Serie A - souhrn 28. kola

14.03.2009, 20:00, aktualizováno 15.03.2009, 22:25
Komentáře a souhrny
Inter vyhrál nad Fiorentinou a stále drží svůj náskok. Milánské AC deklasovalo Sienu 5:1, jeho ztráta na druhé místo je však stále pětibodová, neboť Juventus si včera podobně snadně poradil s Bolognou. Výhrou na hřišti Lazia překvapilo Chievo, v souboji Sampdorie s římským AS se zrodila remíza, Janov vyhrál v Cagliari...

Cagliari Calcio - Janov CFC 0:1

14.03.2009 18:00

Góly: 84. Ruben Olivera

Fotbalisté Janova udělali velmi důležitý krok na cestě do evropských pohárů, na půdě Cagliari je nečekala snadná práce, ale díky brance střídajícího Olivery získali všechny tři body. Janov je alespoň do zítra čtvrtý, utkání ale nedohrál Andrea Cossu.

Úplně první šanci zápasu si vytvořil Diego Milito, který využil dobré práce Mesta, ale v zakončení ztroskotal na brankáři domácích. I další nebezpečná akce se řítila na domácí branku. Opět útočník Milito tentokrát po přihrávce Juriče nemířil přesně. Janov tedy svoje úvodní šance nevyužila a na tahu byli domácí. Davide Biondini se objevil v čisté brankové příležitosti, jenomže ho zastavil praporek rozhodčího.

Ve 35. minutě mělo největší příležitost první poločasu domácí Cagliari. Michele Fini zahrával přímý kop, ten se snesl na hlavu Diega Lopeze, jenž úplně volný zamířil těsně vedle. O chvíli později šokoval domácí stadion Andrea Cossu. Ten v souboji s Juričem předvedl zákrok, který vypadal jako faul, ovšem nebyl to faul. Rozhodčí to ale viděl jinak a Cossovi dal žlutou kartu, ta byla v zápase už druhá, takže Andrea Cossu musel předčasně do sprch.

Podivné rozhodnutí rozhodčího de facto poznamenalo celý zápas, nicméně do konce poločasu Cagliari nerozhodný výsledek 0:0 udrželo. Po změně stran se mohlo oslabené Cagliri dostat do vedení. Finiho další nebezpečný volný přímý kop musel brankář Rubinho vyrazit na roh.

Janov si začal vytvářet více příležitostí, nejprve Milito vyzval ke skórování Sculliho, ale Marchetti byl připravený a skvělým zákrokem pohromu odvrátil. Další akci, kterou tentokrát vymyslel střídající Olivera zastavil praporek rozhodčího, ale bylo to velmi těsné rozhodnutí. Millito a Sculli hodně domácí obranu zlobili, po rohovém kopu se musel vytáhnout Marchetti. Federico Marchetti byl klíčovou osobností druhého poločasu, protože Janov svého soupeře zatlačila, postupně si na mě vylámal zuby Milito, Sculli i Jankovič.

Defenzíva Cagliari nakonec přeci jenom padla, v 85. minutě se dostala Palladinova přihrávka až k Oliverovi, který hlavou překonal Marchettiho - 1:0 pro hosty. Domácí, ačkoliv už měli málo času, mohli vyrovnat. Andrea Lazzari běžel sám na Rubinho, ale nedal. Spálená Lazzariho šance mohla mrzet, protože další branka už nepadla.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Bologna FC 4:1

14.03.2009 20:30

Góly: 49. Hasan Salihamidžić, 71. Sebastian Giovinco, 75. Alessandro Del Piero, 87. Alessandro Del Piero - 24. Massimo Mutarelli

Juventus Turín si připsal další tři body do tabulky a na první Inter Milán ztrácí už jen čtyři body. Domácí prohrávali po prvním poločase 1:0 ale díky skvělému druhému poločasu skóre obratili. Juventus nakonec vyhrál vysoko 4:1.

Domácí Juventus začal aktivněji, do dvou šanci se dostal Iaquinta. Nejprve po přihrávce Del Piera, a poté po přesném pasu Salihamidžiče, ovšem branku nevstřelil. Na druhé straně musel likvidovat Buffon přímý kop Volpiho. Ve 24. minutě se hostující Bologna dostala překvapivě do vedení. Salvatore Lanna rozehrál autové vhazování, míč převzal Di Vaio a přesnou kolmicí vybídl ke skórování Mutarelliho. Ten se ve stoprocentní šanci nemýlil, takže hosté vedli 1:0.

V dresu Juventusu byl hodně aktivní Giovinco a právě on mohl vyrovnat. Jeho centrovaný míč skončil na břevně hostující branky. Stará Dáma málem přišla o Chielliniho, ten obdržel ránu do obličeje a krvácel, byl ovšem rázně ošetřen, takže mohla pokračovat v zápase. Juventus nevyrovnal ani po hlavičce Salihamidžiče a smůlu měl v zakončení i Giovinco, jeho přímý kop zneškodnil brankář Antonioli.

Do druhého poločasu vstupoval Juventus s jasným cílem, co nejdříve vyrovnat a zápas otočit. To se nakonec povedlo, ve 48. minutě zahrávali Bianconeri rohový kop, ten se snesl na hlavu Salihamidžiče, který vyrovnal - 1:1. Domácí i nadále ohrožovali branku brankáře Antonioliho, ale Giovinco, Iaquinta a Del Piero své velké šance nevyužili.

V 71. minutě dokonal obrat utkání aktivní Giovinco, Juve sehrálo pohlednou akci na jejímž konci byla přesná, Giovincova technická střela k tyči - 2:1. Juventus sice vedl ale v útočení nepolevoval, právě naopak, ještě více přidal a v 75. minutě vstřelil třetí gól. Salihamidžič přesně přihrál Del Pierovi, který lišácky míč zasekl a pohodlně zakončil - 3:1 pro Juventus.

Del Piero dokázal vstřelit druhý gól v 87. minutě. Ofenzivní modla Turína nadvakrát překonala brankáře Antonioliho a uzavřela konečné skóre na 4:1. Juventus především díky skvělému druhému poločasu vyhrál a i nadále stíhá vedoucí Inter Milán.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - US Lecce 5:2

15.03.2009 15:00

Góly: 11. Edinson Cavani (pen.), 18. Fábio Simplício, 41. Fabrizio Miccoli, 56. Simon Kjaer, 59. Edinson Cavani - 17. Simone Tiribocchi, 34. Simone Tiribocchi

Sedmigólová přestřelka se udála na Stadio Renzo Barbera v Palermu. Domácí Città di Palermo deklasovalo předposlední Lecce 5:2. Nový trenér hostí Gigi De Canio tak neprožil dvakrát ideální debut. Domácí si polepšili a jsou nyní sedmí.

Brankostroj se spustil již v desáté minutě. Edison Cavani si naběhl na Simplíciovu kolmici a ve vápně byl zkosen Vivesem. Sám Cavani se tedy ujal penalty a s přehledem ji proměnil. Lecce se vzpružilo a o několik minut později vyrovnalo. Simon Kjaer odkopl míč, kterého se zmocnil Castillo a našel ve vápně Simone Tiribocchiho. Ten se nerozpakoval a z voleje dal první branku Lecce od prvního února.

Domácím netrvalo ani minutu a opět strhli vedení na svou stranu. Chaos v obraně hostí završil brankář Rosati, který vyrazil centr přesně do nohy Fabia Simplícia. Odkrytou klec již nešlo netrefit. Hosté se však opět vrátili do hry. Simone Tiribocchi obešel Cesare Bova na levé straně a přesně mířenou střelou nedal Ameliovi šanci. Stav vydržel nerozhodný jen sedm minut. Za domácí se trefil Fabrizio Miccoli, který dal první branku proti městu, kde se narodil.

Do druhého poločasu změnilo Lecce rozestavní na ofenzivní 4-3-3, ale branky se sypaly dále. Stoper Simon Kjaer si seběhl s míčem na pravou stranu a odcentroval. Jeho nepovedený centr se ale stočil a zaplul do vrchního rohu u vzdálené tyče Rosatiho svatyně. Brankář hostí jen překvapeně zíral. Poslední hřebík do rakve Lecce zatloukl Edison Cavani. Simplicio se s míčem dostal až na penaltu, nazahamounil a namazal před prázdnou branku Cavanimu.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Turín FC 2:0

15.03.2009 15:00

Góly: 46. Sergio Floccari, 72. Sergio Floccari

Fotbalisté turínského FC prohráli zápas s Atalantou a propadli se na osmnáctou, tedy sestupovou pozici. Domácí vyhráli díky brankám Floccariho 2:0 a bodově se dotáhli na deváté Cagliari.

Hosté z Turína začali utkání lépe. Nicola Ventola nakopl míč na Rollanda Bianchiho, který povedenou střelou orazítkoval břevno Consigliho branky. Domácí přispěchali s šancemi v podobě přímého kopu, Cigariniho střelu musel stejně jako dorážku Floccariho zneškodnit vynikající Matteo Sereni. I další šance si vypracovala Atalanta a po jedné z nich se dostali domácí do vedení. Floccariho oblouček hlavou skončil v brance - 1:0.

Autor úvodní branky mohl přidat i další zásahy, jeho střelu z voleje vyrazil Sereni na roh. Ve druhém poločase se dostal na hřiště miláček davů Doni, ale jeho comeback trval jen čtrnáct minut, protože ofenzivní eso domácích si zranění obnovilo.

Hostující Turín se dožadoval odpískání pokutového kopu po zákroku na Tomase Manferdiniho, ale hlavní sudí jejich žádost nevyslyšel. V 73. minutě Bergamo svůj náskok zvýšilo, nezadržitelný Floccari obelstil ofsajdovou past a stejně dobře si poradil i s brankářem Serenim - 2:0. Jedinou výraznou šanci Turína ve druhém poločase zlikvidoval dobrým zákrokem Consigli. Domácí vyhráli zaslouženě 2:0.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Řím 2:2

15.03.2009 15:00

Góly: 25. Giampaolo Pazzini, 43. Giampaolo Pazzini - 7. Júlio Baptista, 70. Júlio Baptista

Římané opět ztratili a z Janova si vezou domů pouze bod za remízu 1:1. Jejich pozice se však nijak výrazně nezhoršila, na čtvrtý FC Janov ztrácejí dva body. V dresu Sampdorie se opět zaskvěla posila Giampaolo Pazzini, který vstřelil AS obě branky.

Hned v úvodu zahrozil domácí Marius Stankevičius, jehož střela lízla tyč Doniho branky. Hosté odpověděli v sedmé minutě. Centr Maxe Tonetta prošel skrz vápno až na zadní tyč. Tam se napřáhl Julio Baptista a ránou jako z děla dal svému týmu vedení. Sampdoria se snažila vyrovnat, Doni skvěle vytěsnil hlavičku Pazziniho nad břevno. O chvíli později již Doni nemohl nic dělat. Pazzini si naskočil na Cassanův centr a bylo srovnáno.

Hra byla velmi vyhrocená a již ve 34. minutě mohl být Marco Motta rád, že nedostal druhou žlutou kartu za faul na Sammarca. Do konce prvního poločasu se ještě jednou změnilo skóre. Ústřední postavou celé situace byl brazilský brankář Doni. Padalino poslal doprostřed branky nepříliš prudkou střelu, ale Doni ji jen lajdácky vyrazil před sebe, kde se bohužel pro něj vyskytoval Pazzini a jednoduše strhl vedení na stranu Blucerchiati.

Římané začali druhou polovinu aktivně. Castellazzi musel vyrážet střelu Jérémyho Meneze, načež volej Marca Motty skončil na tyči domácí branky. Nicméně to byl poslední Mottův světlý moment. Zhruba po hodině hry hloupě zatahal za dres Padalina a tentokráte sudí Rosetti neměl slitování. Padalino se vzápětí inspiroval svým kolegou z Janova a stáhl za dres Maxe Tonetta ve vápně. Julio Baptista se postavil k pokutovému kopu a krásně přehodil Castellazziho.

Ke konci utkání si ještě napravil svou hrubku Alexander Doni. Skvělým zákrokem vychytal Pazziniho hlavičku z velmi blízké vzdálenosti, odvrátil tak porážku a Pazzinimu zkazil radost z hattricku.

Více informací k zápasu

SS Lazio - Chievo Verona 0:3

15.03.2009 15:00

Góly: 27. Erjon Bogdani, 29. Sergio Pellissier, 84. Sergio Pellissier

Lazio Řím po sérii dobrých zápasů opět propadlo. Na Olympijském stadionu v Římě prohrálo 3:0 se sestupem ohroženým Chievem. Výhru hostů zařídili Sergio Pellissier a Erjon Bogdani, první jmenovaný dokonce vstřelil dvě branky. Utkání nedohrál obránce Kolarov.

Zápas začal dvěma šancemi, po jedné na obou stranách. Tu první měl Pellissier, ale podobně jako na druhé straně Zarate nezakončil dobře. Chievo ve dvacáté minutě ztratilo Stephana Makinwu, bývalého útočníka Lazia nahradil Erjon Bogdani. A byl to právě Bogdani, který vstřelil úvodní branku zápasu hlavou po precizním centr Luciana - 0:2. O dvě minuty později to bylo s domácími ještě horší, Chievo totiž vstřelilo druhý gól. Pellissier se úspěšně vyhnul ofsajdové pasti, obelstil tedy obranu Lazia včetně brankáře a zvýšil na 0:2.

Lazio se nemohlo ze dvou inkasovaných branek vzpamatovat, blízko snížení byl Pasquale Foggia, svojí pravačkou donutil brankáře Sorrentina ke skvělému zákroku. Do druhého poločasu přichystal trenér Delio Rossi několik změn, Panděva nahradil Rocchi a Brocchiho pro změnu Mauri, jenomže ani toto střídání domácím nepomohlo. Spíše naopak, Chievo pokračovalo v ohrožování domácí branky, Erjon Bogdani neuspěl v souboji jeden na jednoho proti brankáři Muslerovi. Bídu Lazia jenom podtrhlo vyloučení Aleksandra Kolarova, který po zákroku na Yepese obdržel rovnou červenou kartu.

Zkázu Lazia dokonal druhou trefou Pellissier. Útočník Chieva těžil z vynikající práce Colucciho a dokonal hostující dílo - 0:3. Lazio předvedlo velmi špatný výkon a po zásluze prohrálo. Hosté z Verony se díky vítězství přiblížili k vytoužené záchraně.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - SSC Neapol 1:1

15.03.2009 15:00

Góly: 27. Bernardo Corradi - 64. Ezequiel Lavezzi

Trenérský debut Roberta Donadoniho na lavičce Neapole mohl skončit velmi špatně. Díky chybě brankáře Regginy se mohli hosté radovat alespoň z bodu. Domácí opět ukázali, že se nespokojí s posledním místem a chtějí se zachránit.

Domácí Reggina začala velmi dobře. Nejprve se zastřeloval z dálky Franco Brienza stejně tak, jako na druhé straně Hamšík. Nicméně pak přišla střela Ciccia Cozzy a brance zachránil až svým tělem na brankové čáře Matteo Contini. Reggina byla stále lepší. Navarro se značně zapotil, když jej překvapil z úhlu Valdez. Chvíli poté se již domácí dočkali zaslouženého vedení. Bernardo Corradi utekl obráncům a přesně mířenou střelou poslal svůj tým do vedení.

Ve druhém poločase se domácímu Cozzovi podařilo navýšit. Nicméně hra již byla zastavená pro faul Bernarda Corradiho. Na druhé straně Neapol takovou smůlu neměla. Ba naopak. Brankář Puggioni vyběhl proti Zalayetovi, avšak byl velmi pomalý a Zalayeta pouze vylepšil pozici pro Ezequiela Lavezziho, který s přehledem vyrovnal. Reggina tak smolně přišla o dva body, které by si za svůj výkon jednoznačně zasloužila.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Calcio Catania 1:1

15.03.2009 15:00

Góly: 71. Fabio Quagliarella - 25. Giuseppe Mascara

Souboj dvou sousedních celků ze středu tabulky dopadl nerozhodně. Udinese si s Catanií rozdělilo body za remízu 1:1 a jejich postavení v tabulce se nezměnilo. Hosty poslal do vedení Mascara, za domácí odpověděl dvacet minut před koncem Quagliarella.

V prvním poločase si první vážnější šanci připsali domácí, Pepeho střela však skončila nad. Hosté z Catanie si vytvořili první vážnější pokus až ve 25. minutě a ihned z toho byla úvodní branka utkání. Fantastický volej Mascary z dobrých třiceti metrů vymetl horní růžek Belardiho branky - 1:0. Brankář Belardi nahradil v brance Udinese chybějícího Handanoviče. Udinese mohlo do konce prvního poločasu vyrovnat. Do dvou slibných příležitostí se dostal Antonio Floro Flores, ten si však v proměňování nevedl dobře. Velmi blízko vyrovnání byl Maurizio Domizzi, jeho hlavička skončila na tyči.

Ve druhém poločase jako první prověřil brankáře Bizzarriho z přímého kopu střídající Gaetano D'Agostino, rána ale postrádala patřičnou přesnost a razanci. Z nebezpečných protiútoků hrozila i Catania. Ledesma ztroskotal na Belardim a domácí Di Natale na Bizzarrim. Trenéru Marinovi se skvěle vydařilo střídání, Fabio Quagliarella byl na hřišti pouhé čtyři minuty, když vstřelil vyrovnávací gól. Bizzarri sice zneškodnil přímý kop Agostina, ale před dorážejícím Quagliarellou byl bezmocný - 1:1.

Udinese mohlo dokonce zvítězit, vyběhnutý Bizzarri měl plné ruce práce, aby zneškodnil lob Flora Florese. V závěru měla Catania velké štěstí, když hlavička Florese nebo dorážka Di Nataleho neskončila v brance. Sicilský klub už výsledek udržel a připsal si bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

AC Siena - AC Milán 1:5

15.03.2009 15:00

Góly: 62. Massimo Maccarone - 7. Andrea Pirlo (pen.), 45+3. Filippo Inzaghi, 55. Alexandre Pato, 71. Filippo Inzaghi, 78. Alexandre Pato

AC Milán potvrdil vzestup formy a znovu si připsal jednoznačné vítězství. Rossoneri tentokrát rozdrtili Sienu vysoko 5:1. Třístou branku v dresu Milána zaznamenal veterán Inzaghi, který zároveň v utkání vstřelil dvě branky.

Utkání začalo nařízenou penaltou ve prospěch milánského AC, Mathieu Flamini byl v 7. minutě faulován a k exekuci pokutového kopu se postavil Andrea Pirlo, který se nemýlil - 0:1. Siena chtěla co nejdříve odpovědět, ale přes spolehlivou obranu hostí to měla těžké. Rossoneri v úvodu utkání přišli o brankářskou jedničku Abbiatiho, který se zranil, takže do branky musel náhradník Dida. V průběhu prvního poločasu si oba celky příliš šancí nevypracovaly. Milán sice nebyl v prvním poločase lepším týmem, jenomže z minima dokázal vytěžit maximum. V nastaveném čase zahrávali hosté rohový kop, míč propadl až k Inzaghimu, který jej dopravil do branky - 0:2. Hosté dokázali vstřelit ještě jeden, ale kvůli ofsajdové pozici Ambrosiniho nebyl uznán.

Zatímco v prvním poločase byly síly obou celků vyrovnané, ve druhém dějství dominoval Milán. Fanoušci Rossoneri uvítali návrat na hřiště dvou hvězd, nejprve se do hry dostal Kaká a o něco později i Ronaldinho. Nejprve však vyslal na branku AC nepřesnou střelu Paul Codrea a o chvíli později vstřelila Siena gól, který podobně jako v předchozím případě Milana nebyl kvůli ofsajdu uznán. Poté předvedl parádní kopací techniku Alexandre Pato, mladičký Brazilec napřáhl z velké dálky a přesně mířenou střelou překonal brankáře Sieny - 0:3.

Na druhé straně se pokoušel o průnik Simone Vergassola, ale byl zastaven riskantním skluzem Paola Maldiniho. Milán mohl vstřelit čtvrtý gól, Rossoneri rozebrali obranu domácích, Kaká měl před sebou prázdnou branku ale trestuhodně přestřelil. Neproměněnou šanci potrestali domácí, Massimo Maccarone na hranici pokutového území vystřelil a jeho střela zapadla přesně k pravé tyči Didovy branky - 1:3. Tento stav příliš dlouho nevydržel, Pirlo vybídl Inzaghiho a ten jeho přihrávku proměnil - 1:4. Fillipo Inzaghi oslavil třístou trefu v dresu Milána zdvižením dresu, na kterém bylo jeho jméno s číslovkou 300.

Milán byl v euforii a i nadále útočil, což se mu opět vyplatilo. Mladíček Pato trochu se štěstím oklamal brankáře Sieny a před prázdnou brankou nezaváhal - 1:5. Siena se i navzdory hrůzostrašnému výsledku snažila něco vymyslet, ale nebylo jí přáno. Paul Codrea dokonce orazítkoval břevno milánské branky.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 2:0

15.03.2009 20:30

Góly: 11. Zlatan Ibrahimović, 90+4. Zlatan Ibrahimović

Inter Milán nenechal nikoho na pochybách a do vítězného konce dotáhl i zápas proti silné Fiorentině. O výhru 2:0 se postaral švédský kanonýr Ibrahimovič, který se probojoval už na druhé místo v letošní tabulce nejlepších střelců Serie A.

Hned v deváté minutě zahodili hosté obrovskou šanci, Interu se příliš nepovedlo rozehrát volný kop a do protiútoku okamžitě vyrazil Gilardino. Přesnou přihrávkou našel Mutua, ale ten tváří v tvář domácímu gólmanovi vzniklou situaci nevyřešil dobře a trefil pouze Césarovy nohy. Známé pořekadlo "nedáš, dostaneš" se dostalo ke slovu o dvě minuty později. Balotelliho přímý kop nedokázal brankář Frey vyrazit do bezpečí a míč se šťastně snesl na hlavu Ibrahimoviče. Pro domácího ostrostřelce pak nebyl problém dopravit míč do sítě a poslat domácí do vedení.

O pár chvil později se za zády domácích obránců zjevil Gilardino, kterého do šance poslal chytrou přihrávkou Melo. Inter však znovu zachránil dobrým zákrokem César. Na druhé straně se po pěkné sérii narážeček prezentoval střelou Stankovič, jeho pokus ale o centimetry minul branku Fiorentiny.

Hosté se nevzdávali a do konce poločasu si vytvořili ještě další dvě šance. Vargasův přímý kop sice mířil do zdi, ale následná Kuzmaničova střela jen o decimetry přeletěla branku domácích. Těsně před koncem první půle zkoušel Gilardino překvapit gólmana Césara, když se snažil v těžké pozici dopravit do sítě efektivně patou. Jeho akrobatický pokus ale skončil těsně nad břevnem domácí branky. I přes dobré šance Fiorentiny se do kabin šlo za jednobrankového vedení Interu Milán.

Druhý poločas začal velkou příležitostí Mutua, tentokrát útočník Fiorentiny dokázal překonat gólmana Interu, ale míč mířil těsně vedle pravé tyče domácí branky. Blížící se závěr zápasu sice přinesl několik příležitostí na obou stranách, ale žádná z nich se do kategorie vyložených zařadit nedá.

Krásnou tečku za zápasem tak udělal ve čtvrté minutě nastavení Ibrahimovič, který z 32 metrů zahrával přímý kop a nechytatelným projektilem, jenž letěl rychlostí 109 kilometrů v hodině, překonal Freye podruhé.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán28206251:2166
2.Juventus FC28185547:2259
3.AC Milán28166651:2854
4.Janov CFC28139637:2748
5.ACF Fiorentina281441038:2946
6.AS Řím28137843:3746
7.Città di Palermo281331239:3742
8.SS Lazio281251139:4041
9.Cagliari Calcio281161133:2939
10.Atalanta BC281231333:3139
11.SSC Neapol281061233:3336
12.Udinese Calcio28991038:3936
13.Calcio Catania28971229:3434
14.UC Sampdoria28891128:3533
15.AC Siena28871323:3131
16.Chievo Verona28691324:3627
17.Bologna FC28681431:4626
18.Turín FC28591425:4224
19.US Lecce284111324:4623
20.Reggina Calcio283111422:4520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (462)

Přidat komentář
smazaný uživatel

genoa chce evidentne do LM nepustit si Di Vaia a hraju o scudetto.

inak 3 roky naspat hrali dvaja zo sucasnej najlepsej stvorky Seriu B

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde není psáno, že by v Janově hrál tak, jako nyní v Bologni a hlavně - asi by k tomu ani nedostal příležitost...

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu. on hraval v parme, juve, valencii, monaku. ale vies v ktorom mancafte dal najviac golov? v salernitane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wikipedie, tvůj věrný přítel, co

Reagovat
smazaný uživatel

inak v bologni v minulosti pookriali aj roby baggio a beppe signori

Reagovat
smazaný uživatel

nepustit si Di Vaia a hraju o scudetto. ani LM nebudu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že už hrají...

Reagovat
terry

Kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Janov CFC - myšleno o LM, ne o Scudetto.

Reagovat
terry

Ty si reagoval na příspěvek, kde je napsáno: "ani LM nebudu hrat". A ne ani O LM nebudu hrat. Takže si řekl, že už tu LM hrají, tudíž blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, no, špatně jsem si to přečetl, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

zle si to pochopil.. teba berem za velmi dobreho informatora z talianskej ligy ,ale podla mna LM hrat neudu a budu mat problemy aj z uefa.-moj nazor ale prajem im to

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Ano, přečetl jsem to příliš zbrkle a pochopil to tak, že Janov nebude hrát ani o LM, natož o Scudetto... moje chyba. Taky si nemyslím, že by se ve velké čtyřce udrželi, protože AS Řím a Viola jsou zkušenější týmy a do LM půjde, myslím si, jeden z nich (favorisuji AS). Taky to Janovu přeji a myslím, že v Uefě by ostudu udělat nemusel...

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaia ,nechtěls říct spíš Milita??

Reagovat
terry

Myslel to tak, že neměli pouštět Di Vaia do Bologně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehodil se jim do systému a rozestavení.

Reagovat
terry

Já neřekl, že ho neměli pouštět. Jen jsem vysvětloval kolegovi to, co řekl kolega před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale nevěděl jsem, kam se líp hodí reakce, tak jsem si vybral tebe .

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
terry

Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Genoa

Reagovat
smazaný uživatel

Janov má možná nejflexibilnější mužstvo v lize, to je úžasný, kolik měl Gasperini možností, i když bylo několik hráčů out.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dobrou taktiku hraje, křídla může hodit jen tak do zálohy nebo je dát do útoku i do obrany. A celkově si tam zahrajou snad všichni hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Velká čtyřka ve složení AC Milán, Juventus Turín, FC Janov a AS Řím či Neapol by se mi líbila. Teď jen nějak odstranit ten nežádoucí Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak inter nie je v tej stvorke. on je daleko pred nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně v LM, což ukazuje především posledních pár let, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Misto AC - Fialky, a misto Juve - Inter a jsme v podstate zajedno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za vyřazení AC a přidání Interu s tebou za jedno být opravdu nemůžu, dolare.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká čtyřka - Janov, Doria, Fialky, Juve

Reagovat
smazaný uživatel

chiellini a vidic mi pripadaju ako naklonovani bratia

Reagovat
smazaný uživatel

mně ne

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco teď parádní centr.

Reagovat
smazaný uživatel

teď si vymodlil přímák, ze kterého může rozhodnou Alex....to je spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je Giovinco mužem zápasu . Za to Del Piero dneska hraje hrozně . Snad alespoň vyrovnáme .

Reagovat
smazaný uživatel

Alex si vyměnil kapitánskou pásku, už bylo načase

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak až na závěrečnou čtvrthodinu bída, bída a ještě jednou bída. Bologna vede zaslouženě, většinu prvního poločasu byla lepší. Ovšem potěšil mě zatím velmi dobrý výkon Giovinca a věřím, že jestli bude Juve hrát druhý poločas stejně jako poslední část prvního, Bologna body nezíská.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak mrtvo zde

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě klid před bouří

Reagovat
smazaný uživatel

Však se to otočí, neměj strach.

Reagovat
smazaný uživatel

však v to doufám, vsadil jsem si na Juve. Ale reagoval jsem na to, že je tady mrtvo...

Reagovat
smazaný uživatel

asi milanisti ještě nedorazili

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je tu opravdu klid. Vždycky je tu během sobotních zápasů pěknej frmol a dnes nic (zřejmě něco zapijeji )

Reagovat
smazaný uživatel

chybí jejich kápo ne

Reagovat
smazaný uživatel

sice pravda, ale měli by se hecnout a být tu i bez kapitána (kolikrát se mužtvo hecne i když jim kapitán chybí).

Reagovat
smazaný uživatel

Porážku od Fiore

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Parááááda! Jinak Giovinco-co centr, to šance

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
smazaný uživatel

Gól!

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinco nabral fazonu

Reagovat
smazaný uživatel

Seba je dneska opak Alexe. Del Piero jakoby při každé kličce musel vydat více energie...zatímco Giovicno projde přes hráče Bologně s lehkostí pírka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nádhernej fotbal ted. A Giovinco je fakt neuvěřitelnej

Reagovat
Mr.Jindros

Ty vole, Alex spálil už snad čtyři tutovky... ze hry mu to nepadá zkrátka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Takhle to snad ani nechtěl kopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak odešel Tiago a Juve dalo 3 branky, samozřejmě to ale může být jen náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo ještě tohle:

http://www.proffe.it/immagini/ritrovamento.JPG

Překlad: Byl nalezen pohár Ligy mistrů (potažmo PMEZ - pozn. autora ) ještě z dob, kdy jej naposledy získal Inter.

Reagovat
jtbs

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
irik

Reagovat
Kubin1989

Reagovat
terry

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

pekny...to mi ten den zacina pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Tak sme dnes videli pekny zapas vo vysokom tempe s mnozstvom sanci na oboch stranach. Nesklamal ma asi nikto. Najlepsim hracom bol pre mna dvojbodovy Giovinco, ktoremu treba dakovat za vitazstvo (ostatne goly uz boli len nasledkom toho ze Bologna musela utocit). Vyzdvihnut treba aj oboch utocnikov, ktori sice spalovali vela sanci, ale nakoniec sa roztrhlo vreco (este skoda tej tyce) a pricinili sa o vysoku vyhru. Ak by som mal hladat najslabsie clanky tak sa asi OPAT dostanem ku krajom obrany a to hlavne k Molinarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra si tu přečtu komentář od Itala. Bude to něco ve smyslu že Giovinco byl moc zbrklí , možná napíše i nějaký extrémek o jedné či dvou povedených přihrávkách za zápas .

Jinak Forza Juventus , takto se bojuje o Scudetto .

Reagovat
smazaný uživatel

Ital je vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne je to demagog , ale má skvělé vyjadřování . Hotový spisovatel , či politik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běž si pomlouvat někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Dělám si srandu, Cozzo.

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, ital není v poslední době v dobrém rozmaru. Navíc jeho útočnejší pojetí debaty připomíná diskutéry z Primera Division a to není dobré.

Reagovat
herbage

Nezapře jižanský temperament Ale vážně, poslední dobou je to tu nějak "živější", i jinak ledově klidní robertocarlos a Gattuso se v týdnu rozohnili

Reagovat
smazaný uživatel

A co tady pohledáváš ty, ateisto?

Reagovat
herbage

Nejsem ateista, ale agnostik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
smazaný uživatel

hádají se o pěkných hovadinách

Reagovat
herbage

Nj, taliáni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o ničem jiném se ani hádat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

NJ, ikdyž já to myslel tak, že o relaitivně jednoduché věci - bránění Cordoby, jste toho dost napsali...na můj vkus

Reagovat
smazaný uživatel

tak někteří uživatelé nedokáží vstřebat několik informací najednou, a proto poté nechápou, jak je daná věta či názor skutečně myšlena . Dále tam byl "problém" se Zanettim, který jsem prostě nemohl přejít...

Reagovat
smazaný uživatel

nevymýšlej si , děkuji...

Reagovat
smazaný uživatel

není zač

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ještě stále není no..., ale teď mě napadá, že jsi těmi uživateli, neschopnými vstřebat několik informací najednou moh myslet dost možná sebe a pravděpodobně nějakého tvého fiktivního zastánce (jinej se tam totiž neobjevil), páč já když se na tu diskuzi podívám - jsi to ty, kdo za celou dobu nedokázal pobrat, co se mu tam ať už přímo, nebo nepřímo snaží naznačit 6 lidí.

v tom případě není problém a oceňuji tvou schopnost sebekritiky

Reagovat
smazaný uživatel

snažíš se sice sympaticky, ale zbytečně. Myslím, že dobře víš koho jsem tím myslel, v otázce Cordoby někteří působí dost nepochopitelně. Pro lepší pochopení bych doporučil můj komentář takřka na samém konci diskuse pod Tsigim, kde mu (bohužel bez jeho reakce) vysvětluju svůj pohled na věc, který je dle mne logický a ne nemožný...

Reagovat
smazaný uživatel

takže jsi tím opravdu myslel nás ? to je mi líto..., doufal jsem, žes brýle sundal. no, nechme radši toho

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si, nač jsem poukázal a třeba pochopíš i ty věci, které ti do této chvíle zůstávají utajeny

Reagovat
smazaný uživatel

opakuji - nechme radši toho. už jsi se jednou zesměšnil před několika lidmi a já netoužím po tom, aby se to opakovalo..., nemám důvod. zkoušet to na mě hodit je fajn, ale očividně to nefunguje, takže bude lepší neotravovat tím i tuto diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

vím, že to chceš za každou cenu převést na svou stranu, ale mě nepřesvědčíš, já jsem vše vysvětlil, a jestl ito nechápeš tak je to tvůj problém. Nevidém důvod, proč bych se měl zesměšnit, na relevantním názoru podpořeném logickými argumenty není nic, co by mělo kohokoli zesměšnit, takže se laskavě nepouštěj na takto tenký led, stejně to nemá cenu. Končíme...

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslíš, řekl sis o to - tvým "logickým argumentům" se vysmáli 4 lidi (já, Tsigi, InteristaCZ, panca), doslova a do písmene vysmáli (nejen na EF), další 3 s tvým názorem ať už přímo, nebo nepřímo rovněž nesouhlasili (Jajinek, Santon, Aranea) a jeden Ti dal jasně najevo, jak jsi v té diskuzi působil (bruce/porcupine), nikdo se Tě za celou dobu nezastal (0). to je dohromady už 8 lidí (z toho 3 Interisti), kteří jsou podle Tebe mimo, něco nepochopili apod., zatímco ty jediný máš pravdu. když už Ti ani toto nenaznačí, kde je skrytá pravda..., bude nejspíš opravdu lepší to konečně uzavřít a doufat, že si spolu rozumně popovídáme aspoň u životopisů, nebo jiných historických témat. samozřejmě za předpokladu, že nebudeš znovu podnikat výpady na mou inteligenci a podobné mentální záležitosti..., není to tak dávno, co jsi hrdě prohlásil, jak to nemáš zapotřebí...

Reagovat
smazaný uživatel

připadá mi takřka neuvěřitelné, jak se pořád opakuješ a jak tě to pořád dookola baví. Jeví se mi jako dost pravděpodobné, že netrávíš čas čímkoli jiným...Je mi úpln ějedno, kolik jsi napočítal svých "spolunázorníků", já se přu pouze s tebou ne snimi, proto jsem to s nimi takto probrat nemohl. Názor nějkého porcupina mám navíc zcela v oněch místech, možná, že kdyby jsi byl objektivnější, tak si všimneš jeho bezbřehé hlouposti a jakési touhy odstranit si osobní mindráky na hádkách zde. U zápasu s MUTD jsi ty osobně naprosto zbytečně a dost trapně vyvolal hádku urážkou Cordoby (jeho neopodstatněným napadením), na což jsem logicky musel reagovat. Nedělej zde prosím udiveného, že mě v mém názoru nikdo nepodpořil, myslím, že většina zde komentujících lidí si neprosjíždí každou diskusi a nepřemýšlí nad tím, koho podpoří koho ne. Já se přel s tebou a vše jsem ti aspoň 10x vysvětlil, ty to ale nedokážeš pochopit, nebo spíše nechceš, nevím co tím sleduješ? Všimnul jsem si, že tvá oblíbená zbrań je "zastání" se tvé osoby ostatními, což si vysvětluju po svém. Tvou inteligenci napadat nepotřebuju, to vskutku nemám zapotřebí, i když věřit mi to nemusíš (moc jiných variant ti ani nezbývá). Ná závěr tě znovu musím požádat o jednu věc - přečti si konečně mé skutečné prohlášení a ony argumenty a neplácej pořád stejné blbosti, působíš pak dost stereotypně. Kdyby sis totiž to skutečné mé stanovisko k výkonům Cordoby přečetl pořádně, tak pochopíš, jak situace vypadá. Ještě bych dodal, že mě opravdu rozesmívá ta tvá opakovaná jistota, že musíš mít pravdu a proto už se o tom nebudeš bavit, ale třeba u historie si pokecáme. To jasně dokumentuje tvou přesvědčenost, že máš pravdu (tzv. Gattusův pravdivý patent) a absolutně tě nezajímá, že jsi pořád nepochopil smysl debaty... Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

narozdíl od Tebe už jsem mnohokrát přiznal, že jsem se v různých situacích mýlil, takže neplácej..., děkuji. mimochodem - nejsi to náhodou ty, kdo na EF v životě neuznal něčí protinázor ? nicméně vidím, že jiná možnost, než dát Ti znovu za pravdu se nenaskytuje, takže pro tvůj duševní klid a klid italské diskuze - ano roberto, máš absolutní, nevyvratitelnou pravdu, o které nemůže být sporu. omlouvám se, že jsem si dovolil se s Tebou přít. jak mě to jen mohlo napadnout, když bylo od začátku jasné, že jsem mimo a nemám šanci, nebo touhu to pochopit ? odpusť..., pokusím se v nějaké příští diskuzi zapracovat na mém problému s přiznáním pravdy někoho jiného..., jdeš mi příkladem.

Reagovat
smazaný uživatel

když nejsou argumenty, tak alespoń se pokusit o shození "soupeře" = dost trapné. Ty mi za pravdu dávat nemusíš, ale opět sis nepřečetl cos měl, proto opět mluvíš mimo. Směj se kolik chceš, ale je to zbytečné. Sám moc dobře víš, že cizí názor uznat umím, tak se nepokoušej být zajímavý tvrzením opaku. Troufám si říci, že to, že si někdo stojí za svým a neuhne ani před "tvými" 8 věrnými kolegy není známka jeho slabosti, ale jeho přesvědčenosti o svém názoru, proto se nebudu přiznávat k "tvé pravdě" jen proto, že vás bylo víc...

Reagovat
smazaný uživatel

jaké argumenty ? vždyť jsem zrovna uznal tvou pravdu a omluvil se. nevím, co bys ještě rád. jestli se chceš hádat do aleluja, najdi si na to někoho vhodnějšího..., já na hádání moc nejsem.

Reagovat
Tsigi

Se zdí nekomunikuju nepřináší to výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

jak myslíš, ale já ti vše napsal, tam není co nepochopit

Reagovat
smazaný uživatel

vas to jeste nepreslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak... Například "bránění Cordóby" je to správné téma na dlouhé diskuse. Pokud nediskutuješ s člověkem, který se o fotbale dokáže bavit v měřítku dvanáctiletých kluků na ZŠ.

Reagovat
smazaný uživatel

napr.?

Reagovat
smazaný uživatel

Například když srovnáváš dva hráče a jediným argumentem(kritériem) je "je lepší/horší".

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě je správné téma každá věc u jakéhokoliv hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se zrovna o něm bavíš, tak jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle:Ranieri, Neapol, Sissoko, AS Řím, Tiago, tým AC, Mexés, Di Vaio... Tohle je pár věcí, o kterých jsem se tu bavil(někdy hádal) před sezonou(v průběhu). Později se ukázalo, že jsem měl ve všem pravdu. Zkus si vzpomenout na jednu věc(z dlouhodobějšího hlediska), kdy jsem neměl...

A pak mě tady o fotbale budou poučovat lidi, co ho viděli z ponorky a to byla ještě zakalená voda.

Reagovat
jtbs

a uz je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Zeptal bych se tě, co je na tom směšného, ale nepočítám, že bys ze sebe mohl vypotit smysluplnou odpověď.

Reagovat
jtbs

pokecaj si s pavlickom o kusok nizsie, on ma na teba este nervy. Nebudem sa s tebou hadat o tom istom stale dookola, ked nie si schopny napisat nieco nove. Pre mna su temy Giovinco, Mexes, Sissoko a tusim aj Manninger uzavrete, kedze viem ze tvoje hodnotenia nestoja za povsimnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Manninger, no nečekal jsem, že bys mohl vzpomenout právě tohle. "Rozdíl mezi hrou Buffona a Mannigera je ten, že Buffon chytí občas i nemožné." Přesně to, co jsem říkal nahoře Interistovi.

Reagovat
jtbs

vsak o manningerovi sme sa bavili uz davnejsie...vsetci vedia ze buffon je lepsi a nikto to netaji...ale ty si pises svoje...nas rozhovor najdes u nejakeho starsieho clanku..uz sa o tom nechcem bavit...pisal si tam blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kouzelný. Na otázku jaký je zásadní rozdíl mezi Manningerem a Buffonem, odpovíš tím blábolem, který zmiňuju výše a pak o někom řekneš, že píše blbosti.

Reagovat
jtbs

prosim ta nereaguj na mna. Tvoje nazory ma nezaujimaju a su nepravdive. A nie som jediny kto si to mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

no vsak jasne, ako inak

Reagovat
smazaný uživatel

Prve si tady o mě otíráš hubu, reaguješ jako první, první vzpomeneš svůj trapas s Manningerem a když sem dám ten tvůj blábol, tak brečíš, ať už na tebe nereaguju...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě připomínáš člověka , který si o sobě myslí že pravdu má vždy a tak nemá potřebu se na fotbal ani dívat . Budu konkrétní :

1. Hodnocení Giovinca v zápasu Juve - Neapol " jedno dobré vysunutí Molinara "´= lež ( dal 18 dobrých přihrávek )

2 . Zkreslování Sissoka , konkrétně jeho výkonů od příchodu do Juve v r 2008 . Argumentace že jeho nedostatky za něj řešil Zanetti může obstát možná tak u žáků ZŠ . Každý kdo viděl Juve v sezóně 2007/08 a zná systém jakým Juve hraje ví že je to úplný nesmysl .

3. Mexes : Serii A sleduji pozorně od roku 2005 . Takže tvé tvrzení jako AS nepouštělo moc soupeře na svoji půlku = naprostá blbost za Mexese řešil problémy jeho kolega ve stoperské dvojci = další blbost . Když se na tím trošku logicky zamyslíš tak zjistíš že by AS s tak tragickým stoperem , těžko uhrál to co uhrál v LM a Serii A

O Ranierimu , Neapoli , Tiagovi atd jsem naštěstí nic od tebe nečetl , nepochybuju o tom že to bude zase sbírka bludů .

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou se nemá cenu bavit. Naprosto přesně jsem popsal Sissokovy nedostatky už v létě, to, že tobě a některým dalším se zdála jeho hra loni jiná, ti brát nebudu. U Mexése je to naprosto stejné, ale já zapomněl, to je jenom záhadný(dvouletý) pokles formy. Naopak argumenty"Sissoko hrál loni dobře" jsou samozřejmě neprůstřelné, něčím to podpořit nebo snad rozebrat v čem je dobrý, to už je trošičku těžší a ty na to viditelně nestačíš. To, že sleduješ Sérii A od roku 2005 je úctyhodné, tleskám...

Reagovat
smazaný uživatel

K prvnímu bodu jsi se zapoměl vyjádřit a právě tam jsem zjistil že si lhář s vynikající slovní zásobou . U Mexese tě poopravím ne dvouletý ale jedno letý . Minulou sezónu hrál ještě dobře AS skončilo 2 a skvěle zahrál i proti Realu Madrid . To že má hráč své dobré a špatné roky je úplně normální , neni na tom nic záhadného . Co se týká Sissoka o tom už jsem se rozepisoval minule ( tuším před týdnem ) . Kdyby hrál tak blbě jak si tvrdil ty , Ranieri by ho jistě tolik nestavil , má dost jiných variant . Minulou sezónu odehrál skoro všechny zápasy . Takže buď jsme Ranieri a já blbci , nebo bude závada u tebe .

Reagovat
smazaný uživatel

Mexés hrál dobře, že jsem nic jiného nečekal. Ranieri staví Sissoka, protože nemá nic jiného na výběr. K prvnímu bodu, ano mýlil jsem se Giovinco nahrál více než jednou, na tom, že hrál strašně to nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri tuto sezónu má víc možností a pokud byl Sissoko v některých zápasech tragický , tak jí taky využil . Prostě nehrál .Minulou sezónu měl taky víc možností . Takže tady si opět vedle jak tá jedle . Když přišel Momo do Juve nikdo ho nechtěl . On ale fanouškům dokázal že se pletou . Snad až na jednoho a to jsi právě ty . Co se týká Sebastiana , jsem rád že ses přiznal a to jsi to věděl na 99% . To že hrál strašně je ale opět nesmysl a opět jsi jediný kterého jsem to viděl napsat . A kauza Mexes , škoda že jsem nechodí nějaký fanda AS , který by tě vyvedl s tvého velkého omylu . Nemohl jsem si nevšimnout že se rád hádáš o věcech , které ti , pokud nebudeš ty sám chtít , nemůže nikdo dokázat . To že jsi přiznal to že Giovinco zahrál víc než jen jednu povedenou přihrávku , považuju za obrovský úspěch už asi dvou týdenního snažení . Docela se až divím nemohl jsem ti to vlastně nijak dokázat .

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled. Nebudu tě přemlouvat, aby jsi u fotbalu přemýšlel nebo se sanžil pochopit poziční hru a podobné taktické věci. Jenom jsem si vzpomněl na výrok: "před příchodem Momo střed Juve neexistoval"... Malá statistika: 23 zápasů 47 bodů(2,04 na zápas) skóre 43(1,86):19(0,82) před prvním zápasem Sissoka v základu Juve. Po příchodu loni 15 zápasů 25 bodů(1,66 na zápas) skóre 29(1,93):18(1,06)... Škoda, že se středem, který neexistoval jsme uhráli daleko víc bodů a lepších výsledků než se skvělým Sissokem...

Reagovat
smazaný uživatel

Celý první půl rok jsme hráli z 80 - 90 % po křídlech . Střed pouze fungoval jako obraná linie než podpora útoku . Dodnes si pamatuju narážečky mezi Nocerinem a Zanettim nebo Tiagem , málo kdy se jim povedla přihrávka na 5m . Na druhou stranu musím říct že Zanetti posílal pěkné centry za obranu na Trezu a s těch tří určitě vyčníval poziční hrou . Až po příchodu Moma začal střed hrát v Juve i jinou roli než jen obranný val . Sissoko vynikal hlavně pozemníma přihrávkama ( ty centry mu nešly ) . Směšné je že člověk který tu evidentně lže a neví jak hrálo Juve minulou sezónu , tedy na křídla a centry na Trezu , mě ponaučuje . Je hezké že sis dal práci s tou statistikou . Je to asi taková blbost , jako kdybych ti řekl že minulou sezónu se Zanettim v základu jsme byli pořád 3 a tuto kdy prakticky nic neodehrál jsme 2 . Upozorňuju tě že fotbal je kolektivní hra a to že Juve víc remizovalo a prohrávalo nemusí vůbec souviset s Momem Sissokem . Tedy tady opět argumentuješ na úrovni žáka ZŠ.

Reagovat
M11

nechtel jsem do toho zasahovat ale toto me rozesmalo maximalne.. Až po příchodu Moma začal střed hrát v Juve i jinou roli než jen obranný val . Sissoko vynikal hlavně pozemníma přihrávkama

Reagovat
smazaný uživatel

A další demagog a rádoby odborník přes Juventus M11 . Vypadá to pánové že ten Raniri je ale kus vola . Přivedl jakésiho dementa z Afriky a přitom ho nebyla vůbec potřeba . Šak skvělé výkony Nocerina a Tiaga byly dostačující . Možná se dozvím že to byli nejlepší záložníci Serie A . (u vás už je všechno možné ) . Skutečně nevím proč ale byl Tiago vyhodnocen ital . novináři jako největší zklamání a proč se nakonec Ranieri často uchyloval k variantě , kdy na středním záložníkovi hrával kované křídlo Hasan (první utkání s Interem tam hrál dokonce Mauro ) . Pokud byli tak dobří tak proč to dělal ? Proč když byl Momo tak tragický a jak M 11 (zřejmě ) tvrdí ( bohužel pouze smajlikem )nedokázal dát dobrou pozemní přihrávku , dostával od Ranieriho tolik důvěry po zbytek sezóny ? Měl přece Hasana , Tiaga a Nocerina . Příště si ověř fakta a pak si dávej pod někoho smajla , ty odborníku .

Reagovat
M11

reknes uplnou kravinu.. a uz jsem demagog ..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu neměl jsi do toho raději vůbec zasahovat , na rozdíl od svého kolegy se neumíš ani pořádně vyjadřovat . Zatím si do této debaty nevnesl pouze smajlíky

Reagovat
M11

tak na me nereaguj ty odborniku ktery sleduje serii A od 2005.. ja jsem ani do teto debaty nemel duvod nic prinaset.. jen se smeju tvym kravinkam

Reagovat
smazaný uživatel

Kraviny tu zatím meleš jenom ty , odborníku

Reagovat
M11

ne ja se ti jen smeju

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri přivedl... Tiago se chytil až v přípravě před letošní sezónou, dlouho mu trvalo, než se přizpůbil. Loni se nechytal, ale dostal šanci a využil ji. Být v létě na podobných, jako jsi ty, tak by hrál už jinde a my bychom hráli o čtvrté místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nějaké informace že ho Ranieri nechtěl ? Asi by ho nenasazoval . Pokud si dobře pamatuji psal jsi tu že Sissoko hrál tragicky už minulou sezónu a já se ptám proč ho zkušený Ranieri nechal hrát když byl tak tragický .

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde jsem neřekl, že byl tragický. Hrál stejně jako teď, což za podpory Tiaga nebo Zanettiho stačí na to, abychom vyhrávali. Jeho špatná poziční hra se ukazuje v momentě, kdy k sobě nemá tyto hráče. Ranieri musí brát, co mu dává vedení, nic s tím nenadělá. A pokud si má vybrat mezi Poulsenem, Marchisiem, Ekdalem a Sissokem, vybere Sissoka, což bych udělal taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi směšný... Nechápu, komu se tohle snažíš cpát. "Celý první půl rok jsme hráli z 80 - 90 % po křídlech . Střed pouze fungoval jako obraná linie než podpora útoku ." A jak hrajem teď? Střed má fungovat jako hráz, kde se zastavují útoky soupeře a naše pouze zakládají. Kdyby si Sissoko plnil své úkoly(poziční hra, rozehrávka) pořádně, tak jsme loni i letos měli spoustu bodů navíc. A to, že jsme letos na lepší pozici je hlavně díky tomu, že se zvedl Tiago, který byl loni prakticky vyřazen z kádru. Jako další argument(sice ze ZŠ, ale proti ŽÁDNÉMU je to aspoň něco) Pokud se na hřišti objevil Tiago nebo Zanetti(nepočítám žádné čtvrthodinové štěky) 2,6 bodů na zápas. Bilance Sissoka v tomto směru je 2,0 bodu na zápas. Ale ještě zajímavější je, když se podíváš na statistiku Sissoka s Tiagem(Zanettim) a bez Tiaga(Zanettiho). Bilance s 8-1-0 bilance bez 6-1-4. Tyhle statistiky jsem si nedělal kvůli tomu, že bych si nebyl jistý, ale abych to nějakým způsobem ukázal těm, kdo to na hřišti nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

Chybička, bilance Sissoka je 2,2...

Reagovat
M11

ze to snim vubec resis.. vubec nevi

Reagovat
smazaný uživatel

Za to ty jsi mě smajlíkama přesvědčil , odborníku .

Reagovat
M11

ja nemam potrebu tady nekoho presvedcovat.. narozdil od nekoho.. kdo tady zoufale pocita nahravky Giovinca aby si tady neco dokazoval

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si s tím něco dokázal a to že já mám pravdu a ital ne . Možná že pro tebe je slovo itala slovo boží . Já mám ale narozdíl od tebe oči a pokud vidím že tu někdo používá naprosto vylhané udáje upozorním ho . Může si za to sám kdyby chlap a přiznal to hned ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neříkající statistika , kluci věděli že druhé místo nezískají a na 4 příčku měli taky odstup . Mohli si dovolit vynechat poslední zápasy . Pokud bych měl brát tvojí statistiku vážně ( ale to fakt nejde ) , tak v nedělním zápase hrál Tiago naprosto tragicky . Když byl na hřišti , dostali jsme gól až odešel 4 jsme dali . Proč se zatěžovat tím že za to může stoper , pokud by měla platit tvá statistika tak za to může Tiago . Prostě nesmysl .

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neříkající statistika... Tak nám předlož něco říkajícího opak. Kromě tvého subjektivního pohledu(člověka, který fotbalu nerozumí) jsi nepředložil jediný argument...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta statistika se týká 20 zápasů, jestli sis všiml. Každá statistika má vypovídací hodnotu a žádná se nedělá jenom ze srandy. Zkus udělat něco podobného, co podpoří tvoje tvrzení... Pokud by se podobná situace u Tiaga opakovala, už by to samozřejmě o něčem vypovídalo...

Reagovat
smazaný uživatel

zavinil Sissoko svou špatnou hrou . Chybu může udělat například pravý bek , stoper atd. Přitom dz může hrát skvěle . To že se středová hra po příchodu Sissoka zvedla a je nebezpečná i směrem do předu je hold fakt který ale jinak než vizuálně dokázat nejde. Prostě když už se smíříš s tím že uhraješ 3 flek , nemáš takovou motivaci .

Reagovat
smazaný uživatel

A není třeba chyba DZ, že nedokáže dostatečně zajistit potenciální chybu beka? To je totiž ta poziční hra, o které celou dobu mluvím. A to je taky jeden z důvodů, proč jsou ty statistiky takové jaké jsou. Jinak smíření se s třetím místem je trošku mimo v momentě, kdy ztrácíš jeden bod na druhého, takže tady opět vaříš z vody. Navíc ta čísla s Tiagem a bez jsou za letošní sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Může a nemusí to být chyba dz, nikdy jsem netvrdil že Sissoko je dobrý v poziční hře , ale jeho poziční hra je min. na stejné úrovni jako u Zanettiho aTiaga . Pokud vím tak jsme skončili z 10 bod. ztrátou na 2 a z 6 bod. náskokem na 4 , takže nevařím z vody když říkám že jsme si mohli dovolit vypouštět konec sezóny . A mimochodem celou dobu se bavím více méně o minulé sezóně . V letošní sezóně jsem jasně a ne jednou říkal že Momo má obrovské výkyvy ve výkonu . Tím se ale vůbec neliší od zbytku týmu .

Reagovat
smazaný uživatel

Statistika(a samozřejmě nejenom ta) jasně dokazuje, že jeho poziční hra není na úrovni Tiaga ani Zanettiho ani omylem. To, že tady bruslíš z jednoho rohu do druhého ukazuje, že tvůj subjektivní pocit je tvým jediným argumentem. To, že by někdo loni vypouštěl konec sezóny je hovadina toho nejhrubšího zrna... Neměl bys ten rok 2005 trošku přehodnotit?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že hodnotím podle svého subjektivního pohledu . Možná by si měl zavítat i na jiné fóra jako fcjuventus.cz , nebo juventusmember.com . Až jim napíšeš své revoluční názory zjistíš že si vlastně osamocen . A není to trochu podezřelé když jediný ital tvrdí že Sissoko je na nic a má špatné přihrávky a poz. hru atd . a Sebastian hrál tragicky atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymazal jsem omylem začátek .

Tvá statistika má smysl pokud bys dokázal že ztrátu bodů zavinil Sissoko špatnou hrou .

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=1o8AxnuymRw

gól 2

http://www.youtube.com/watch?v=ewohJuKUlgA

u tohohle gólu byl jeho pohyb taktéž velmi zajímavý

http://www.youtube.com/watch?v=L-M89reQOZc

no comment…

http://www.youtube.com/watch?v=JyNCNMYATtU

hráč, který mohl zabránit nejméně dvěma brankám, pokud by byl, tam kde má defenzivní záložník být a aspoň se pokusil naznačit bránění

Tak tohle je troška skvělé hry skvělého DZ. Nestálo to ani moc námahy, stačilo náhodně klikat. Víc už se mi probírat nechce, leda bys o to sám požádal…

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první video . Skvělá ukázka toho co ti jde nejlíp . Poslední utkání ve kterém o nic nešlo (viz tabulka) , Sissoko rozehrával na první gól . Jestli mu chceš vyčítat že se postavil proti střele a míč se od něj odrazil na levé křídlo tak to je fakt už moc .

Druhé video z předposledního utkání , opět utkání kdy o moc nešlo ( viz tabulka ) Tady gól padl ze strany , měl asi stát jinde ale jeho chyba to není . Mimochodem v tomto utkání dostal od TUTTOSPORT známku 6 , CORRIERE DELLA SERA 7 a GAZZETTA DELLO SPORT 6,5 .

3 video utkání s Intem u toho gólu viděl že si hráče odebírá Molinaro a teď známky TUTTOSPORT 6,5 ,CORRIERE DELLA SERA 7 , LA STAMPA 7.

4 video dal gól i když můžeš říct že kvůli tomu tam není . U první akce nebyl pravděpodobně to byl rychlí protiútok , druhý padl po hrozné přihrávce Nocerina u toho třetího tam stál jako solný sloup , ale bylo tam dost hráčů na to aby si s tím poradilo . Mimochodem v tomto utkání hrál taky Zanetti , a taky se mi nezdá že byl pozičně v pořádku , hlavně u toho druhého gólu . Možná se ti nezdá proč ti vypisuju hodnocení hráčů a jejich známky . Tak věř že právě proto že italští novináři jsou profesionálové a určitě rozumí pojmu dobrá špatná poziční hra . Na rozdíl od tebe se neomezují na jediný zdroj Youtube Ve dvou utkání kde chtěls demonstrovat Sissokovu demenci se ukázalo že dostal dobrý známky .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. Míč se od něj odrazil proto, že teprve dobíhal do míst, kde už měl dávno být a s přehledem by míč měl.

2. Nepředpokládám, že by sis všiml pouhého náznaku výskoku a dvou nesmyslných kroků dopředu, do prostoru, který je pokrytý a tím uvolnění prostoru, kde míč pohodlně odhlavičkuje.

3.Tak tohle je totální úlet. Molinaro zdvojuje hráče u lajny(proti případné kličce). Sissoko se na hráče sprostě vysral.

4. První gól Gobi dostává míč v prostoru, kde chybí Sissoko, který vyklusává o 3 metry dál. Motání u druhého gólu komentář nepotřebuje a klasický výklus u třetího taky ne(i když tam se na gólu nepodílí).

Samozřejmě jsem nepředpokládal, že člověk s tvým přehledem ty chyby uvidí. Ale většina ostatních ano a o tom to je. Výčet chyb je vybrán z náhodných z 5 videí(v jednom jeho chyba nebyla) a jedná se pouze o situace končící gólem, tudíž zde nejsou kvanta dalších věcí, kterých si člověk všimne(podmínkou je, že u fotbalu používá hlavu) při zápase samotném.

Hodnocení v Itálii vychází z Gazetty a většinou jsou u ostatních deníků prakticky obšlehlá a hlavně by se člověk měl na to hodnocení profíků podívat dál, třeba na poslední zápasy, aby si o práci těch profíků udělal obrázek.

Jo a co se týče Youtube, bohužel víc neumím, nevím, kde sehnat celé zápasy, abych minutu po minutě mohl poukazovat na to, co hráč dělá špatně.

Z tvých příspěvků to vypadá, že hráči hrají schválně špatně(vypouští zápasy), pokud o nic nejde. Kdo viděl poslední zápasy Juve v loňské sezóně se tomuto tvrzení musí smát.

Ale chápu, že kdo nemá jediný protiargument se může chytat takovýchto konin, jen si dávej pozor, aby ses za chvilku nedostal do konfliktu se svými vlastními prohlášeními. "V letošní sezóně jsem jasně a ne jednou říkal že Momo má obrovské výkyvy ve výkonu ." Přitom je "profíky" hodnocen lépe než loni...

Reagovat
smazaný uživatel

ad 1 nesmysl , fotbalisti jsou v pohybu to že měl stát tam a ne tam je kravina , on míč zablokoval , bohužel na levé straně nebyl nikdo . Možná že sis nevšiml toho že byl tam kde byl protože hlídal hráče , který nabíhal do vápna . Tady bych rád ještě zdůraznil věc na kterou jsi úplně zapomněl a to že po jeho rozehrávce padl gól ( úloha DZ je i rozehrávka ). Asi zapomněls nějakým nedopatřením .

ad 2 nepředpokládá že jsi si všiml toho že oba hráči byli pokrytí , centr doletěl až k bráně kdyby Momo zůstal na své pozici míč by stejně nezasáhl

ad 3 to byla chyba Molinara , Sissoko tam neměl co dělat .

ad 4 dz záložník u nás hraje ve středu , nechápu proč by měl hlídat kraj , když je tam navíc spousta hráčů .

druhý gól chyba v rozehrávce spoluhráčů , jenom si všimni kde stál Zanetti tvůj poziční bůh .

S tím že italští novináři do toho vidí hůř než ty jsem jaksi počítal . Další klučina z eurofotbalu , který je chytřejší než nějaký novinář . To že články mají obšlehlé od sebe a tři zdroje ti nestačí , hovoří za vše .

Nic méně nikdy jsem netvrdil že Momo je nejlepší dz v Serii a nebo dokonce světa . Netvrdil jsem že nedělá chyby , netvrdil jsem že je mistr poziční hry . Toto mi cpeš do úst ty . Já tvrdím že se na něj díváš přes velmi tmavé brýle , ty samé brýle používáš i na Sebastiana a DeCeglieho . Několikrát jsi tu tvrdil že je nejhorší v poz. hře tzv. horší jak Poulsena a Claudio , no a to už jsem musel reagovat . Sissoko rozhodně patří do základní sestavy a čistě dle mého subjektivního názoru patří k nejlepším Dz v Juve . Taky bych zdůraznil že má 24 let a v poziční hře se může zlepšovat .

A na závěr tady jsou špatně pozičně u posledního gólu Tiago i Zanneti http://www.youtube.com/watch?v=qBDCjJLAeH0

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám problém s tím, vidět chyby všech hráčů. Zanetti chyběl na svém místě, byl tam pozdě. Je zajímavé, že tady jsi to viděl, ale u předchozích situací ne. Docela mě bavíš tím, jak se v tom plácáš a každým svým výrokem si protiřečíš s tím, co jsi říkal v této nebo minulých diskuzích. Jinak tvému popisu situací na videu jsem se srdečně zasmál. Je vidět, že tvůj přehled se nezlepší, ani když ti to někdo donese na zlatém podnose.

Reagovat
smazaný uživatel

Od kovaného odborníka , jako jsi ty to spíš potěší .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě jedna věc. Co kdybys zkusil kolegovi nahoře vysvětlit hlavní rozdíl mezi Gigim a Manningerem. Já mám zakázané na něj reagovat a hlavnmě čekám, až mu to někdo, kdo má ve fotbalové hře přehled, vysvětlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mu to nevysvětlíš sám na tebe přece nikdo nemá , jsi chytřejší jak tři italské deníky dohromady .

Přece bys nechtěl aby takový špatný fot. teoretik jako já tu vysílal nějaké rozumy ohledně Gigiho .

Reagovat
smazaný uživatel

Chci, abys mu to vysvětlil ty, protože jsem si jistý, že o tom nemáš ani páru a za tu dobu(letošní sezóna) sis téhle docela zásadní věci nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš ? Proč mě vůbec do toho zatahuješ ? Když to víš proč to prostě neřekneš ?

Reagovat
smazaný uživatel

Abys ukázal jak dobrý je tvůj subjektivní pohled na fotbal, který je jediným argumentem ohledně Sissokovy hry. Tím, že nejsi schopný najít rozdíl, který bije do očí, jasně ukazuješ, že tento tvůj jediný argument je k smíchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale tobě nepotřebuju dokazovat nic , spíš ty mě bys měl dokázat že si své infortmace necucáš z prstu , jako u hodnocení některých ( u tebe ) neoblíbených hráču viz . reakce Juve - Neapol a Lazio - Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

To už je doopravdy síla... Mimochodem si přečti, co jsi říkal o Sissokovi po zápase na Laziu a co o něm říkáš teď. Jako by mluvili dva jiní lidé...

Já ukázal několik statistik, videí, které podporují to, co jsem o něm řekl. Tys neukázal nic. Jenom svůj pohled, který ani nevidí zásadní rozdíl mezi brankáři Juventusu a taky hodnocení, které ovšem popírá to, co jsi o Sissokovi sám prohlásil. Teď se z toho snažíš vyplácat, ale nestvořil jsi nic, nad čím bych musel aspoň trošku zapřemýšlet, abych to vyvrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju napsal jsem že hrál na dobře a že jeho střídání vedlo k vyrovnávacímu gólu . To že jsem nic nepřinesl není pravda . Napsal jsem tu známky hodnotící Momův výkon od tří zdrojů . Nevím v čem si protiřečím , říkal jsem že Momo je v nyní nejlepší DZ v Juve a to si myslím i teď a pro klid tvé duše : Je tu můj subjektivní pocit . Který díky tomu že na internetu neexistuje databanka obsahující celé zápasy nemůžu dokázat . Mimochodem když tady vyšel článek o Sissokovi , ode všech zněla spíš chvála , no krom dvou tebe a M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj subjektivní pocit: Sissoko hrál loni skvěle -Momo má obrovské výkyvy ve výkonu...

Tvůj druhý argument(hodnocení) úplně popírá tvoje tvrzení, protože má Sissoko lepší letos, než loni.

"Takže znovu Sissoko je ten klasický dz , jako například Zanetti. A Marchisio je víc ofenzivní spíš podobný na Tiaga."-"To že se středová hra po příchodu Sissoka zvedla a je nebezpečná i směrem do předu je hold fakt"

Asi podle nálady...

Nevíš kudy, tak zkoušíš, co ti zrovna projde. Ale nejvíc mě fascinují tvé komentáře k těm videím. Vychází z toho, že jsi buď slepý(nedokážeš vidět jasné chyby) a nebo zaslepený(sice je vidíš, ale nejsi ochotný je přiznat, tak vymýšlíš hlouposti). Ale co je nejlepší. Nejsi schopný popsat rozdíl mezi hrou brankářů, které(podle toho, co říkáš) vidíš v každém zápase, který chytají.

Ale to nejdůležitější je to, že po téhle debatě začneš o fotbale přemýšlet. Začneš hledat poziční chyby Tiaga(aby jsi mi dokázal, že je horší než Sissoko). V momentě, kdy uvidíš chytat Buffona a Manningera ti dojde, o jakém rozdílu jsem tady celou dobu mluvil a to já považuju za svůj osobní úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky třeba jednou uvidíš, že jsem měl pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic protiřečného na tom nevidím . Videa ? No to je kapitola sama pro sebe . Proti tvému tvrzení jsou novináři , zdejší osazenstvo , osazenstvo jiných diskuzí a trenér Ranieri ( který ho nasuzuje i když jsou tam podle tebe lepší ) . Brankáři ? nemíním tu zakládat další vlákno tvých nesmyslů . V sobotu se zase hraje , tak ne že zase půjdeš na diskotéku a pak si v nedělu pustíš video z Youtube .

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsem se v tobě spletl. Myslel jsem, že v tom, co nosíš na krku něco máš. Jsi jenom obyčejný debil.

Reagovat
jtbs

tak od itala sa mi to citat urcite nebude chciet...pripadne len pre zasmiatie :D. Vsak kazdy kto videl zapas musi vediet ze za 3 body vdacime Giovincovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Pochválil bych ještě Hasana .

Reagovat
jtbs

Tak Hasan zahral podobne ako ostatni (Marchisio, Mellberg, Tiago...), len s tym rozdielom ze dal gol. Napriklad Iaquinta gol nedal a dal by som mu vyssiu znamku.

Reagovat
smazaný uživatel

a taky měl dvě přihrávky myslím, maličkost

Reagovat
jtbs

ja som asi slepy

Reagovat
smazaný uživatel

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej výkon,Giovinco naprosto exceletně tohle byl magickej výkon!Druhej poločas prostě fantazie.Bologna nepředvedla skoro nic,kdyby aspoň bránila ale to byl průchoďák jako blázem

Reagovat
sosna

Souhlas, ta šajtle byla luxusní

Reagovat
Mr.Jindros

Ten talent tam je, teď si to nepokazit.

Reagovat
jtbs

to jo...kedy sa ma vratit Pavel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

no co...ci je to Pavlova posledna sezona a ci nie, aj tak by som nechal v zaklade Sebastiana. Pavel moze pravidelne striedat ci uz Sebastiana alebo stred zalohy. (lenze Ranieri )

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych to zas tolik nehrotil. Přece jen má ještě celou kariéru před sebou, nemusí hrát úplně pořád. I když teď má fazónu jak prase, to je pravda. Jediný o co mám strach je jeho tělesná schránka - on je fakt malinkatej i mezi malými hráči.

Reagovat
jtbs

tak to jo, este aj messi je oproti nemu obor, ale to by nemal byt problem, zatial sa drzi. Ale hrat by mal urcite, s touto formou je pre neho zaklad jak vysity. Nedved si na svoj vek zahra aj tak dost

Reagovat
smazaný uživatel

Nedvěd a střídat? To ja totéž, jako kdyby Ferguson stavěl Andersona a Giggse nechvával na lavičce... To ne, Giovinco bude mít základ až po Nedvědově odchodu, všechno má svůj čas...

Reagovat
jtbs

Nie som za udrziavanie zakladnej zostavy "za odmenu". Len za to ze je to Pavlova posledna sezona a vela pre klub dokazal. Je to jeden z mojich najoblubenejsich hracov ale hrat by mal ten kto je vo forme. Vsak nikto nevie ci si formu udrzi. Moznoze dalsie 2 zapasy zahra strasne a zo zakladu vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Giovinca přišel Daud - tak to je snad první Somálec v evropské prestižní lize, ne?

Jeho a Immobila čeká doufám zářná budoucnost v dresu Bianconeri.

Reagovat
herbage

No, s velmi velkou pravděpodobností ano

Reagovat
Arne

Kde najdu něco o tom Immobilovi? Já kromě "C. Immobile" o něm nevím nic, potřebuju ho, abych ho sem mohl dát do kádru... (toho prozatimního Christiana berte s rezervou).

Reagovat
smazaný uživatel

http://sports.sportsillustrated.cnn.com/seri/rosters.asp?team=143 Tady najdeš jeho výšku, váhu, datum narození...

Reagovat
Arne

Díky moc. I Trewinnovi ("tvůj" odkaz musel být smazán, protože tady zasahoval do toho sloupce napravo).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ciro ma pekne,ale trochu nefutbalove meno.Predsa len Immobile neznie prave dynamicky spolahlivo.

Ale ak je to stoper,fajn,mozno z neho aj bude pilier a ako spravny pilier bude len stat

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se líbilo, jak o přestávce kamera asi 10 mnut zaujímala Dauda, jak se protahuje

Reagovat
jtbs

protahuje jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

Reagovat
M11

no tak prvni polocas tragedie.. ale druhy to byla jina jizda.. Bologna po prvnim sympatickem polocase v konecnem souctu muze byt rada ze nedostala jeste vetsi dardu.. Giovinco Alex svuj bidny vykon korunoval malem Hattrickem

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická oddechovka... Už byla potřeba. Osobně jsem čekal víc(tak 5:3). Giovinco je v takovém zápase jako ryba ve vodě, ale nejvíc se mi líbil Marchisio. Hrát kluci za Barcelonu, tak už jsou kandidáty na Zlatý míč.

Reagovat
M11

.. Marchisio taky vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohel sem si říkal hrát třena Giovinco a Marchisio v Chelsea,Barceloně,MU a tak dáek v týmech prostě které sou v čeksu sledované tak Giovinvca s Marchisiem obdivuje už celá česká veřeknost a ve sportu na nově by neukazovali kličk yMessiho ale kličky Gia

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to trošku jinak... Uvolněná hra jim vyloženě svědčí a tu si v Juve zahrají jednou za dva měsíce. Nemáme kádr, abychom si mohli dovolit takhle hrát každý zápas(možná bez zranění, ale to si zase kluci moc nezahrajou), ten má na tohle jedině Barcelona. Každopádně bylo hezké sledovat, jak si zápas užívají...

Reagovat
smazaný uživatel

To ej pravda do těch golu Alexe sem si říkal že je náš kapitán mimo už asik měsíc a konečně se chytl,mylsím že mu hodně leželo i v hlavě že dal zatím jen jedengol ze hry a 6 s tresťnáků,teď dal další 2 ze hry a šlo vidět že si po tom gole neskutečně odechl a uvolnil se a po tom golu už to byl zase ten starý dobrý Alex,škoda mohl dát hattrick ale taky kdyby nebyl hamoun tak mohl nahrát Daudovi na premierovej gol.Si mě měl vidět u toho přenosu jak si šel alex a daud vedle něho sem uplně křičel nahraj mu to,fakt sem to uplně prožíval uplěn sme pak sledoval ty poslední minuty pohyb našich mladíků,Daud měl dva dobré momenty za 5 minut Škoda no Ale ty gesta radosti Alexe po vstřelené brance hovořily za vše,strašně to chtě lprorvat.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se nejdu koukat na fotbal, tak padne tolik golu...to je jak zakon schvalnosti...priste zadny ples a poctive SA....jinak gratuluju juve

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, no tak gratulace do Turína, no

Reagovat
M11

jde ti to nejak z tezka

Reagovat
smazaný uživatel

ale hlavně, že jde, co říkáš? Ne tak, já jsem viděl cpo poločase 0-1, a čuměl jsem jako kůl v plotě a pak se ráno dívám na výsledek a zklamání pohltilo mou snídani s obdivuhodnou krutostí

Reagovat
M11

zklamání pohltilo mou snídani s obdivuhodnou krutostí .. po polocase mi nebylo nejlip.. ale pak to byl valec.. jinak samozrejme diky

Reagovat
smazaný uživatel

no děkovat nemusíš, moc upřímnosti v tom není, spíš sportovní uznání

Reagovat
M11

to se od Interisty cenni dvojnasob

Reagovat
M11

-n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

jde ti to nejak z tezka

Reagovat
M11

blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dnes Javier Zanetti nastupuje ke svému 634 utkání v dresu Interu, čímž se dostává na druhé místo v historickém žebříčku klubu, kde dosud trůnil velký Facchetti se stejným počtem zápasů. Za týden jej tedy Javča přeskočí. Moc mu to přeju, obrovská legenda střídá snad ještě větší. Il grande Capitano , ještě přeskoč i Beppeho, to by bylo úžasné

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé a pravdivé shrnutí údajné krize Calcia: http://www.fcintermilano.com/clanek-1618-je-italsky-fotbal-v-krizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem si sjel dneska záznam a fakt moc pěkný Stará dámo..., hlavně druhej poločas

Giovinco hrál parádně

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

To "hlavně" tam nepatří...

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, týpek

Reagovat
smazaný uživatel

no pěkný, pěkný . hra jde nahoru, navíc se vracejí zranění, i když kdoví, jak na tom budou po dnešku Abbiati s Rickym. první poločas byla lepší Siena, druhej vyrovnanej, ale produktivita byla dneska konečně na naší straně..., a to mohli zkompletovat hattrick jak Pippo, tak Pato + ještě trefit Kaka' s Becksem. akorát mě občas pořád zvedá ze židle ta obrana..., Maccarone si ji občas slušně povodil a to budem hrát ještě proti daleko lepším ofenzívám. snad Carletto vidí, že je 4-3-1-2, respektive 4-1-2-1-2 naše a nepustí se toho minimálně do konce sezony. grazie ragazzi..., FORZA MILAN !

p.s.: poslední 3 sezony si každej podzim říkám, že už by bylo možná na čase rozloučit se s Pippem a stejně mě každé jaro přesvědčí, že o tom zatím nemůže být řeč

p.p.s.: to panorama sienského Artemio Franchi je fakt pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak

Reagovat
M11

Gratulace AC

golove kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherné kolo, moc se těším na sestřih. Ale nasranej jsem stejně, protože za chvíli tu ligu nebude mít kdo hrát. Famózní Abbiati kvůli kolenním vazům letos možná dohrál a Cristianko s Rickym tam před reprepauzou snad ani neměli chodit .

Reagovat
Tsigi

Abbiatiho je mi hrozně líto letos to byla jeho sezona. Kdybych měl vybírat našeho nejlepšího hráče, tak by to byl souboj mei ním a Patem

Reagovat
smazaný uživatel

Sand to nebude nic vážného

Reagovat
smazaný uživatel

snad*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kubin1989

Kdo je to ten Ricky?

Reagovat
smazaný uživatel

kaká ;)

Reagovat
Kubin1989

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Martin

Reagovat
smazaný uživatel

viva la vida loca :D

Reagovat
smazaný uživatel

*livin'

Reagovat
Tsigi

Myslím, že fanoušci Lazia tohle musí snášet dost těžko

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň, že měli předtím 3 výhry v řadě...

Reagovat
Tsigi

Tak já to myslel s domácími výsledky. 1:4 s Cagliari, 0:3 s Ac, 1:1 Turín, porazí Bolognu a pak dostat 3 od Chieva je fakt slabý

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Tiribocchi, když tě nepostavim, tak dáš gól. Tohle kolo zatím špatné, všem to tam padá, jen mě ne. Chtělo by to, aby dal večer Zlatan hattrick. Jinak gratulace AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase golové kolo a já ho prochrápu..

Snad večer něco urve Fiorentina, i když tomu moc nevěřím. Inter asi bude zdravě nabuzený po vypadnutí v LM. Gratulace Milanu, je dobře, že už si pojištuje třetí flek. A ne že bych měl něco proti Janovu, ale doufám, že jej přeskočí Fiorentina nebo AS...Fiorentina by mohla už tohle kolo, vůbec bych se nezlobil

Reagovat
One-Real

Hodně pěkné kolo PATOO

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá přezdívka Flonaldo . Cribari pokazil zápas, byl vystřídaný a pak řekl, že z Lazia v létě odchází . A Kaka' by měl v Neapoli hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné kolo, tolik gólů . Snad večer nepokazíme průměr, už se těším na dobrý zápas. Forza Internazionale

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky se tesim a doufam ze vyhrajem

Reagovat
mastakillah

nemuseli byste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bez Zlatana Vám to snad moc nepůjde, přece jen ještě někde závodí v ulicích.

Reagovat
smazaný uživatel

?? co je s Ibrou?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouší s Federerem nové botky..

Reagovat
smazaný uživatel

Federer je snad v Indian Wells...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jak to je? jsem celkem mimo, zaskočil jsi mě...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

je v zakladu

Reagovat
One-Real

Fiore vám ukáže Frey zachytá a Mutu s Gilou vám tam pošlou pár fíků, at je liga aspon trošku zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Inter

Reagovat
mastakillah

19:39 Konec sezony pro Abbiatiho?

Christian Abbiati se v letošní sezoně možná již neobjeví v bráně AC Milán, italský brankář si v úvodu duelu v Sieně poranil kolenní vazy.

to snad ne? celou sezonu chytá výborně a ted tohle??..snad Dida využije svojí šance

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze ne... bylo to blbe stretnuti, ktere vubec nemuselo byt...doufam, ze to nebude tak vazne... forza rossoneri

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiatti To je v prdeli. Jinak malé potěšení je Pazza, a Baptista ( i když k ničemu,ale dobrej nahadník ) Jinak AC, super, SuperPippo pořád žije, 300 : Bitva u TherMilano.

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. Jinak je super, že pada tolik golu, to je moc dobře, snad se bude pokračovat i večer,už se těším. Mohlo by to byt tak 3:2 ; 2:3, nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

velmi gólově úrodné kolo

Reagovat
GEGE

No zápas to musel být pěkný. Pippo+Pato Akorát ten Abbiati Pro mě to byl letos nejlepší brankář Serie A.Naštěstí máme Didu,který ho si myslím dokáže nahradit.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

César

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE JÚÚÚÚLIO!

Reagovat
smazaný uživatel

A Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

skoda pro fiore...nedas dostanes...

Reagovat
smazaný uživatel

nedáš = dostaneš = grande Ibracadabra

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Inter, prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas bylo za gol??

Reagovat
smazaný uživatel

ruka? offside? co říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

oboje

Reagovat
smazaný uživatel

ruka nezaviněná, nechtěná a nastřelená, offside pochybný, spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak nejak ja bych rekl spis jo...ale hlavne ze je gol

Reagovat
Jajinek

offiside ani náhodou, vždyť ti tam ukázali tu lajnu, byli úplně stejně. Tvé názory jsou v poslední době nějaké protiInteristické....snažíš se rádoby o objektivitu ale trošku ulítáváš. Nevím, komu se chces zavděčit.

Jinak ruka se dala, ale nějak to režie neřešila a moc záběrů nenabídla. Zkusím si to pustit ze záznamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka jasná, není o čem...

Reagovat
Tsigi

Interáci už ani ruce nevnímaj

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi fakt... Ale rozhodčímu bych to tentokrát nevyčítal, to vidět nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

ja to videl jednou...v primem prenosu a zdal se me ofsajd...a jeste ty zacinej..ja za to nemuzu ze se me nelibi slozeni nasi zalozni rady jestli v tom vidis neco prointeristickeho a ze tu chci nekoho zavdecit tak to se fakt musim smat...jestli ty jsi spokojenej s interem tak to ti gratuluji ale ja rozhodne ne!!!

Reagovat
Jajinek

O slozeni zalozni rady mi v ted vubec neslo, v tom s tebou souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

tak o co??

Reagovat
smazaný uživatel

Jajinek zcela jasně potvrdil to, co jsem ti psal už já, alespoň vidíš, že to nepřipadá jen mě. Samozřejmě, že s Interem taky momentálně nejsem úplně spokojen, ale psát veškerá svá posouzení sporných situací v neprospěch "svého" klubu je dost hloupé. Přehnaná snaha o objektivitu, která se u tebe časem změnila až v zaslepenost proti nám bije do očí...

Reagovat
Tsigi

http://www.youtube.com/watch?v=nQL-26C7h-U

Hrajou tihle chlápci rukama ? Jen mi prosím, odpověz

Reagovat
smazaný uživatel

nesnaž se být vtipný (moc ti to nejde), já netvrdil, že Ibra rukou nehrál, jen jsem podotknul, že to bylo jasně nezaviněné, nastřelené, a proto neodpísknutelné, stejně jako neexistující offside. Navíc jsem nereagoval pouze na tuto situaci, ale na kolegovu názorovou náchylnost v podobných věcech, takže klídek

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy jsem se postavil proti Interu v nejakem spornem momentu?? Jediny co jsem rekl ze Samuel byl v ofsajdu proti AS...Ibra i Adri hrali rukou, ale jestli je pravda ze neumysla ruka se nepocita tak ty goly jsou regulerni....a jestli byl Ibra i v ofsajdu tak podle toho co jsem videl ze zapasu tak bych rekl ze jo(ale taky jsem napsal ze si nejsem jistej, jen ze se priklanim k spis ano nez ze ne!!! Tak ja porad nevim o co ti jde...to ze souhlasim vic s Gattusem nez s tebou neznamena prece ze jsem nejakej zaujatej a hraji si na to co tady rikate....to fakt nemam za potrebi...chodim se rad pokecat ale ze bych to zas bylo nejak smrtelne dulezity tady to fakt ne...Myslim ze ti spis jde o to ze jsem ti sahnul na nasi legendu Javiera a radeji ho posadil na lavicku nez ho nechat hrat v zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

no já si nevedu záznamník tvých komentářů, ale nepamatuji si jediný sporný moment jakéhokoli zápasu, kde by jsi se přiklonil na naši stranu. A evidentně si toho všiml i někdo jiný (Jajinek), který ti to také napsal... Javier s tím nemá nic společného, to je jiná a pro mě o dost smutnější věc (z hlediska tvého absurdního pohledu na ono téma).

Reagovat
smazaný uživatel

no jak myslis no

Reagovat
Jajinek

Chlapi, toš sa nehádejte. To nebylo osobní. Já taky hodně věcí uznám, ruka byla. Ale prostě offside ne, a proč si srát zbytečně na hlavu a přidávat si. Já jsem rád, že mám celou princeznu a to mi stačí . Jinak na Javiera mám opravdu jiný názor, prostě si myslím, že je stále prospěšný i v záloze, což už jsem rozebíral minulý týden. Jinak poslední dobou taky souhlasím s GATTUSEM víc jak s robertem, ale to rozhodně není osobní, prostě je to o tom, co se zrovna řeší. Tak se na to vykašleme. Hlavně že se vyhrálo a že v sudí utkání zvládl. (i když mě nasral že zase nevyloučil Maria). Btw : Santon tam tuším Comotta taky solidně rozápral.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsme neskončili!!!

Reagovat
Jajinek

Dobře, pokud máš k princezně i příslušenství...

Teď bude Reggina, a rozšířím to z penalt i na rucev pokutovém území...

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o to s čím souhlasí, to mi je celkem jedno, mě ale vadí jeho vždy negativní protiintetristické názory na jakoukoli spornou situaci, což v podání tifosa Interisty budí poněkud zvláštní a podivný dojem...

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpísknutelné tak možná pro Inter.

(1) Za úmyslnou hru rukou je třeba považovat, jestliže hráč zadržením nebo zahráním míče rukou získá pro sebe nebo pro své družstvo výhodu, např.:

• roztáhne paže, aby soupeři zmenšil střelecký úhel a míč se zastaví o jeho ruku, nebo

• pohybem lokte ruky, která je jinak těsně u těla, zahraje míčem, nebo

• chce skluzem vypíchnout míč soupeři od nohy a přitom zahraje míč rukou, nebo

• ve výskoku odhlavičkuje míč přímo na svoji ruku, kterou nemá u těla, nebo

• při odkopu míče si nastřelí míč na ruku, nebo

• při pokusu o odkop mine míč a místo nohou ho zahraje rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak si udělal ty čtvercové odrážky?

Reagovat
smazaný uživatel

to je cele ctrl-c ctrl-v

Reagovat
smazaný uživatel

ale už jsem to našel ve wordu: vložit-symbol...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jako chces rict ze Adri hral rukou umyslne jo nebo ted Ibra?

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že hrál rukou úmyslně, ale že pravidla to za úmyslnou hru rukou považují. U Adriana je věc jiná, tam je k tomuto pravidlu dodatek a body 4 a 5 jsou považovány za neúmyslnou hru rukou, tudíž regulérní. Je to sice kravina, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, ale ta ruka prostě nebyla penaltová, proč jsem už napsal, dál bych to neřešil, je to zbytečné...

Reagovat
smazaný uživatel

Julio na hrad!!

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Dejane

Reagovat
smazaný uživatel

ale pěkná akce, takový ťukes alá Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mario je děsný rapl

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz jsem rikal...Mario by potreboval ty terapie jak byl ted na Na vlastni oci ten chlap co zkroti kazdeho psa!!! Ten by si snim uz poradil

Reagovat
smazaný uživatel

ajéje, Mario začína prasit

Reagovat
smazaný uživatel

Dejan bojuje jako o život

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gila

Reagovat
smazaný uživatel

foire nema zatim nic ztraceneho...relativni sanci urcite ma...tesim se na druhou puli...fialky aspon vyrovnejte

Reagovat
smazaný uživatel

Bych tak potřeboval over

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na šance zatím 2:3 pro Fiorentinu, ale ta tu svojí největší neproměnila, Júlio to chytil fantasticky. Obrana zatím ok, i když tam jednou zaváhal Chivu, když podklouzl a pak jednou Maicon. Javier a Cuchu předvádí svůj standart, Dejan bojuje, Muntari párkrát ztratil míč, Zlatan dal gól a snaží se, Mario zatím nic nepředvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

mario predvedl ukazkovy strike a nasledny posed do polohy s natazenyma nohama :))

Reagovat
smazaný uživatel

abych mu zas tolik nekřivdil, tak po jeho přímáku padl gól, ještěže je ta opakovačka :)

Reagovat
smazaný uživatel

ja chytam anglicke audio + sekany obraz zapasu, takze vidim jen uryvky....kazdopadne jeho pad mi utkvi v hlave asi dele nez jeho pomoc k interovskymu golu :))

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám přes to atdhe.net a tam mi to jede krásně bez sekání, dřív jsem koukal přes sopcast, justin atd. a tam byla ta kvalita nic moc. Nic se ale nevyrovná Sport 1 se Slepičkou a jeho kecama.

Reagovat
smazaný uživatel

mě atdhe nejede, nechapu proč. Ještě ve středu sem se dival na AS...

Reagovat
smazaný uživatel

ja koukam na bet365 a za normalnich okolnosti mi to jde v poradku...ale ted bracha neco stahuje, mamka je pripojena a mimo jine zbytek vesnice snad taky...takze misto videa mam spis fotky ....jo sport 1 je perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi nejede atdhe,sleduju to někde ve windows media player, seka se to jak ....

Reagovat
smazaný uživatel

mne nikdy atdthe ani nenajel proto koukam jinde :)

Reagovat
smazaný uživatel

Inter zase z prdu gol. Asi mu začnu fandit v Serii A a nenávidět ho v LM, pak by se to mohlo otočit

Reagovat
smazaný uživatel

Chivu asi zase zraněný. Cuchu asi teda na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuuu co chybělo!!! supr střela by Montolivo

Reagovat
smazaný uživatel

CHIVU neni zraneny jen nevydrzi odehrat cely zapas jeste

Reagovat
smazaný uživatel

STEVAN na plac , už tam měl dávno bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ufffff...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic pro dnešek končím, jdu se dívat na Zátaras snad to Fiore otočí, přinejmenším zremízuje. Zrovna měli šanci

Reagovat
smazaný uživatel

úúúffff, Santon je dobrý řezník

Reagovat
smazaný uživatel

Comottovi udělal tetování.

Reagovat
smazaný uživatel

a to pořádné a na hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Comotto je taky pěkný tlučhuba a bijec jestli myslím

Reagovat
smazaný uživatel

od Santona to byl hnusnej zakrok

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra má to koleno pěkně zhuntované

Reagovat
smazaný uživatel

Ta krev mu z něj teče už od 1. poločasu, co sem koukal

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

to je malinovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslal bych tam Adriho.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky, nebo Crespa

Reagovat
smazaný uživatel

Julio pěkně pění

Reagovat
smazaný uživatel

hurá

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu si pomoct, ale Mario nehraje nic nikdy a pořád hraje a hraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Žula

Reagovat
smazaný uživatel

The Wall

Reagovat
smazaný uživatel

Césarova radost

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj

Reagovat
smazaný uživatel

bojíš se Bonazzoliho?

Reagovat
smazaný uživatel

Rivase

Reagovat
smazaný uživatel

José si cvaknul s Adrim?

Reagovat
smazaný uživatel

Rivasi, vedem jen 1:0, nepokaž to! Jestli teď dá Bonazzoli nějakou haluz, tak mě trefí.

Reagovat
smazaný uživatel

SANTON

Reagovat
smazaný uživatel

Ouu, Santone škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

kua tomu to preji uplne nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

úúúúúúúúúúúúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

Frey nemá srdce..., moh poslat Santona do nebe.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Santona

Reagovat
smazaný uživatel

Santon to bude paradni hrac

Reagovat
Tsigi

300 pro Pippa za každej jeho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

luxusne Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí, jak vždy, když je záběr na Bonazzoliho, tak má postoj hrdiny. Jde z něj respekt a po zápase je to dřevo utkání!

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ten mourinho vyvadi?....pekna sanotova akce

Reagovat
smazaný uživatel

už zase José

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatááááááááán. Luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

ibracadabraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

gól roku

Reagovat
smazaný uživatel

padl ve 26. kole

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls dnešní gól Mascary?

Reagovat
smazaný uživatel

nn, proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ať mě nesere Mascarinhoooo

Reagovat
fantomas

Reagovat
Jajinek

Já věděl že to dá, už při teé první to nešlo špatně...a prostě on byl tak nasranej na celý svět okolo, že prostě celou tu zlobu dal to téhle střely. Jinak hráči jako Muntari by se měli střílet zaživa, protože prostě tomu Zlatanovi ten míč do nohy nedá a nedá. Byla pasáž, kdy to nad Ibrou lítalo jak bomby nad Londýnem.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo možn ásjem se vyjádřil v emocích, těžk oříct, ale jeden z nej určitě. Ještě výš bych ale asi dal tu Ibrovu trefu tuším proti Bologni, kdy to zády k bráně trefil patou - to bylo úžasné . Jinak, nebýt penalt, tak je Zlatan nejlepší střelec

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

musim uznat ze ibra je ted borec na konec

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan trochu gol no

Reagovat
smazaný uživatel

takhle mel propalit VAN DER SARA

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
mastakillah

gol roku??a já ho nevidel...co předvedl Zlatan?

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, důležité body jsou doma. Ibra je bůh Ciao chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

32 metru primak od brevna dolu

Reagovat
M11

Zlatan je Buh no... to je tezko

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Internazionale..., Viola dnes doplatila na koncovku.

jinak Ibra si to trošku dává no..., to samé Julio.

Reagovat
smazaný uživatel

hej ztratí někdy ten Inter to už neni možne

Reagovat
smazaný uživatel

mozna s juve...

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Inzaghi ... jedinej Ital, kterýho jsem si kdy oblíbil, jedině snad ještě Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy mě ten Zlatan přestane překvapovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas, co se týče z našeho pohledu útočení nebyl mco dobrý, Fiorentina byla aktivnější, víc se tlačila dopředu, ale naštěstí gól nevstřelila, chyběla jí přesnost v koncovce + opět zachytal Júlio. Nejvíc bych vyzdvihl právě jeho a Zlatana. Dobré utkání odehrál i Maicon, Samuel nebo Santon, škoda, že nedal gól. Chivu tam měl jedno zaváhaní, jinak dobré, snad nebude zraněný. Javier standart, Cambiasso to zvládl na stoperovi, Muntari tak průměr, Dejan hlavně bojoval. Mario nic moc. Figo byl často na zemi, občas podržel míč, Mancini na hřišti moc dlouho nebyl, Rivas také ne. Důležité 3 body, forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan.

Reagovat
Tsigi

Škoda, že je golově nepodpořil v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadnutí Interu mě mrzí hlavně kvůli němu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, mohl se porvat o Zlatý míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad za rok no On snad zlatý míč jednou vyhraje, zaslouží si to FORZA INTER

Reagovat
Jajinek

Zápas celkem v tempu, ovlivnil ho brzký gól a my se pak soustředili hlavně na to gól neodstat, ale tak 2x nám tam Viola zle podkouřila.

Jinak nechápu proč hraje Mario na úkor Adriana. Nic moc nevymslí. Nehraje sice úplně zle, ale prostě jeho přínos týmu mi teda nepřijde větší, než ten, který dával Adri když hrál.

Navíc Mario je vážně rekordman v počtu žlutých karet na odehranou minutu. On prasí, prasí, nadává, provokuje. Je zázrak a obrovksá benevolence rozhodčích, že ještě neviděl rudou, a taky obrovská trpělivost protihráčů, že mu někdo nerozhodil sandál.

Santon, je neuvěřitelné, kolik sil měl na konci, běhal jak Bolt. Dřívě jsem mu vyčítal, že při jeho průnicích dopředu často při kličce spadne a když to nění faul, vzniká brejk. Dnes už i ty kličky dotahoval. Pokud se mu povede kritická druhá sezóna, věřím, že to bude naše opora na dlouhé roky.

K Ibrovi se nemá cenu vyjadřovat. jen mám strach, že pokud mu bude Muntari a spol ještě pár zápasů nahrávat jak psovi úplně do všech chamží po trávníku, jenom ne na nohu, tak si sbalí čelenku a půjde hrát jinam. Je mi ho opravdu občas líto, jak je na všechno sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, příde mi úplně znechucenej hrou spoluhráčů směrem dopředu a taky se neni co divit, on je trošku na jinym levelu a myšlení směrem dopředu a když dostává takový přihrávky...Ale zas bere šílený prachy, takže zůstane, ale musí někdo přít na post stankoviče...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, s tím Marie mmáš pravdu, taky jsem to už psal. On je fakt neskutečně provokativní, pořád se mu něco nelíbí, pořád se válí, nadává, prostě děs. Adri se mio taky jeví jako platnější varianta. Jinak s Ibrou máš taky recht, píšeš to člověče všechno za mě

Reagovat
Jajinek

Jako já osobně Maria vůbec nemusím. Nedokázal ještě zhola nic, aby se takto choval. I kdyby vyhrál 3 Zlaté míče, tak mu to stejně neodpustím. Prostě je to fracek a tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Taky ho nemám rád a chová se přesně jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímalo, co chce Moratti dokázat se 100 milionem euro a vykupováním hráčů z PL. Za 100 milionů euro může získat dva superkvalitní hráče, jenže pochybuji, že by mu Arsenal pustil Fabregase, Chelsea Essiena, ManUtd Vidice nebo Liverpool Torrese/Gerrarda...A než kupovat nějaký předražený jednosezonní šmejd (jakého je v PL spousta), to at se radši porozhlédne v Itálii, popř. v Jižní Americe nebo i jinde. Ale tipnul bych, že to nakonec dopadne tak, že po trávníku bude pár zápasů běhat několik Quaresmů nebo Muntáriů, přičemž ve čtvrt sezony Murinho zjistí, že jsou k ničemu a vrátí se k osvědčenému "Ibra to nějak udělá". Chudák Ibra.

Reagovat
smazaný uživatel

100 milionů to nakonec nebude , i Juventus v létě mluvil o 50 a nakonec to byla polovička . Jose si asi vymodlí Drogbu a zbytek opět rozfofruje jako posledně . Čím víc peněz má k dispozici tím hůř pro Inter .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Morattimu bych těch 100 mega i věřil...ten už vyhodil do luftu tolik peněz, že tohle jsou pro něj drobáky

Jinak souhlasím, že přijde nějaká mediální mr...pardon, hvězda, v posledním tažení...I když snad není Murinho tak blbej, aby kupoval zrovna Drogbu. Nejspíš to bude nějakej anglán, pakliže si M. přečetl tenhle článek na Idnes

http://fotbal.idnes.cz/fotbal-snu-made-in-england-0yw-/fot_pohary.asp?c=A090312_223416_fot_pohary_mah

Bez Anglánů se prostě hrát nedá

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě mazec...

Reagovat
Tsigi

Ježiš taková blitka Prý oni dělají rozdíl Hlavně, když jsou pak všichni borečcci v jednom týmu, tak se ani nedostanou na ME

Reagovat
Tsigi

Vypíchl bych větu: v základní sestavě Arsenalu nebyl žádný Angličan......................To stačí, protože právě oni dělají rozdíl mezi Anglií a zbytkem světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Davidek taky zatim dela rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak mě se líbí tohle:

Copak jeden hráč má takovou sílu?

Jistě. Kolik Angličanů hraje v Realu, Interu, AS Řím? Žádný. A jak ty kluby dopadly? Bledě.

takže se od příští sezonu těšte na nadvládu AC..., máme rozdílového hráče

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

to psala nejaka picinka

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych Beckhamovi pásku...Rhingio nemá na to vyburcovat tým...není Angličan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle si dobře pamatuji, i když bych nato chtěl co nejrychleji zapomenout. Větší nesmysl jsem dlouho nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem by měl být Arsenal v anglické lize poslední...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že ti co si pamatují historii fotbalu tak maximálně do roku 2005 tomu budou i věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na dnes večer velmi zajímavý zápas.

100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

www.az.co.cz/forum/nabidka-vt2097.ht-ml

( aby se vám stránka zobrazila, tak si v adrese ve slově html smažte tu pomlčku, tak aby písmena html byla pohromadě)

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Zlatana do CFC prosííím

Reagovat
Tsigi

Chelsea by nepomohl. Kupte si nějakého anglického superútočníka třeba Heskeyho. Ten vám udělá ten rozdíl mezi obyčejným týmem a ANGLICKÝM SUPERMANČAFTEM.

Reagovat
M11

400. FORZAAA JUUUUVE

Reagovat
smazaný uživatel

ta náhrávka jen tak trošku bije do očí

Reagovat
M11

jn to byl ofsajd jak vino

Reagovat
smazaný uživatel

mě už ve školce učili, že předbíhat se nemá

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nepředbíhá, ten nic nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, za týden Juventini na Stadio Olimpico doufám něco málo (nebo hodně ) ztratí, naopak my s Regginou patrně bez problémů, takže se to pěkně vyvíjí . Javča překoná Facchettiho rekord a nastoupí k 635 zápasu, už se těším na tu atmosféru před zápasem, možná dostane novou pásku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

hezký dárek, nová páska

Reagovat
smazaný uživatel

jo táák, no jo, tak určitě to jso ucenné a památeční věci. Javier jednou v nějakém rozhovoru řekl, že ty pásky má vystavené, nebo vyvěšené (už nevím) a nejvíce si cení té po Facchettim - měl s ním hluboký vztah, uctíval ho jako otce, a pak té po Peppinu Priscovi, kterou dostal po jeho smrti...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, oni mu ty pásky dávají po bývalích hráčích

Reagovat
smazaný uživatel

no to přesně nevím po jakých intervalech mu dávají nové (a obecně kapitánům), ale po těch dvou je má určitě. Jinak, Prisco nebyl hráč, ale náš viceprezident (tuším že kolem 38 let v kuse!), začal už za Angela Morattiho v 60. letech, takže pamatuje i Grande Inter

Reagovat
smazaný uživatel

už teď se těším na další kolo SA...mohu jen doufat, ze se mi to nebude kryt se zapasem...a ze acm navaze na tenhle zapas, i kdyz bez abbiatiho ....forza milan!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele