20. kolo
13.01.2013 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Atalanta Bergamo 2:0

Už jen tři body dělí římské Lazio od prvního místa. Biancocelesti dnes porazili Atalantu Bergamo 2:0, a jelikož Juventus klopýtl, je rozdíl mezi oběma soupeři již jen tříbodový.

Vše ale mohlo být úplně jinak, kdyby Atalanta proměnila velkou šanci z deváté minuty. K hlavičce se totiž dostal Carmona a skvělý Marchetti zachránil Lazio od inkasované branky. Bohužel pro diváky na Olympijském stadionu to bylo na dlouhou dobu vše. První poločas více šancí nenabídl, a tak se přenesme do druhého dějství.

V 63. minutě zakončoval Cana a Consigliho zastoupil na brankové čáře Raimondi - míč odhlavičkoval do bezpečí. Od této šance ale nerozhodný výsledek dlouho netrval. Sergio Floccari si rukou zpracoval míč, vypálil a vstřelil gól. Za normální okolností by branka neměla být uznána, ovšem sudí nejspíše celou situaci přehlédl a branku uznal, Lazio tak vedlo 1:0. Hráči Atalanty se s touto situací pochopitelně nechtěli smířit a za protesty uviděli někteří z nich žlutou kartu. Nicméně stav platil a nedalo se nic dělat. V 77. minutě pak byl odpor Atalanty definitivně zlomen, Davide Brivio si vstřelil ukázkový vlastní gól a bylo rozhodnuto - 2:0 pro Lazio.

Sedm minut před koncem byl ještě vyloučen hostující Carmona, ale na konečný výsledek už to žádný vliv nemělo. Lazio opět vyhrálo a na vedoucí Juventus už ztrácí pouze tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.........

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

SSL win 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele