Serie A - souhrn 30. kola

05.04.2009, 14:59, aktualizováno 05.04.2009, 22:56
Komentáře a souhrny
Velké překvapení se zrodilo v Turíně, na Juventusu vybojovalo remízu Chievo. Inter vyhrál v Udinese a na čele tak má již devítibodový náskok. Vyhrálo i AC, nerozhodně hrála Sampdoria s Neapolí, v souboji o Ligu mistrů vyhrály Fiorentina, Janov i AS Řím...

Atalanta Bergamo - ACF Fiorentina 1:2

05.04.2009 13:00

Góly: 49. Gianvito Plasmati - 59. Stevan Jovetić (pen.), 89. Alberto Gilardino

S Fiorentinou to v Atalantě dlouho nevypadalo dobře, po brance Plasmatiho navíc prohrávala, ale nakonec se karta obrátila a po vyloučení Pelusa se díky brankám Jovetiče a Gilardina Viola raduje ze zisku tří bodů.

Hned po pěti minutách měl velkou šanci Jaime Valdes, jenž šel sám na brankáře, jenomže si snažil míč přehodit na silnější nohu a zklamal. Poté se šance přesunuly před druhou branku. Kuzmanovičův pokus olízl tyč, Jovetičova střela se do branky nevešla a Gilardinova akce byla zastavena pro ofsajd, který však nebyl. Také Fialky musela zachraňovat branková konstrukce. Defendi hlavičkou poslal míč do břevna. V nastaveném čase prvního poločasu musel ještě výborný zákrok předvést gólman Frey, když pálil Valdes. Vzápětí se Fiorentina dožadovala penalty za faul na Semioliho, ale ten se k zemi poroučel příliš snadně. Podobnou prosbu směrem k sudímu měli i domáci po střetu Floccariho s Dainellim, ale rovněž bezúspěšně.

Do druhého dějství naskočil v domácím dresu Gianvito Plasmati a tento tah se Orobici vyplatil. Po čtyřech minutách se totiž ujali vedení. Plasmatiho střelu tečoval obránce Zauri a Frey již byl bezmocný. Fiorentina se vrátila do zápasu po útěku Gilardina, následném faulu Pelusa a červené kartě, kterou domácí obránce v 58. minutě obdržel. Po tomto incidentu navíc následovala penalta, kterou ve svou první branku v dresu Violy přetavil Jovetič. Gilardino hrozil i nadále, ale brankáře Consigliho nemohl překonat. Navíc ho několikrát zastavilo ofsajdové postavení. Fialky s přibývajícím časem stále více tlačily na pilu a branka Atalanty byla ve velkém obležení. Obrana domácích nakonec kapitulovala. V 89. minutě odcentroval Semioli a ve vápně byl nejpohotovější Gilardino, jenž rozhodl o výhře Fiorentiny.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - SSC Neapol 2:2

05.04.2009 15:00

Góly: 28. Angelo Palombo, 63. Angelo Palombo - 44. Marcelo Zalayeta, 90+2. Germán Denis

Dvě branky Angela Palomba nakonec Sampdorii k vítězství nad Neapolí nestačily. V posledních vteřinách duelu totiž vyrovnal na 2:2 neapolský German Denis.

První šance si připsali na jedné straně Palombo, jenž z trestného kopu trefil boční síť, a na druhé straně Hamšík, který však zmařil slibný protiútok. Palombo se ale zatím pouze rozehříval, ve 28. minutě se již z trestného kopu nemýlil. Nechytatelnou ranou do levého horního rohu otevřel skóre. Ve 37. minutě bylo pro Neapol ještě hůře. S poraněným kotníkem totiž zápas opustil kapitán Paolo Cannavaro, nahradit ho musel Rinaudo. Ten se vzápětí po Hamšíkově centru málem ocitl ve velké šanci, ale na míč nedosáhl. Azzurri nakonec se soupeřem srovnali krok v závěru prvního poločasu. Hamšíkův pas tentokrát hlavičkou naplno zužitkoval Marcelo Zalayeta.

Ve druhém poločase Blucerchiati rozlítilo rozhodnutí sudího Tagliaventa, který se neodvážil udělit druhou žlutou kartu Santacrocemu za faul na Cassana. Domácí Palombo se sice letos v Serii A ještě netrefil, ale dnešní odpoledne bylo výjimečné, trefil se hned dvakrát. Druhý přesný zásah zaznamenal v 63. minutě a i tato branka padla z trestného kopu. Palombo tentokrát nachytal brankáře Navarra na švestkách, když jeho míč zamířil doprostřed branky, s čímž však Navarro nepočítal a míč pustil za svá záda. Jenomže Neapol nakonec v poslední minutě vzala úsměv z domácích tváří. Další asistenci si připsal Hamšík, tentokrát přihrával střídajícímu Denisovi, jenž vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Chievo Verona 3:3

05.04.2009 15:00

Góly: 34. Giorgio Chiellini, 53. Mario Yepes (vl.), 79. Vincenzo Iaquinta - 25. Sergio Pellissier, 44. Sergio Pellissier, 90. Sergio Pellissier

Obrovské překvapení se zrodilo v Turíně, kde hrálo Chievo. Domácí Juventus nezvládl roli favorita a pouze remizoval 3:3. V dresu veronského celku se hattrickem blýskl Sergio Pellissier, poslední branku dával až v samém závěru utkání.

Po prvních menších šancích na obou stranách přišla rána do řad Staré dámy. Po 24 minutách musel hřiště kvůli zranění opustit Salihamidžič, místo kterého naskočil Camoranesi. Chievo ale překvapivě stále hrozio, především po pravé straně. A po akci ze stejné strany se ujalo i šokujícího vedení. Sergio Pellissier proběhl kolem Chielliniho, zpracoval centr a přesně zakončil. Pellissier mohl zvýšit na 2:0 po půlhodině hry, jenomže byl zastaven pro milimetrový ofsajd. Další akci již vedl Juventus a vše vyústilo v rohový kop. Z toho nakonec padla vyrovnávací branka. Hlavním aktérem byl Chiellini, jenž tak částečně odčinil své zaváhání při první inkasované branky. Camoranesi ho našel v pokutovém území patičkou a Chiellini nechytatelnou dělovkou, která se odrazila od břevna do branky, propálil Sorrentina.

Branka rázem změnila průběh utkání, do útoku se mnohem víc hrnul Juventus. Gólman Sorrentino musel zasahovat proti pokusům Marchisia a Tiaga. Jenomže Bianconeri nedokázali žádnou šanci využít, a to potrestalo Chievo. Pellissier opět strhl vedení na stranu hostů! Tentokrát veronský útočník obešel Mellberga a z pravé strany prostřelil Buffona, jenž si sice na míč sáhl, ale lapit ho nedokázal.

Hned na začátku druhého poločasu provedl kouč Staré Dámy Claudio Ranieri další dvě změny a měl vyčerpaný povolený limit. Navíc byly velice překvapivé, když stáhl Del Piera s Grygerou a nasadil Trezegueta a Zebinu. Krátce po přestávce Juventus se štěstím opět vyrovnal. Molinarův centr před branku vrátil Camoranesi a míč se odrazil od Yepese s Morerem až do vlastní, tedy chievské branky. Postupně přicházely další šance, ale ani jedna nebyla gólová. Čas pomalu ubíhal, ale jedenáct minut před koncem se Juventus poprvé ujal vedení. Camoranesi našel Iaquintu, jenž hlavičkou překonal Sorrentina. Jenže Chievo se slibně rozehraného zápasu nechtělo vzdát a málem rychle vyrovnalo. Esposito ale po Rigoniho pasu mířil nad branku. Juventus se ale ze soupeřovy hrozby nepoučil a v nastaveném čase o výhru přišel. Langela obešel Mellberga a na poslední chvíli stihl odcentrovat. Na míč si nakočil Pellissier a hlavičkou dokončil svůj hattrick a pro Chievo zařídil senzační bod.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Calcio Catania 1:0

05.04.2009 15:00

Góly: 80. Alessandro Matri

Cagliari se přiblížilo evropským pohárům, když v domácím prostředí porazilo nejtěsnějším rozdílem Catanii. Souboj dvou ostrovních celků rozhodl jedinou brankou ze 79. minuty Matri.

Diváci toho na stadionu Sant Elia příliš neviděli, nehrál se atraktivní duel, přesto byli v konečném součtu spokojeni domácí diváci. Po třech minutách hry bylo blízko vstřelení branky hostující duo Capuano - Mascara, po přímém kopu se druhý jmenovaný dostal k dorážce ale netrefil dobře branku. Bohužel až do 41. minuty se nic nestalo, oba celky hráli ze zabezpečené obrany a bylo to znát. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu měl opět příležitost Capuano, nádhernou střelou orazítkoval spojnici Marchettiho branky. Domácí Cagliari si nic nevytvořilo, jenomže ani hosté nedokázali vstřelit branku, takže se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Vůbec první nebezpečnější střelu domácích vyslal na branku Catanie Conti a o chvíli později i střídající Matri, střely šly ale mimo, takže brankář Bizzarri nemusel vážněji zasahovat. Poslední půlhodinu zápasu začali domácí více vystrkovat růžky ale vstřelené branky se dočkali až jedenáct minut před koncem. V nepřehledné situaci v pokutovém území Catanie se nejlépe zorientoval Matri a jedinou brankou rozhodl celé utkání.

Více informací k zápasu

AC Siena - SS Lazio 2:0

05.04.2009 15:00

Góly: 25. Emanuele Calaió, 85. Massimo Maccarone

Lazio Řím opět prohrálo, čímž jen potvrdilo, že nemá stálou formu. Výhru domácích zařídili Calaio a Maccarone. Tři body Siena potřebovala jako sůl, jelikož stále neměla a vlastně ještě nemá jistotu záchrany.

Siena dominovala prvnímu poločasu a v brance Lazia se musel hodně činit Fernando Muslera. Brankář Lazia nejprve perfektně zlikvidoval průnik Maccaroneho a o chvíli později i Calaia. Obrana Biancocelesti nepůsobila pevným dojmem a ve 25. minutě poprvé inkasovala. Calaio báječně zužitkoval pas Simona Vergassoly a přesnou levačkou poslal Sienu do vedení - 1:0. Římské Lazio mohlo vzápětí vyrovnat, jenomže Tommaso Rocchi v souboji jeden na jednoho nevyzrál na brankáře domácích Curciho. Brankář Sieny o chvíli později zlikvidoval i pokus Meghniho.

Trenér Delio Rossi zareagoval na nepříznivý vývoj utkání střídáním. Ze hry odešel Mauri a do hry přišel Pasquale Foggia. Oživení Biancocelesti to ale nepřineslo, v neustálé pohotovosti musel být brankář Muslera, ten opět podržel hosty zákroky proti dvěma pokusům Macaroneho. Bianconeri byli aktivnějším celkem a šlo na nich vidět, že chtějí vyhrát, neustálá aktivita nakonec dosáhla svého. Pět minut před koncem utkání přidal důležitý druhý gól Massimo Maccarone. Italskému střelci dopomohla k brance chyba jinak výborného Muslery, který neodhadl dlouhý balon. Siena vyhrála naprosto zaslouženě 2:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 2:1

05.04.2009 15:00

Góly: 12. Francesco Totti (pen.), 58. Francesco Totti (pen.) - 26. Massimo Marazzina

Dva proměněné pokutové kopy Francesca Tottiho zajistily římskému AS tři body. Giallorossi porazili Bolognu 2:1 a opět se přiblížili vytoužené čtvrté pozici, naopak hostující Bologna prohloubila krizi a je ve velkém ohrožení.

První vážnější šanci utkání si vytvořili překvapivě hosté, Sergio Volpi byl blízko vstřelení branky, ale neporadil si dobře, na druhé straně na sebe poprvé upozornil Francesco Totti, jehož přímý kop lapil brankář Antonioli. Uběhlo sotva patnáct minut a domácí vedli 1:0, hlavní sudí totiž odpískal pokutový kop, který úspěšně proměnil kapitán Francesco Totti - 1:0 pro Řím. Brzký inkasovaný gól hosty nepoložil a spíše naopak, Bologna přidala na tempu a odměnou byla vyrovnávací branka. Střídající hráč se okamžitě zapojil do útočné akce hostí a byl to on, který nakonec vyrovnal. Marazzina se prosadil po rohovém kopu Volpiho hlavou - 1:1.

Další vedení mohl na stranu Říma strhnou Jeremy Menez, který předvedl pohledné sólo, to utnul až čistým zákrokem Castellini. Brankář Antonioli měl v tento okamžik více práce než jeho protějšek Doni. Antonioli se vytáhl především po ráně Pizarra a Doni zase vychytal aktivního Marazzinu. Hosté měli v závěru prvního poločasu obrovskou šanci, Marco Di Vaio totiž orazítkoval brankovou konstrukci římské svatyně.

Do druhého poločasu nastoupil místo Meneze Brazilec Julio Baptista, ale byla to opět Bologna, která byla nebezpečnější. Střela Gabyho Mudingayie šla těsně mimo. V 58. minutě odpískal sudí další, v pořadí už druhý pokutový kop ve prospěch AS Řím. Castellini fauloval v pokutovém území Baptistu a nařízenou penaltu proměnil podruhé v zápase Francesco Totti. AS Řím sice nebyl v utkání jednoznačně lepším týmem, přesto nakonec zvítězil 2:1.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - Janov CFC 0:1

05.04.2009 15:00

Góly: 78. Thiago Motta

Thiago Motta zajistil Janovu nejtěsnější možnou výhru nad poslední Regginou a zároveň udržení čtvrté příčky.

Reggina byla v úvodu překvapivě nebezpečnější. Barretova střela z trestného kopu jen těsně minula branku, Brienzův pokus olízl tyč. Zahrozil ale i Janov, Ferrariho hlavička trefila boční síť. Brankář Puggioni poté musel zasahovat proti hlavičce Giuseppe Sculliho, vzápětí střelecký pokus stejné hráče obětavě zastavil Cirillo.

Do druhého poločasu v dresu Regginy na hřiště naskočil místo Cozzy Di Gennaro, bývalý hráč Janova. Grifové se však mohli krátce po startu ujmout vedení, jenomže Palladino nemířil přesně. Slibný protiútok hostů zmařil Mesto a Palladinovu střelu dvacet minut před koncem musel nohou vyrážet Puggioni. Chvilku předtím na hřiště přišel Thiago Motta, jenž se nakonec ukázal jako pravý žolík. V 78. minutě totiž na zadní tyči do prázdné branky doklepl Palladinův pas a rozhodl o těsné výhře Janova.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Turín FC 1:0

05.04.2009 15:00

Góly: 51. Edinson Cavani

V Turíně začíná být situace kritická, místní FC znovu prohrálo a zůstalo na sestupové pozici. Turínští tentokrát nestačili na Palermo a ze stadionu Renza Barbery si odvážejí nejtěsnější porážku 0:1.

Premiéra na lavičce Turína se nepovedla novému kouči Giancarlovi Camolese, jenž nahradil ve funkci hlavního trenéra Waltera Novellina. Domácí Palermo začalo aktivněji a nebezpečný přímý kop Fabia Liveraniho vyškrábl konečky prstů brankář Sereni. O chvíli později zkoušet střílet Migliaccio, avšak nepřesně. Nehrál se "bůhvíjak" atraktivní fotbal a jediná branka utkání padla až ve druhém poločase.

V 51. minutě nacentroval Fabio Simplicio a Cavani přesnou hlavičkou rozhodl celé utkání - 1:0 pro Palermo. Vyrovnat se pokoušel o pět minut střídající Nicola Ventola, ale Marco Amelia ho skvěle zlikvidoval. Ventola měl s blížícím se koncem i další šance a při jedné takové se dožadoval odpískání pokutového kopu. Rozhodčí však penaltu neodpískal. Turínští se v závěru hodně tlačili do zakončení, ale Palermo si výsledek pohlídalo.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Inter Milán 0:1

05.04.2009 19:00

Góly: 77. Mauricio Isla (vl.)

Udinese v zápase s lídrem italské ligy vůbec nehrálo špatně. Utkání nakonec rozhodl smolný vlastní gól Mauricio Isly. Díky tomuto momentu se Inter může radovat s již devíti bodového náskoku, jelikož druhý Juventus ztratil dva body s Chievem.

V první velké šanci střetnutí se ukázal domácí Inler, který napřáhl ze dvaceti metrů a tvrdou ranou prověřil pozornost Julia Cesara. Ten střelu bravurním zákrokem vyrazil. Poté se do vynikající pozice dostal Fabio Quagliarella, který se snažil obejít brankáře Cesara a po vzájemném souboji upadl. Píšťalka sudího ale zůstala němá. Stejný hráč o několik minut později opět vystrašil defenzivu Interu, když jeho projektil ze dvaceti metrů jen těsně minul branku.

Také na druhé straně byly k vidění velké příležitosti. Zejména Muntari se snažil střílet z každé pozice a například jeho prudká střela po přihrávce Ibrahimoviče po gólu volala. Hráči předváděli oboustranně ofenzivní podívanou a další příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. Pokud se nějaký tým dostal do slušné palebné pozice, neváhal se střelou. Rychlá a velice vydařená akce z pravé strany domácích vyústila v další loženku Quagliarelly. Ten tváří v tvář Cesarovi napřáhl, ale perfektním a obětavým zákrokem mu úspěšný konec zmařil Cordoba.

Povedená rána z kopačky Inlera opět proletěla kolem branky Interu. Do největší šance Udinese se ale přesto dostala největší útočná hrozba Udinese Fabio Quagliarella. Ten své technické dovednosti plně představil v pokutovém území miláského mužstva, když se jedinou otočkou zbavil dvou protihráčů a bez váhání zakončil. Míč letěl snad pět centimetrů nad bránu. Na tuto střelu by brazilský gólman nedosáhl.

V 65. minutě mohl Inter využít svůj rychlý brejk, když se vpravo uvolnil Ibrahimovič a přízemním centrem našel nabíhajícího Stankoviče. Tomu ale míč nesedl a z bezprostřední blízkosti jej poslal mimo bránu.

Zápletku zápasu tak vyřešila až 77. minuta, kdy se Ibrahimovič s přihrávkou do vápna neukvapil a balon dával na nabíhajícího Vieiru. Ten se sice v souboji s přesilou neprosadil, ale dezorientovaný Mauricio Isla poslal balon přímo do vlastní brány. V závěru měly ještě oba týmy po jedné velké šanci na korekci skóre, ale ani jeden se již neprosadil.

Nešťastný moment ze 77. minuty tak rozhodl vynikající utkání, v němž mohlo padnout mnohem více gúolů a domácí určitě nebyli horším týmem. Ne vždy ale vyhrává ten lepší.

Více informací k zápasu

AC Milán - US Lecce 2:0

05.04.2009 21:00

Góly: 90+1. Ronaldinho, 90+3. Filippo Inzaghi

AC Milán dokázal překonat tuhou defenzívu Lecce až v nastaveném čase, kdy se trefil rovnou dvakrát. Rossoneri si díky brankám Ronaldinha a Inzaghiho pojistili třetí místo před Janovem. Lecce zůstává na sestupové pozici.

Milánský favorit byl v průběhu celého utkání lepším týmem, Rossoneri poprvé zahrozili v 6. minutě, klasický Pirlův oblouček našel Pata, ten přistrčil Inzaghimu, ale italský veterán naložil s velkou příležitostí bídně. Vzápětí posílal do pokutového území Lecce ostrý přízemní centr Jankulovski, ten neposlední chvíli odvrátil Angelo. Hostující Lecce zahrozilo pokusem Tiribocchiho, ale brankář Dida zasahovat nemusel. Brazilský brankář nemusel výrazně zasahovat ani po půlhodině hry, to vypálil Vives a Dida jeho střelu v pohodě lapil. Velké vzrušení přinesla o chvíli později dalekonosná rána Pata, jeho dělovka se nakonec stočila těsně vedle pravého horního rohu Benussiho branky.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném tempu, Milán útočil a Lecce bránilo. Hned na úvod promáchl v dobré šanci Inzaghi a v další příležitosti minul hlavou ve stoprocentní šanci Pato. Brazilský mladíček byl hodně vidět a byl to především on, kdo nejvíce zaměstnával obranu hostí. Lecce si ve druhém poločasu vůbec nic nevytvořilo, útočil Milán a v 71. minutě byl blízko vstřelení branky Pato, jenž tvrdě vystřelil k tyči, brankář Benussi vyrazil. Těsně před koncem si Benussi připsal další důležitý a především parádní zákrok po přímém kopu Ronaldinha, brazilská hvězda zakroutila svojí střelu přesně do růžku, ale Benussi byl prostě výborný. V nastaveném čase se Milán přeci jenom dočkal, přímý kop Pirla usměrnil do branky Ronaldinho - 1:0. Ze strany Milána to nebylo všechno, nastavovaly se čtyři minuty a během nich přidal po centru Ševčenka Fillipo Inzaghi druhý gól. AC Milán po dlouhém dobývání branky zvítězil 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán30226255:2172
2.Juventus FC30196554:2663
3.AC Milán30177653:2858
4.Janov CFC30159640:2754
5.ACF Fiorentina301641041:3052
6.AS Řím30147946:4249
7.Cagliari Calcio301361135:2945
8.Città di Palermo301431340:3845
9.SS Lazio301251339:4341
10.Atalanta BC301241436:3540
11.SSC Neapol301081235:3538
12.UC Sampdoria309101133:3837
13.Calcio Catania301071330:3537
14.Udinese Calcio30991238:4236
15.AC Siena30971425:3234
16.Chievo Verona307101328:3931
17.Bologna FC30681632:4926
18.Turín FC30591626:4624
19.US Lecce304121426:5024
20.Reggina Calcio303111622:4920

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
GEGE

Škoda toho vyloučení.Atalanta se pak musela víc soustředit na defenzivu a v podstatě pak hrála už jen Viola.Gila nejlepší hráč Fiorentiny.Udržel hodně míčů zařídil penaltu a pak rozhodl.Každopádně kruté pro Atalantu remíza by byla spravedlivější.

Reagovat
terry

GILARDINO.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Granata nebude..., nemám ji kde naladit. sestava :

Sereni - Rivalta, Natali, Franceschini - Diana, Abate, Corini, Dzemaili, Rubin - Rosina - Stellone

Reagovat
terry

On byl tohle teprve první Jovetičův gól v dresu Violy? Sem vůbec netušil.

Reagovat
Tsigi

Škoda Atalanta je sympatická + chi Řím v Lize Mistrů

Reagovat
GEGE

Reagovat
terry

Já Janov.

Reagovat
terry

I když na druhou stranu nevím, jestli by to neznamenalo případný pozdější výprodej.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to nerad, ale tohle Chievo nemá ani omylem sestupové parametry...

Reagovat
Mr.Jindros

Říkám to nerad, ale Giorgio to zase posral.

Reagovat
Mr.Jindros

Ale teď to napravil

Reagovat
smazaný uživatel

a stylově

Reagovat
smazaný uživatel

Gila.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Pellissier si dnes dělá ze Staré dámy dobrej den...

Reagovat
terry

Chievo. Jen koukám na průběžné výsledky a nestačím se divit. Juve ale musí vyhrát, už jen kvůli tomu, aby se na Interu o něco hrálo.

Reagovat
M11

nevim no.. nekdy mi zustava rozum stat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pellissier

Reagovat
smazaný uživatel

Chielini pěkna jeba

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro není Marchionni no

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri se toho teda nebojí, už má všechno vystřídaný . Ale jak vidím, tak je sejmou stejně jako Bolognu.

Reagovat
GEGE

Juve teď pěkně přikládá pod kotel...

Reagovat
GEGE

Zebina jasná ruka ve vápně...

Reagovat
smazaný uživatel

Iaquintaaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mauro nádhernej centr

Reagovat
smazaný uživatel

Camoranesi prsty ve všech 3 gólech

mere, započítá se mu něco z toho jako asistence ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to moc neviděl, ale měl by mít na 1. a 3. Palladino taky asist.

Reagovat
smazaný uživatel

Vicenzo

Reagovat
smazaný uživatel

neříkals, že Siena dostane přes prsty ? já teda vidím 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Alibi

Reagovat
smazaný uživatel

Já teď přišel no, zajímavý výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria, Palombo

Reagovat
smazaný uživatel

v repre prý Palombáč nic moc jsem slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nic, než moc no...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ale liga je liga, v Dorii ma lepší spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas zápas.. do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Pellisier, jaktože ještě není v nějakém BIG klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem chtěl Juventus pochválit za tu jeho "buldočí" zarputilost ve stylu "když do nejde po dobrým, tak to půjde po zlým" a on je Sergio zase proti

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Giorgio krásnej gól, ale jinak si spolu s Mellbergem tenhle zápas za rámeček nedaj...

Reagovat
Mr.Jindros

Zdá se mi to, nebo za všechny tři obdržené branky mohl Chiellini? Měl by si to v hlavě srovnat chlapec.

Reagovat
M11

snad do pristi sezony zjistime ze fotbal se hraje dva polocasy.. Mellberg dnes musel mit pod dresem zlute tricko nebo nevim..

Reagovat
M11

nemela byt reakce

Reagovat
smazaný uživatel

za třetí mohl rozhodně hlavně Mellberg se svým geniálním výletem přes půl hřiště a následnou nestíhačkou hráče, který centroval (ted si nevzpomenu na jméno)

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pellissier, jak se nese. Určitě ví, že bude na titulní stránce GAzzetty.

Reagovat
cubinho

Ať jdou někam Juve...podělali mi lístek s kurzem 41...ale zase moje chyba, že dávám zápas s kurzem 1,3.....Melberg

Reagovat
$dolar$

Chievooooooooooooo !!!!!!!!!!!!! FORZA INTER

Pelliessier

Reagovat
madridcan

to uz sampdoria nemohla udrzat?

Reagovat
GEGE

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Juve Ve středu mě dělily 3 minuty od 2 a půl litru (Itálie) a těd úplně to samí!

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo Dát venku 3 góly a nevyhrát

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně dobrý výkon od Hamšíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo proč nám každej tým dá tak lehce gol!My na branky potřebujem vždy daleko víc šancí.Ale první poloča sJuve jasně prochrápalo,druhej byl lepší a opět zbytečná stráta n adomácí půdě.Mellberg dnes praktick ynahrál na dvě branky Chieva!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za nová loga na dresu? Moc se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

mě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella to herec

Reagovat
GEGE

Těd to ale vypadalo na faul od Cesara...

Reagovat
smazaný uživatel

jj faul to asi byl ,myslim to co delal po tom

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se tam teď objímal s Mourinhem. Výkon ale zatím slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem prd,koledujem si o gol ....

Reagovat
GEGE

Udine na Inter pěkně vletělo prvních 20 minut bylo jasně lepší. Potom Inter začal trochu hrát ale nic než pár střel se střední vzdálenosti nevymysleli.Udine bylo nebezpečnější škoda,že jim tam nepadl aspoň jeden gol.

Reagovat
Tomanatura

Viera

Reagovat
smazaný uživatel

Z Vieiry se stalo pěkné jelito

Reagovat
smazaný uživatel

viděl někdy někdo větší hovado, než je Viera....

Reagovat
smazaný uživatel

já ano

Reagovat
smazaný uživatel

jedině Burdisso...

Reagovat
smazaný uživatel

a jiní

Reagovat
GEGE

Viera se předvedl hned po nástupu na hřistě

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Júlio

Reagovat
smazaný uživatel

Julio

Reagovat
smazaný uživatel

Javier

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ej úplne v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

přísahím že jsem neopisoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vieira je dneska man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

ale Ibra to proved famozne

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by hrat i AMF a CF do hromady

Reagovat
smazaný uživatel

no uznejte, není ten Patrick roztomilý?

Reagovat
Tomanatura

Tojo, akorát teď už zase kazí co se dá.

Reagovat
GEGE

Typický Inter tohle mě vůbec nepřekvapuje...Udine podme to ještě zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

9ti bodový náskok je na světě, ale ta hra je naprosto příšerná...

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí

Reagovat
smazaný uživatel

já to sleduju jednim okem, ale je to dlouhodoby...změn musí bejt hodne v lete.

Reagovat
Tomanatura

Vždyť je to naprosto klasický Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že je, ale s timhle diru do sveta neudelas (chapej LM), v Italii to staci pochopitelne.

Reagovat
Tomanatura

Stačí jeden útočník (čti Aguero) a jeden AMF (čti Diego).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

utocnik bude, tomu verim, ale to nejpotrebnejsi za x let, AMF jak rikas, si myslim, ze opet neprijde...jinak 5-6 hracu pryc.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Dost naivní představa . Inter toho potřebuje daleko víc , hlavně v LM je to sakra vidět .

Reagovat
smazaný uživatel

co ještě navrhuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden spíš dva útočníci . v záloze se mi zamlouvají pouze DZ , takže taky dva a min jeden stoper . To mám 5 slušných hráčů .

Reagovat
smazaný uživatel

na co stoper? Cordoba, Samuel, Chivu, Materazzi, Burdisso, Rivas, nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týká Serie A je vše zatím v pořádku , co je ale teď příští rok už nemusí platit . No ale co se týká Evropy tak ty jména nenáhání žádný respekt . Nejde jen o zápas s MU ale třeba Werderem .

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že ta šestice stoperů nenahání respekt? A kdo podobné zboží má? Nikdo. 6 kvalitních stoperů nemá na takové úrovni nikdo. Cordoba, Samuel, Chivu - to je samotná špička, ti zbylí tři jsou dobří náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se zdálo že hráli v LM dobře nebo jak říkáš špičkově ?

Reagovat
Tomanatura

A koho by sis do zálohy přál? Stačí napsat posty...

Reagovat
smazaný uživatel

Já Intreru ale nepřeju Do zálohy Diego Essien , útok Eto ? , ale spíš Drogba ( ttaťka ho má rád a mentálně se tam hodí) . Stoper ? nemám tušení , dost vzácné zboží .

Reagovat
Tomanatura

Počkej počkej. Na co Essiena, když už je Cambiasso? A Eto´o je jen zbožné přání, které nikdy nebude naplněno. prostě naprosto stačí Kun a Diego, nic víc. Nikde jinde Inter bota netlačí.

Reagovat
Tsigi

Otázka, jak by se Kun chytil. V Interu je to zvyklý na basketbalisty a Mourinho v jakýkoliv změně selhal.

Reagovat
Tomanatura

Tak určitě by sedl Zlatanovi a to je zřejmě nejdůležitější...

Reagovat
Tsigi

Uvidí si, já říkám, že Inter by měl vzít vysokýho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen návrch kdo asi . o Etovi je to jasné , pro to jsem napsal Drogbu . Proč si myslíš že zrovna Cambiasso ? Já si skutečně nedovedu představit že Evropu válcuje záloha Muntari , Stankovič , Viera , Zanetti a Figo . Do toho příjde Diego a vše se změní k lepšímu ? No nevím . Essien může klidně hrát ofenzivněji , než hraje v Chelsea .

Reagovat
herbage

Jo, takže Essien, Cambiasso, Muntari - Diego a útok Drogba, Ibra, to bude teda válec Essien je v podstatě neprodejnej a není ot hráč, který by vám chyběl, stačí kopýtko Muntari

Reagovat
Tomanatura

Ne. Zanetti, Cambiasso, Diego, Muntari(Stankovic). Inter není klub, který by si z fleku postavil nejtechničtější zálohu světa, na to musíš myslet. Postupem času se to obmění, ale určitě ne za jedno léto.

Reagovat
smazaný uživatel

O Diegovi vedení Interu a konkrétně Mourinho hlasitě nemluví . To spíš o Hamšíkovi . Ideál by byl jak říkáš pozvolné doplňování kádru , ale je třeba si uvědomit že Inter už promarnil hodně přestupů . Já pevně důfám že Jožka bude pokračovat v nesmyslném rozhazování a špatných nákupech jako minulé léto a letošní zimu .

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to top útočníka, AM, jedno CM a možná někoho na záskok na kraj obrany, např. ten Angeleri( pokud odejde Maxwell). Stopera do základu bych tohle léto nekupoval. Psalo se třeba o B.Alvésovi, ale dávat 30 mega za hráče na post, kde to nehoří, je zbytečné.

Reagovat
Tomanatura

Ano, je tam vidět, že chybí kreativní záložník a někdo ke Zlatanovi, to je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jsou to sice jen 2 jména, ale ta změna by byla veliká (snad)...

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Ten starej Žralok pořd umí plavat

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslím, že to tak Paťas chtěl..., je chudák podceňovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

100 pro Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro 18. Scudetto pro Inter Milán

Reagovat
smazaný uživatel

*17

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tuto stovku uznáváme

Reagovat
smazaný uživatel

konečně Jove dneska

Reagovat
smazaný uživatel

a co teprv Juve...

Reagovat
M11

zakerne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel Jove, jako hráče jehož mám nick

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, škoda Zlatane.

Reagovat
smazaný uživatel

ufffff

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira: VENI, VIDI, VICI

Reagovat
smazaný uživatel

Dida - Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski - Flamini, Pirlo, Seedorf - Kaka' - Inzaghi, Pato

...tak tahle sestava se mi s ohledem na možnosti fakt líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Maldini, Favalli = perspektivní obrana budoucnosti

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Upracované, leč důležité body. PER SEMPRE NERAZZURRI

Reagovat
GEGE

Velká škoda Udine si nezasloužilo prohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně šťastné vítěztsví, Udinese si minimálně bod zasloužilo. Potěšil mě Chivu, po zranění odehrál celý zápas a zvládl ho na jedničku. Doufám, že se mu budou vyhýbat zranění a že bude pravidelně nastupovat v základu. Celkem se mi dnes líbil i Muntari, čistě odebíral míče a měl tam jednu slušnou střelu. Snad bude Júlio v pořádku na Juventus, proti Palermu by mohl chytat klidně Toldone, pokud by Júlio nebyl 100% fit. Si tak říkám, že hlavně fanoušky Juventusu musí Inter hodně štvát (slušně řečeno)...

Reagovat
GEGE

Dneska mám nejlepší obraz jaký jsem kdy měl tak doufám,že to bude koncert.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Slejdy

dobre Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Caserta má cit pro přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Paolo je nezničitelnej..., marná snaha.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s maldinim??

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš něco s tou čelistí...

Reagovat
smazaný uživatel

jo diky ;)

Reagovat
GEGE

Reagovat
panca

uz ho to nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

kdy bude louceni se svobodou?

Reagovat
smazaný uživatel

Patinho fantazie..., jen kdyby to přiťukl Pippovi.

Reagovat
panca

si to vydrel tak si to i zakoncil

Reagovat
smazaný uživatel

mohl to aspoň zakončit do kisny

Reagovat
panca

ale nas nejlepsi hrac ostatni stoji a koukaji...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to on je tuhle sezonu tradičně no...

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje na světě nějaký jiný stoper, který by tak často naskakoval do zápasů jako Senderos? Flaminiho bych asi vyndal, Lecce většinou útočí ve dvou a myslím, že s Becksem by se vytvořil mnohem větší tlak kolem vápna. Zatím se mi vůbec nelíbí Seedorf a Kaka' je dnes jak z jiného světa, ani neví, kde má běhat .

Reagovat
smazaný uživatel

podle očekávání no. Tiribocchi sám vpředu, občas podporovanej Casertou..., zbytek zalezlej. ke konci poločasu to Lecce zkusilo ofenzivněji a málem jsme šli do vedení. na tohle se bude těžko hledat recept, páč Pato není hráč do plných, takže je třeba hledat Pippa, nebo to zkusit z dálky..., na to máme hráčů dost (Pirlo, Jankul, Seedorf, Kaka', Flamini, Pato). takhle hustej blok kombinací rozebrat nejde..., jedině nějakou haluzí. snad nás Sendy zase něčím nepobaví a nám se podaří něco vstítit..., FORZA DIAVOLI !

Reagovat
smazaný uživatel

Na Gazzettě jsem dal Interu i vzhledem k závěru loňské sezony 50%.

Reagovat
smazaný uživatel

na jaký dotaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Na kolik procent máte scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mně 80-90%

Reagovat
smazaný uživatel

dám jim 90%, to by na ně musel spadnout meteorit, aby už ho neměli....

Reagovat
Tsigi

taky myslím

Reagovat
panca

no tak v tom pripade to je 100 procent

Reagovat
smazaný uživatel

dneska padaj meteoritů

Reagovat
panca

ale v tom pripade by to srovnalo celou italii a titul by udelili vedoucimu tymu a to je stejne inter

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
smazaný uživatel

Rinův sestřih . Být jeho fanda, tak si to nechám taky .

Reagovat
smazaný uživatel

trošku jsem zakroutil hlavou..., snad to do návratu trošku prostříhá

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát když jsem to odeslal, tak jsem si říkal, že mi to někdo určitě vrátí Hamšíkem .

Reagovat
smazaný uživatel

tak já už Ti kdysi říkal, že si Tě od jisté doby přestavuju jako zubáče s kohoutem

Reagovat
GEGE

Zajímala by mě statistika kdo ztrácí u nás nejvíce míčů....Myslím,že by ji s přehledem vyhrál Ronaldinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Sendy..., svět je naruby

Reagovat
panca

posledni dotek ale dihno ne?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš jn...

Reagovat
Tsigi

Zápas jsem neviděl(net mi blbne), takže se těším na nějaký postřehy. Myslím, že jsem si ušetřil veliký trápení

Reagovat
Shevchenko

Senderooos Ale škoda, že to bude Ronnieho gól.

Reagovat
GEGE

Senderos

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ševa asistent..., dnes je "noc tragédů"

Reagovat
herbage

Ševa dal gól Anglii, takže asi je ve formě

Reagovat
Tsigi

Sakra, lituju toho, že jsem zápas neviděl

Reagovat
Shevchenko

Dát gól ve 20. minutě, tak se možná dočkáme i pěkného zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho pěkná patička, Sheva našel Inzaghiho jako za starých časů. Pippo se nemýlí

chudák Benussi, jako exRobur jsem mu příl čisté konto...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně tam vyjel na Konana, asi to tam trochu vře. Přitom jim chybí 2 body, až se toho bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, na to jsem celkem čuměl...

Reagovat
smazaný uživatel

když vidím na hrotu Pippa s Ševou, tak se mi posteskne no

Reagovat
GEGE

PIPPOO

Reagovat
smazaný uživatel

Sheva si taky nechává narůst háro vidím

Reagovat
Shevchenko

S tímhle vyhrál Zlatý Míč.

Reagovat
smazaný uživatel

jj co ty, taky máš sestřih jako on?

Reagovat
Shevchenko

"Tohle" nosí můj staší bratr.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól opravdu připsán Dinhovi, chudák Filda .

Jinak příště zase 9 zápasů v sobotu . A v neděli vrchol kola Reggina - Udine .

Reagovat
Shevchenko

Proč to?

Reagovat
smazaný uživatel

Velikonoce.

Reagovat
smazaný uživatel

podpásovka Sendymu..., Dinho absolutně netušil, co se děje

Reagovat
Shevchenko

Jinak ty góly v závěru - vzpomínka na staré dobré časy.

Reagovat
Tsigi

Zůstane Ševa, co myslíte ?

Reagovat
smazaný uživatel

po dnešku je jasný, v čem byla dosud chyba..., takže

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

JInak jestli bude hrát Rino s těma vlasama, tak to asi nepřežiju, takový elegantní sestřih a hra jak buldozér

Reagovat
smazaný uživatel

přestaňte už strašit ! to musí shodit

Reagovat
herbage

Jak vypadal, jako Travolta v Pulp fiction či jak?

Reagovat
smazaný uživatel

jak Železník v nejlepších letech na Velké Pardubické...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
herbage

Tomu řikají u Trewinnů elegatní sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

loool docela trefny no

Reagovat
smazaný uživatel

a teď přiznej, že jseš to ty na maturitním večírku

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš kvalitní tiskárnu, tohle se bude Tvé holičce hodit .

Reagovat
smazaný uživatel

prý: Takhle to chcu

Reagovat
smazaný uživatel

Máte fotku?

Reagovat
M11

ze ja to v 90 vypinal

Reagovat
M11

vcera nebyla chut psat.. dnes ale neni o moc vetsi..ale musim to italovi shrnout.. jak uz jsem psal.. zustava mi rozum stat proc mame ty prvni polocasy tak ne slabe ale primo tragicke.. to byl vylozeny hnus az uz je to fakt k nepochopeni.. jak jsem videl sestavu cekal jsem tuhy boj ale ze ten prvni polocas tak tragicky odehrajem kdyz to shrneme.. absolutne spatny pohyb vetsiny hracu.. jakoby hrali poprve v zivote.. stred se nechal az zbytecne zatlacovat.. a znovu se potvrdila nulova aktivita Giovinca dozadu.. takhle to proste nejde.. staci aby proti nam byl nekdo kdo ma hrace schopne podrzet mic.. kteri u toho premysleji a umi otacet hru a s takovou sestavou jde vse do kytek.. hasan nevim co to melo znamenat za tu pulhodinu nebyl snad u balonu ale budiz budu to pricitat nejakemu zraneni.. Grygera momentalne nema v zakladu co pohledavat.. je jeste slabsi nez Molinaro a to je co rict.. Iaquinta se snazil napadat ale kdyz se cela zaloha pohybovala tak divne a Alex neudela krok navic.. snazil se zbytecne.. ty nase inkasovane goly.. to je taky neco co by se temer mohlo poustet na silvestra.. dvojice stoperu predvedla harakiri jak se patri.. jo ze si jej nechaji utect jednou budiz.. ale ze se to za par minut bude opakovat znovu to uz je moc silne kafe.. nejlepsi je kdyz pred zapasem slysime jak Chiellini rika ze od svych spoluhracu ceka 9 vitezstvi a on potom tohle.. ale dnes vetsiho trageda jednoznacne vyhral Olof.. nej hrac na hristi Chieva nebyl Pellissier ale Mellberg.. to co znovu predvedl u posledniho golu kdy se snazil asi proklickovat s micem az domu do Svedska nasledne o mic prijde a chybi vzadu.. jo tohle se stava.. ale tak v okresnim preboru.. chudak Buffon si ani poradne nezachytal a dostal 3 fiky.. ale za ty muze dekovat jiz zminovanym.. co se tyce stridajicich hracu.. Zebina jednoznacne o 100% lepsi jako Grygera.. Trezeguet urcite taky oziveni.. ale to by po vykonu Del Piera byl snad i Chimenti.. ale jde videt ze neni David ve sve kuzi.. na noze mel klidne Hattrick a nedal ani jeden.. Camoranesi.. tomu muzem dekovat aspon za bod.. vsechny 3 nase goly byly diky nemu.. znovu se opakuju ale znovu se ukazalo ze byt celou sezonu na place tak je vse jinak.. byl celkem risk ze uz sme pote nemohli stridat ale s tak zoufalym vykonem v prvni puli se ani Ranierimu nedivim ze to proste risknul a nebyt smysluzbaveneho Olofa ktery mel asi vsazenou 02 tak to i vyslo.. nicmene se dalo vyhrat i tak.. tlak po druhem nasem golu byl enormni a behem te 10 minutovky jsme meli snad 6 golovych sanci.. Inter si to uz pohlida to je jasne.. ale doufam ze Claudio vidi jak se nekteri hraci prezentuji a ze pres leto budou zmeny na spravnych mistech.. Camoranesi Mellberg (na to neni ani smajl)

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina byl určitě lepší směrem dopředu , ale vzadu byl určitě horší jak Grygera . Několikrát ho tam přehlavičkovali a u toho posledního gólu má taky výraznou zásluhu . Nechal Langelovi hodně prostoru . Myslím že si toho hostující trenér všiml jak Zebina hoří a proto taky to střídání . Co se týká Alexe od něj se čeká hodně , takže mě asi nejvíc zklamal . Měl by se dát dohromady , protože to už je druhý zápas který byl v jeho podání tragický . Nedokážu pochopit jak takový hráč může tak zahazovat šance a střílet skoro z nulového úhlu , když má před bránou dva osamocené hráče .

Reagovat
M11

Zebina podle me hlavne dosel aby se zapojoval vic do utoceni..a tam byl jasne lepsi.. je fakt ze Zebina v zadu nic moc.. ale to Grygera taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Zebina, nebo Grygera..., to je z bláta do louže..., ale možná bych nechal do konce sezony hrávat Jonathana, když už je zdravej. přecejen pamatuje základní sestavu v dobách před calciopoli (a to byl JINEJ tým), ty zkušenosti má oproti Zdendovi vyšší a když do sebe dostane herní praxi, bude spolehlivej.

Reagovat
M11

v tomto pripade radsi tu louzi Zdenek ma momentalne pokles formy.. dlouho nepridal nic navic a to od krajnich beku chybi.. to je samozrejme ale problem i na druhe strane.. ale jak pises.. zkusil bych Zebinu ikdyz u nej to dlouhodobe taky stalo za ho.... ale titul uz je ztraceny tak musime zkouset

Reagovat
smazaný uživatel

v létě bude možná na čase dát druhou šanci Criscitovi, ne ?

Reagovat
M11

jelikoz neocekavam ze by vedeni uvolnilo nejake finance na tyto posty.. urco si jej vzit zpet..

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně by měl hrát Zebina,jansý ještě to není ono ale tak dyť ještě skoro nic neodehrál za poseldní měsíce,ale jde vidět že fotbal hrát nezapoměl a na to že se teprve rozhýbá tak včerejší výkon byl na urovni zdendy kterej hraje praktick ybez zranění!Dát Zebinovi prostor na hřišti a bud elpší jak Grygera.

Reagovat
M11

Zdenek dlouho nemel zadnou konkurenci.. hral v klidku.. je potreba na nej zatlacit

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu dal hlavně volno, včera byl kvůli repre rozhodně dost unavený, nějak nechápu, proč dostal přednost před odpočinutým hráčem.

Reagovat
M11

.. samozrejme abych ho tady jen tak nehanil.. urco je to hlavni duvod jeho posledni dobou matnejsich vykonu

Reagovat
M11

s tim Alexem taky nevim co je.. jakoby ho to ani nebavilo.. nebo ho neco stvalo.. nevim.. ale je na tom hristi poradne znechuceny..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle různých reakcí to vypadá tak, že ho v Juventusu štve všechno...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

jj já mylsím že je to tím že s emu nedaří dám branky jinak než z trestných kopů letos,dal jen 3 ze hry a ty dva dal v minulém domácím zápase,jednoznačně to chce prorvat sám a vůbec nenahrává,v první poločase měl jasně nahrát do golovky do prázné brány Iaquintovi a on to řešil sám.Není v pohodě a když nenahrává trpí tím celej Juventus,druhej poločas šlo vidět že to bylo lepší i díky Trezovi kterej sice nedal gol ze dvou loženek ale nehamounil jako Alex u kterého skoro každá akce končila.

Reagovat
M11

nejde jen o to hamouneni.. kdyz se na nej zameris tak ta znechucenost z nej uplne ''zari''

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouknu aspoň sestřih, ať se pobavím u těch gólů. Asi budu muset skončit s aktivní kariérou, protože jsem kvůli tomu neviděl 3 zápasy a všechny jsme prohráli. Docela mě tenhle výsledek nasral a to nejen kvůli tomu, že mě stál spoustu kaček.

Reagovat
M11

to se musi videt.. s posledni vetou napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Bože... To je vážně k pláči. Ty góly, to byla opravdu tragédie na druhou. David mě taky pěkně točí, kvůli ničemu jinému na hřišti není, takže tyto šance musí bezpodmínečně dávat. A taky mě točí Pellissier. Kdyby ty góly dával v důležitějších zápasech(pro Chievo), tak by se neplantali někde kolem 17 místa, ale byli by uprostřed tabulky. Mimochodem asi se ještě nikomu nestalo, aby zazdil 5 gólů za jedno kolo, že?

Reagovat
M11

Pellissier je borec.. ale ty goly jsme mu vcera darovali na zlatem podnose.. David mit ty sance vloni tak da 3 kousky.. asi porad znamky te dlouhe pauzy a divneho vztahu s Claudiem.. jinak to je asi neoficialni rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava, i Zalayeta se trefil, gólů je tedy 6...

Reagovat
smazaný uživatel

A taky mě pěkně sere Claudio. Co si jako myslí? Že jsme Barcelona? Opravdu mu nerozumím...

Reagovat
M11

v lete mame nad cim premyslet.. mam z toho strach..

Reagovat
Mr.Jindros

Nevim no, ten včerejší zápas bych mu zrovna nevyčítal. Přece jen byli jsme jasně lepší a nemohl tušit, že to hráči takhle individuální zkurví (jak minely v obraně, tak spalování v útoku).

Reagovat
smazaný uživatel

To byly zase výsledky!Mě už tak štve ten Inter to není možný oni v každém zápase dají nějakou nesmyslnou branku buď penlaty,ofsajd,vlastňák,branka v poslední minutě.Ale to je v každé utkání,tohel je pro mě nápor na hlavu jak sviňa.A ještě mě dorazik abranka Fiore v poslední minutě v tipovačce sem měl remízu,AC mě dorazilo brankama v posledních minutách,AS mě rozdeptao dvěma penaltama,to byl den.Z toho se zase budu vzpamatovávat do dalšího ligového kola

Reagovat
M11

to je fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfalusi radil jak cerna ruka v atleticu jak se tak koukam na ten vysledek s osasunou

Reagovat
smazaný uživatel

sakra vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bída a lepší už to za Mourinha nebude. Naučil je ten pro něj typickej obranářskej styl, kdy se soupeři posouvá každej metr dopředu dost těžko, ale nic víc od Interu do budoucna nečekám, možná s příchodem lepších hráčů větší efektivitu a trochu nápaditější hru dopředu, ale koukatelný to stejně asi nebude. Balotelli podle mě přeceněnovanej hráč, fyzicky zdatnej, ale třeba Bojan je proti tomuhle hromotlukovi mistr klička a hbitej štírek. Myslim, že Inter nebude tým, kterej by v Champions league držel prapor serie A, to spíš věřim AC, že trochu obmění kádra budou válet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele