33. kolo
16.04.2011 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - UC Sampdoria 3:0

AC Milán se zase o něco více přiblížil vysněnému Scudettu, zatímco Sampdoria sestupu. Rossoneri svého soupeře porazili 3:0, když první branku v zápase vstřelil Seedorf a ve druhém poločase přidali další branky Cassano a Robinho.

Janovský tým se milánského giganta nezalekl a začal o něco lépe, respektive měl první šance zápasu. Během jedné z nich se domácím zranil brankář Abbiati a do pole musel náhradník Marco Amelia. Diváci na San Siru si museli počkat na úvodní branku utkání do 20. minuty, to se k volnému přímému kopu postavil Clarence Seedorf a střelou k tyči překvapil brankáře Curciho - 1:0 pro AC Milán. Sampdoria byla v těžké pozici a proti Milánu to měla všeobecně velmi složité. Ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky měli Rossoneri několik šancí na zvýšení, ale nestalo se tak.

Milánští svoje vedení zdvojnásobili až ve druhém poločase, uvnitř pokutového území zahrál jeden z hráču Sampdorie rukou a ačkoliv se to hostů velmi nelíbilo pískala se penalta. Antonio Cassano jí podobně jako v derby proměnil a svůj bývalý tým poslal do nezáviděníhodné situace - 2:0 pro AC Milán. I další minuty zápasu patřili Milánu a brankář Curci se musel ohánět, šance Zambrotty a Yepese brankou neskončili.

Poslední branku zaznamenali milánští v 62. minutě a znamenala definitivní KO pro Sampdorii Janov. Clarence Seedorf famózní přihrávkou vyzval k zakončení Antonia Cassana, jenže ten šanci ještě vyšperkoval a do prázdné branky zakončil Robinho - 3:0 pro AC Milán. Sampdoria se už na odpor nezmohla a prodloužila svojí bídu, AC míří za titulem.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:1 2 pato 1robinho a boateng,1 Maccarone

Reagovat
smazaný uživatel

2 0-Pato,Boateng

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!Jasna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti Samprodii to nebude vůbec lehké, i když se jí nedaří tak nemá na San Siru nic ztratit čekám těžký zápas. Už v první půli bych chtěl abychom dali gol a ve druhém poločase si to už jen "pohlídali". Bez Ibry se nám podařilo vyhrát derby takže i Samprodii můžem porazit! Můj tip 2-0 (Pato,Pato).

Tento rok to vyjde FORZA MILAN!!

Reagovat
milanista9

3:0 3xPato

Reagovat
smazaný uživatel

jedině výhra, tipuju 3:1

FORZA MILAN ♥

Reagovat
smazaný uživatel

winner FORZA ROSSONERI!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pekne kluci FORZA MILAN!!!!!!!takhle i ve stredu v poharu...amelia prvni nula konecne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele