28. kolo
15.03.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - SSC Neapol 1:1

Trenérský debut Roberta Donadoniho na lavičce Neapole mohl skončit velmi špatně. Díky chybě brankáře Regginy se mohli hosté radovat alespoň z bodu. Domácí opět ukázali, že se nespokojí s posledním místem a chtějí se zachránit.

Domácí Reggina začala velmi dobře. Nejprve se zastřeloval z dálky Franco Brienza stejně tak, jako na druhé straně Hamšík. Nicméně pak přišla střela Ciccia Cozzy a brance zachránil až svým tělem na brankové čáře Matteo Contini. Reggina byla stále lepší. Navarro se značně zapotil, když jej překvapil z úhlu Valdez. Chvíli poté se již domácí dočkali zaslouženého vedení. Bernardo Corradi utekl obráncům a přesně mířenou střelou poslal svůj tým do vedení.

Ve druhém poločase se domácímu Cozzovi podařilo navýšit. Nicméně hra již byla zastavená pro faul Bernarda Corradiho. Na druhé straně Neapol takovou smůlu neměla. Ba naopak. Brankář Puggioni vyběhl proti Zalayetovi, avšak byl velmi pomalý a Zalayeta pouze vylepšil pozici pro Ezequiela Lavezziho, který s přehledem vyrovnal. Reggina tak smolně přišla o dva body, které by si za svůj výkon jednoznačně zasloužila.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tutovka vikendu neapol vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele