28. kolo
15.03.2009 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - Turín FC 2:0

Fotbalisté turínského FC prohráli zápas s Atalantou a propadli se na osmnáctou, tedy sestupovou pozici. Domácí vyhráli díky brankám Floccariho 2:0 a bodově se dotáhli na deváté Cagliari.

Hosté z Turína začali utkání lépe. Nicola Ventola nakopl míč na Rollanda Bianchiho, který povedenou střelou orazítkoval břevno Consigliho branky. Domácí přispěchali s šancemi v podobě přímého kopu, Cigariniho střelu musel stejně jako dorážku Floccariho zneškodnit vynikající Matteo Sereni. I další šance si vypracovala Atalanta a po jedné z nich se dostali domácí do vedení. Floccariho oblouček hlavou skončil v brance - 1:0.

Autor úvodní branky mohl přidat i další zásahy, jeho střelu z voleje vyrazil Sereni na roh. Ve druhém poločase se dostal na hřiště miláček davů Doni, ale jeho comeback trval jen čtrnáct minut, protože ofenzivní eso domácích si zranění obnovilo.

Hostující Turín se dožadoval odpískání pokutového kopu po zákroku na Tomase Manferdiniho, ale hlavní sudí jejich žádost nevyslyšel. V 73. minutě Bergamo svůj náskok zvýšilo, nezadržitelný Floccari obelstil ofsajdovou past a stejně dobře si poradil i s brankářem Serenim - 2:0. Jedinou výraznou šanci Turína ve druhém poločase zlikvidoval dobrým zákrokem Consigli. Domácí vyhráli zaslouženě 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele