28. kolo
15.03.2009 15:00 CET
5 : 2
(3:2)

Reportáž

Città di Palermo - US Lecce 5:2

Sedmigólová přestřelka se udála na Stadio Renzo Barbera v Palermu. Domácí Città di Palermo deklasovalo předposlední Lecce 5:2. Nový trenér hostí Gigi De Canio tak neprožil dvakrát ideální debut. Domácí si polepšili a jsou nyní sedmí.

Brankostroj se spustil již v desáté minutě. Edison Cavani si naběhl na Simplíciovu kolmici a ve vápně byl zkosen Vivesem. Sám Cavani se tedy ujal penalty a s přehledem ji proměnil. Lecce se vzpružilo a o několik minut později vyrovnalo. Simon Kjaer odkopl míč, kterého se zmocnil Castillo a našel ve vápně Simone Tiribocchiho. Ten se nerozpakoval a z voleje dal první branku Lecce od prvního února.

Domácím netrvalo ani minutu a opět strhli vedení na svou stranu. Chaos v obraně hostí završil brankář Rosati, který vyrazil centr přesně do nohy Fabia Simplícia. Odkrytou klec již nešlo netrefit. Hosté se však opět vrátili do hry. Simone Tiribocchi obešel Cesare Bova na levé straně a přesně mířenou střelou nedal Ameliovi šanci. Stav vydržel nerozhodný jen sedm minut. Za domácí se trefil Fabrizio Miccoli, který dal první branku proti městu, kde se narodil.

Do druhého poločasu změnilo Lecce rozestavní na ofenzivní 4-3-3, ale branky se sypaly dále. Stoper Simon Kjaer si seběhl s míčem na pravou stranu a odcentroval. Jeho nepovedený centr se ale stočil a zaplul do vrchního rohu u vzdálené tyče Rosatiho svatyně. Brankář hostí jen překvapeně zíral. Poslední hřebík do rakve Lecce zatloukl Edison Cavani. Simplicio se s míčem dostal až na penaltu, nazahamounil a namazal před prázdnou branku Cavanimu.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele