20. kolo
13.01.2013 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Juventus FC 1:1

Překvapivě další bodovou ztrátu předvedl Juventus. Stará dáma sice na Parmě vedla, ale nakonec bere pouze bod za remízu 1:1. A vzhledem k vítězství Lazia se náskok na čele ztenčil už na tři body. Hrdinou z pohledu Parmy se stal Sansone, ještě předtím poslal Juve do vedení Pirlo.

Juventus v loňském kole podlehl Sampdorii Janov a v dnešním utkání chtěl tuto překvapivou porážku odčinit. To se ale nakonec nepodařilo, na trefu Pirla nikdo z hostí nenavázal, a tak měl poslední slovo Sansone. Jeho zásah čtvrthodiny před koncem nakonec znamenal remízu 1:1.

Stará Dáma, která nastoupila i se Sebastianem Giovincem v sestavě měla v prvních minutách navrh, nicméně obrana Parmy jí do žádné větší šance nepustila. Ve 34. minutě mohlo udeřit na druhé straně, akrobatické Amauriho zakončení vykopl z brankové čáry Caseres. Bohužel to bylo z prvního poločasu vše.

Druhá půle byla z pohledu diváků zajímavější už i proto, že v 52. minutě otevřel účet utkání Andrea Pirlo. Reprezentační záložník Squadry Azzurry se trefil pro něj typicky z přímého kopu a Juventus vedl 1:0. Nyní byla na tahu Parma, ta zvýšila obrátky a Juventus se musel začít bránit. Třináct minut před koncem zápasu pak došlo k vyrovnání. Marchioni vyslal do úniku Sansoneho, který tvrdou střelou překonal Gigiho Buffona - 1:1. A případná dělba bodu byla pro Juventus nepřijatelná, jeho další snaha ale vyšla v niveč.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1.........

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 FORZA JUVE !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA PARMA

FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarella v sestave to je vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chodte sa zahrabať vy lami

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele