Serie A - preview 33. kola

16.04.2011, 08:27, aktualizováno 17.04.2011, 09:48
Previews
Neapol stále sní o titulu, dnes bude bojovat a jeho reálnost ve šlágru kola proti Udinese, které prochází výsledkovou krizí. Juventus bude o poháry hrát ve Fiorentině, Lazio v Catanii. Janov hostí Brescii, Bari bude bojovat o naději na záchranu v Ceseně a Lecce přivítá Cagliari.
AC Cesena - AS Bari  (neděle 15:00)
Ryze záchranářský duel obstarají mužstva Ceseny a Bari. Druhý zmiňovaný celek má jen teoretickou šanci na záchranu, kdežto ten prvně zmiňovaný jí má stále velkou. Cesena se škrábe s posledních pozic, a pokud doma porazí Bari, půjde v tabulce před slavnější Sampdorii Janov.

Cesena je další z týmů, které se rvou o záchranu co to jde. V posledních dvou kolech tento tým remizoval 2:2, ale bylo to vždy proti papírově lepšímu týmu. Tým trenéra Ficcadentiho nejprve hostil Fiorentinu, která zrovna měla dobrou sérii bez prohry, a remizoval 2:2. Za týden na to pak cestoval na Sicílii, kde rovněž remizoval, přičemž se pro něj zápas vyvíjel velmi špatně. Ceseně pochopitelně výsledky pomohly a Ficcadenti doufá, že je jeho tým schopen porazit poslední Bari a udělat výrazný krok v cestě za záchranou.

Bari je sice poslední ale trenér Mutti přes kritickou situaci věří v úspěch, ba dokonce v konečnou záchranu. "Není pochyb, že v naší mysli je jen zápas proti Ceseně. Je to nesmírně důležitý zápas a potřebujeme zoufale vyhrát," stále doufá trenér Mutti. Bari má ale opravdu poslední šanci, pokud na půdě Ceseny neuspěje, nejspíše bude všem nadějím konec.

V týmu Ceseny je hned několik karetních hříšníků, chybět budou jak Von Bergen, tak i Sammarco, Calderoni a Caserta. Co se týče zranění, tak k dispozici nebudou Fatič a Felipe. Marodka Bari, to je v letošní sezoně známá věc a nejinak tomu bude i nyní. Mimo jsou S. Masiello, Kutuzov, Barreto, Okaka, Castillo a Glik. Vykartovaný je A. Masiello.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Santon, Pellegrino, Benalouane, Lauro - Jimenez, Colucci, Parolo - Giaccherini, Bogdani - Rosina
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Gillet - Raggi, Belmonte, Rossi, Parisi - Bentivoglio, Almiron, Gazzi - Huseklepp, Ghezzal - Rudolf
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Bologna FC  (neděle 15:00)
Boloňa v čele s vynikajícím a nestárnoucím Di Vaiem má dostatečný náskok před sestupovýma pozicema, přesto však cestuje do Verony pro body. Chievo právě ještě nic jistého nemá a pokud nezlepší koncovku a nezačne dávat branky, ani nic jistého mít nebude.

Chievo po celou sezonu podává nevyrovnané výkony a současná třináctá pozice je zcela zasloužená. Naposledy Fly Donkeys podlehli mistrovkému Interu Milán 2:0, což by samo o sobě nebylo tak zarážející, kdyby zasenevyšli střelecky naprázdno. Chievo má problémy s koncovkou již delší dobu, vždyť v pěti kolech dali jenom jednu branku a to je v boji o záchranu žalostně málo. "Náš osud je stále v našich rukách, nicméně musíme se bát sestupu. Pokud budeme tvrdě trénovat a brát každý zápas vážně, budeme mít v květnu dostatečný množství bodů,"prohlásil kouč veronského celku Pioli.

To v táboře Boloni panuje mnohem větší pohoda, tým má dostatečný náskok před sestupovými vodami, a to navzdory tomu, že poslední dva zápasy ztratil. Boloňa je v tabulce jedenáctá a nebýt tříbodového odečtu stála by v první desítce. Hosté navíc nemají problémy se střelbou jako domácí, v útoku řádí jako za mlada Marco Di Vaio a i v zápase s Chievem se na něj budou hosté spoléhat.

Fly Donkeys budou bez Luciana, Fernandese a Jokiče. Boloňa je na tom obdobně, hrát nebudou Montelongo, Garics a suspendovaný Perez. Zápasy Chieva s Boloňou mívají vyrovnaný průběh, koneckonců to dosvědčuje i vyrovnaná vzájemná bilance.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Sardo, Andreolli, Mandelli, Mantovani - Pulzetti, Rigoni, Constant - Bogliacino - Pellissier, Moscardelli
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Buscé, Portanova, Britos, Rubin - Casarini, Mudingayi, Mutarelli - Ekdal - Ramirez, Di Vaio
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 2.85 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Dvanáctý Janov bojuje o co nejrychlejší záchranu a proniknutí do první poloviny tabulky, k tomu aby se cíle vyplnili, je třeba porazit Brescii, která se zachraňuje. Hostující tým trenéra Iachiniho ale poslední dobou neprohrává a potvrdit to bude chtít i na stadionu Luigi Ferraris.

FC Janov jakoby se nedokázal vymanit z letošní bídné sezony a po několika dobrých výsledcích opět dvě kola v řadě nebodoval. Je jasné, že s evropskými poháry je amen, jediným cílem už zůstává co nejrychlejší záchrana a pokud možno skončit v první desítce. "Proti Juventusu jsme ukázali velké zlepšení, a to i navzdory porážce proti Cagliari. V Turíně jsem viděl skutečný tým, a pokud budeme takto hrát i v dalším zápase, nebudeme mít s Brescií problémy," prohlásil odhodlaně trenér janovského FC Davide Ballardini. Jeho svěřenci v dalším kole vyzvou Brescii, které se v poslední dobou poměrně daří.

Brescia totiž z posledních deseti zápasů jen dva prohrála a o body dokázala připravit AS Řím, Neapol, Udinese i Inter Milán, zkrátka týmy, které bojují o první čtyřku či dokonce o Scudetto. Naposledy se svěřencům trenéra Iachiniho podařilo remizovat na půdě nevyzpytatelného Cagliari 1:1. "Tým se neustále zlepšuje a není důvod, proč bychom nedokázali domu přivézt tři body. Do konce soutěže ještě existuje šest zápasů a my uděláme všechno pro to, abychom splnili náš cíl," řekl útočník Brescie Andrea Caracciolo.

Grifům budou scházet Veloso a Destro. Brescii zase Dallamano a suspendovaný Eder. Janov je i přes kolísavou formu favoritem, neboť s Brecií v novodobé historii nikdy neprohrál.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Dainelli, Kaladze, Criscito - Rafinha, Kucka, Milanetto, Rossi - Palacio, Floro Flores
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Arcari - Zebina, Bega, Zoboli - Zambelli, Kone, Zanetti, Hetemaj, Accardi - Diamanti, Caracciolo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.35 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Lecce přivítá ve 33. kole italské Serie A fotbalisty Cagliari a bude se chtít odrazit co nejdále od sestupových vod. V boji o záchranu je namočeno zhruba osm celků, a proto jsou body pro Lecce životně důležitým cílem.

Domácí fotbalisté se odpíchli od nevýrazných výsledků a dvakrát za sebou naplno bodovali. Svěřenci trenéra De Cania nejprve porazili rozjeté Udinese, když zároveň přerušili jeho fantastickou sérii bez porážky, a poté porazili i Sampdorii Janov, která stejně jako Lecce bojuje o holé přežití. Další výzvou bude Cagliari a Lecce bude mít jednu nespornou výhodu, a to sice domácí publikum. "Nedělní vítězství by znamenalo obrovský krok k záchraně. Všechno co chceme udělat je i nadále vyhrávat. Budeme se snažit, budeme plni odhodlání udělat věci tak, aby se zabránilo sestupu," prohlásil nebojácně trenér De Canio.

To Cagliari je oproti Lecce v naprosté pohodě. Záchrana je víceméně jistou záležitostí a evropské poháry jsou naopak hodně daleko. Sardinský celek tak vlastně nemá o co hrát, což se snaží vyvrátit trenér Donadoni. "Proti Brescii nám chybělo odhodlání a byli jsme málo hladoví po úspěchu. Musíme mít na paměti, že i když jsme v bezpečí, stále existuje do konce šest kol, ke kterým musíme přistupovat s největší zodpovědností," prohlásil ex-reprezentační kouč a aktuální trenér Cagliari Roberto Donadoni.

Jeho tým se teď bude moct ukázat na půdě Lecce a bude to hodně těžký zápas, vždyť domácí tu nedávno přerušili fantastickou sérii rozjetého Udinese. Lecce bude bez Giuliatta, Ofereho, Bertolacciho a vykartovaného Vivese. To Cagliari je na tom o něco lépe, chybět bude pouze osamocený Nené, na vině je samozřejmě zranění.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Tomovič, Fabiano, Ferrario, Brivio - Munari, Giacomazzi, Olivera, Mesbah - Jeda - Di Michele
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini - Biondini, Conti, Nainggolan - Cossu, Lazzari - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.53 - 3.90 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Juventus FC  (neděle 15:00)
Vedle večerního zápasu Neapole s Udinese bude hlavním šlágrem kola střetnutí Fiorentiny a Juventusu Turín. Stará dáma se nadechla k dobrým výsledkům a čtvrté místo ještě rozhodně není ztraceno, zvláště když v sobotním utkání ztratil všechny tři body AS Řím.

Fiorentina od úvodu sezony nehrála přiliš dobře, ale v posledních týdnech nabrala solidní formu a posunula se do první poloviny tabulky. Na chvíli se dokonce zdálo, že ještě zaútočí na evropské poháry, ale s tím je definitivní konec. Viola totiž nezvládla zápas s vedoucím AC Milán a její ztráta na šesté místo je už osmibodová. Fiorentina už tak prarkticky nemá o co hrát, i když proti Juventusu je vždycky o motivaci postaráno.

Zápas Fiorentiny s Juventusem Turín bude mít zcela zvláštní náboj pro Lucu Toniho, který ve Florencii působil a nesmazatelně se zde zapsal do historie italského Calcia. "Je to zvláštní pocit vrátit se do Florencie a hrát proti tým, ve kterém jsem strávil dvě fantastické sezony. Ve Florencii jsem vyhrát trofej pro nejlepšího střelce Serie A, a to hned v první seozně v tomto klubu. Byli jsme skvělá parta a mam odsud mnoho skvělých vzpomínek," rozpomenul se obávaný kanonýr a mistr světa z Německa Luca Toni.

Starou dámu nečeká ve Florencii nic snadného, navíc Viola má Juventusu co oplácet. Ve vzájemných zápasech je na tom zcela jasné lépe slavnější Juve, který vyhrál i poslední měření sil na stadionu Artemia Franchiho 1:2.

Fialky se i nadále musejí obejít bez Jovetiče, Nataliho a Santany. To trenér Juventusu Luigi Delneri má mnohem větší potíže, hrát nebudou De Ceglie, Chiellini, Rinaudo, Sissoko, Quagliarella a Iaquinta. U všech je na vinně zranění.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Boruc - Comotto, Gamberini, Camporese, Pasqual - Behrami, Montolivo, Vargas - Cerci, Mutu, Gilardino
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Motta, Bonucci, Barzagli, Grosso - Melo - Krasič, Marchisio, Aquilani, Pepe - Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.30 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - SS Lazio  (neděle 15:00)
V boji o čtvrté místo pocestuje Lazio na Sicílii, kde se střetne s tamní Catanií. Tým trenéra Simeoneho je doma v posledních týdnech k neporažení a i tentokrát chce na stadionu Angela Massimina uspět. A právě pro argentinského kouče bude mít zápas speciální náboj.

Diego Simeone totiž v dresu Lazia hrával a zaznamenal s ním nejeden úspěch. "S Laziem jsem vyhrál všechno, kromě Ligy mistrů. Nyní ale vedu Catanii a doufám, že doma uspějeme a co nejdříve si zajistíme záchranu," nechal se slyšet domácí kouč. Jeho práce začíná nést úspěchy, tedy především na domácí půdě, kde Catania už slušnou řádku zápasů neztratila ani bod.

Lazio se v minulém kole vrátilo do první čtyřky, ale tlačenice o post zaručující předkolo Ligy mistrů je velká. "Jsme velmi rádi, že jsme zpátky na čtvrtém místě. Doufáme, že na této pozici setrváme až do konce soutěže," prohlásil trenér Edy Reja. Aby se tak stalo, musejí Biancocelesti prokázat velké zlepšení zejména na hřištích soupeře, vždyť Lazio třikrát po sobě venku prohrálo a pokud by to takhle dále pokračovalo, určitě by v první čtyřce neskončilo.

Catania bude bez Bellusciho, Spolliho a Llamy, všichni se potýkají se zdravotními potížemi. Na druhé straně se musejí Biancocelesti obejít bez Diakitého, Stendarda a suspendovaného Matuzalema.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Terlizzi, Marchese - Carboni, Lodi - Schelotto, Ricchiuti, Bergessio - Maxi Lopez
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Radu - Brocchi, Ledesma, Mauri - Hernanes, Floccari - Zarate
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 2.10 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - Udinese Calcio  (neděle 20:45)
33. kolo italské soutěže uzavře očekávané utkání mezi druou Neapolí a Udinese Calcio. Už v sobotu zvítězil AC Milán a je jasné, že Neapol se mu v tabulce nevyrovná. Dokonce ani nepříjde o druhé místo, což ale neznamená, že by nechtěla na Udinese zvítězit. Bianconeri zase setují pod Vesuv pro body, které tolik potřebují ke čtvrtému místu.

Neapol se drží milánského AC zuby nehty a stále je ve hře o Scudetto. AC sice svůj sobotní zápas se Sampdorií zvládlo, ale pokud Neapol porazí Udinese stále bude ztráce jen tři body. Už teď je jasné, že v této pozici jsou Napolitáni jedním ze žhavých kandidátů na Scudetto, ovšem pokud si to Milán sám nepokazí.

"Udělali jsme toho tolik, že doufám, že to během posledních šesti kol nepokazíme. S ohledem na AC i Inter máme těžší los, protože Udinese a to i bez Di Nataleho a Sancheze jsou skvělým týmem," prohlásil Mazzarri, trenér Neapole. Poklonu Udinese složil i prezident Napolitánů Aurelio De Laurentiis: "Udinese je velmi silný tým. Hrají dobrý fotbal, bude to krásná hra mezi dvěma týmy, které mají velké ambice."

Udinese z počátky sezony rozodně nevypadalo na tým, který chce bojovat o Ligu mistrů. Jenže stroj jakoby se začal rozbíhat, Guidolin ho promazal parádně a Di Natale se Sanchéze řádili jako černá ruka. Skvělou sérii, díky níž se Bianconeri posunuli až na čtvrté místo, utnulo až Lecce, které doma vyhrálo 2:0. Guidolinovi hoši ztratili čtvrté místo a navíc prohráli i následující důležité utkání v Římě. Proti Neapoli by se Udinese rádo vrátilo na vítěznou vlnu, ovšem na stadionu San Nicola to bude bez hlavních opor hodně složité.

Trenér Walter Mazzarri bude mít oproti Francescu Guidolinovi jednu nespornou výhodu, a to sice kompletní kádr. Neapoli nechybí vůbec nikdo, zatímco hostujícímu trenérovi hned několik hráčů včetně dvou hvězd Antonia Di Nataleho a Alexise Sanchéze. Mimo nich se na trávník nepodívají ani Basta, Ferronetti a Badu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Ruiz - Maggio, Pazienza, Yebda, Dossena - Hamšík, Lavezzi - Cavani
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Zapata, Domizzi, Pasquale - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.50 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - Città di Palermo  (sobota 18:00)
Boj o čtvrté místo slibuje nesmírně dramatickou zápletku, jedním z jejích účastníků je AS Řím. V minulém kole uspělo na hřišti Udinese a teď chce před zraky domácích fandů pokořit dalšího pohárového aspiranta.

Řím zvládl přetěžký duel s Udinese a na stadionu Friuli vyhrál 2:1. Pro Giallorossi to bylo utkání pravdy, neboť kdyby s Udinese prohráli, ztráceli ba na čtvrté místo už devět bodů. Takhle jsou Římané stále v kontaktu a ještě více dramatizují už tak velmi napínavý souboj o to, kdo nakonec v první čtyřce skončí. Římané ale nesmějí usnou na vavřínech a výhru ze stadionu Friuli musí potvrdit. Doma hrají s nevyzpytatelným Palermem.

Palermo zažívá sezonu tak trochu jako na houpačce, koneckonců podobně jako AS Řím. Po dobrých výsledcích se zdálo, že sicilský klub bude jako loni bojovat o první čtyřku, jenže pak přišly první nezdary vyvrcholené odchodem trenéra Delia Rossiho. Prezident klubu Maurizio Zamparini zvolil jeho nástupcem Serse Cosmiho, jenže ono to bylo ještě horší. Cosmi dostal padáka a na lavici se vrátil, možná dost překvapivě, Delio Rossi. V minulém kole si příliš chuť nespravil, Palermo remizovalo 2:2 s Cesenou a opět ztratilo důležité body v boji o pohárová místa.

"Proti Ceseně jsem viděl mnoho pozitiv, což je důležité. Nesmíme také zapomínat, že jsme letos proti TOP klubů uspěli, porazili jsme AC Milán i Juventus. Myslím, že podáme dobrý výkon," vyhlížel optimisticky staronový trenér Palerma Delio Rossi. Sicilský klub mimochodem zvládl první letošní střetnutí, když vyhrál na domácím stadionu Renza Barbery 3:1.

V sestavě Říma se neobjeví Julio Sergio, ztráta to není tolik citelná, neboť prostor mezi třemi tyčemi bude hájit Doni. Mnohem výraznějšími ztrátami jsou absence Mexese a suspendovaného Juana. Kouč Delio Rossi má oproti Montellovi tu výhodu, že bude mít k dispozici takřka kompletní kádr. Chybět budou pouze zraněný Iličič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.44 - 4.50 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Před sobotním duelem na Stadio Tardini si asi oba aktéři - Parma a Inter - vzpomenou na situace z před tří let. Tehdy totiž Nerazzurri v posledním kole bojovali o mistrovský titul a zásluhou dvou branek Ibrahimoviče ho také získali. Prohra naopak Parmu odsoudila k sestupu.

Nyní je situace podobná, ačkoliv nejde o poslední kolo a nic ještě není rozhodnuto. Především Inter se musí oklepat z posledních výsledků. Tři těžké porážky s AC Milán a pak se Schalke rozhodně nespraví výhra nad Chievem, která mezitím přišla a ani případné vítězství v Parmě rány zcela nezahojí.

Aktuálně ztrácejí Nerazzurri na první příčku pět bodů a pokud bychom měli soudit podle posledních výkonů, na obhajobu to nevypadá. Nejprve dostal Inter tři góly od AC, pak tragicky vyhořel v Lize mistrů, kde dvakrát prohrál se Schalke a přišel o možnost obhájit titul.

V bitvě o Scudetto by mohlo Interu hrát do karet alespoň rozlosování, to má totiž jeho městský rival o něco těžší. Základem nicméně bude vyhrát v Parmě, kam Nerazzurri přijedou v plné síle, mužstvo netrápí zranění, ani karetní tresty. V nominaci akorát chybí Walter Samuel, jenž je po dlouhém zranění.

Domácí se ale určitě nebudou vzdávat bez boje. Proti z formy hrajícímu Interu cítí šanci a pokud se nechtějí propadnout do pásma sestupu, potřebují každý bod. Poslední dvě porážky v řadě nevěstí nic dobrého a nový kouč Franco Colomba bude mít co dělat, aby mužstvo zachránil.

Proti obhájci titulu se Parma postaví bez zraněných Palladina s Marquesem, jinak i Colomba má kompletní kádr.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Lucarelli, Paletta, Modesto - Valiani, Morrone, Dzemaili - Candreva - Giovinco, Amauri
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Nagatomo - Zanetti, Cambiasso, Stankovič - Sneijder - Pazzini, Eto'o
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.10 - 3.40 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Milán - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Zcela opačné problémy mají AC Milán a Sampdoria, zatímco první tým kráčí za titulem, ten druhý se strachuje o záchranu. Janovští Blucerchiatti jsou v kritické situaci, nicméně do konce soutěže stálé zbývá několik kol, v Miláně to ale snadné nebude, domácí tým je zcela jednoznačně velkým favoritem.

Rossoneri míří za titulem. Tým trenéra Allegriho zvítězil na hřišti Fiorentiny 2:1 a potvrdil, že je letošním suverénem. Ovšem Milán ještě nemá vyhráno, druhá Neapol se drží jako klíště a bude chtít v konečném součtu Milán přeskočit. Milánští si mohou po víkendu upevnit vedení, potřebují k tomu zvítězit doma nad sestupem ohroženou Sampdorií.

"Bude to těžký zápas, přál bych si podobnou atmosféru jako v derby. Chtěl bych, aby nás přišlo podpořit 80.000 diváků, jsou pro nás důležití. To oni jsou našim dvanáctým hráčem, věřím, že s jejich podporou získáme ligový titul," doufá brazilský útočník Alexandre Pato.

Sampdoria pocestuje do Milána pro body, jiné cíle si ani klást nemůže. Vždyť bída a mizerné výsledky pokračují. Sampdoria je jen bod od sestupové příčky a její forma zdaleka nenasvědčuje tomu, že by mělo být něco jinak. Trenér Cavasin i hráči jsou pod palbou kritiky, nicméně stále ještě není konec, stále existuje šance, že se loni čtvrtý tým soutěže zachrání.

AC Milán bude bez Inzaghiho, Ambrosiniho, Bonery a Jankulovskiho. V minulém kole uviděl červenou kartu Ibrahimovič a ani on se v sestavě neobjeví. Na straně Blucerchiatti budou pro změnu scházet Semioli, Luccini a Mannini.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta - Flamini, Van Bommel, Seedorf - Boateng - Robinho, Pato
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Volta, Gastaldello, Martinez - Dessena, Tissone, Palombo, Poli, Ziegler - Pozzi, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán32208456:2368
2.SSC Neapol32205752:3065
3.Inter Milán32196758:3563
4.SS Lazio32176941:2957
5.Udinese Calcio321751057:3456
6.AS Řím32158949:4453
7.Juventus FC32149950:4051
8.Città di Palermo321351447:5244
9.Cagliari Calcio321271338:3743
10.ACF Fiorentina3210121038:3542
11.Bologna FC3211101134:4240
12.Janov CFC321091331:3739
13.Chievo Verona328121230:3436
14.Calcio Catania32991430:4136
15.US Lecce32971635:5334
16.UC Sampdoria327111426:3632
17.Parma FC327111430:4532
18.AC Cesena327101529:4531
19.Brescia Calcio32791628:4030
20.AS Bari32491920:4721
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Bologna FC-2neuhrazené výplaty

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska musíme vyhrát. Máme hratelného soupeře, věřím v 3 body. Které zůstanou u nás na San Siru!.

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

debilni nevyzpytatelny Palermo ... dulezitej a dobrej by byl i bodik

Reagovat
Yanek

Bojim se zálohy, bojim bojim...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta mi starost nenahání. Clarence dokazuje, že tohle je jeho místo. O zbytek strach nemám.

Reagovat
Yanek

Nebojim se Seedorfa, ale Bommela s Gattusem. Takové složení zálohy je proti betonářským týmům sebevražda. Nedá se dívat na to, jak se útok zoufale snaží něco vymyslet a záloha jenom stojí na místě. Taky nechápu, proč to zatim víc vypadá na Gattusa, přijde mi, že tam je jenom za zásluhy a Max se ho bojí posadit. Flamini byl proti Viole jeden z nejlepších na place, navíc je kreativnější, rychlejší, mladší.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tak v tom případě se taky bojím. Všude jsem četl, že by měl hrát Flamstr.. Pevně věřím, že ho tam Max nakonec i postaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan vyhraje a jinak to vidim na 2 remizky... mozna ze dokonce Palermo prekvapi a vyhraje tohle bude hold zas jedno z tech kol kde si sazkari moc sklizne neuzijou... jinak zejtra vyhra juve, lazia a udinese

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapuje me kurz 7 na Palermo , na hlavni tiket supnu neprohru Rima a bokem si dam proti svym 200 na Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon s Mottou nejsou v nominaci, protože flákali trénink, Córdobovi prý skončila sezóna. Obranu má Gazzetta Nagatomo, Lúcio, Ranocchia, Chivu, zbytek je stejnej.

Reagovat
Jajinek

u obou mám tak akorát chuť jim přerazit čelist

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Flákali trénink ? Leo asi umí být tvrdej

Reagovat
Tomanatura

Výborně Leo, výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podle mě to nebude jen tím tréningem, ale i tím výkonem proti Schalke, protože tam byli jedni z nejhorších...

Reagovat
smazaný uživatel

U Motty je mi to celkem fuk, ale Maicon mě hodně mrzí. No dneska to vidím na jedničku pro AC a AS. Parma je nevyzpytatelná, ale doufám ve dvojku, byť jistý si vůbec nejsem.

Reagovat
mastakillah

Maicon šel za poslední rok s formou i přístup hodně dolů ... u něj bych to fakt nečekal

Reagovat
mastakillah

přístupem

Reagovat
smazaný uživatel

Len a len dobre, takýto sráči ako sú oni, len znižujú synergický efekt, ktorý má plynúť z týmu. Gratulácia pane Leonardo

Reagovat
smazaný uživatel

Sráči? Maicon a sráč? Nehraje teď dobře, možná chce odejít, budu nerad, ale beru to, ale nazvat ho sráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to čo predviedol na tréningu si zaslúži pochvalu? Myslíš si, že je to normálne? Podľa mňa, kto niečo také urobí, tak sa pojmom sráč dá kľudne označiť. Samozrejme, môže začať makať, pracovať, snažiť sa, bojovať pre tým a už tým sráčom nebude. Jo? Chápeš? A asi si nevieš dosť predstaviť prácu v týme a ako to vplýva na celý tým, keď niekto pracuje dajme tomu na 50%. Synergický efekt je v tomto prípade úplne v *****....To isté platí u Mottu. Plus výsledky v poslednom období majú obidvaja na sračky, obzvlášť Motta, takže oni by mali byť tými prvými, ktorí by sa mali snažiť, lebo môže sa kľudne stať, že budú za sezónu patriť do starého železa a už po Maiconovi neštekne ani Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já vůbec nevyvracím to, že je nenominoval a vyloučil, ale takového hráče nazvat sráčem, kór ještě jako fanoušek klubu daného klubu, je pro mě naprosto neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba sa proti tomu ostro postaviť a ostro to odsúdiť a tvrdo!!! Aby každý vedel, kto nebude poslúchať, že padne do nemilosti, jednak trénera, že ho nenominoval a jednak fanúšikov, že u nich klesne. A napr tvoj Jajinek sa k tomu tiež pekne ostro vyjadril, že by im prerazil čeľusť . Jednoducho, v takýchto veciach treba byť rázne nekompromisný

Reagovat
smazaný uživatel

Můj Jajinek? Svůj názor jsem už 2x napsal, ještě jednou si přečti můj příspěvek výše, třeba ti to dojde... Už to pomalu začíná být jako diskuse na idnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon ma hodne mrzí Veď aj mňa mrzí, čo spravil Takže súcitím s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

A čo že som ho nazval sráčom? To isté aj Balotelliho a stojím si za tým!!! Zahodiť a šmariť dres Interu na zem, no by mu odrezal aspoň jednu končatinu (samozrejme nadsádzka, aby si sa to nejako nechytal, ako ťa teda poznám:)

Reagovat
smazaný uživatel

Při vší úctě k Balotellimu, on toho neudělal pro Inter tolik jako Maicon, Maicon je, alespoň pro mě, legenda Interu. Balotelli nikdy snad ani Interista nebyl. A znovu se dostáváme k tomu samému, tak to pro jistotu ještě definitivně naposledy shrnu:

1. pokud opravdu nepřišel na trénink, tak je Leova reakce správná, je třeba s ním sednout a promluvit, co chce vlastně dál; 2. pokud chce odejít a nechce dále hrát za Inter, budiž, bude mě to neskutečně mrzet, ale je to fotbal a jestli už nemá chuť ani motivaci, tak asi nic jiného nezbývá; 3. není to odsouzeníhodné

Stačí takto?

Reagovat
smazaný uživatel

On na tréning došiel, keby sa ešte opovážil neprísť, tak to by smrdelo mastnou pokutou a vyhadzovom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, promiň, moje chyba. K té legendě, pro mě to legenda je, ne třeba jako Zanetti, ale je, prostě hráč, na kterého se nikdy nezapomene v pozitivním a herním slova smyslu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Legenda Interu. Toto si pekne osolil Taká neúcta voči niektorým Interistom Roberto by ti teraz ale slušne naložil Samé ******

Reagovat
smazaný uživatel

A Legenda Interu. Toto si pekne osolil Taká neúcta voči niektorým Interistom Roberto by ti teraz ale slušne naložil Samé ******

Reagovat
Tomanatura

Takže jeden z nejdůležitějších hráčů Interu v jednom z nejlepších období historie je nikdo? Legenda to přirozeně je, to snad může zpochybnit pouze MSgoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nie je. Je to skvelý hráč. Ale do kolónky legenda by som ho nezaraďoval. Na byť legendou Interu treba niečo viac.

Reagovat
Tomanatura

A čo také? Za 5 let 4 tituly, jedna LM, MS klubů, nejlepší obránce LM, sestavy roku...

Reagovat
lnterista

navic chce zustat ...jestli si budu jako praveho obrance nekoho po tech x letech pamatovat tak to bude urcite Maicon(Javier se nepocita)

Reagovat
smazaný uživatel

No zostať, ako sa to vezme. V lete to tak nevyzeralo. Naviac nás slušne chcel vycicať, pričom 4,5 mil eur/sezóna nie je tak málo. Napríklad Zanetti zarába "len" 3,5 mil eur.

Reagovat
Jajinek

legenda to samozřejmě je...a stejně tak se vyjadřuje o Tomáš, na kterého se tu MSgoo stále odvolává

Reagovat
Tomanatura

Jj, vím, co tu předtím o tom psal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom by Inter mal mať aspoň 70 legiend. Podľa mňa ešte v Interi krátko hrá, plus fakt poriadne vydarenú mal len minulú sezónu. Naviac predminulú leto mal nepekné kecy o tom, že ak nevyhráme LM, tak odchádza. Legenda musí byť verná za takmer za každých okolností a dúfam v úspech stále. Ale možno legenda je pre teba niečo iné. Pričom k top operám týmu patrili iní hráči ako Milito. V obrane Samuel, s ktorým rástol aj Lucio, pričom oni dvaja zabraňovali brejkom súperom, kým Maicon na to sral. Nebyť ich dvoch, tak by sme tých 5 trofejí nedali ani náhodou.

Reagovat
Pinturicchio

A proč by Inter nemohl mít 70 legend? Vždyť už ten klub existuje víc než 100 let. Juventus jich ted vybral 50 ( každý bude mít hvězdu u nového stadionu ) a zdaleka se nedostalo na všechny hráče, o kterých bych řekl, že legendy určitě jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kľudne sa môže stať, že Maicon v lete odíde. A potom by ma titulka:

" Pravý "obranca" Interu, legenda Maicon, odchádza za svojím bývalým trénerom, Josem Mourinhom".

Reagovat
Pinturicchio

Takže kdyby odešel, tak všechno, co pro Inter udělal, bude rázem zapomenuto? Nebo je to tak, jak píše Jajinek, že Ty prostě nechápeš, že hráč může být legenda, i když pořád hraje? Nebo pro tohle označení musí v klubu strávit celou kariéru?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som odpovedal na všetko

1.otázka-nie

2.otázka-nie

3.otázka-nie

Ešte niečo?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ešte niečo - Proč potom nemá být Maicon označován jako legenda?

Reagovat
Jajinek

hlavně je vtipné...jak o legendách dokáže hovořit někdo, kdo fandí klubu rok a půl, o hadovi si myslí, že je to drak a o jiných hráčích, než kteří jsou v součastníém kádru nemá ani páru.

Maicon vyhrál s Interem LM a 4 tituly na hřišti po sobě a byl jedním z njedůležitějších hráčů při těchto úspěších, střílel rozhodující branky v cestě za triplettou. Mnoho pravých beků v historii Interu, kteří by se mohli pišnit větším počtem trofejí a lepšími výkony, opravdu nebylo...

Když jsou za legendy prohlašování takoví Burgnich či Guarneri, proč by nemohl Maicon...jen proto, že je ze součastnosti?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpovedám na otázku:

Nie.

Reagovat
Jajinek

diskutovat s Tebou je jako s 90ti letým důchodcem, který už má po mrtvičce a tak má mozek 6ti letého caparta a ještě je na sedativech. Nedivím se, že jsem to vzdal.

Reagovat
Pinturicchio

Poslední dobou už jde vidět, že si z toho dělá vyloženě prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

On si myslel, že symbolem Interu je drak? To je už snad jenom vtip, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapoměli náhodou trochu na Nestu ?

Reagovat
Yanek

Měl nějaké zdravotní problémy, podle všeho by dnes mohl klidně hrát, ale Max ho šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že si Pirlo zahraje aspoň 15 minut

Reagovat
smazaný uživatel

██─███─██──██─███──█████─█─█──███─█──█───██─██ █──█─█─█─█──█─█─█──█─█─█───█──█─█─██─█──█──█──█ ██─█─█─██──██─███──█─█─█─█─█──███─█─██───█───█ █──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█──█─█─█──█────█─█ █──███─█─█─██─█─█──█─█─█─█─██─█─█─█──█─────█

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

s obsahem zasadne nesouhlasim ale konecne peknej prispevek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=hX2rRCEDi5A

Z toho jde mráz po zádech škoda že tohle není na každej zápas

Reagovat
Yanek
Reagovat
GEGE

Dneska nečekám nic lehkého.Samp přijede betonovat a to nam moc vyhovovat nebude.Navíc kdy ve přejdu budou spíš brejkový Pato a Robinho.Každopádně 3 body jsou povinost.Sere mě,že to je už dneska a neuvidim to...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo má problémy a Totti má formu, takže bych normálně neměl pochybnosti , ale asi bude hrát Loria stopera

Reagovat
GEGE

OT:fanta

sorry,že to hážu sem ale na foru ještě není tohle kolo a ja už tu dneska nebudu

Abbiati-Gamberini,Thiago Silva,Antonini-Pastore,Pizarro,Flamini,Boateng-Robinho,Mutu,Pato

Handanovic,Cassetti,Dainelli,Candreva,Biondini,Matri,Caracciolo

Reagovat
Jajinek

už tam je...

Reagovat
Shevchenko

Není problém založit nové kolo když tam ještě není.

Reagovat
smazaný uživatel

verim ze catania obere o body lazio a neapol udinese ,mame doma teraz 2 zapasy v rade tak ich podme vyhrat!...Tottimu futbal chuti a mohol by aj dnes skorovat....FORZA ROMA !!! venujme 3 body novemu majitelovi

Reagovat
lnterista

mam pocit ze dneska o 7...nevim mam strach ze ta LM na nas zanecha nasledky, plus hraci unaveni a nehrajem nic svetoborneho spis vubec nic...budu fandit jak malej ale mam strach...musime se sebrat a zacit hrat jako interisti

Reagovat
smazaný uživatel

Snád prehrá aj AS, aj Udine a my zajtra porazíme Violu....Forza Juve !

Reagovat
smazaný uživatel

██─███─██──██─███────█─█─█─█─█─███────██─██

█──█─█─█─█──█─█─█────█─█─█─█─█─█─────█──█──█

██─█─█─██──██─███────█─█─█─█─█─███────█───█

█──█─█─█─█─█──█─█──█─█─█─█─█─█─█───────█─█

█──███─█─█─██─█─█──███─███──█──███──────█

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gastaldello nakonec tedy asi jo, Volta s Martinezem taky nejsou žádní tragédi a jestli se dá Samp letos za něco pochválit, je to defenzivní činnost, takže to dneska nebude žádná prdel, přestože "jsem rád" aspoň za Lucchiniho. Tissone, Palombo, Poli, to bude dělničina před šestnáctkou. Pozziho považuje Cavasin za nejdůležitějšího útočníka týmu, uvidíme, přesto musí jeho s Maccou stopeři zvládnout, kromě Bari neexistuje horší ofenzíva, ta blamáž se nesmí opakovat. Dessena - tipovaný na pravé záloze - se mi líbí, to je hráč pro Zambrottu, stejně jako Ziegler pro Abateho..., Semioli, Mannini, Guberti na lavičce (podezřelé), to jsou velké ztráty pro systém 3-5-2. morálka toho týmu je na dně, dlouhá série bez vítězství, sestupové starosti...

tifosi budou důležití, Pato to řekl dobře, tohle je pro ně klíčový čas ukázat tu podporu, která je prostě obrovská, když se jich sejde full house. podobně jako v Derby by mohla nepřítomnost Ibry pomoct, bude tam potřeba hodně pohybu a na to je složení Boateng - Pato - Robinho ideální, Patinho si tu formu musí udržet..., jestli udrží, definitivně se pasuje na jedničku týmu..., na toho, který ten tým ve finále dotáhl k úspěchu..., na toho, který rozhodl Derby della Madonnina, zatímco Ibra seděl na tribuně..., na toho, který na Artemio Franchi lítal až do konce a sbíral cenné minuty, zatímco Ibra chystal rozhovor. Zlatan mu to na podzim připravil, teď je kachní čas. doufal jsem v Sandra, ale Yepese netřeba řešit..., paradoxně by mě nejvíc vystrašilo, kdyby na něj Cavasin poslal Biabianyho. co se týče zálohy, je tady otázka, jestli postavit Flamstra, nebo Rina..., papírově se favorizuje Flamini, protože se očekává dobývání, ale opět - podobně jako v Derby - to bude tuhý boj o střed pole, my se snahou tvořit, Doria bořit a Rino s Bommelem to v Derby vybojovali. Flamini, přestože je užitečnější dopředu, nemívá tolik vybojovaných míčů..., přesto bych já osobně nejspíš vsadil na něj no. Seedorf si to zase užívá, nepopsal bych to jako boj o smlouvu, podle mě by mu nevadilo odejít a jít si to někam dohrát v poklidnějším tempu, ale cítí šanci na trofeje a na to on slyší, chce být u toho. Allegri po Interu a Fiorentině získal hodně příznivců a umlčel kritiky, on je prostě dobrej a bude lepší, já mu věřím, hráči si ho strašně moc pochvalujou, takový Van Bommel o něm nedávno hezky básnil..., nicméně kritika se zase rádá ozve, pokud Max neudělá ten poslední krok.

papírově jsou karty rozdány úplně jasně, tak to ty woe potvrďme...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt... samp dostala jen o gol vic nez Inter... jde o to ze jim odesel utok Cassano, Pazzo... bez nich sou prakticky neskodni...

Reagovat
Jajinek

No...já mám pocit, že Pato tedy rozhodně není tak výrazný, jak byl Ibra na podzim. V jeho prostěch, ale mluví to, že nyní jsou ty zápasy považovány za výraznější, protože už jde do tuhého...jenže v čem jsou tyhle zápasy více rozhodující. Bez těch podzimních bodů by ten případný titul nebyl stejně tak, jako bez těch letos. A kolik Pato letos těch zápasů takhle sám rozhodl? V tomhle na Ibru jasně ztrácí a navíc Ibra také jedno derby rozhodl, když po faulu na něj dal jediný gól z penalty, i když na něj pískala plná Meazza Interistů...Je pravda, že na jaře Ibrovi odešla naprosto forma, už je jen protivný a pro tým dělá dost škody...ale kde byl Pato na podzim?

Na druhou stranu to chápu jak to myslíš...ale pořád je to 14+11 vs. 14+2

Reagovat
smazaný uživatel

Kade vietor, tade plášť

Reagovat
smazaný uživatel

kde píšu, že je Pato výraznější, než Ibra na podzim ? píšu jasně, že Ibra zařídil podzim..., že Pato řádí teď..., píšu jasně co rozhodl. Ibra rozhodl Derby na podzim, Pato na jaře, Ibra má více asistencí, Pato lepší gólový průměr, oba propadli v rozhodující chvíli LM, ale nebudem se snad dohadovat o tom, kdo bude hrdina, když nám Pato vystřílí Scudetto, zatímco si bude Ibra kroutit flastr, ne ? přínos božího syna jsem v celém tom příspěvku nezpochybnil, doposud to byl náš nejdůležitější hráč, napsal jsem to celé podle mě celkem jasně, že je na jaře z formy a občas spíše škodí je shoda, nevím co v tom hledáš...

kde byl Pato na podzim ? takřka v polovině zápasů podzimní části zraněný, pokud vím..., přesto nasbíral 8 gólů za 10 zápasů.

Reagovat
Jajinek

já v tom nic nehledám...

jen mi tehle odstavec

"jestli udrží, definitivně se pasuje na jedničku týmu..., na toho, který ten tým ve finále dotáhl k úspěchu..., na toho, který rozhodl Derby della Madonnina, zatímco Ibra seděl na tribuně..., na toho, který na Artemio Franchi lítal až do konce a sbíral cenné minuty, zatímco Ibra chystal rozhovor."

Přišel poměrně tvrdej, i když pravdivej a celé mi to vyznělo jinak. Tím, že na to máš stejný názor, jedině dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

5-0

Reagovat
Pinturicchio

Jedem Palermo!

Reagovat
M11

AS sesta penalta z poslednich 7 utkani

Reagovat
Pinturicchio

Já viděl jen jednu opakovačku, ale nespadnul až moc ochotně? Mi přišlo, že se ho hráč Palerma sotva dotknul.

Reagovat
M11

ja tu na prvni polocas nebyl..

Reagovat
Pinturicchio

Tož nic.

Reagovat
M11

jak to herne vypadalo v prvnim halfu ?

Reagovat
Pinturicchio

No, já to koukal jen do té penalty pro AS , do té doby to bylo docela vyrovnané.

Reagovat
M11

ok.. diky

Reagovat
Pinturicchio

Pinilla

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Ty woe, ten Totti kope penaltu snad v každém zápase

Reagovat
Yanek

CASSANO: "I'll stay in Milan all my life"

oleeee

Reagovat
M11

ty vole Mirko

Reagovat
10

mají vsazeno na remízu...

Reagovat
10

akorát se asi trošku přepočítali...

Reagovat
Dejwa

Abel

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOL, HERNANDEEEEEEZ

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

Abbiati; Abate-Yepes-T. Silva-Zambrotta; Gattuso-Van Bommel-Seedorf; Boateng; Pato-Robinho.

kurvaaaaa

Reagovat
Yanek

jestli mě naserou, tak sem zápas AC naposled upřednostnil před venkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

misto 3:1 .. 1:3

Reagovat
M11

krasna akce

Reagovat
10

jestli někdo může tohle ještě prohrát, tak je to Palermo

Reagovat
Pinturicchio

Grazie, Palermo ( Hlavně, abychom toho zítra dokázali využít )

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro juve na 6. misto zitra

Reagovat
smazaný uživatel

nevieme dat sance co potom chceme vucinic nedat z 1 metra gol do prazdnej liga majstrov end

Reagovat
Dejwa

Parma: 83 Mirante; 5 Zaccardo, 29 Paletta, 6 Lucarelli, 18 Gobbi; 4 Morrone, 10 Dzemaili, 23 Modesto; 7 Candreva, 21 Giovinco; 11 Amauri.

A disposizione:1 Pavarini, 9 Crespo, 14 Galloppa, 26 Pisano, 40 Nwanko, 80 Valiani, 86 Bojinov.

Allenatore: Franco Colomba.

Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 14 Kharja; 5 Stankovic; 7 Pazzini, 9 Etòo.

A disposizione: 12 Castellazzi, 10 Sneijder, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 22 Milito, 27 Pandev.

Allenatore: Leonardo.

Reagovat
Yanek

Sneijder? tam musí panovat atmosféra...

Reagovat
Dejwa

Neskutečný.. když už nehraje, tak nevim proč nedá šanci Coutinhovi. Taky nevim co čekat od Samuraja v pravo, ale měl by ho krýt Javča, tak jak Maicona, takže tam asi problém nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho není ani na střídačce, bohužel, není třeba zraněný?

Reagovat
Dejwa

Myslím si, že ne, aspoň jsem o tom nikde nečetl.

Reagovat
Yanek

Co vím od Jajinka, tak ho Leo moc nemusí... a prý nový Pato

Reagovat
smazaný uživatel

Flákal trénink

Reagovat
smazaný uživatel

Proč prostě místo toho Kharji nenastoupí Mariga?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kharju jsem extrémně dneska zvědavý, snad mě překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby po jeho zákroku pískl penaltu tak bych se vůbec nedivil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme hoši, do nich !

Reagovat
DelPiero137

OT : mate niekto problem s EF strankou a adobe flash playerom? Musel som ho odinstalovat, lebo vzdy ked si otvorim EF stranku, prehliadac zamrzne, po chvilke vypise : skript v tomto filme reaguje pomaly a sposobuje pomaly beh flash playera.

Skusal som to cez rozne browsre, v roznych OS, kamosovi to robi to iste. Mato niekto podobny problem? Mne to robi od vcera cca od 20:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj mne to tiež robí,musím ho stále jak chuj odinštalovať keď chcem ísť na EF

Reagovat
Pipo123

podobne

Reagovat
Francesco Totti AS

mě taky

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

musime zabojovat... LM je stale realna...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska asi zvolím Juve, Arsenal a Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Natale, Sanchez mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt skoda... ale treba se Denis proti Napoli predvede

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

spis nasadi Corradiho no... ale treba se vydra dostane do hry v druhym polocase...

Reagovat
čutalista

Jaká je šance, že se Vydra dostane na hřiště při absenci dvou nejlepších střelců v takhle důležitém zápase? Nesleduji ho, ale tipl bych si, že bude až tak třetí volbou z náhradníků...tudíž by mohl dostat pár minut na konci. Luxus by byl základ, ale to je asi jen trošičku utopie. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy keď zahráme super zápas tak to nepozerám

Fabrizio zase nehral,neviete prečo?Nakoniec on odíde v lete...

Reagovat
Slejdy

podle me ma porad to zraneni nejake nedolecene,vzdyt aj minule hral jen polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna z posledních šancí pro Juve,klíčovej zápas sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

ted nebo nikdy... tenhle zapas a zapas s laziem vnimam jako nejdulezitejsi zapasy sezony... (samozrejme kdyz nepocitam osobni derby s Interem)

Reagovat
Tomanatura

Sinišovi zřejmě dovezl Mutu pořádnou dávku koksu z Rumunksa, jelikož Cerci je zřejmě v základu...

Reagovat
Tomanatura

On to fakt myslel vážně

Reagovat
10

taky ho máš rád, koukám na druhou stranu, při absenci Santany tam moc na výběr nemá...

Reagovat
Tomanatura

Ljajič, Dago nebo Babacar, Mutu na trequ... Asi se musel za ten půlrok děsivě zlepšit, jinak si to nedovedu představit, proč ho postavil.

Reagovat
Tomanatura

*možná kvůli tomu, že je rychlý a mohl by dělat Grossovi problémy.

Reagovat
10

na Ljajiće jsem zapomněl, ten je před Cercim o parník...čekám, že Cerci bude hrát často do hřiště, tak si ho snad Grosso nažene kam potřebuje

Reagovat
Francesco Totti AS

já myslel že se mu tam vcelku daří....to je tak marný?

Reagovat
smazaný uživatel

No kluci, nebudeme si klamať, Inter je úplne v troskách a včera som sa z našeho výkonu skoro pogrcal.

Obrana, záloha, útok stáli za nula bodov.

Už nám ostáva len čakať na návrat Samuela a na to, že Wesly bude hrať hneď od začiatku v základu. Fuu, že Neapol skončí pred nami, to sa bude ťažko predýchavať.

Aspoň že včera potešilo Palermo

Reagovat
10

Fiorentina (4-3-2-1): Boruc; De Silvestri, Gamberini, Kroldrup, Pasqual; Behrami, Montolivo, Vargas; Cerci, Mutu; Gilardino. A disp.: Frey, Camporese, Comotto, Donadel, D'Agostino, Ljajić, Babacar.All.: Mihajlovic

Juventus (4-2-3-1): Buffon; Motta, Bonucci, Barzagli, Grosso; Melo, Aquilani; Krasic, Marchisio, Pepe; Matri. A disp.: Storari, Salihamidzic, Sorensen, Traore, Martinez, Del Piero, Toni. All.: Delneri

škoda, že zrovna proti nám musí hrát De Silvestri, těšil jsem se na Comotta...Motta mě děsí už teď...FORZA JUVE!

Reagovat
Tomanatura

To budou souboje Motta-Cerci Snad na něj aspoň bude hrát Mutu nebo Vargas

Reagovat
10

Cerciho vidím spíš zprava, Motta bude hrát právě na Vargase a Mutua...jdu se modlit

Reagovat
Tomanatura

Jj, dneska díky těm hrajům cítím šanci. Behrami by tam mohl taky pěkně zatápět. Každopádně Krasič x Pasqual, Kroldrup, to bude taky zajímavé.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Souboj o titul už jen Ac vs Napoli doufám, že to bude zajímavý až do konce

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon ma dobrej účes

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon tím účesem vzpomíná na staré časy..., mi piace !

Reagovat
10

dost si koledujeme...

Reagovat
lnterista

pristi tyden by to bylo smrtici

Reagovat
Tomanatura

Ten Cerci je fakt úžasný, on se vždycky rozběhne a zapomene balon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to Delnerim už asi 50x zařvané "Mila" je nějaká šifra, nebo ho Krasić ignoruje ?

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
lnterista

aha takze sedi a zere

Reagovat
smazaný uživatel

stojí a řve na hřiště, takže tam musí někde nějaká ležet...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Tomanatura

Nebo ji slíbil hráčům jako odměnu za výkon a oni jí zatím pohrdají...

Reagovat
Jajinek

jsem tak znechucen po včerejšku, že se raději koukám na tenis...

Reagovat
lnterista

na Rafu? Ten jedinej dela radost

Reagovat
Jajinek

na holky

Reagovat
lnterista

tak fandi

Reagovat
Jajinek

jak sviňa...Peťka je teď už sundá...

Reagovat
lnterista

Reagovat
FuckT

uprimne, pozeram Janov a este som nevidel impotentnejsi team :D oni si sance aj spravia, ale tak ich za**bu :D

Reagovat
Yanek

Neděle s Calciem, nasrat na sluníčko venku...

Reagovat
10

zatím předvádíme naší klasickou jarní zoufalost...což může být vzhledem k výsledkům posledních kol dobrý znamení

Reagovat
Pipo123

Mauri + Hernanes

Reagovat
Tomanatura

Melo je vynikající

Reagovat
M11

Reagovat
10

Behrami dohrál poločas bez karty, Orsato, Orsato...jinak to trio pod Matrim je tragický, na to se nedá koukat

Reagovat
Tomanatura

Jo, dneska to prasí strašně moc.

Reagovat
M11

Alex na plac

Reagovat
FuckT

bude hrat Di Natale dnes proti nam pls ?

Reagovat
10

není v nominaci, ani Sanchez

Reagovat
FuckT

dik ;)

Reagovat
Pinturicchio

Slabota, jakoby hráči včerejší noc prokalili ( což nejlíp dokumentuje Gigiho účes )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Zaslúžene vedenie zatiaľ, Mauri znova hraje výborne, Floccari sa na hrote bije ako sa len dá. Lichti je vo forme a tá lajna patrí jemu. Škoda len zranenia Sculliho, ak vyhráme v Catanii tak verím že LM bude už naša

Reagovat
Pinturicchio

No, ještě bych nepředbíhal, vzhledem k těm třem zápasům, co máte na programu po Catanii.

Reagovat
Pipo123

Tak samozrejme, ale ak by sa dneska vyhralo, tak to je na dobrej ceste, samozrejme očakávam prehru Udine. Nie je ani tak otázne či by sme tie posledné zápasy nejak extra zvládli, ale skôr kto by potencionálne chytil v závere formu a dotiahol sa. AS a Udine moc neverím, skôr takým strašiakom ste vy, kedže tie posledné zápasy vám vyšli.

Reagovat
10

Catania dneska neprohraje

Reagovat
Pipo123

Dúfam že sa mýliš zatiaľ to je slabota s ich strany, až na jedinú šancu čo mal Maxi si nevytvorili vôbec nič, za to mi ich prehrávame a tie šance sú tam, len vo finále to vždy niekto poserie

Reagovat
10

takže taková vaše klasika...takovýhle zápasy dost často ztrácíte, tak to snad výjde i tentokrát

Reagovat
Pipo123

Inak ten Andujar to je brankár, dneska chytá znova výborne, po sezóne by si to niekam mohol namieriť, kludne taká Genoa, alebo AS ?

Reagovat
10

Andujar je výbornej...v létě bude brankářský mercato hodně zajímavý, čekám velký šachy

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Francesco Totti AS

vůbec bych se nebránil

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

omg, Donadel při tom bagu...to je fotbalista

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

On hraje i druhý poločas. No potěš koště.

Reagovat
10

Bonucci...

Reagovat
M11

Leo

Reagovat
Pinturicchio

Třetí zápas po sobě, co nedal Bonucci takovouhle loženku.

Reagovat
Tomanatura

S těma gólama se nějak roztrhl pytel...

Reagovat
10

ještě že Cerci už mohl dát 3

Reagovat
Tomanatura

Jako chápeš toto? On ještě není dole.

Reagovat
10

teď jsem to chtěl napsat...Miloš tragédie...FORZA ALE!

Reagovat
lnterista

pekne Lazio

Reagovat
M11

to by byl nastup

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Alex... jinak sme vepredu nevyrazny

Reagovat
10

to mu tleskají tifosi Juve

Reagovat
Tomanatura

68 minut!

Reagovat
Yanek

Ljajič může účesem zdatně konkurovat Cassanovi, nechápu jak může něco takového nosit na hlavě...

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co je Tobe do ucesu ostatnich

Reagovat
Yanek

hovno, ale napsat sem to musel...

Reagovat
10

podle reakcí tifosi nastupuje Vaffanculo

Reagovat
10

dolů Matri...

Reagovat
Shevchenko

Zatím parádní kolo, nemůžu si stěžovat. Cagliari Mauri Rafinha

Reagovat
Tomanatura

A jde se za výhrou

Reagovat
10

hmm, tak Bonucci dneska zachránil 2. jasnej gól...

Reagovat
10

a Luca teď zachránil Fiorentinu

Reagovat
doNny

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
Yanek

Juve mě zklamalo.

Reagovat
Slejdy

cely zapas me zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

juve kua kdyby bya aspon videt nejaka snaha

Reagovat
smazaný uživatel

Toni nejhorsi hrac na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecny stridani

Reagovat
lnterista

Vamos Rafa

Reagovat
panca

na antuce nema konkurenci

Reagovat
lnterista

krom betonu nikde no

Reagovat
panca

jsem zvedavej na wimbledon a jak dlouho to vydrzi novakovi

Reagovat
lnterista

novak hraje svoje max...od skluzu ke skluzu...ja myslim ze dlouho nevydrzi

Reagovat
panca

pariz je jasna a wimbledon bude zajimavej

Reagovat
lnterista

kdy zacina pariz?

Reagovat
lnterista

kdy zacina pariz?

Reagovat
panca

presne nevim nekdy za mesic

Reagovat
Tomanatura

Lecce

Reagovat
Slejdy

Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

z Juve vůbec nešlo citit to že se chou poprat o LM vůbec nechtěli zrychlit hru,bylo pár minut do konce a Buffon rozehrává jak kdyby bod stačil a to všichni hráči.

Reagovat
Pinturicchio

Spravedlivá remíza, která je nám úplně k ničemu. Dobře nám tak, když neumíme proměnit takové loženky, Bonucci potřetí po sobě nedá gol ze dvou metrů, hamoun Luca. ( Alexovi nic nevyčítám, ten si tu šanci vypracoval pomalu sám ).

Jinak to zbytečné držení míče, a zdaleka to není jen Krasič, už mi začíná neskutečně lézt na nervy - pracně vybojujeme míč, dvě rychlé přihrávky po sobě a pak jde někdo, naprosto zbytečně, do tří hráčů. Největší experti na to jsou Krasic, Pepe a Marchisio.

Reagovat
smazaný uživatel

U Bonucciho je nejspíš na vině, že ho mam ve fantě.

Reagovat
Pinturicchio

Záhada vyřešena - já taky.

Reagovat
DelPiero137

toto tiez neznasam ked kazdy soluje proti pocetnej presile a nepoucia sa ked to niekolko krat nevyde.

nechapem s akou taktikou idu hraci na ihrisko. 3 zapasy sme hrali tymovo, bojovali, kombinovali ako celok. pride 4 zapas a akoby kazdemu narastli kridla a vacsina sa snazi solovat. pritom vidia ze to nejde. v tych zapasoch bolo potrebne dat pokyn, ide sa hrat tymovo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vidím na jasnou výhru Neapole.

Reagovat
DelPiero137

tak teraz sa rozhodca upiskol, bol to chlaspky suboj. Zapata isiel este viac do suboju a on odpiska Hamsikov faul.

Reagovat
Yanek

Ten Inler to je fakt pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální by bylo 1.ACM,2.Neapol,3.Udinese,4.Inter nebo Lazio ale radší Lazio

JInak dobře Udinese jen tak dál přeju vám to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo by to ani náhodou ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

idealni by bylo 1. Juve, 2. Parma, 3. Udinese, 4. Bologna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele