20. kolo
13.01.2013 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SSC Neapol - Città di Palermo 3:0

Situace Palerma zůstává nadále zlou a jeho série bez vítězství pokračuje. Sicilané dnes nestačili na Neapol, na jejímž hřišti prohráli jednoznačným výsledkem 3:0. Naopak Neapolitáni mohou být spokojeni, díky zaváhání Juve ztrácejí na první místo "jen" pět bodů.

Hosté ze Sicílie dokázali vzdorovat silné neapolské ofenzívě pouze úvodní půlhodinu, během které nejprve přečkali zajímavou příležitost pro Cavaniho a poté spálili i svojí šanci v podání Brienzy. Ten z hranice vápna vypálil a těsně minul De Sanctisovu branku. Pak už přišel první gólový okamžik utkání, Hamšík našel při rohovém kopu Maggia a ten hlavou zajistil Neapoli vedení - 1:0 pro domácí. Jen o pět minut později už vedla Neapol 2:0, po delším tlaku přesně vystřelil Inler a Ujkani byl bez šance. Pro Palermo nemusela skončit první půle tak strašně, kdyby se do rány Barreta nepostavilo břevno!

Po změně stran dala Neapol jasně najevo, že se jen s jednobrankovým mankem nehodlá smířit. Rána Marka Hamšíka hned z kraje druhého poločasu šla vedle a i další příležitosti zůstali nevyužity. Palermo sice prohrávalo 2:0, ale pořád stačilo vstřelit kontaktní branku, díky které by se dostalo zpět do utkání. Jenže kontaktní branka nepřišla a čtvrthodiny před koncem pečetil nekompromisní ranou výsledek Insigne. Hosté v závěru ještě přečkali šanci Cavaniho, ale už dávno předtím bylo rozhodnuto o vítězství domácích.

Neapol doma porazila Palermo 3:0 a zůstává na třetí místě. A vzhledem k tomu, že Juventus pouze remizoval na Parmě, snížila se ztráta na první místo na pět bodů.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2...........

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
olis

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:1 chill

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele