30. kolo
05.04.2009 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - SSC Neapol 2:2

Dvě branky Angela Palomba nakonec Sampdorii k vítězství nad Neapolí nestačily. V posledních vteřinách duelu totiž vyrovnal na 2:2 neapolský German Denis.

První šance si připsali na jedné straně Palombo, jenž z trestného kopu trefil boční síť, a na druhé straně Hamšík, který však zmařil slibný protiútok. Palombo se ale zatím pouze rozehříval, ve 28. minutě se již z trestného kopu nemýlil. Nechytatelnou ranou do levého horního rohu otevřel skóre. Ve 37. minutě bylo pro Neapol ještě hůře. S poraněným kotníkem totiž zápas opustil kapitán Paolo Cannavaro, nahradit ho musel Rinaudo. Ten se vzápětí po Hamšíkově centru málem ocitl ve velké šanci, ale na míč nedosáhl. Azzurri nakonec se soupeřem srovnali krok v závěru prvního poločasu. Hamšíkův pas tentokrát hlavičkou naplno zužitkoval Marcelo Zalayeta.

Ve druhém poločase Blucerchiati rozlítilo rozhodnutí sudího Tagliaventa, který se neodvážil udělit druhou žlutou kartu Santacrocemu za faul na Cassana. Domácí Palombo se sice letos v Serii A ještě netrefil, ale dnešní odpoledne bylo výjimečné, trefil se hned dvakrát. Druhý přesný zásah zaznamenal v 63. minutě a i tato branka padla z trestného kopu. Palombo tentokrát nachytal brankáře Navarra na švestkách, když jeho míč zamířil doprostřed branky, s čímž však Navarro nepočítal a míč pustil za svá záda. Jenomže Neapol nakonec v poslední minutě vzala úsměv z domácích tváří. Další asistenci si připsal Hamšík, tentokrát přihrával střídajícímu Denisovi, jenž vyrovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele