di Nateleho a Sancheze není tak silné v ofenzivní fázi.

FORZA NAPOLI

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale i Sanchez chybí, doufám že si na jejich úkor zahraje Vydra

Reagovat
čutalista

Jsem se chtěl právě zeptat někoho znalého serie A, jaká je šanc, že se Vydra dostane na plac?

Reagovat
smazaný uživatel

Znalej nejsem ale šance je podle mě velká, Vydra se zaučuje hrát na místě jako Sanchéz, zahrál si pár minutek v minulém utkání předvedl 2-3 pěkné sprinty, sanchéz nehrál ani minulej zápas a matěj se tam dostal na těch pár minut jak sem psal, teď při absenci Di nataleho by si mohl zahrát 15-20 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

co mi Mates psal,tak lavička je 100% jinak zatim neví,spíše tak na druhej poločas ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra je na lavičče

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Udinese....bez dvou nejvetsich ofenzivnich hvezd vyhrat takhle tezky utkani

Reagovat
Ebola SVK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele