20. kolo
13.01.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AC Milán 0:0

Nedělní večerní utkání mezi Sampdorií a AC Milán vítěze nepoznalo. Diváci na stadionu Luigi Ferraris se branky nedočkali. Remíza 0:0 je především pro hostující celek ztrátou, Milán tak nadále za špičkou zaostává.

První poločas utkání toho příliš nenabídl, o něco aktivnější byla Sampdoria, která si dokázala vytvořit dvě vážnější příležitosti, ovšem ani jedna nezůstala využita. Ve dvanácté minutě rozehrál standardní situaci Eder a brankář Abbiati musel vyrážet. O několik minut později se zase pověsil do vzduchu Gastaldello a hlavou přestřelil branku. To byla velká šance domácích. Nic dalšího už se během prvního poločasu neudálo. Milán měl mírněji lepší držení míče, ale to o ničem nevypovídalo.

Po změně stran už se přeci jenom hrál lepší a atraktivnější fotbal. V 61. minutě si konečně vytvořilo větší šanci i AC. Niang našel ve vápně krkiče, který z otočky nepřesně vypálil, našel však na zadní tyči El Shaarawyho a jeho střelu zastavil na brankové čáře brankář Romero. Po hříchu to byla jediná větší šance AC v zápasu. Ofenzíva Rossoneri byla proti dobře organizované obraně Sampdorie hodně bezzubá. Nicméně hrálo se dál a následovala šance i na druhé straně, nepřijemně totiž vypálil Icardi a Abbiati předvedl poněkud nejistý zákrok. Icardi byl vidět i následující okamžik, kdy proti němu musel zasahovat opět Abbiati.

Milán v závěru utkání sice stupňoval tlak, ale do zakončení se nedostal. Sampdoria bezbrankovou remízu uhájila a může být spokojena. Pro AC je výsledek 0:0 samozřejmě ztrátou. Jeho situace v domácí soutěži je nadále bledá.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0............

FORZA GRANDE AC Milan......

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro ACM...

Reagovat
smazaný uživatel

NEBO 0:3....

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele