30. kolo
05.04.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Janov CFC 0:1

Thiago Motta zajistil Janovu nejtěsnější možnou výhru nad poslední Regginou a zároveň udržení čtvrté příčky.

Reggina byla v úvodu překvapivě nebezpečnější. Barretova střela z trestného kopu jen těsně minula branku, Brienzův pokus olízl tyč. Zahrozil ale i Janov, Ferrariho hlavička trefila boční síť. Brankář Puggioni poté musel zasahovat proti hlavičce Giuseppe Sculliho, vzápětí střelecký pokus stejné hráče obětavě zastavil Cirillo.

Do druhého poločasu v dresu Regginy na hřiště naskočil místo Cozzy Di Gennaro, bývalý hráč Janova. Grifové se však mohli krátce po startu ujmout vedení, jenomže Palladino nemířil přesně. Slibný protiútok hostů zmařil Mesto a Palladinovu střelu dvacet minut před koncem musel nohou vyrážet Puggioni. Chvilku předtím na hřiště přišel Thiago Motta, jenž se nakonec ukázal jako pravý žolík. V 78. minutě totiž na zadní tyči do prázdné branky doklepl Palladinův pas a rozhodl o těsné výhře Janova.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele