28. kolo
15.03.2009 15:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

UC Sampdoria - AS Řím 2:2

Římané opět ztratili a z Janova si vezou domů pouze bod za remízu 1:1. Jejich pozice se však nijak výrazně nezhoršila, na čtvrtý FC Janov ztrácejí dva body. V dresu Sampdorie se opět zaskvěla posila Giampaolo Pazzini, který vstřelil AS obě branky.

Hned v úvodu zahrozil domácí Marius Stankevičius, jehož střela lízla tyč Doniho branky. Hosté odpověděli v sedmé minutě. Centr Maxe Tonetta prošel skrz vápno až na zadní tyč. Tam se napřáhl Julio Baptista a ránou jako z děla dal svému týmu vedení. Sampdoria se snažila vyrovnat, Doni skvěle vytěsnil hlavičku Pazziniho nad břevno. O chvíli později již Doni nemohl nic dělat. Pazzini si naskočil na Cassanův centr a bylo srovnáno.

Hra byla velmi vyhrocená a již ve 34. minutě mohl být Marco Motta rád, že nedostal druhou žlutou kartu za faul na Sammarca. Do konce prvního poločasu se ještě jednou změnilo skóre. Ústřední postavou celé situace byl brazilský brankář Doni. Padalino poslal doprostřed branky nepříliš prudkou střelu, ale Doni ji jen lajdácky vyrazil před sebe, kde se bohužel pro něj vyskytoval Pazzini a jednoduše strhl vedení na stranu Blucerchiati.

Římané začali druhou polovinu aktivně. Castellazzi musel vyrážet střelu Jérémyho Meneze, načež volej Marca Motty skončil na tyči domácí branky. Nicméně to byl poslední Mottův světlý moment. Zhruba po hodině hry hloupě zatahal za dres Padalina a tentokráte sudí Rosetti neměl slitování. Padalino se vzápětí inspiroval svým kolegou z Janova a stáhl za dres Maxe Tonetta ve vápně. Julio Baptista se postavil k pokutovému kopu a krásně přehodil Castellazziho.

Ke konci utkání si ještě napravil svou hrubku Alexander Doni. Skvělým zákrokem vychytal Pazziniho hlavičku z velmi blízké vzdálenosti, odvrátil tak porážku a Pazzinimu zkazil radost z hattricku.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Verím,že to vyjde do tretice A po skalpoch Milánských,príde skalp Rímsky FORZA SAMPDORIA

Aj keď mám rád AS Romu...

Reagovat
Slejdy

tezke tezke...remiz asi

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele