20. kolo
12.01.2013 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter prolomil smůlu a porazil Pescaru

Po delší době se Nerazzurri povedlo ukořistit tři body, když si dnes večer poradili s Pescarou. O góly se postarali Rodrigo Palacio a Fredy Guarín. Díky výhře se Inter dočasně posouvá na třetí příčku, Pescara po krátké sérii dobrých výsledků opět padá směrem k sestupu.

Inter nevstoupil do Nového roku právě nejpřesvědčivěji, nedařilo se mu ani v útoku. O to víc pravděpodobně přivítal jako svého soupeře Pescaru - tým s hrozivě fungující obranou. V základních sestavách jsme mohli najít několik zajímavých změn. V týmu domácích se představili útočníci Palacio - Cassano, za nimi se pokoušel tvořit hru debutant Marco Benassi. V dresu Pescary se představil i slovenský mladík Weiss.

Obrana Pescary stojí a padá s výkony mladého brankáře Mattii Perina. Jako první ho vyzkoušel Palacio, jehož vybídl kapitán Zanetti. Palacio ale neproměnil. Nadějnou pozici po rohovém kopu nevyužil Cambiasso, s jehož zakončením si poradila hostující obrana. Po dvaceti minutách se sice domácí hráči prosadili, když vše propálil Pereira, ale jeho radost zkazil pomezní rozhodčí.

Perinův zákrok nakonec nebyl potřeba k zastavení Guarinovy střely, ale Inter byl jednoznačně aktivnějším týmem. Radost domácích fanoušků tak mohla naplno vypuknout po půlhodině hry. Obrana Pescary nezvládla pokrýt Rodriga Palacia, který si s křížnou střelou do protipohybu Perina poradil a poslal svůj tým do vedení - 1:0.

Práci měl i Samir Handanovič, který si musel poradit se střelou Colucciho, ta měla gólové parametry, ale zkušený brankář si poradil. Do konce poločasu se ještě dvakrát blýskl Perin, který nejprve zlikvidoval šanci Cassana, krátce před poločasem se pokusil skórovat ještě Jonathan.

Deset minut po začátku druhé půle se opět blýskl Jonathan, ale jeho střela opět skončila mimo bránu. Pouhý okamžik poté se ale zrodila další gólová situace. Rodrigo Palacio tentokrát dobře nahrával před bránu, kde byl dobře postavený Fredy Guarín. Jeho doklepnutí do brány znamenalo dvougólové vedení.

Od té doby tempo hry upadlo, Inter hlídal své vedení a Pescara nebyla schopna otočit vývoj zápasu. Zkoušel to Jonathas, ale jeho příliš tvrdá střela se nevešla mezi tři tyče. Rodrigo Palacio ani střídající veterán Tommaso Rocchi už Perina nepřekonali a utkání tak končí dvougólovou výhrou domácích.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.....

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady myslim ze Inter nema sanci na 3 body.Pescara porazila venku Fiore.bod myslim v pohode ukope

Reagovat
smazaný uživatel

Po zabijačce bývá sračka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

budu v doufat ve vyhru 2:1 ale nedivil bych se kdyby prohrali,zase plno zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni zraněníma ale tim že je tam (ne)trener a skoro samý průměrný hráči...kdybi hrál Snejder vypadalo by to jinak...takhle máme max na 6 místo jako minulou sezonu...budou jen klesat a klesat jinak to nejde s útočníkama co daj branku jednou za 6 kol

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele